Henrik Tygelmark

Henrik Tygelmark

133 omdömen om Henrik Tygelmark

Sedan starten hos Reco 2022
Eric C

professionella och lätt att kommunicera

Linnea D

Fönsterbytet gick bra. Fick bra hjälp och info.

Lars-Åke J

Det fungerade bra med snabba svar på mina frågor

Thommy L

Henrik är kunnig, ifrågasätter, kommer med råd och är mycket trevlig. Vid problem tar han tag i det direkt. Över förväntat helt enkelt och kommer gärna rekommendera honom framöver. Vi köpte 13 st enheter, dvs fönster, balkongdörrar och ytterdörr komplett med installation och bortforsling. Installationen löpte bra och snabbt utan problem. Det negativa är fakturan som var fel mot offerten, men Henrik tog tag i det och löste det hela (hoppas vi). Verkar vara krångligt ekonomisystem eller de som hanterar det?

Maria L

Bemötandet har varit bra men önskar att Henrik kunde vara mer tydlig kring kostnader, tillägg mm. Även om vissa saker görs på ett visst sätt inom företaget så kanske inte kunden alltid vet och då behöver det förtydligas. Det handlar då bland annat om tillval som jag som kund gjorde muntligen som inte kom med i leveransen trots att det står på hemsidan att det går att beställa som tillägg. För övrigt kom Henrik med tips och råd.

Oscar B

Mycket duktig, tar våra önskemål i beaktande och även ger bra tips med sin kunskap

Leif T

Trevlig, serviceinriktad och lätt att ha att göra med

Leif O

Trevligt och proffsigt bemötande, snabb och precis mätning och fortlöpande kontakt både under under och efter installationen.

Susanna R

Fantastiskt trevligt bemötande. Ingen stress, bra förklarande och jättetrevligt , kompetent och snabb. Svarar alltid direkt tillbaka, hjälpa till med allt. Känner mig trygg, omhändertagen och är nöjd med allt. Som kund ge jag Henrik toppbetyg. Han är så duktig att man köper mer, som man behöver. Mina nya fönster är världens bästa julklapp!

Julia T

Mycket nöjda med bemötande, tillgänglighet och kunnande!