Enkel och smidig kontakt. Fick snabbt hjälp, bra resultat, trevlig bemötande Staffan
Elektrikern i Karlstad AB
Elektrikern i Karlstad finns här för att hjälpa dig med alla dina projekt! Vi specialiserar oss på elservice och elinstallationer i nya och befintliga anläggningar för både privatpersoner och företag. Vi gör allt från mindre elinstallationer till mer omfattande nyinstallationer av elsystem. Bland annat erbjuder vi installation...
111 omdömen om Elektrikern i Karlstad AB
Sedan starten hos Reco 2024
Kundvänlig och snabb, lyhörd! Supernöjda!
Snabb och bra hjälp! Stark rekommendation
Trevligt bemötande, alltid lyhörd
Marcus är en väldigt kunning, punktlig och trevlig elektriker. Som hjälp oss under senaste åren med både små och stora jobb. Jag kan stark rekommendera honom.
Superbra elektriker som vi fick!
Mycket trevligt bemötande, väldigt nöjd med utfört jobb
Snabb service och mycket bra bemötande av den elektrikern som var på plats.
Proffsigt och bra bemötande med en väldigt tydlig dialog från första kontakt. Fick hjälp snabbt och smidigt med mitt ärende och kan inte annat än rekommendera Elektrikern i Karlstad! Här har ni en trogen och återkommande kund, stort tack för hjälpen i min bostad!
Jag fick ett jättebra bemötande, och ett ännu bättre utfört arbete. Trevliga, duktiga och seriösa killar!
Håller alltid det dom lovar och kommer i tid
Snabb återkoppling, bra lösningar
Bra kommunikation och vi är så nöjda med både service och utförande. Rekommenderas varmt!
Kanonbra service och proffsigt skött arbete!
Fantastiskt bra service med många bra idéer
Levererade vad jag förväntat mig
Snabba att svara, bra utfört arbete. Väldigt hjälpsamma.
Fantastiskt trevliga och professionella! Supernöjd med alla jobb som dom gjort åt mig! Rekommenderar starkt!
Även om det var en mindre installation, så blev kabeldragningen snygg och i övrigt allt perfekt! Riktigt trevlig var han också Aleksander. Rekommenderar starkt!
Trevlig, proffsig. Kom med förslag på lösningar och löste kabeldragning snyggt.
Svårt att inte bli nöjd med denna firma, Löser allt utan huvudvärk. Fantastisk Service och hög kompetens. Kan inte göra annat än att rekommendera Elektikern i Karlstad AB! Jag kommer åter! Grymt jobbat 😊
Min badrums renovering blev precis så bra som jag tänkt. Ett bra startmöte med Elektrikern. Som sedan levererade enligt plan. Snyggt och prydligt. Bra utfört projekt samordnade bra med övriga yrkesgrupper så det flöt på bra.
Super trevliga och proffsiga på det dem gör!
Snabbt och snyggt utfört arbete samt trevligt bemötande. Bra!
Väldigt hjälpsamma och ett trevligt bemötande.
De kunde komma ut redan dagen efter och resultatet var på topp. Kommer definitivt att anlitas igen.
Karlstads bästa elektriker! 10/10 Fantastisk service och mycket kunskap till ett bra pris. Rekommenderar!👏🏼
Elektrikern i Karlstad är ett toppgäng. Lätta att ha och göra med, snabba med allt från förfrågan till utförande på mindre servicejobb. Vill man ha en offert så går det fort och till en förväntad kostnad. 10/10
En trevlig och engagerad elektriker som inte ser problem utan möjligheter och har gjort ett perfekt jobb med snyggt resultat. Lätt att ha att göra med.
Kompetent och trevlig personal, samt proffsigt utförande! 👍
Trevligt och proffsigt bemötande! Vi är nöjda kunder.
Jag blev bemött på ett trevligt sätt, och arbetet blev riktigt och snyggt utfört.
snabb leverans av min beställning. Mycket trevlig och proffsig elektriker som kom och installerade min nya el-central.
Snabbt gensvar och mycket professionellt bemötande. Gav från första början ett helt igenom förtroendefullt intryck. Deras genomförda arbete svarade sedan helt upp emot det första intrycket. Väl genomtänkta förslag till ledningsdragningar m.m. och allt utmärkt utfört. Det är ingen tvekan vart jag vänder mig vid eventuellt framtida elektriskt installationsarbete.
Jag blev snabbt bemött på ett problem jag hade och dom kom direkt och grejade det :) Tummen upp bara! Och efteråt såg allting bra ut.
Har haft kontakt med Marcus på Elektrikern i Karlstad vid flera tillfällen. Han är trevlig, har koll på läget och är lösningsfokuserad. Alltid fått snabb och proffsig hjälp av Elektrikern i Karlstad. Nu senast drog de om elen i huset. Gick galet snabbt och blev bra gjort. Rekommenderar starkt!
Allt från en snabb o tydlig offert, till en kort väntan på utbyte av elcentral. Mycket gediget arbete av elektrikern, inkl dokumentation av elcentralen. Elektrikern uppmärksammade att min gamla elcentral var i behov av utbyte vid ett tidigare besök med snabb felavhjälpning. Rekommenderar Elektrikern i Karlstad!
Mycket bra hantverkare pålitlig, gediget kunnande passade tider bra! 👌
Trevligt och proffsigt bemötande.!
Trevlig och duktig kille. Uppskattar att han ringde att han var försenad.
Vänlig, snabb och yrkeskunnigt utfört arbete. Rekommenderas varmt
Super bra! Mycket trevliga och bra resultat!
Trevlig och bra kille som fixade allt vi ville ha hjälp med!
Supernöjd med att kunna komma med kort varsel! Väldigt proffsigt utfört!
Mycket bra, kompetent och trevlig elektriker som installerade två vattenfelsbrytare i mina hus.
Snabbt utförd tjänst, välvilligt professionellt bemötande vid installation av torktumlare. Kunde inte vara bättre.
Trevlig! arbetet snabbt och snyggt fixat!
Bra kommunikation om tider, närvaro och åtgärder. Och själva jobbet också utmärkt :)
Genomgående proffsigt och trevligt bemötande
Bra och pålitlig service. Pedantskött arbete. Ett mycket bra arbete och jag rekommenderar verkligen detta elföretag.