Har fått väldigt trevligt och professionellt bemötande när jag köpte min lägenhet via ELITE. De är väldigt noggranna och jag kände mig trygg i affären. Kan varmt rekommendera dem!
Silvia Nilsson Cickovska
Silvia Nilsson Cickovska är mäklare på ELITE Fastighetsförmedling
.Silvia Nilsson Cickovska har varit registrerad mäklare sedan 2022-11. Silvia Nilsson Cickovska har varit aktiv på Reco.se sedan 2023-01 och har fått 63 omdömen med ett betyg på 5.0. Silvia Nilsson Cickovska har haft 49 försäljningar sen 2024-05 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2024-05 - 2025-04
63 omdömen om Silvia Nilsson Cickovska
Bästa mäklare. Skapar tillit och förtroende.
Mycket trevlig och tydlig. Lätt att få tag på om jag har frågor och uppdatera mig ofta. Helt säker på jag valde rätt mäklare 😁 Kollegorna var också jätte bra och lägenheten har aldrig varit så bra som den var när den blev stylad
Jag är otroligt nöjd med min upplevelse hos Elite Fastighetsförmedling. Silvia och Johnny var oerhört professionella, kunniga och engagerade från start till mål. Det som imponerade mest var hur tillgänglig Silvia var – alltid anträffbar på telefon och redo att svara på alla mina frågor, stora som små. Jag kände mig trygg genom hela processen och allt gick smidigt och enkelt. Rekommenderas varmt till alla som vill ha en mäklarbyrå som verkligen bryr sig!
Proffsig och noggrann. Kan varmt rekommenderas.
Så himla proffsig och genuin! Gav snabbt svar när det var något man undrade.
Ärlig, professionell, effektiv, flexibel, svarar snabbt på frågor, svarar relevant, trevlig, vägledande, och mycket mere i positive riktning
Väldigt imponerande professionalism och engagemang genom hela processen. Rekommenderas varmt.
Mycket bra o snabb återkoppling. Trevligt bemötande. Omhändertagande. Hjälpsam. Maken, Johnny, visade bostaden o han var lika trevlig.
Hon är mycket aktiv och har mycket kontakt runt och vi tycker hon är duktig och kunnigt.😊