Pålitlig, noggrann och otrolig service!
El- & Datainstallatören Sverige AB
Elinstallationer med kvalitet, kunskap och framtid i fokus. Behöver du uppgradera din elanläggning, installera energisnål belysning eller skapa en smidig lösning för elbilsladdning? Då kan El- och Datainstallatören hjälpa dig hela vägen – från idé och planering till färdig installation. Vi är ett etablerat elföretag med bred...
13 omdömen om El- & Datainstallatören Sverige AB
Sedan starten hos Reco 2026
Bra och professionellt företag, stark rekommenderar, mycket nöjd!!!
Patrik Koren har installerat en laddbox åt oss i en ganska komplicerad miljö. Han gjorde en grundlig genomgång och analys över hur det skulle kunna lösas, kom med välmotiverade förslag och hjälpte oss i beslutsprocessen. Han är kreativ, kunnig och seriös och är utöver det trevlig och extremt serviceminded.
Mycket proffesionell, kunnig och snabb. Kan varmt rekommendera denna El och Datainstallatör. Kommer förbli en trogen kund.
Finns flera anledningar till att vi fortsätter att välja El & Datainstallatören. - Kan mycket inom olika elområden - Har ett bra kontaktnät för att lösa problem - Ger snabb feedback om och när han kan hjälpa till - Följer upp gjorda arbeten - Kostnader för arbetena är konkurrenskraftiga Hans Finell BRF Kungsängen 7
Duktiga och erfarna elektriker som lyssnar till kundens behov. Utför installationer snyggt och prydligt.
Tack Stefan för ditt fina betyg! Alltid trevligt att jobba tillsammans med dig, nu efter att ugnen blivit installerad i er nya pub så är belysningen nästa sak att ta tag i. Trevlig helg.
Mycket professionellt bemötande och bra tillgänglighet och service. Stort tekniskt kunnande och kvalitet i utfört arbete vid installation av laddstation med elcentral och Easee laddbox.
Tack för det fina betyget! Det blev jättebra med installationen av centralen och laddboxen i det lilla huset som du hade byggt för att skydda installationen mot väder och vind, och när du kunde förbereda så mycket så var det enkelt att komma och utföra jobbet.
Bra utfört jobb.Bra personal och chef.Inget att klaga på.Rekomenderas.
Tack för det fina omdömet! Garaget blev riktigt bra och speciellt med den integrerade utomhusbelysningen, den är man lite stolt över 😃
Fantastiskt trevlig och professionellt utfört arbete!
Tack för omdömet Henrik, alltid trevligt att jobba med dig. Säg till när det är dags för din nya vattenpump så kommer jag och fixar den.
Trevlig och enkel att ha och göra med! Gick snabbt att få kontakt.
Tack för dina fina ord! Kul att kunna hjälpa till, det finns alltid lite detaljer att ordna efter att man köpt en lägenhet. Hör bara av dig om du behöver mer hjälp så kommer vi och fixar.
Proffsig och enkel att ha att göra med.
Tack för det fina omdömet Erik! Det blev riktigt med elinstallationen av markis och uttag på balkongen. Vi ses snart när det är dags med installationerna i ert fina nya båthus på Roddklubben. Trevlig kväll.
Vi bor i samma brf, så det var skälet till att jag anlitade Patrik Koren. Jag trodde att jag skulle behöva byta armatur i badrummet, men han fixade 3 nya lampor som ersättning för de gamla. Jag hade behov av ngn med slagborr, så han lovade även att borra ett hål i en vägg för att sätta upp en tavla. Allt tog max 15 min. Att han debiterade 2 tim gör nog att jag inte kommer anlita honom igen tyvärr. Kerstin Omrell
Tack för din recension, Kerstin. Jag vill bara förtydliga några punkter så att bilden blir komplett för den som läser: Du kontaktade mig på en söndag. Jag meddelade att vi inte har öppet då, men lovade att höra av mig under veckan – trots att jag egentligen hade semester. Du fick hjälp redan på onsdagen, tre dagar senare. Innan jag kom ut bad jag dig skicka bilder så att jag kunde göra en plan och ringa upp dig för att diskutera lösningen. Det gjorde att du inte behövde byta armaturen och sparade således pengar. Vår minsta...
Bra bemötande. Smidigt och bra utfört. Lysande resultat!
Tack för ditt fina omdöme, det uppskattas. Väldigt kul med ny belysning i köket, det gör matlagningen lite roligare och så blir det ett lyft utseendemässigt också.