Alla kategorier Radio Dalarna Borlänge Elgiganten AB

Elgiganten AB

Skomakargatan 22, 781 70 Borlänge — Visa karta

3.7 i betyg av 3 rekommendationer
Är det här ditt företag?
Genom några enkla steg kan du förbättra din profil på Reco.se. Det tar bara några minuter!
Ändra beskrivning
Lägg till öppettider
 

Läs vad 3 kunder tycker om Elgiganten AB

 • Mattias L
  Mattias L skrev om Elgiganten AB
  Hos elgiganten kan du hitta allt du kan tänkas att behöva inom hemelektronik och liknande. För er som ska flytta hemifrån så har dem väldigt bra "start-kit" där det ingår hushållsmaskiner, knivar, tallrikar, glas, bestick, m.m. Det som dock är väldigt irriterande med elgiganten är att dem väldigt ofta annonserar om en vara i ett reklamblad och när man kommer till butiken för att fråga efter varan så finns den itne.
  gillar detta
 • Erik D
  Erik D skrev om Elgiganten AB
  Elgiganten i Borlänge har allt! Mycket stor butik med brett sortiment och trevligt och bemötande personal. Bra priser råder överlag då de har möjlighet att köpa in stora kvantiteter.
  Just denna butik har en mycket stor TV-avdelning och riktig detaljkunning personal som är mycket trevlig. Alla de stora elektronikmärkerna finns representerade här.
  gillar detta
 • Andreas S
  Andreas S skrev om Elgiganten AB
  Elgiganten är stället där du vill handla elprylar. Bra priser på bra märken gör att det finns god anledning att besöka butiken. Inte billigt nog? Köp varorna på deras internetbutik istället och få full service i lokala butiken. Mobiltelefoner är ett hett tips att införskaffa här.
  gillar detta

Karta

Större karta Vägbeskrivning
Skomakargatan 22, 781 70 Borlänge
Kategorier