Snabb och kompetent service! Proffsig attityd och bemötande!
Elektrotjänst
Elektrotjänst är en elinstallatör med lång erfarenhet och stark lokal förankring! Vi har funnits i 50 år och är medlemmar i IN, elektrikernas arbetsgivarorganisation. Vårt team består av 8 välutbildade elektriker som arbetar i Trosa, Nyköping, Gnesta och Stockholm. Vi erbjuder flexibel och personlig service och håller alltid...
59 omdömen om Elektrotjänst
Dök upp på avtalad tid. Trevlig montör och väl utfört jobb. Tack för det.
Vi har använt dem flertal gånger under de sista åren och det är alltid perfekt
Proffsigt och trevligt bemötande.
Elektrikern kom på avtalad tid och hjälpte oss med det vi ville ha hjälp med.
Snabb och effektiv service för kompletterande ledningsdragning och reparation av trasiga uttag
Proffsigt och bra, vi kommer fortsätta att anlita Elektrotjönst i Trosa vi behov. Tack Nilssons på Villagatan
Bra jobbat. Trevlig kille som monterade en vägglampa. Vi är nöjda! Fint mottagande också vi första träffen då vi diskuterade vårt problem.
Byte av huvudsäkring. Super. Snabbt o bra!
Jag har anlitat Elektrotjänst vid flera tillfällen och är alltid lika nöjd. Snabb hjälp, god service och trevliga elektriker!
De var mycket vänliga. Behövde ha en kabel lagad snabbt och de kom så fort de kunde. Mycket tacksam för vänligt bemötande!
Kunnigt företag och trevlig personal som alltid löser sina uppgifter på bästa sätt!
Bra jobb, snabbt utfört och lyhörd.
Brukar få snabba svar och hjälp. Om det någon gång varit ett missförstånd eller liknande har det rättats eller förklarats i trevlig ton. Mycket bra
Mycket bra resultat 👍🏻👍🏻👍🏻
Snabb hjälp och trevlig personal
Har anlitat Elektrotjänst flera gånger för större som mindre elarbeten och har alltid varit nöjd med utförande, kommunikation och bemötande.
Snabbt på plats och med en fungerande lösning.
Allt utfördes enligt vår överenskommelse. Enda synpunkten att montören kunde meddelat när han blev klar med jobbet så vi kunde komma och låsa utrymmet.
Bra, proffsigt, en kunnig elkille har varit här när jag var bortrest, och kom hem och lamporna lyste
Snabb och professionell installation.
Behövde snabbt få en laddbox monterad till mitt nyköpta hus. Tog kontakt med Micke på Elektrotjänst som omedelbart tog sig ann tjänsten. Först inspektion om elsituationen och dagen efter var laddboxen på plats och fungerade direkt. Ett supersnabbt jobb av Elektrotjänst. Jättenöjd! Tomas
Kjelle kom en söndag fm och fixade en överbelastning jag hade i stugan. Föredömlig service/ L-G Lund
Micke är alltid trevlig och hans personal alltid i tid och kunniga. Kommer inte byta elektriker ❤️
Seriöst engagemang punktlig trevligt bemötande
Fantastiskt kundbemötande. De levde upp till mina förväntningar vid installation av säkerhetsbrytare samt en Plejd-enhet. Rekommenderar verkligen
Väldigt kunniga och proffsiga, från första kontakten till det färdiga resultatet, är väldigt nöjd med deras jobb!
En lokal elfirma helt klart i framkant! Trevligt bemötande och kunnig personal. Fredde
Kompetent, tillmötesgående och trevlig personal.
Snabbt, snyggt och skickligt jobb!
Mycke bra och professionella, snabba och punkliga
Det fungerade väldigt bra och inkluderar även agerandet när ni inte dök upp i tid. Kommer säkert anlita er igen vid behov.
Superduktiga, effektiva och prisvärda!
Glada, trevliga, prisvärda och snabba.
Montören Jesper Lundius var mycket kunnig, noggrann och självgående. Han nästan överträffade mina förväntningar på väl utfört arbete. Arbetet bestod i viss komplettering av en tidigare utförd installation.
Elektrotjänst Trosa installerade en laddbox för vår elbil och drog en elkabel. Båda arbetena utfördes mycket bra. De kom vid avtalad tid och slutförde arbetet enligt överenskommelse. Varje gång igen.
Allt funkade bra , inga konstigheter alls.
Hej, Ställd inför problem med elavbrott tog jag kontakt med Elektrotjänst. Trots semestertider fick jag snabb och bra hjälp att finna felet. Det följdes också upp genom kontakt med andra som kunde avhjälpa felet. Jag vill varmt rekommendera Elektrotjänst Catherine von Heidenstam
Trevliga, hjälpsamma och lätta att ha att göra med, snabba och gör jättebra och fina jobb.
Alltid lika noggrant och snyggt utfört elarbete. Trevligt bemötande. Rekommenderas varmt!
Bra service och utfört arbete!
Jag ville ha en spiselhäll installerad. När jag ringde så fick jag ett gott bemötande och en tid för installation. Den som kom var mycket trevlig och gjorde jobbet snabbt.
Alltid högsta kvalité, inga väntetider bra service och riktigt trevlig personal mm
Jättebra arbete o snabbt både arbetet och när dom kom.
Snabbt och proffsigt arbete!!
Gjorde vad jag förväntade mig till ett rimligt pris
Snabba och proffsiga tycker dom sköter sig bra
bra
Väldigt bra bemötande, hjälp och service.
Trevligt bemötande och alltid professionellt utfört arbete.