Alla kategorier Hotell Östergötland Norrköping Elite Grand Hotell Norrköping

Elite Grand Hotell Norrköping

Tyska Torget 2, 602 24 Norrköping — Visa karta

3.8 i betyg av 9 rekommendationer
Är det här ditt företag?
Genom några enkla steg kan du förbättra din profil på Reco.se. Det tar bara några minuter!
Ändra beskrivning
Lägg till öppettider

Läs vad 9 kunder tycker om Elite Grand Hotell Norrköping

 • gubbluren n
  gubbluren n skrev om Elite Grand Hotell Norrköping
  har bodd där en gång. Fick et rum som man nästan fick klaustrofobi av. Gammalt och otrevligt.
  Trevlig personal i receptionen, men dom kunne inte lösa det.
  Det här hotellet borde inte hyra ut dom gamla rummen, det måste ju va värre änn kumla-bunkersen!
  gillar detta
 • markus j
  markus j skrev om Elite Grand Hotell Norrköping
  bodde här i somras 09 helt ok rum, underbar utsikt...puben och uteserveringe brilljerade med service kunnig personal och helt sagolika drinkar....

  var även här i våras och rekomenderar starkt deras lobbybar när de har öppet...tror dock bara fre o lördagar...hursom helst mysigare ställe får man leta efter jäte trevliga människor
  gillar detta
 • markus j
  markus j skrev om Elite Grand Hotell Norrköping
  bodde här ett par nätter nu isomras har även bott här i våras...rummen var helt ok fantastisk utsikt...
  bishops arms underbar personal perfekt service trots hela norrköping var där....
  i våras hade de öppet lobbybaren o den rekomenderar ja starkt snyggare och mysigare får man leta efter...och otroliga drinkar mycket kunning personal
  gillar detta
 • Martin H
  Martin H skrev om Elite Grand Hotell Norrköping
  Bodde här en natt i augusti 2009. Rummet vi fick var ganska litet men fräscht. Receptionisterna var 4-stjärnigt svala, korrekta och trevliga. Lobbyn är inte stor men bra inredd, inte särskilt mysig dock. Lycka till att få uppmärksamhet på hotellets restaurang, Bishop Arms. Vi fick påkalla uppmärksamhet efter att ha lämnats otillsedda mången gång. Maten var godkänd men inget speciellt.

  Frukosten var under all kritik för att vara ett 4-stjärnigt hotell. Ingen riktig ost (endast skivor av smältost/skolköks-typ). Ingen bacon(!), ingen fil (endast yoghurt), löskokta ägg vars vitor var rinniga. Plus dock för speciell barnhörna så föräldrar kan äta i fred. Våffel-stationen hade med fördel kunnat utökas med ytterligare våffeljärn samt hållas ren med jämnare mellanrum.
  gillar detta
 • Anja L
  Anja L skrev om Elite Grand Hotell Norrköping
  Jag hamnade i ett mindre rum som tydligen tillhör de rum som inte blivit renoverade. Ungefär 40% av rummen är av äldre modell så se till att undvika dessa. Frukosten är bra men personalen kan vara giniga om man beställer något extra (laktosintolerant). Baren i foajén var komplett värdelös med personal som var direkt otrevlig. De visste inte vad vissa spritsorter var för något även om de stod bakom honom). Bishop Arms har okunnig personal som gillar att stå och röka och stöna när det finns gäster + riktigt usel mat (friterat & pulver).
  Lena J gillar detta
 • Tobias O
  Tobias O skrev om Elite Grand Hotell Norrköping
  Riktigt trevlig och proffsig personal. Fina och välutrustade (heter det så?) rum för ett, i förhållandet, bra pris. Väldigt snygg byggnad med strömmen på ena sidan och Rådhuset samt Tyska torget på andra.
  gillar detta
 • Ami H
  Ami H skrev om Elite Grand Hotell Norrköping
  På Grand Hotel ligger Norrköpings bästa pub, Bishop Arms!(känns igen på den blå dörren) Iaf om du vill ha ett stort och brett utbud av både fatöl, flasköl och whisky.
  I den engelskinspirerade miljön kan jag rekomendera både deras afterwork som deras barmeny.
  Trevlig personal som gärna slänger käft en stund.
  Är ni ett sällskap rekomenderar jag ovanvåningen som är väl så trevlig och lite mera avskild!
  gillar detta
 • Gill W
  Gill W skrev om Elite Grand Hotell Norrköping
  Åk till Norrköping och ta in på Elite Grand Hotel. Hotellet är helt suveränt, det finns till och med rum med badkar. Personalen är trevlig och frukosten har allt du kan begära, till och med våfflor och färskpressad apelsinjuice, mums.Du kan genom hotellet nå en mysig pub.
  gillar detta
 • Therese D
  Therese D skrev om Elite Grand Hotell Norrköping
  Först och främst var upplevelsen av Norrköping helt fantastisk! Hotellet hade kanon service, vi fick ett mysigt rum där man kan ha hund. Kostade inget extra för att kunna ha med en hund. Frukosten var som man förväntar sig av ett finare hotell om inte bättre ändå. Våfflor, färskpressad apelsinjuice är nog mitt största frukostminne. Betyget 4 får de för att hela upplevelsen var fantastiskt. Det enda som gjorde att de inte fick en 5 i betyg var att brandlarmet gick när man stod i duschen lite fär länge!
  :o)
  gillar detta

Karta

Större karta Vägbeskrivning
Tyska Torget 2, 602 24 Norrköping
Kategorier