Niclas Rylander var lätt att komma i kontakt med för att undersöka möjligt fönsterbyte i vårt hus. Genom sin erfarenhet tog Niclas fram förslag på fönster och erbjöd en helhetslösning. En väl avägd offert kom snabbt där utlovad leveranstid av fönster samt tid för fönsterbyte.Tider som innehölls på ett utmärkt sätt. Fönsterbytet genomfördes på ett mycket bra sätt av yrkeskúnniga snickare och plåtslagare enligt utlovad tidplan. Vårt köp från Elitfönster på plats innehöll 3-glas fönster i samtliga sovrum och hall. Vi är...
28 omdömen om Niclas Rylander
Tackar Niclas, för en trevligt och proffsigt bemötande och för en smidig & tydlig process från offert – beställning – montering och slutkontroll. Våra förväntningar infriades, tider hölls och leverans kom i god tid mot utlovat. Vi bytte fönster, altandörr & ytterdörr i hela huset. Professionella montörer / plåtslagare som alltid höll rent och snyggt efter varje arbetspass och var tydliga med vad planen nästkommande dag var. Jag rekommenderar starkt Niclas Rylander & Alfaglas om ni ska bytta fönster & ytterdörr.
Bra tips i samband med fönsterbyte.
Utmärkt genomfört arbete och bemötande
Trevlig person. Fönsterbytet gick utan problem. Vi är nöjda med utfört arbete. Enda problemet var att få en korrekt faktura men det löste sig.
Trevligt och proffsigt bemötande vid hembesöket. Vi behövde byta vår altandörr och valde Elitfönster På plats till att utföra denna tjänst. Tydlig information under hela processen, man höll utlovad leveranstid och resultatet blev helt enligt förväntningarna!
Väldigt proffesionellt bemötande och kommunikation. Väldigt nöjd
Lugn, noggrann, kunnig, social
Professionell, trevlig, trovärdig och seriös!
Ett otroligt trevligt bemötande av Niclas. Han var kunnig och hjälpsam med val av fönster, typ fasta, aluminium, vrid eller träfönster. Det vart lite problem vid monteringen av fönstren, men det löste Niclas snabbt och smidigt. Helheten med fönster montaget, så är jag över förväntan super nöjd.