Alla kategorier Radio Södermanland Eskilstuna Elgiganten AB

Elgiganten AB

Folkestaleden 40, 635 10 Eskilstuna — Visa karta

3.0 i betyg av 2 rekommendationer
 

Läs vad 2 kunder tycker om Elgiganten AB

 • Pauline Å
  Pauline Å skrev om Elgiganten AB
  Bra butik där du finner det du söker till bra priser. Oftast blir du dock tvungen att lämna in det du köpt av en eller annan anledning. Men de fixar det som de säger att de ska. Men det kan dröja väldigt länge innan man får tillbaka det man har lämnat in. men när man väl får tillbaka det man lämnat in så är det nästan alltid helt fungerande så man inte behöver oroa sig för att lämna in det ännu en gång.
  Personalen i butiken är för det mesta trevlig och kunnig, dock endast inom de områden de ska kunna och inte så mycket övrigt. Och vill man till exempel ha bra hjälp med en dator bör man kanske gå till en riktig datorbutik istället som kan sina saker bättre.
  Men annars en helt ok butik till bra priser, som sagt.
  Så gå hit om du inte är rädd för att kunna bli tvungen att lämna in det du köper innan du får en helt fungerande vara.
  Men självklart är det inte alltid likadant, utan ibland fungerar varorna finfint redan från första dagen och, förhoppningsvis, tills man tröttnat på dem ändå.
  Jag själv köper gärna produkter där eftersom jag vet att man får det man betalar för och får det alltid fungerande till slut. Läs mer
  gillar detta
 • Elin F
  Elin F skrev om Elgiganten AB
  det är alltid fel på varorna man köper på elgiganten! ingenting håller som man har köpt där... däremot, när det blir fel så fixar de det på ett bra sätt! trevlig personal i varuretur-disken! Måste säga att de har bra priser och bra utbud, men vore bra om varorna kunde vara av hög kvalité också. Läs mer
  gillar detta

Karta

Kategorier