Är det här ditt företag? Aktivera ditt konto
Eldabutiken i Haninge

Eldabutiken i Haninge

2.1

7 omdömen om Eldabutiken i Haninge

Patrik S
Skrev om Eldabutiken i Haninge

Vi vill dela med oss av vår upplevelse av köp och installation av en ny kamin via Eldabutiken i Haninge. Det finns både positiva delar och sådant som kunde ha hanterats bättre. Själva kaminen är vi nöjda med och hantverkarna som utförde monteringen var trevliga och professionella. Vår kritik gäller inte dem, utan kommunikationen i processen. Vid hembesöket gick vi igenom placering och nedmontering av den gamla kaminen. Redan där fick vi ett råd om hur hålet efter den gamla kaminen skulle hanteras som senare visade sig...

Hans-otto L
Skrev om Eldabutiken i Haninge

Fin butik trevlig personal bra service!

Erik Hjalmar H
Skrev om Eldabutiken i Haninge

De lovar leveranser för att få affärer. Sedan levererar de inte alls på dessa lovade leveranser. Fruktansvärt oseriösa.

Alf Peter Ö
Skrev om Eldabutiken i Haninge

De följer inte ARN https://www.byggahus.se/eldabutiken-framhardar-johan-nordin-ska-betala-for-kaminen-som-inte-fungerar

KLAS GUNNAR L
Skrev om Eldabutiken i Haninge

Har tidigare fått bra hjälp vid installation av kamin. Nu vid installation av plattform på taket var det underkänt i alla kategorier. - 2 veckor (fyra mail och två telefonsamtal) för att få en offert - 12 veckors väntetid med förseningar utan någon kommunikation om inte jag själv ringde (jag blev lovad 4-5 veckors väntetid) - Tekniker installerar och drar, ingen dokumentation överlämnad och svarar inte i telefon.

David S
Skrev om Eldabutiken i Haninge

Aldrig annat än trevligt bemötande och de anträngde sig för att vi skulle bli nöjda.

Greger L
Skrev om Eldabutiken i Haninge

Otrevliga och nonchalant personal. Kommer aldrig mer sätta min fot där, helt annan service i Hammarby Eldabutiken, där vi gjorde affär.