Jag är mycket nöjd med servicen. Personalen var trevlig och professionell. Rekommenderas varmt!
Eliam Elteknik AB
5 omdömen om Eliam Elteknik AB
Sedan starten hos Reco 2026
Stort tack för dina 5 stjärnor och dina fina ord! Vi är väldigt glada att du är nöjd med servicen och att du upplevde vår personal som trevlig och professionell. Din rekommendation betyder mycket för oss!
Supernöjda med installationen av spottarna i vår hall! Proffsigt utfört, snyggt resultat och bra kommunikation genom hela processen. Kan varmt rekommenderas.
Stort tack för era 5 stjärnor och för de fina orden! Vad roligt att ni är supernöjda med installationen av spottarna i hallen. Vi lägger stor vikt vid både resultat och kommunikation, så det betyder mycket att ni uppskattar hela processen. Tack för rekommendationen!
Han är seriöst och noggrant. Tar sitt jobb i högsta grad att kunden ska vara nöjd.
Tack snälla för ditt fantastiska omdöme! Vi lägger stor vikt vid noggrannhet och ansvar i varje uppdrag, så det betyder mycket att du uppskattar det. Varmt välkommen åter!
Utförde sitt uppdrag ansvarsfullt och enligt avtal
Tack för ditt fina omdöme! Att leverera enligt avtal och ta ansvar i varje uppdrag är en självklarhet för oss, så det betyder mycket att du lyfter just det. Vi hoppas få möjlighet att hjälpa dig igen framöver.
Väldigt bra upplevelse. Kan rekommendera.
Stort tack för ditt fina omdöme och för att du tog dig tid att rekommendera oss! Det gläder oss verkligen att du haft en väldigt bra upplevelse. Vi strävar alltid efter att bli ännu bättre, så om det finns något vi kan utveckla för att nå hela vägen till 5 stjärnor nästa gång tar vi gärna emot din feedback. Varmt välkommen tillbaka!