Mycket bra! Kan varmt rekommenderas!
El-Fast Göteborg AB
Välkommen till El-Fast! Sedan 2008 har vi hjälpt företag och privatpersoner med renoveringar, nyinstallationer och ombyggnationer. Med lång erfarenhet och gedigen kunskap ser vi till att våra kunder känner sig trygga att anlita oss. Vi älskar utmaningarna du ger oss. Inget arbete är för stort eller för litet då vi har ett gott...
379 omdömen om El-Fast Göteborg AB
Sedan starten hos Reco 2018
Helt ok - bra job - trevlig persoanl - top kommunikation
Bra dialog och avvägningar gällande lösningar för elinstallation. Gillar att de bara bytte det som behövdes och inte försöker lura kunden att byta mer än nödvändigt för att tjäna pengar. Överlag nöjd med utfört arbete.
Grym service från start till mål!
Investigating and replacing old wiring in an apartment. They did a really good job! I would use them again in the future.
Fick trevligt bemötande och effektiv hjälp till ett bra pris. Upplevde att elektrikern var mån om att jag skulle bli nöjd. Var även smidigt att boka tid. Inget att klaga på.
Snabb kommunikation. Väl utfört arbete. Inga konstigheter vi är jättenöjda.
Köpte ingenting utan fick den hjälp jag önskade av El-Fast som jag har anlitat många ggr o som jag är jättenöjd med.
Mycket bra bemötande, proffsig rådgivning och mycket väl utfört arbete! Det enda som drar ner omdömet var att vi blev tvungna att fråga för att få reda på anledningen till en senareläggning av bokat uppdrag (på grund av tidigare sjukfrånvaro/VAB hos de anställda som påverkade alla företagets uppdrag), då vi varit stressade kring tidsplanen som helhet och den inledande bristen på förklaring gjorde oss lite irriterade.
Jag har beställt installation av en billaddare, men jag tycker att min kontaktperson har varit oansvarig. Det tog en månad att bara boka tid via mejl, och senare kunde jag inte nå honom på telefon. När installationen väl var klar och jag inte kunde vara på plats skickade han instruktionerna via mejl, men vi gick aldrig igenom appen som utlovat eftersom han skulle kontakta mig – vilket han inte gjorde. Jag ringde igen men fick inget svar. Min upplevelse har därför varit allt annat än positiv.
Lätt att komma i kontakt och komma överens om vad som ska göras. Tidplan håller.
Snabb effektiv och prisvärd. Supernöjd med utfört arbete
Trevliga och löser uppgifter man kanske inte tänkt på.
Toppen, jag är jätte nöjd med deras arbete.
Duktiga engagerade hantverkare Snabb och tydlig korrespondens
Supernöjda! En väldigt bra upplevelse från start till slut. Vi fick snabba svar och fick snabbt hjälp, väl på plats kunde vi även utnyttja tiden och få ytterligare hjälp utöver det vi bokat för. Dessutom var vår elektriker Boris väldigt trevlig. Han förstod vad vi ville uppnå och gav oss bra rådgivning - även utförandet gick supersnabbt och smidigt! Rekommenderar starkt el-fast!
Jag har anlitat El-Fast Göteborg AB vid flertalet tillfällen, allt från installation av eluttag till inkoppling av jacuzzi. Nöjd varje gång, personalen är kunnig och lyhörd.
Otroligt trevligt gäng som kommunicerar på det bästa sätt. Snabbt och proffsigt arbete med installation av batterilösning till vår redan befintliga solcellsanläggning. Kommer gärna köpa fler tjänster av El-Fast.
Väldigt tillmötesgående, bra lösningsförslag till konkurrens kraftigt pris. Rekommenderas
Alltid snabb service och hjälp.
Snabbt o tydligt svar på önskemål om offert på, i vårt fall, utbyte av halogen till genuint ledsystem i vårt kök. Snabbt och snyggt utförande. Vi är nöjda.
Professionella i allt och trevligt bemötande. Helnöjd!
Snabb återkoppling på förfrågan. Snabb tid för utförande. Bra kommunikation från början till slut. Kunnig och trevlig person som utförde uppdraget. Vi fick hjälp med felsökning och en ny dosa bakom ett eluttag så att spotlights i taket fungerade igen. Kort sagt precis så man önskar att det ska och bör fungera.
Very quick response and the order was quickly put into place. Great service and communication.
Bra snabb och kompetent arbete. Trevligt och positivt bemötande
Trevligt bemötande, bra kompetens och bra utfört arbete.
Kunniga , bra mottagande och jag fick snabbt hjälp på plats.
Bra kontakt, snabba på att leverera lösningar, smidiga att ha mitt i verksamheten och löste problemet enkelt och smidigt. Tacksam för en riktigt bra elfirma.
Etablerat och seriöst el-företag i Göteborg. Vi har arbetat med dem i 9 år med vårt byggföretag. Vet av dom gör, lätta att ha och göra med och bra kommunikation.
Fick hjälp med felsökning av diverse grejor, bl. a. golvvärme. Bra bemötande, service och utförande.
Tack Mikael för det fina betyget!
Mycket bra: Hade en elektriker som var kunnig, hjälpsam, effektiv och trevlig. Installation av spotlights, och vägguttag i ett nybyggt uterum.
Tack Tom för det fina omdömet!
Jag har anlitat El-Fast Göteborg AB för diverse elarbeten i min bostad de senaste (ca) 20 åren. De arbeten jag beställt har bland annat varit elskåpsarbete, installation av induktionshäll, byte av eluttag och strömbrytare samt sladdarbete kopplat till takbelysning. Jag har alltid fått ett bra bemötande. De är lyhörda, flexibla och kunniga. För mig är det självklart att även i fortsättningen anlita El-Fast Göteborg AB.
Tack Åsa för ditt fortsatta förtroende och dit fina betyg!
Jätte bra att göra med det var aldrig några problem.
Tack Erik för det fina omdömet!
Det bästa var att man fick snabbt svar och det gick lätt att kommunicera. Själva installationen blev lite fel först men det fixade man, men det blev hattigt med flera återbesök. Jag kan tänka mig anlita er igen.
Tack Erland för att du tog dig tiden att ge oss ditt omdöme, vi vill bli ännu bättre.
Bytte elcentral med diverse övrig elinstallation. Snabb återmatning från offert, bokning till faktura. Erfaren, snabb och trevlig installatör. Prisvärt. Mycket nöjd och kommer att använda igen.
Tack Björn för det fina betyget!
Elektrikern kom förberedd med en ny termostat, som han bytte snabbt. Han visste precis hur han skulle ta sig an problemet.
Tack Kjell för det fina betyget!
Snabb leverans. "Att hålla vad man lovar och överträffa förväntningarna" är sannerligen El Fasts affärside! Professionellt agerande, alltifrån kontakten med säljaren Erik till installatörerna (Andreas och Leo) signalerade kompetens, noggrannhet, tillmötesgående och ett metodiskt samarbete dem emellan. 07:00 ringde det på dörren, en kopp kaffe medan vi planerade dagarnas arbete, placering av batterierna (Reco 20kW Växelriktare & Enershare 51,2 kWh (25,6 kWh x 2 Torn)). Tack!
Tack Peter för dom varma orden!
Bra utförda arbeten Alltid snabb service Trevlig personal
Tack för att ni tog er tiden att ge oss det fina omdömet!
Snabb och proffsig hjälp. Trevlig personal. Och tar även mindre arbeten. Fått hjälp flera gånger och alltid lika bra!
Tack Per för det fina omdömet!
Fantastisk firma där det är väldigt kunnig personal samt gör ett väldigt snyggt jobbat.
Tack Andreas för dom fina orden!
Snappt och kunnigt utfört jobb.
Tack för att ni tog er tiden att ge oss det fina omdömet!
Anlitat Elfast vid två tillfällen, en gång via generalentreprenad och en gång på eget initiativ. Snabb respons, bra utfört arbete och trevligt bemötande. Rekommenderas!
Tack Frej för det fina omdömet!
Bra bemötande som gångerna innan. Pålitlig elektriker, B. Nöjd med utförandet och elektriker.
Tack Adam för det fina omdömet!
Dick var tillgänglig omgående, är jättetrevlig och gjorde jobbet kvickt.
Tack Tomas för att du tog dig tiden att ge oss det fina betyget!
Jättenöjda med jobbet som Elfast gjort hos oss, detta är tredje hemmet vi anlitar de och kan varmt rekommendera återigen.
Tack Pontus för det fina betyget, hoppas ni ska trivas i ert nya hem!
Trogen kund sedan flera år tillbaka, alltid pålitlig personal som kan det dom sysslar med och sköter sig exemplariskt! Alltid lika nöjd!
Tack Christoffer för det fina betyget!
Snabbt svar och inget krångel i kommunikationen. Bra utfört jobb!
Tack Erik för det fina betyget!
Är återkommande kund. Alltid proffsiga och lösningsorienterade. Alltid nöjd.
Tack Mika för dom fina orden och ditt fortsatta förtroende!
efektiva snabba trevliga bra service
Tack Anders för att du tog dig tid att ge oss ett så fint betyg!
Fick snabb och bra hjälp av El-Fast. Trevliga och service-minded. Zero remarks!
Tack Alice för dom fina orden och det fina betyget!