Elcentralen Nacka AB

Elcentralen Nacka AB

www.elcentralen.com
  • BadgeSevenYears
Call 08-747 14 04 Share

Elcentralen grundades av Peter Hjerth i Nacka 1990. Sakta men säkert växte verksamheten tack vara högt kundfokus och bra service, och när Niklas Prézent gick in som ägare år 2017 hade företaget sex anställda. Sedan dessa har arbetsstyrkan mer än fördubblats, och idag har Elcentralen muskler nog att ta sig an stora uppdrag,...

156 omdömen om Elcentralen Nacka AB

Sedan starten hos Reco 2012

Per N
Wrote about Elcentralen Nacka AB

Agerade omedelbart när jag behövde hjälp och löste problemet.

Mats Henrik A
Wrote about Elcentralen Nacka AB

Grym service och det märks att det kan vad det gör! Vi är mycket nöjda! Kan verkligen rekommendera Elcentralen Nacka AB

Johan S
Wrote about Elcentralen Nacka AB

Proffsig och snabb hjälp med installation av utebelysning. Kan varmt rekommendera.

Anders K
Wrote about Elcentralen Nacka AB

Har varit kund hos Elcentralen i ca 20 år, det har alltid fungerat perfekt kunniga tekniker. Rekomenderar verkligen företaget.

Jocke N
Wrote about Elcentralen Nacka AB

Snabb och proffsig hjälp, löste problemet.

Property A
Wrote about Elcentralen Nacka AB

Har använt mig av el-centralen i ett flertal projekt. Alltid varit nöjd med bemötande och utförande. får alltid snabb hjälp samt korrta leveranstider

Bengt S
Wrote about Elcentralen Nacka AB

Mycket trevligt och väldigt bra jobb

Jonas M
Wrote about Elcentralen Nacka AB

Positiv attityd och snabb återkoppling

Christian Mattias K
Wrote about Elcentralen Nacka AB

Toppen! Jesper är kunnig, tillmötesgående, och lösningsorienterad. Lämnar mina varmaste rekommendationer.

Matz E
Wrote about Elcentralen Nacka AB

Trevlig elektriker som genomförde sitt arbete enligt önskat uppdrag

Stefan M
Wrote about Elcentralen Nacka AB

Ringde Elcentralen som verkar i området där jag bor. Supertrevlig kille som heter Jesper som hjälpte oss en söndag. Hög service, bra kommunikation och utan obehagliga överraskningar på fakturan. Rekommenderas starkt!

Ernst A
Wrote about Elcentralen Nacka AB

Trevligt bemötande, inlyssnande, lösningsorienterade och snabb återkoppling/insats! Inte många som är på den här nivån!

Matias L
Wrote about Elcentralen Nacka AB

Snabba, trevliga och duktiga.

Rune L
Wrote about Elcentralen Nacka AB

Effektivt och snabbt fixat. Trevliga killar.

Jonatan B
Wrote about Elcentralen Nacka AB

Ringde Elcentralen som verkar i området där jag bor. Efter 50 min var en elektriker på plats. Supertrevlig kille som heter Jesper som hjälpt oss förut. Efter 1 timme så var allt klart enligt önskemål. Hög service, tillgänglighet och att de är trevliga gör att jag bara ringer Elcentralen nu och framåt. Rekommenderas starkt!

André D
Wrote about Elcentralen Nacka AB

Elcentralen gjorde vad de skulle!

Stefan D
Wrote about Elcentralen Nacka AB

Mycket bra och väldigt trevligt bemötande

Filip R
Wrote about Elcentralen Nacka AB

Jag är väldigt nöjd med bemötandet, servicen och arbetet som blev utfört. Det jag fick hjälp med var demontering av el i lägenheten för rivning av väggar, ny el till köket och spårning i golvet. Känns skönt att ha hittat en elektriker som man alltid kan lita på och gör ett bra jobb. Jag kommer alltid vara en kund till Elcentralen Nacka framöver!

Jan L
Wrote about Elcentralen Nacka AB

Har anlitat Elcentralen Nacka ett antal gånger och de är alltid lika tillmötesgående och hjälpsamma.

Natalie G
Wrote about Elcentralen Nacka AB

Bra service och bra hjälp med elen!

Anders B
Wrote about Elcentralen Nacka AB

Detta var en rakt igenom fantastisk kund upplevelse och jag var så nöjd med elektrikern Alex och hans kollega Max. Punktligt, omsorgsfullt, trevligt och utan obehagliga överraskningar på fakturan. Jag kan verkligen helhjärtat rekommendera Elcentralen Nacka AB.

Jan H
Wrote about Elcentralen Nacka AB

Snabb, trevlig och kunnig elektriker.

Roland U
Wrote about Elcentralen Nacka AB

Snabbt och professionellt arbete Tack Jimmy!

Patrick L
Wrote about Elcentralen Nacka AB

Toppen! Jättetrevliga och kompetenta. Känns tryggt att ha hittat en firma man vet att man kan kontakta varje gång utan att behöva leta runt. Dessutom är de på plats väldigt snabbt efter förfrågan.

Magnus L
Wrote about Elcentralen Nacka AB

Snabb och bra service. Trevligt bemötande

Jani G
Wrote about Elcentralen Nacka AB

Snabb och vänlig service. Installation av induktionshäll och borttagning av den gamla hällen. Rimligt pris. Jätte nöjd!

Adel B
Wrote about Elcentralen Nacka AB

Snabb och bra service för byte av trasig dimmer.

Cecilia B
Wrote about Elcentralen Nacka AB

Snabbt, tryggt, proffsigt och trevligt!

Magnus W
Wrote about Elcentralen Nacka AB

Tack för ett väl utfört jobb av proffsig och trevlig elektriker!

Madelene S
Wrote about Elcentralen Nacka AB

Snabb respons på förfrågan och service inriktning i arbetet

Paul F
Wrote about Elcentralen Nacka AB

Leverans snabbt och bra med säkra anslutningar Mycket bra återkoppling Rekommenderas

Pernilla K
Wrote about Elcentralen Nacka AB

fick hjälp med byte av lampa och elluttag, trevligt bemötande och resultatet blev fint!

Ingacarin G
Wrote about Elcentralen Nacka AB

Snabbt och snyggt gjort. Tack Jocke!

Anders K
Wrote about Elcentralen Nacka AB

Vi kontaktade Elcentralen Nacka AB efter elskador hemma hos oss efter ett svårt åskväder. Elcentralen Nacka AB tog tag i vårt problem direkt när vi ringde och skickade en elektriker till oss redan samma dag för att felsöka problemen. Elektrikern var hos oss flera timmar på kvällen och gjorde ett mycket noggrant arbete med att hitta orsaken till problemet och han löste också problemet temporärt.. Då detta var ett försäkringsärende fyllde Elcentralen Nacka AB i en rapport mycket noggrant, som skickades till försäkringsbolaget....

Jens J
Wrote about Elcentralen Nacka AB

Elcentralen utförde min förfrågan på ett utmärkt sätt med all belåtenhet. Är ett bolag att rekommendera.

Niklas P gillar detta
Offensive content
Choose a reason:
Lars H
Wrote about Elcentralen Nacka AB

Tappade min beställning via hemsidan Skulle återkomma med en detalj, men gjorde inte det. I övrigt helt OK.

Svar från Elcentralen Nacka AB

Hej Lars, Tack för ditt omdöme. Vi beklagar de problem vi haft med hemsidan, men det är nu åtgärdat.

Anders B
Wrote about Elcentralen Nacka AB

Kanonservice med kunnig personal. KOm dessutom direkt. tackar tackar.

Henrik S
Wrote about Elcentralen Nacka AB

Seriös och kunnig firma med lokal förankring i Nacka.

Bengt S
Wrote about Elcentralen Nacka AB

Bra, enkla, förstående, korrekta som ett företag skall vara

Niklas H
Wrote about Elcentralen Nacka AB

Ett hel-seriöst företag med trevliga, duktiga och effektiva medarbetare!

Jesper S
Wrote about Elcentralen Nacka AB

Lyhörda, prisvärda och kunniga! Kan varmt rekommendera dem. De gjorde precis allt vi kommit överens om och lite till.

Lisbeth M
Wrote about Elcentralen Nacka AB

Det var verkligen en fin och positiv upplevelse av en duktig yrkesman! Han kom snabbt och gjorde sitt uppdrag. Fint resultat. Han nämnde också att vi kunde kontakta honom, om det uppstod ytterligare saker som vi behövde hans hjälp med. Han hjälpte oss att flytta kablar, då vi skulle riva en vägg. Tack för detta! Hälsningar Kicki Sehler

Erik H
Wrote about Elcentralen Nacka AB

Elcentralen i Nacka hjälpte oss med kort varsel, i tid med duktiga killar. tackar och bockar!

Jens J
Wrote about Elcentralen Nacka AB

Har varit ett trevligt samarbete med trevlig och kunnig personal. Har varit lätt att föra dialog med.

Pär L
Wrote about Elcentralen Nacka AB

Pålitliga och hjälpsamma. Seriöst elbolag som vet vad håller på med.

Eva L
Wrote about Elcentralen Nacka AB

Fick ett bra intryck av personen jag talade med initialt och vid installationen, av en ny tvättmaskin, valdes det för kunden gynnsammaste alternativet ekonomiskt . Mina förväntningar uppfylldes genom en snabbt och effektivt utförd installation! Tack, jag kommer att välja anlita Er igen/ Eva L

Johan T
Wrote about Elcentralen Nacka AB

Väldigt trevligt bemötande i telefon. Mycket god hjälp av jourelektrikern Sinisa som var trevlig och oerhört kompetent.

Helena M
Wrote about Elcentralen Nacka AB

Väldigt trevlig och snabb. Var i behov av fler uttag i hela lägenheten och jag fick precis vad jag ville ha.

Susanne W
Wrote about Elcentralen Nacka AB

Så snabba noga och dessutom utomordentligt trevliga.

Björn T
Wrote about Elcentralen Nacka AB

Mycket bra! Lyhörda, serviceinriktade och kunniga.