Louise A:
Vi är mycket nöjda! Problemlösare, proffsig och kompetent, ger bra råd och tips, mycket trevlig, pålitlig, återkopplar vid frågor. Högsta betyg!
Christer J:
Hej!
Vill bara tacka Er för bra service.
Hade idag på morgonen en elektriker hos mig som fixade till elen för terassmarkisen.
Var lite krasslig själv så jag hann inte tacka honom innan han åkte.
Hoppas Ni kan framföra detta till honom och tacka så mycket.
Mvh
Christer Johansson
Hammarö
Erik Mikael O:
Vi har haft förmånen att ha haft Stolts till ett antal arbeten i stugan, och alltid fått väldigt bra service. Det har både varit installation av nybyggt och modifiering av det befintligt elsystem.
De kommer på utsatt tid, gör sitt arbete och kommer med tips och trix till förbättring.
Det känns tryggt att de kollat över elsystemet med tanke på att det har några år på nacken.
Ewa Margareta R:
Elteknik Möller AB har i höst utfört elarbeten i vårt hus. De har jordat och bytt ut alla kontakter i huset och lampkontakterna är nu av senaste modell. Ägaren kom snabbt till oss när vi ville beställa arbetet, var lyhörd och kom med tips samt gick igenom våra önskemål på plats. Arbetet utfördes sen snabbt (på två dagar av två personer) efter en högst rimlig väntetid. Vi är mycket nöjda med resultatet och kan varmt rekommendera detta Kils-företag, när du vill ha elarbeten utförda i ditt hem.
EVA-LENA L:
Bra grabbar
Har bytt all el i hela huset och i garaget, tack vare dom så lyser det så fint på
Gamla vägen 65
PS. Dom snackar inte utan fixar DS
Så ett stort tack 😊för mycket bra service