Trevliga och utförde arbetet perfekt. Det gick snabbt och det ble snyggt utfört.
EL & Belysningsteknik i Värmland AB
43 omdömen om EL & Belysningsteknik i Värmland AB
Sedan starten hos Reco 2026
Christian med gänget är grymma. En av få hantverkare som hör av sig och faktiskt dyker upp på utsatt tid. Jobbet är noggrant gjort, effektivt och alltid enkla att ha och göra med. Rekommenderas starkt om ni behöver bra elektriker.
Bra och proffesionellt bemötande. Vi har anlitat Ebteknik i flera avseenden för el installationer och är väldigt nöjda.
Christian med personal har hjälpt oss många gånger de senaste åren och det är vi tacksamma för. Alltid snyggt utfört och testat ordentligt innan driftsättning. Kommer med många bra tips och ideer innan man sätter igång också vilket kan vara bra om man inte har stenkoll själv.
Bra firma! Duktiga elektriker! Inget är omöjligt. Kvalité
Stort tack för att ni tog er tid att lämna ett omdöme - det hjälper oss att bli ännu bättre! Alltid ett nöjde att hjälpa er! :) Mvh Christian El & Belysningsteknik
En seriös och kompetent installatör som utför installationer på ett sätt som uppfyller installations kraven.
Hejsan Jonas! Tack för din recension! Ett nöje att få hjälpa dig med installation av laddboxar. Ha en fin sommar och välkommen åter! Mvh Christian, El & Belysningsteknik
Jag betalade 4500kr för 3 debiterade timmar och jag tror att Christian var där i 2timmar. Aldrig mer!!!!
Hejsan Pontus! Stort tack för din recension och att du tog dig tid att svara! Vi uppskattar all form av feedback, det hjälper oss att bli ännu bättre! När du anlitar en hantverkare så anlitar du någon för en tjänst, dvs för hela arbetsuppgiften. I detta fallet så stämmer det att vi var fysiskt på plats hos dig, på din adress, i 2h vid installationstillfället. Sedan har vi exempelvis införskaffat materialet m.m som behövdes, samt även besöket dagarna innan för att planera arbetet. Så den egentligen arbetstiden som lagts...
Snabba, trevliga och mycket prisvärda.
Hej Mattias! Stort tack för att du tog dig tiden att lämna en recension, det hjälper oss att bli ännu bättre! Vi tackar ödmjukast för att vi fick hjälpa er med bl.a. installation av ytterbelysning m.m. Önskar er en fin sommar! Mvh Christian, El & Belysningsteknik
snabba och kompetent personal proffsigt utförande
Hejsan Jeff! Ett stort tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme! Detta får oss att bli ännu bättre! Vi önskar en skön sommar! Mvh Christian El & Belysningsteknik
Bra service, kunnig, snabbt fixat
Hejsan Lotta! Stort tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme - ett nöje att hjälpa er! Din feedback hjälper oss att bli ännu bättre! Varma hälsningar! Mvh Christian El & Belysningsteknik
Bra och proffesionellt arbete och kundbemötande.
Allt var till belåtenhet. Kom när han skulle, gjorde allt snabbt och trevligt bemötande.
Mycket nöjd🌿 Trevliga och proffesionellt bemötande, Christian är rolig och finurlig!
Proffsig ljus- och spotlights installation i vårt konferensrum, trevlig och kompetent personal. Rekommenderas!
Allt fungerade mycket bra och jag kommer vara en återvändande kund.
Hejsan Jonas! Ett varmt tack för att du tar dig tid att lämna ett omdöme - det hjälper oss att bli ännu bättre! Det är vårt nöje att få hjälpa dig med elinstallationer, i alla dess former! Ha en fin sommar! Mvh Christian El & Belysningsteknik
Supernöjd med service och bemötande och utförande.
Trevliga killar och duktiga. Allt blev exakt som jag ville ha . Bytte ut många kontakter och dom gjorde nya i flera rum och det blev toppen.
Christian är lösningsfokuserad och mycket kunnig. Han lyckades lösa ett problem som två elektiriker före han inte lyckats med. Kan varmt rekommendera honom.
Otroligt duktiga och kompetenta. Ett sant nöje att anlita dem.
Proffsigt utfört arbete och öga för detaljer. Rekommenderas varmt!
Jag vill varmt rekommendera min elektriker. Christian har utfört ett fantastiskt jobb hos mig. Han är otroligt skicklig, håller alltid vad han lovar, och är både pålitlig och professionell. Jag är verkligen nöjd med hans arbete.
Superbra insats. Jättenöjd med hjälpen jag fick
Bra bemötande och förståelse för våra önskemål. Arbetet har utförts klanderfritt! Rekommenderas!
Extremt bra service och hjälpte oss med extra resurser när vi hade ett panikartat jobb efter en brand
Bra service, trevlig personal.
Grymt bra! Service och kunnande är på topp!
Bra utfört arbete och bra service.
Mycket bra och väl utfört arbete till bra pris! Återkommer gärna som kund och kan varmt rekommendera till andra 👍🏻
Väldigt väl utfört som vanligt
Jag är så nöjd fick den hjälpen jag ville ha jag rekommenderar verkligen el o belysningsteknik
Alltid bra kvalitet och har bra lösningar 👍
Mycket trevlig personal som alltid svarade i telefon samt höll både tidplan och budget 👍 /Henrik
Riktigt nöjd med jobbet! Hög servicenivå
Snabb och professionell service. Återkopplar snabbt med svar på frågor. Duktiga på sitt jobb. Kan varmt rekommendera.
Mycket bra service och utfört arbete
Inget är omöjligt, fantastiskt bra på alla sätt.
Mycket bra! Snabbt och smidigt!
Byte av elcentral i ett gammalt hus kan vara besvärligt men det funkade kanon!
Snabb, tillmötesgående och alltid trevlig!
En hantverkare man kan lita på - i nöd och lust. El och belysningsteknik i Värmland AB har återkommande fått mitt förtroende att leverera enklare och mer avancerade eltekniska lösningar. +aldrig några ”problem” +svarar i telefonen när man ringer +alltid glad +erbjuder expertis och egna förslag på lösningar +inga överpriser utan ärliga kostnader på både material och tjänst +har dessutom ställt upp helg och kvällstid!! +sjunger ofta under arbete - och bra dessutom.
Duktig & trevlig elektriker med stor kunskap! Rekommenderar starkt att använda sig av El & Belysningsteknik
Proffsigt bemötande med en stor känsla för hur slutprodukten ser ut och funkar för oss som kund. Vi har anlitat dem flera gånger och är lika nöjd varje gång.
Mycket trevliga, tillmötesgående och kompetenta hantverkare.
Tack Sackaris! Ett nöje att hjälpa dig med elinstallationerna! Ha en fin sommar! Du är varmt välkommen tillbaka när behovet av våra tjänster uppstår! Mvh Christian, El & Belysningsteknik