Lätt att komma i kontakt med. Snabb med offert och när arbetet genomfördes. Välgjort arbete och bra idéer och service .
MH EL-Idé AB
16 omdömen om MH EL-Idé AB
Sedan starten hos Reco 2026
Kunnig, professionell och trevlig!
Martin har varit mycket lösningsorienterad och hjälpsam genom hela arbetet. Gjorde allt och lite till för att få arbetet att bli så snyggt och bra som möjligt. Kan inget annat än varmt rekommendera MH EL-idé om du har jobb som behöver utföras.
Snabbhet. Lyhördhet för mina önskemål.
Martin kom samma dag och fixade vårt problem med ett uttag som börjat smälta och behövde bytas ut. Han var tydlig med pris, jobbade snabbt, gav bra tips och råd och var väldigt trevlig att prata med. Topp! / Christoffer
Var på plats inom några dagar för att se på jobbet, samma kväll fick vi en offert. Bra och tydlig kommunikation. Väldigt nöjda med utfört arbete.
Snabbt, snyggt och väl utfört arbete.
Snabbt och proffsigt utförande. Mycket trevliga och frågade mig om var jag ville ha eluttaget på balkongen. De visade, förklarade och gav tips på mina frågor. Så nöjd med deras jobb. Rekommenderas varmt 😊
Noggrann och strukturerad, professionell hantverkare med 100% tillförlitlighet.
Martin är alltid lika proffsig och pålitlig i både arbete och kundbemötande. Är jättenöjd.
Gjorde ett flertal mindre jobb i huset med byte och installation av olika armaturer samt jordning av ett av rummen. Bra och tydlig kommunikation inför och väl genomfört arbete. Rekommenderas! Hade det inte varit för stundande takbyte hade det blivit mer jobb redan nu men kommer att återkomma framöver för mer när pengarna finns för det.
Kreativ och kunnig Noggrann Trevlig
Otroligt bra och tillmötesgående.
Mycket service inriktad, kunnig och trevlig Arbetsvillg
Vi är väldigt nöjda. Snabbt och effektivt arbete.
Snabb och kompetent elektriker som är grymt duktig på sitt jobb.