Trevlig o noggrann. Samarbetet fungerade bra o han såg till att allt brev rätt och att fönsterbytet gick smidigt.
122 omdömen om Henrik Tygelmark
Henrik är både trevlig och proffsig. Han gav mycket bra information om produkten och hur arbetet skulle gå till. Jag bytte tre fönster på min stuga och är väldigt nöjd.
Vår kontakt med Henrik har varit väldigt positiv. Proffsigt uppträdanden noggran och positivt bemötande. I samband med installationen av våra fönster var vi inte nöjda med installationen och vi kontaktade då Henrik som genast erbjöd sig att besöka oss och vi fick den hjälp som vi behövde. Kontakten med Henrik har varit väldigt smidig med snabba svar, Henrik har tagit sig tid och inte minst Henrik är en lyssnare.
Väldigt positiv upplevelse, kunnig och inlyssnande kring kundens behov. Kunnig kring sina produkter vilket fick till följd att precis rätt produkter levererades och byttes ut på rätt sätt.
Med ett mycket trevligt och professionellt bemötande fick jag hjälp med att välja fönster utifrån mitt lite äldre hus med måttanpassade behov. Här finns stora kunskaper om fönster, och hela processen från första kontakt till slutbesiktning gick väldigt bra!
Bokat besök tidigarelagt. Inte så bra eftersom jag hade besök med fika just då. Dörr saknades i första offerten. Annars bra.
Överlag bra, dock lite irriterad att fönsterna inte monterades rakt första gången och sedan säljaren försökte få mig tro att montaget på detta vis är fackmannamässigt godkänt. Får en undra hur många gånger dom kommit undan med sådana undermåliga montage.
Trevlig vänlig kunnig smidig tillmötesgående lättsam hjälpsam så med andra ord proffsig!
En mycket trevlig försäljare. Tog hänsyn till kundens önskemål. Fönstren blev fint uppsatta och allt är till belåtenhet. Hälsningar Sven-Åke Persson
Hjälpsam och kunde anpassa sina besök efter mina arbetstider. Kom med bra förslag. Svarade snabbt på mail. Bra kundservice. Trevlig.