Christer J:
Hej!
Vill bara tacka Er för bra service.
Hade idag på morgonen en elektriker hos mig som fixade till elen för terassmarkisen.
Var lite krasslig själv så jag hann inte tacka honom innan han åkte.
Hoppas Ni kan framföra detta till honom och tacka så mycket.
Mvh
Christer Johansson
Hammarö
Louise A:
Vi är mycket nöjda! Problemlösare, proffsig och kompetent, ger bra råd och tips, mycket trevlig, pålitlig, återkopplar vid frågor. Högsta betyg!
EVA-LENA L:
Bra grabbar
Har bytt all el i hela huset och i garaget, tack vare dom så lyser det så fint på
Gamla vägen 65
PS. Dom snackar inte utan fixar DS
Så ett stort tack 😊för mycket bra service
Cor F:
Varning!! Anlita aldrig Nicolas Forsman som är ägare av bolaget NF:s Elservice AB.
Till en början verkar han väldigt seriös och uppriktig och han gör sitt jobb på avtalad tid. MEN när fakturan kommer är den på dryga 10 000 kr mer än avtalat. Detta löser han me att kreditera halva det överskridande beloppet alltså 5000 kr. Han har heller inget svar på varför fakturan är så mkt högre än avtalat pris och krediterar mig utan några problem.
Sen jobbet som är utfört är helt vansinnigt gjort runt själva uttagen och lampknappar. Det är skuret i tapeterna och fastlimmad igen vilket ser förfärligt ut. Det är också hål brevid nästan alla uttag/lampknappar som gör att det glipar mellan tapeten och uttag/lampknappar.
Till sist men inte minst så var det väldigt viktigt att jag betalade fakturan innan årsskiftet för att få me det på årets deklaration och rot-avdrag. Men det visar sig nu när jag ska deklarera att så inte alls är fallet utan det är med på nästa års deklaration och rot-avdrag.
Nej Nicolas du borde skämmas!!! Jag rekommendera verkligen inte din firma. Oseriöst minst sagt!
Jonas M:
Uselt,
Att man åtar sig att utföra ett arbete. Struntar i det. Vid påringning lovar nytt datum. Struntar i det igen. Lovar ytterligare en gång och struntar i det. Vid fråga om varför man inte hört av sig för att berätta att man inte tänker utföra arbetet svarar att man inte hunnit för att det kört ihop sig (I mer än en månad. förf anm). Vi handlar upp ett antal hundra liknande uppdrag per år och den här firman är med i bottenstriden.