Elmérs Bil AB

Elmérs Bil AB

En del av Autoexperten www.autoexperten.se
  • Badge2025
4.8

Välkommen till Elmers Bil AB – din Autoexperten Bilverkstad i Karlskrona! Vi servar och lagar alla bilar oavsett märke, modell och drivlina. Våra tjänster omfattar bromsreparationer, hjullagerbyte, hjulinställning, batteribyte, felsökning samt installation av motor- och kupévärmare och dragkroksmontering. Vi erbjuder även...

362 omdömen om Elmérs Bil AB

Britta Ingrid Mari H
Skrev om Elmérs Bil AB

Trevligt och bra bemötande 👍 kommer gärna tillbaka.

Björn Johan Robert S

Bra bemötande och snabb service

Kent Bertil S
Skrev om Elmérs Bil AB

Snabbt och tryggt. Trevligt bemötande.

Evelina Elvy Linnea S

Väldigt trevlig personal med hög kompetens inom sitt område. Väldigt hjälpsamma.

Siv Linnea Mariell R
Skrev om Elmérs Bil AB

Alltid professionell hjälp och service

Ann Sonja Anette B
Skrev om Elmérs Bil AB

Har ombesiktning sen vet jag om jobbet var bra. Blev bemött bra.

Ylva Carola B
Skrev om Elmérs Bil AB

Bra service,, bra jobb,, bra pris

Emelie Johanna Å
Skrev om Elmérs Bil AB

Snabbt och enkelt, bilen behövdes lagas fort och det löste dom

Eva Helena O

Alltid bra service. Trevlig personal

Kerstin Monica Maria H T

God service och gott bemötande

Svar från Elmérs Bil AB

Tack för att du valde oss och vi hoppas att vi ses igen!

Rolf Karl Erik N
Skrev om Elmérs Bil AB

Proffsigt bemötande från offer utförande och faktura Trevliga

Lee Henrik J
Skrev om Elmérs Bil AB

Mycket bra, snabba, roliga, 10/10 betyg.

Tina Manuela P
Skrev om Elmérs Bil AB

Ingen väntetid, fixar alltid min bil snabbt och duktiga mekaniker.

Jan Bertil Ingmar O
Skrev om Elmérs Bil AB

Som vanligt,helt ok. Du får det utfört som man kommit överens om.

Svar från Elmérs Bil AB

Tack för att du berättar. Vi vill alltid bli bättre och göra dig som kund nöjd.

Björn Olof Henrik H
Skrev om Elmérs Bil AB

Föredömlig kundservice och här blir du verkligen personligt mottagen

Rut Monica Elisabeth H

Har varit kund en längre tid ok förväntningarna motsvaras

Svar från Elmérs Bil AB

Tack för din feedback. Din återkoppling hjälper oss att bli bättre.

Jakob Urban M
Skrev om Elmérs Bil AB

Fanns inga tider online, ringde och kunde boka till veckan efter. Bra bemötande

Svar från Elmérs Bil AB

Vi blir både stolta och glada över din feedback, tack för att du tog dig tid. Vi ser fram emot att träffa dig igen när det är dags för nästa verkstadsbesök.

Jonathan Emanuel Ander D

Gick smidigt o lätt, tog ca. 2,5 timmar för bergningbilen att vara på plats

Svar från Elmérs Bil AB

Tack för din feedback. Din återkoppling hjälper oss att bli bättre.

Lena Ann-Katrine E
Skrev om Elmérs Bil AB

Snabb hjälp och fort klar och bra fixat, jättenöjd!

Svar från Elmérs Bil AB

Kul att höra att du är nöjd med ditt verkstadsbesök. Det är viktigt för oss med nöjda kunder. Vi hoppas att vi ses igen!

Kristjan Runar T
Skrev om Elmérs Bil AB

Bra bemötande, ganska snabba och Rimliga Priser.

Svar från Elmérs Bil AB

Härligt att du haft en bra upplevelse. Vi strävar alltid efter att du som kund är nöjd med ditt verkstadsbesök. Välkommen åter!

Gösta Lennart N
Skrev om Elmérs Bil AB

Alltid ett trevligt bemötande och proffsigt arbete.

Pernilla Madeleine T
Skrev om Elmérs Bil AB

Trovärdiga, hjälpsamma och tar inga överpriser!

Per Gösta Magnus F
Skrev om Elmérs Bil AB

Trevligt och kunnigt bemötande Man känner förtrpende eftersom reparstioner inte förrslås om det inte säkert löser problemet

Vestha Charlotte G
Skrev om Elmérs Bil AB

Kanon upplevelse Bra och trevligt bemötande dessutom mycket snabbt utförande av arbetet 😀 (Byte av glödstift. Dessa kan jävlas) Det blev billigt också 😅

Bengt-Olof O
Skrev om Elmérs Bil AB

Jag blev väl bemött som alltid samt med goda förväntningar efter att aldrig blivit besviken förut.Beställde justering av koloxidhalt samt service och fick tillbaka bilen nybesiktigad .Verkligen fullservice .Bengt-Olof Olsson

Karlskrona K
Skrev om Elmérs Bil AB

Tack för snabb och bra service. Återkommande kund.

Eva Caroline E
Skrev om Elmérs Bil AB

Bra att ha och göra med, bra bemötande! Vad beträffar deras yrkesutövande är jag hittills nöjd men eftersom jag själv inte kan något om bilar förutom att köra så är jag naturligtvis glad att Elmers bil finns, har varit en trogen kund i flera år.

Gunnar Peter L
Skrev om Elmérs Bil AB

Bra bemötande ! Bra i telefonkontakt Brukar vara schyssta .

Gerthy Elvy Ros-Ma D
Skrev om Elmérs Bil AB

Ett fantastiskt fint bemötande och service. Det bästa.

Stig Henry Stefan M
Skrev om Elmérs Bil AB

Man missade en brusten fjäder runt stötdämparen höger fram. Detta innebär nytt verkstadsbesök och ombesiktning. Det ger en känsla av osäkerhet om man missat mer i servicen

Svar från Elmérs Bil AB

Vi beklagar att du inte fick det bemötande du förväntade dig.

Ninni Marie Anette R
Skrev om Elmérs Bil AB

Mycket bra service! Trevliga killar, snabbt gjort och bra pris! 🏆

Inga Marianne S
Skrev om Elmérs Bil AB

På Elmérs bil är man alltid positiv och hjälpsam. Verkar vara familjär anda där. Nu bytte jag till vinterdäck och det gick smidigt. Jag kan varmt rekommendera dem

Johanna Emma Linnea R

Bytte verkstad för vi va inte riktigt nöjda med den förra. Bokade service och fick kanonbra bemötande. Snabb hjälp och även koll på bensinvärmaren som ej funkade. Här kommer vi stanna!

Camilla Maria B
Skrev om Elmérs Bil AB

För att vara ”diskret” och inte utge ägarens namn , men ägaren till Elmers bil och med all sin personal är bara Bäst. Gäller allt i bemötande, kunnande och professionella bilmekaniker, litar på dem till 100%.

Anita Marie Louise B
Skrev om Elmérs Bil AB

Alltid ett vänligt och professionellt bemötande.

Anni Ingrid Iren K
Skrev om Elmérs Bil AB

Mycket bra! Trevliga duktiga killar!

Thomas L
Skrev om Elmérs Bil AB

Hej alla glada bilägare! Jag tog kontakt med Elmers Bil AB för att jag hade en automatlåda som växlade illa pga ett misstänkt läckage. De gjorde en service med oljebyte och byte av tråg. Allt va frid o fröjd trodde jag. Växellådan fortsatte med sina illasinnade växlingar varpå jag uppsökte Elmers Bil igen De gjorde en kompletterande nivåkontroll av olja samt fyllde på det som saknades. Frid o fröjd trodde jag. Men icke. Samma problem igen. Tillbax till Elmers för ny kontroll och de fyllde på lite mer olja. Samma...

Svar från Elmérs Bil AB

Din recension gjorde vår dag – tack för att du valde oss. Vi hoppas vi ses igen när det är dags för bilservice.

Hans Christer P
Skrev om Elmérs Bil AB

Trevlig och bra personal och alltid nöjd med som service blivit utförd. Kund sedan flera år tillbaka efter rekomendation från bekant.

Evy Mariann O
Skrev om Elmérs Bil AB

Bra kundbemötande Kändes kunniga och att lita på.

Christine S

Mycket bra som vanligt . Tack för hjälpen

Svar från Elmérs Bil AB

Vi uppskattar ditt omdöme och tar med oss din feedback framåt.

Helen Caroline R
Skrev om Elmérs Bil AB

Great as expected. Little long waiting time to get a time slot.

Svar från Elmérs Bil AB

Thank you for choosing us, and we hope to see you again!

Per-Olof M

Service i världsklass o kunden i centrum Tack för snabb hjälp Kjell Mattisson

Karin Cecilia D
Skrev om Elmérs Bil AB

Alltid tillmötesgående och bra service!!

Rolf Fredrik N

Staun's bästa verksta'! Snabba, serviceinriktad

Lennart Gustav B
Skrev om Elmérs Bil AB

Smidigt snabbt o enl avtalat. Alltid kunniga om mina fordon.

Carin Anita E
Skrev om Elmérs Bil AB

Alltid bra service, trevligt bemötande helt enkelt Elme’rs är BÄST.

Therese M
Skrev om Elmérs Bil AB

Alltid service minded. Seriösa och kommunikativa. Inga överpriser utan kommunicerar alltid. Bäst!

Jörgen Andreas E
Skrev om Elmérs Bil AB

Bra bemötande, snabbt utförande av jobb

Svar från Elmérs Bil AB

Vi uppskattar ditt omdöme och tar med oss din feedback framåt.

Pernilla Maria Hele P

Alltid lika nöjd med snabb o bra service.

Bo Viktor B
Skrev om Elmérs Bil AB

Toppen. En positiv upplevelse att snacka en stund med Peter Lind medans bilen får vinterdäck monterade