Alla kategorier Övrigt Jönköping Jönköping ElGiganten webbshop/e-handel

ElGiganten webbshop/e-handel

Möbelvägen 54, 556 52 Jönköping — Visa karta

1.0 i betyg av av 2 omdömen
 

Läs vad 2 kunder tycker om ElGiganten webbshop/e-handel

 • 2017-04-10

  Spontant omdöme
  Beata K skrev om ElGiganten webbshop/e-handel
  Sämsta och mest felaktiga kundservicen jag varit med om. Fick problem med min tvättmaskin av märket Candy Hoover som jag köpt på Elgiganten Online, hörde av mig till dem och de hänvisar vidare till sina leverantörer utomlands. Mitt avtal är med Elgiganten, inte med deras leverantör. Pratade med Konsumentverket och såhär får man inte hantera sina kundavtal, de rekommenderade mig att anmäla Elgiganten direkt, (på Konsumentverkets hemsida) och såg fram emot att syna Elgiganten för sitt felaktiga och olagliga hanterande av reklamationer/kundmeddelanden.

  Ju fler som anmäler detta till Konsumentverket desto bättre. Så om du haft samma problem: att de tar NOLL ansvar för sina kunders reklamationer och istället hänvisar dig någon annanstans, anmäl. Läs mer
  gillar detta
 • Christina S

  2011-02-09

  Spontant omdöme
  Christina S skrev om ElGiganten webbshop/e-handel
  Jag har inte tid och heller inte tecken i tillräckligt tillåtet antal för att förklara alla vändor för att köpa en tv och tillbehör för 15’ på ElGigantens webbshop.

  Först ska sägas att jag fick råd av en ypperlig kille med mycket hög servicevilja på ett av ElGigantens butiker. Han gav mig råd om vilken tv jag skulle beställa på ElGigantens webbshop. Så jag gjorde det. Enkelt. Klicka här och klicka där och fortsätt och ja tack, jag vill ha på faktura. Där sket det sig.

  För att dramatiskt korta en historia som nu har pågått sedan måndag (idag är det fredag) har man nu på ElGigantens webb gjort följande:
  1. Pga tekniskt fel inte kunnat godkänna att jag ska ha det på faktura.
  2. Ringt mig fyra gånger för att förklara att det beror på ett tekniskt fel och att det därför inte går att beställa.
  3. Lyssnat på hur arg jag blivit för att det pga ett tekniskt fel inte kan göras en faktura.
  4. Meddelat att man gör en manuellt.
  5. Kontaktat mig (fyra dagar efter gjord beställning) för att informera om att tv:n jag vill ha är slutsåld (trots att den fortfarande finns tillgänglig att beställa på nätet)
  6. Kontaktat mig för att informera om att man inte kan göra en manuell faktura. Oavsett vad jag beställer. Pga ”tekniskt fel”.

  Jag har inte tid för detta. Jag har heller inte energi att lägga på att förklara för kundtjänstpersonal att de är till för kunderna och inte tvärtom. Jag har försökt få igenom en beställning på en alldeles vanlig tv under fem dagar och ger upp. Crap ElGigantens webbshop! Jag surfade in till Hembiobutiken, klickade tre (!) gånger och fick ett mail om att tv:n är på väg. Mot faktura.

  Jag förstår att man har regler och bestämmelser men glöm aldrig någonsin att det är riktiga människor som sitter i andra änden. Och glöm inte att du själv är en sådan. Som kan tänka utanför den box företaget satt dig i. Läs mer
  gillar detta