Fantastisk Mäklare Silvia och assistent Johnny, mycket drivande och proffsiga. Full fokus och engagemang till sina kunder. Vill man ha en mäklare som känns trygg och familjär, är det Elite Fastighetsförmedling man skall använda. Tack för ett fantastiskt samarbete🙂
ELITE Fastighetsförmedling
Vi är ELITE Fastighetsförmedling som jobbar i ett sammansvetsat team som drivs och har passion över att leverera något du inte varit med om tidigare inom bostadsförsäljning. Vi finns där du behöver din personliga mäklare med passionerat engagemang för att din affär ska gå i mål! Vi är din trygghet hela vägen med hög service,...
91 omdömen om ELITE Fastighetsförmedling
Sedan starten hos Reco 2022
She is so nice and professional!
Jonny and Silivia are very professional and thoughtful. We are satisfied with their service.
Professionell mäklare som gör det lilla extra i allt. Hon har ett enormt driv, stor kunskap och ett varmt bemötande. Rekommenderar starkt till de som vill sälja sin fastighet och är osäker på val av mäklare. Vi är helnöjda. Vi bytte från en annan mäklarfirma då de inte fick vår bostad såld och valde Silvia på Elite fastighetsförmedling istället och vi har inte ångrat oss en enda sekund. Hon är inkännande, lyhörd och engagerad. En mäklare som vet vad hon gör helt enkelt!
Silvia är en helt strålande person som både är professionell och trevlig. Hon arbetar, kommunicerar och återkopplar väldigt raskt igenom hela processen.
Kunnig, hjälpsam, driven - på.... men inte på ett jobbigt sätt, utan proffsigt
Väldigt trevlig mäklare som svarar bra på frågor och är lättillgänglig.
Väldigt tillmötesgående och proffesionellt
Jag kan varmt rekommendera Silvia som mäklare. Från första stund har mitt val känts 100% rätt. Både hon och mäklarassistent Johnny har varit otroliga längs med hela försäljningsprocessen. De är varma, engagerade, stöttande och alltid tillgängliga. Fantastiska personer båda två!
Jag var bara med en gång och då vid kontakt på skrivandet. Detta var vänligt och omhändertagande
Trevlig, kunnig och lättillgänglig mäklare som får både köpare och säljare att känna sig sedda och viktiga.
Tusen tack för allt proffsigt jobb med vårt husköp o försäljning av bostadsrätt.Det gick verkligen snabbt och vilket jobb även av Jonny kan verkligen rekommendera er till andra.Silvia alltid på tårna svarar ALLTID när man ringer toppenmäklare med en assistent som ligger i för att ro affären i hamn. Ni ÄR BÄST.
Snabbt och bra …………………………………..
Supernöjd med försäljningen! Allt gick snabbt och smidigt, affären var klar innan fotografering. Silvia var lätt att nå och svarade alltid direkt. Rekommenderas!
Proffsigt bemötande. Trevlig och tillmötesgående. Snabb i kommunikationen. Sköter allt med försäljningen, allt från styling till Hemnet. Skulle gärna använt Elite igen till fler fastighetsaffärer.
Fick omgående ett stort förtroende för Silvia mfl på Elite Fastighetsförmedling. Vilken energi o vilket engagemang! Alltid snabb med återkoppling o svar. Efter annan mäklare i fem mån såldes huset efter tre visningar hos Silvia!
Hon var tydlig och informativ i hela processen. Mycket entusiasm som hon visade uppskattades också! Jag gillar hennes energi!
Vi har just köpt lägenhet. Allt har funkat hur smidigt som helst. Linnea har varit snabb på att återkoppla och gett bra service i alla lägen. Vi är jättenöjda med vårt köp och med Linnea som mäklat.
Trevligt bemötande både Silvia och Jonny.Mycket professionell och kunnig.Alltid tillgänglig.Imponerande engagemang och drivkraft som ledde till en snabb försäljning och nöjda kunder.
Vi fick ett mycket varmt och fint mottagande när vi kom på visningen. Silvia var mycket tillmötesgående och visade lägenheten på ett övertygande sätt. Hon informerade oss om alla saker som vi ville ha svar på. Hon har även varit mycket snabb med att dela information som är viktig i ärendet.
Verkligen superpositivt i mina möten, kände mej varmt välkommen, fick all uppmärksamhet vid visningar och all info som behövdes och extra hjälp med att få en köpare till mitt eget boende Vid köp så var alla papper förberedda och iordning så snabbt och smidigt köp Så stort TACK Silvia och Johnny ! Ni är bäst!
Kan varmt rekommendera Elite fastighetsförmedling! Silvia är proffsig, effektiv och väldigt kunnig. Hon lyssnar in hur man vill ha det, vad man önskar och har en tät kommunikation så att man alltid vet vad som händer i säljprocessen, vilket vi uppskattade mycket. Silvia sålde vårt hus på 9 dagar och vi är så nöjda och glada över att vi valde Elite!
Snabba svar och snabb återkoppling på frågor.
En mycket proffsig och serviceinriktad mäklare. Kan varmt rekommenderas!
Mycket trevlig o kompetent mäklare som fick sålt vårt hus smidigt o enkelt Absolut bästa tänkbara Tack Silvia o Johnny
Mycket professionell i sitt utförande och lätt förklaring på alla punkter och ett mycket vänligt bemötande
Jag har inte tidigare sålt något hus men blev imponerad över hur snabbt och effektivt allt gick. Stort tack.
När mitt val föll på Silvia som mäklare var det hennes förmåga att se mig som kund och mina önskemål. Silvias energi och goda humör gjorde att jag fick förtroende för henne väldigt snabbt. Professionaliteten visade sig också genom tydliga namnskyltar och att de alltid var 2 vid möten och visningar. Vill varmt rekommendera Silvia som mäklare.
Har fått väldigt trevligt och professionellt bemötande när jag köpte min lägenhet via ELITE. De är väldigt noggranna och jag kände mig trygg i affären. Kan varmt rekommendera dem!
Bästa mäklare. Skapar tillit och förtroende.
Mycket trevlig och tydlig. Lätt att få tag på om jag har frågor och uppdatera mig ofta. Helt säker på jag valde rätt mäklare 😁 Kollegorna var också jätte bra och lägenheten har aldrig varit så bra som den var när den blev stylad
Jag är otroligt nöjd med min upplevelse hos Elite Fastighetsförmedling. Silvia och Johnny var oerhört professionella, kunniga och engagerade från start till mål. Det som imponerade mest var hur tillgänglig Silvia var – alltid anträffbar på telefon och redo att svara på alla mina frågor, stora som små. Jag kände mig trygg genom hela processen och allt gick smidigt och enkelt. Rekommenderas varmt till alla som vill ha en mäklarbyrå som verkligen bryr sig!
Proffsig och noggrann. Kan varmt rekommenderas.
Så himla proffsig och genuin! Gav snabbt svar när det var något man undrade.
Ärlig, professionell, effektiv, flexibel, svarar snabbt på frågor, svarar relevant, trevlig, vägledande, och mycket mere i positive riktning
Väldigt imponerande professionalism och engagemang genom hela processen. Rekommenderas varmt.
Mycket bra o snabb återkoppling. Trevligt bemötande. Omhändertagande. Hjälpsam. Maken, Johnny, visade bostaden o han var lika trevlig.
Hon är mycket aktiv och har mycket kontakt runt och vi tycker hon är duktig och kunnigt.😊
Mycket trevlig, aktiv, anträffbar "närsomhelst", kommunicerar hela tiden om utvecklingen.
Underbar och hjälpsam mäklare. Håller alltid kontakten med kunden och svarar på alla frågor sakligt.
Bra bemötande, lätt att komma i kontakt med, proffsig och duktig, det gick snabbt med försäljningen.
Är så nöjd med Silvias insats! Ville ha en mäklare som var framåt, snabbtänkande och aktiv! Och det är precis vad jag fick! En riktig mäklar-pitbull! Tack för hjälpen med försäljningen!
Jag är helt enig med att hon är mäklarens svar på Zlatan! Energisk och effektiv och samtidig mycket sympatisk!
Proffisionell och snabb på bollen, en fastighetsmäklare svar på Zlatan. Silvia på ELITE uppfyllde vårt mål.
Silvia är en mäklare som tar sitt uppdrag på största allvar ! Påläst och hade hon inte svaret direkt så kollade hon upp och kom tillbaka på studs👍 Silvia kan man lita på till 100% Jag kan verkligen rekommendera Elite Fastighetsförmedling alla dagar i veckan!!!!!!! Hälsningar Bosse Hegardt
Känns bra och vi va nöjda även om det tog tid
Mycket bra!!! 👍 Vi blev mycket väl mottagna. Snabb att ta reda på information om hon inte redan visste svaret. Supersnabb på återkoppling via sms eller Mail, aldrig några väntetider. Jättebra med pärmen med all information. Allt insorterat under flikar. Suveränt!!! Både Silvia och Johnny positiva, glada, välinformerade, bra visning och de fanns där hela tiden med svar och hjälp till alla frågor vi hade. Mycket bra!!! 5 stjärnor 🌟 🌟🌟🌟🌟 Rekommenderas utan tvekan.
Otroligt omtänksam och förstående! Känner av vad du vill ha direkt och kan lotsa dig rätt. Professionell och kunnig. Kan varmt rekommendera henne
Silvia är mycket positiv och hon är otroligt proffsig. Hon återkopplar fort och hon har hela tiden uppdaterat mig vad som skett i försäljningsprocessen. Det blev en jätte snabb affär och det skötte hon mycket exceptionellt. Att ha Silvia vid min sida har varit mycket värdefullt för jag har känt mig riktigt trygg. Jag kan varmt rekommendera Silvia och Elite Fastighetsförmedling
Silvia har tålamod, hon är trevlig och enkel att prata med samt väldigt hjälpsam. Trots seg marknad och lång väntan tog Elite och Silvia försäljningen i mål. Jag är nöjd att de fortsatte kämpa och aldrig gav upp.