EL & Belysningsteknik i Värmland AB

43 omdömen om EL & Belysningsteknik i Värmland AB

Sedan starten hos Reco 2026

Martin K
Skrev om EL & Belysningsteknik i Värmland AB

Trevliga och utförde arbetet perfekt. Det gick snabbt och det ble snyggt utfört.

Jacob D
Skrev om EL & Belysningsteknik i Värmland AB

Christian med gänget är grymma. En av få hantverkare som hör av sig och faktiskt dyker upp på utsatt tid. Jobbet är noggrant gjort, effektivt och alltid enkla att ha och göra med. Rekommenderas starkt om ni behöver bra elektriker.

Frida 0
Skrev om EL & Belysningsteknik i Värmland AB

Bra och proffesionellt bemötande. Vi har anlitat Ebteknik i flera avseenden för el installationer och är väldigt nöjda.

Jonathan E
Skrev om EL & Belysningsteknik i Värmland AB

Christian med personal har hjälpt oss många gånger de senaste åren och det är vi tacksamma för. Alltid snyggt utfört och testat ordentligt innan driftsättning. Kommer med många bra tips och ideer innan man sätter igång också vilket kan vara bra om man inte har stenkoll själv.

Julia S

Bra firma! Duktiga elektriker! Inget är omöjligt. Kvalité

Svar från EL & Belysningsteknik i Värmland AB

Stort tack för att ni tog er tid att lämna ett omdöme - det hjälper oss att bli ännu bättre! Alltid ett nöjde att hjälpa er! :) Mvh Christian El & Belysningsteknik

Jonas M
Skrev om EL & Belysningsteknik i Värmland AB

En seriös och kompetent installatör som utför installationer på ett sätt som uppfyller installations kraven.

Svar från EL & Belysningsteknik i Värmland AB

Hejsan Jonas! Tack för din recension! Ett nöje att få hjälpa dig med installation av laddboxar. Ha en fin sommar och välkommen åter! Mvh Christian, El & Belysningsteknik

Pontus J
Skrev om EL & Belysningsteknik i Värmland AB

Jag betalade 4500kr för 3 debiterade timmar och jag tror att Christian var där i 2timmar. Aldrig mer!!!!

Svar från EL & Belysningsteknik i Värmland AB

Hejsan Pontus! Stort tack för din recension och att du tog dig tid att svara! Vi uppskattar all form av feedback, det hjälper oss att bli ännu bättre! När du anlitar en hantverkare så anlitar du någon för en tjänst, dvs för hela arbetsuppgiften. I detta fallet så stämmer det att vi var fysiskt på plats hos dig, på din adress, i 2h vid installationstillfället. Sedan har vi exempelvis införskaffat materialet m.m som behövdes, samt även besöket dagarna innan för att planera arbetet. Så den egentligen arbetstiden som lagts...

Mattias N
Skrev om EL & Belysningsteknik i Värmland AB

Snabba, trevliga och mycket prisvärda.

Svar från EL & Belysningsteknik i Värmland AB

Hej Mattias! Stort tack för att du tog dig tiden att lämna en recension, det hjälper oss att bli ännu bättre! Vi tackar ödmjukast för att vi fick hjälpa er med bl.a. installation av ytterbelysning m.m. Önskar er en fin sommar! Mvh Christian, El & Belysningsteknik

Jeff B
Skrev om EL & Belysningsteknik i Värmland AB

snabba och kompetent personal proffsigt utförande

Svar från EL & Belysningsteknik i Värmland AB

Hejsan Jeff! Ett stort tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme! Detta får oss att bli ännu bättre! Vi önskar en skön sommar! Mvh Christian El & Belysningsteknik

Lotta B
Skrev om EL & Belysningsteknik i Värmland AB

Bra service, kunnig, snabbt fixat

Svar från EL & Belysningsteknik i Värmland AB

Hejsan Lotta! Stort tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme - ett nöje att hjälpa er! Din feedback hjälper oss att bli ännu bättre! Varma hälsningar! Mvh Christian El & Belysningsteknik

Jonas K
Skrev om EL & Belysningsteknik i Värmland AB

Bra och proffesionellt arbete och kundbemötande.

Tommy S
Skrev om EL & Belysningsteknik i Värmland AB

Allt var till belåtenhet. Kom när han skulle, gjorde allt snabbt och trevligt bemötande.

Linnea H
Skrev om EL & Belysningsteknik i Värmland AB

Mycket nöjd🌿 Trevliga och proffesionellt bemötande, Christian är rolig och finurlig!

Peter M
Skrev om EL & Belysningsteknik i Värmland AB

Proffsig ljus- och spotlights installation i vårt konferensrum, trevlig och kompetent personal. Rekommenderas!

Jonas O
Skrev om EL & Belysningsteknik i Värmland AB

Allt fungerade mycket bra och jag kommer vara en återvändande kund.

Svar från EL & Belysningsteknik i Värmland AB

Hejsan Jonas! Ett varmt tack för att du tar dig tid att lämna ett omdöme - det hjälper oss att bli ännu bättre! Det är vårt nöje att få hjälpa dig med elinstallationer, i alla dess former! Ha en fin sommar! Mvh Christian El & Belysningsteknik

Stefan H
Skrev om EL & Belysningsteknik i Värmland AB

Supernöjd med service och bemötande och utförande.

Gunilla L
Skrev om EL & Belysningsteknik i Värmland AB

Trevliga killar och duktiga. Allt blev exakt som jag ville ha . Bytte ut många kontakter och dom gjorde nya i flera rum och det blev toppen.

Johanna N
Skrev om EL & Belysningsteknik i Värmland AB

Christian är lösningsfokuserad och mycket kunnig. Han lyckades lösa ett problem som två elektiriker före han inte lyckats med. Kan varmt rekommendera honom.

Christian M
Skrev om EL & Belysningsteknik i Värmland AB

Otroligt duktiga och kompetenta. Ett sant nöje att anlita dem.

Anna D
Skrev om EL & Belysningsteknik i Värmland AB

Proffsigt utfört arbete och öga för detaljer. Rekommenderas varmt!

Bakir B
Skrev om EL & Belysningsteknik i Värmland AB

Jag vill varmt rekommendera min elektriker. Christian har utfört ett fantastiskt jobb hos mig. Han är otroligt skicklig, håller alltid vad han lovar, och är både pålitlig och professionell. Jag är verkligen nöjd med hans arbete.

Mia B
Skrev om EL & Belysningsteknik i Värmland AB

Superbra insats. Jättenöjd med hjälpen jag fick

Jörgen J
Skrev om EL & Belysningsteknik i Värmland AB

Bra bemötande och förståelse för våra önskemål. Arbetet har utförts klanderfritt! Rekommenderas!

El A
Skrev om EL & Belysningsteknik i Värmland AB

Extremt bra service och hjälpte oss med extra resurser när vi hade ett panikartat jobb efter en brand

Ronnie G
Skrev om EL & Belysningsteknik i Värmland AB

Bra service, trevlig personal.

Thomas R
Skrev om EL & Belysningsteknik i Värmland AB

Grymt bra! Service och kunnande är på topp!

Fredrik A
Skrev om EL & Belysningsteknik i Värmland AB

Bra utfört arbete och bra service.

Fredrik D
Skrev om EL & Belysningsteknik i Värmland AB

Mycket bra och väl utfört arbete till bra pris! Återkommer gärna som kund och kan varmt rekommendera till andra 👍🏻

Daniel G
Skrev om EL & Belysningsteknik i Värmland AB

Väldigt väl utfört som vanligt

Per B
Skrev om EL & Belysningsteknik i Värmland AB

Jag är så nöjd fick den hjälpen jag ville ha jag rekommenderar verkligen el o belysningsteknik

Anders Å
Skrev om EL & Belysningsteknik i Värmland AB

Alltid bra kvalitet och har bra lösningar 👍

Henrik K
Skrev om EL & Belysningsteknik i Värmland AB

Mycket trevlig personal som alltid svarade i telefon samt höll både tidplan och budget 👍 /Henrik

Fredrik E
Skrev om EL & Belysningsteknik i Värmland AB

Riktigt nöjd med jobbet! Hög servicenivå

Anders H
Skrev om EL & Belysningsteknik i Värmland AB

Snabb och professionell service. Återkopplar snabbt med svar på frågor. Duktiga på sitt jobb. Kan varmt rekommendera.

Emelie H
Skrev om EL & Belysningsteknik i Värmland AB

Mycket bra service och utfört arbete

Anna L
Skrev om EL & Belysningsteknik i Värmland AB

Inget är omöjligt, fantastiskt bra på alla sätt.

Johanna L
Skrev om EL & Belysningsteknik i Värmland AB

Mycket bra! Snabbt och smidigt!

Mikael J
Skrev om EL & Belysningsteknik i Värmland AB

Byte av elcentral i ett gammalt hus kan vara besvärligt men det funkade kanon!

Rebecka T
Skrev om EL & Belysningsteknik i Värmland AB

Snabb, tillmötesgående och alltid trevlig!

Mattias G
Skrev om EL & Belysningsteknik i Värmland AB

En hantverkare man kan lita på - i nöd och lust. El och belysningsteknik i Värmland AB har återkommande fått mitt förtroende att leverera enklare och mer avancerade eltekniska lösningar. +aldrig några ”problem” +svarar i telefonen när man ringer +alltid glad +erbjuder expertis och egna förslag på lösningar +inga överpriser utan ärliga kostnader på både material och tjänst +har dessutom ställt upp helg och kvällstid!! +sjunger ofta under arbete - och bra dessutom.

Hampus B
Skrev om EL & Belysningsteknik i Värmland AB

Duktig & trevlig elektriker med stor kunskap! Rekommenderar starkt att använda sig av El & Belysningsteknik

Emma G
Skrev om EL & Belysningsteknik i Värmland AB

Proffsigt bemötande med en stor känsla för hur slutprodukten ser ut och funkar för oss som kund. Vi har anlitat dem flera gånger och är lika nöjd varje gång.

Sackarias K
Skrev om EL & Belysningsteknik i Värmland AB

Mycket trevliga, tillmötesgående och kompetenta hantverkare.

Svar från EL & Belysningsteknik i Värmland AB

Tack Sackaris! Ett nöje att hjälpa dig med elinstallationerna! Ha en fin sommar! Du är varmt välkommen tillbaka när behovet av våra tjänster uppstår! Mvh Christian, El & Belysningsteknik