Elmérs Bil AB

Elmérs Bil AB

En del av Autoexperten www.autoexperten.se
  • Badge2025
4.8

Välkommen till Elmers Bil AB – din Autoexperten Bilverkstad i Karlskrona! Vi servar och lagar alla bilar oavsett märke, modell och drivlina. Våra tjänster omfattar bromsreparationer, hjullagerbyte, hjulinställning, batteribyte, felsökning samt installation av motor- och kupévärmare och dragkroksmontering. Vi erbjuder även...

340 omdömen om Elmérs Bil AB

Per Gösta Magnus F
Skrev om Elmérs Bil AB

Trevligt och kunnigt bemötande Man känner förtrpende eftersom reparstioner inte förrslås om det inte säkert löser problemet

Vestha Charlotte G
Skrev om Elmérs Bil AB

Kanon upplevelse Bra och trevligt bemötande dessutom mycket snabbt utförande av arbetet 😀 (Byte av glödstift. Dessa kan jävlas) Det blev billigt också 😅

Bengt-Olof O
Skrev om Elmérs Bil AB

Jag blev väl bemött som alltid samt med goda förväntningar efter att aldrig blivit besviken förut.Beställde justering av koloxidhalt samt service och fick tillbaka bilen nybesiktigad .Verkligen fullservice .Bengt-Olof Olsson

Karlskrona K
Skrev om Elmérs Bil AB

Tack för snabb och bra service. Återkommande kund.

Eva Caroline E
Skrev om Elmérs Bil AB

Bra att ha och göra med, bra bemötande! Vad beträffar deras yrkesutövande är jag hittills nöjd men eftersom jag själv inte kan något om bilar förutom att köra så är jag naturligtvis glad att Elmers bil finns, har varit en trogen kund i flera år.

Gunnar Peter L
Skrev om Elmérs Bil AB

Bra bemötande ! Bra i telefonkontakt Brukar vara schyssta .

Svar från Elmérs Bil AB

Kul att höra att du är nöjd med ditt verkstadsbesök. Det är viktigt för oss med nöjda kunder. Vi hoppas att vi ses igen!

Gerthy Elvy Ros-Ma D
Skrev om Elmérs Bil AB

Ett fantastiskt fint bemötande och service. Det bästa.

Stig Henry Stefan M
Skrev om Elmérs Bil AB

Man missade en brusten fjäder runt stötdämparen höger fram. Detta innebär nytt verkstadsbesök och ombesiktning. Det ger en känsla av osäkerhet om man missat mer i servicen

Svar från Elmérs Bil AB

Vi beklagar att du inte fick det bemötande du förväntade dig.

Ninni Marie Anette R
Skrev om Elmérs Bil AB

Mycket bra service! Trevliga killar, snabbt gjort och bra pris! 🏆

Inga Marianne S
Skrev om Elmérs Bil AB

På Elmérs bil är man alltid positiv och hjälpsam. Verkar vara familjär anda där. Nu bytte jag till vinterdäck och det gick smidigt. Jag kan varmt rekommendera dem

Johanna Emma Linnea R

Bytte verkstad för vi va inte riktigt nöjda med den förra. Bokade service och fick kanonbra bemötande. Snabb hjälp och även koll på bensinvärmaren som ej funkade. Här kommer vi stanna!

Camilla Maria B
Skrev om Elmérs Bil AB

För att vara ”diskret” och inte utge ägarens namn , men ägaren till Elmers bil och med all sin personal är bara Bäst. Gäller allt i bemötande, kunnande och professionella bilmekaniker, litar på dem till 100%.

Anita Marie Louise B
Skrev om Elmérs Bil AB

Alltid ett vänligt och professionellt bemötande.

Anni Ingrid Iren K
Skrev om Elmérs Bil AB

Mycket bra! Trevliga duktiga killar!

Thomas L
Skrev om Elmérs Bil AB

Hej alla glada bilägare! Jag tog kontakt med Elmers Bil AB för att jag hade en automatlåda som växlade illa pga ett misstänkt läckage. De gjorde en service med oljebyte och byte av tråg. Allt va frid o fröjd trodde jag. Växellådan fortsatte med sina illasinnade växlingar varpå jag uppsökte Elmers Bil igen De gjorde en kompletterande nivåkontroll av olja samt fyllde på det som saknades. Frid o fröjd trodde jag. Men icke. Samma problem igen. Tillbax till Elmers för ny kontroll och de fyllde på lite mer olja. Samma...

Svar från Elmérs Bil AB

Din recension gjorde vår dag – tack för att du valde oss. Vi hoppas vi ses igen när det är dags för bilservice.

Hans Christer P
Skrev om Elmérs Bil AB

Trevlig och bra personal och alltid nöjd med som service blivit utförd. Kund sedan flera år tillbaka efter rekomendation från bekant.

Evy Mariann O
Skrev om Elmérs Bil AB

Bra kundbemötande Kändes kunniga och att lita på.

Christine S

Mycket bra som vanligt . Tack för hjälpen

Svar från Elmérs Bil AB

Vi uppskattar ditt omdöme och tar med oss din feedback framåt.

Helen Caroline R
Skrev om Elmérs Bil AB

Great as expected. Little long waiting time to get a time slot.

Svar från Elmérs Bil AB

Thank you for choosing us, and we hope to see you again!

Per-Olof M

Service i världsklass o kunden i centrum Tack för snabb hjälp Kjell Mattisson

Karin Cecilia D
Skrev om Elmérs Bil AB

Alltid tillmötesgående och bra service!!

Rolf Fredrik N

Staun's bästa verksta'! Snabba, serviceinriktad

Lennart Gustav B
Skrev om Elmérs Bil AB

Smidigt snabbt o enl avtalat. Alltid kunniga om mina fordon.

Carin Anita E
Skrev om Elmérs Bil AB

Alltid bra service, trevligt bemötande helt enkelt Elme’rs är BÄST.

Therese M
Skrev om Elmérs Bil AB

Alltid service minded. Seriösa och kommunikativa. Inga överpriser utan kommunicerar alltid. Bäst!

Jörgen Andreas E
Skrev om Elmérs Bil AB

Bra bemötande, snabbt utförande av jobb

Svar från Elmérs Bil AB

Vi uppskattar ditt omdöme och tar med oss din feedback framåt.

Pernilla Maria Hele P

Alltid lika nöjd med snabb o bra service.

Bo Viktor B
Skrev om Elmérs Bil AB

Toppen. En positiv upplevelse att snacka en stund med Peter Lind medans bilen får vinterdäck monterade

Margit S
Skrev om Elmérs Bil AB

Elme'rs bil är alltid trevliga o hjälpsamma. Däckbyte.

Stefan Sven-Eric S
Skrev om Elmérs Bil AB

Alltid bra o goa Återkommer årligen

Svar från Elmérs Bil AB

Vi blir både stolta och glada över din feedback, tack för att du tog dig tid. Vi ser fram emot att träffa dig igen när det är dags för nästa verkstadsbesök.

Margita Helene J
Skrev om Elmérs Bil AB

Mycket trevliga, kunniga, hjälpsamma och man känner sig alltid välkommen. Förväntningarna är att man litar på dem och de levererar det man kommer överens om det känns tryggt. Denna gången fick bilen en årlig service och däckbyte till vinterdäck.

Elaine Agneta K
Skrev om Elmérs Bil AB

Gott bemötande, kunniga, håller vad de lovar! Hjulskifte och årlig service. Har alltid varit nöjd med det arbete de utför i alla år.

Ann-Helene Marie K
Skrev om Elmérs Bil AB

Jättebra service. Trevlig personal.

Svar från Elmérs Bil AB

Tack för att du valde oss och vi hoppas att vi ses igen!

Kennet Erik Tommy S
Skrev om Elmérs Bil AB

Mitt ärende var att få däckbyte gjort och så blev det också, allt fungerade bra som också var förväntat

Eva Christina K
Skrev om Elmérs Bil AB

Tillmötesgående och fantastiskt trevlig personal

Kenneth Stefan S
Skrev om Elmérs Bil AB

Väldigt flexibla och tog sig tid som inte fanns för att fixa till min bärgade bil snabbare än kvickt! Toppen!

Siv Linnea Mariell R
Skrev om Elmérs Bil AB

Fantastisk service och alltid trevligt bemötande. Lång erfarenhet och djup kunskap som lyser igenom i hanteringen av bilen.

Barbro L
Skrev om Elmérs Bil AB

Snabbt och bra däckbyte. Ställde bilen tidigt på morgonen, kunde hämta den på eftermiddagen 👌

Joanna Sonja Kristina N

Fantastiskt bemötande fantastisk service!

Emma Karin Kristina H

Tumme upp så högt man kan komma! Bra service och bemötande

Peter Sune K
Skrev om Elmérs Bil AB

Jag tycker att jag alltid blir bra bemött på Elmers bil dom gör bra och är noggranna jobb jag vet att jag kan lita på att jobbet blir bra jag gjorde däck byte till vinterdäck

Åke Robert Christian S

Det var det bästa verkstads-besöket jag någonsin varit med om. Istället för att byta ett lager och ta pengarna åkte dom över till besiktningen och fick anmärkningen struken. Helt otroligt bra, jag kommer aldrig att vända mig till någon annan. Tack Elmers!

Gunilla Ann-Charlott T

Mänskliga. Och positiva. Lyhörda

Svar från Elmérs Bil AB

Vi uppskattar din kommentar och att du väljer oss som din verkstad, varmt välkommen tillbaka!

Lilian Anette N
Skrev om Elmérs Bil AB

Snabb o pålitlig service, som alltid

Torsten J
Skrev om Elmérs Bil AB

Tar aldrig betalt för ett arbete de inte gjort, kommer med tips och goda råd.

Ida Marie Elisabeth L

Smidigt och bra bemötande till rimliga priser

Eva Birgitta B
Skrev om Elmérs Bil AB

Ärendet var årlig service och byte till vinterdäck. Som kund blir man bemött på ett mycket tillmötesgående sätt, proffsigt, kunnigt, tryggt, prisvärt, ja toppen!

Elsy Christine S
Skrev om Elmérs Bil AB

Alltid proffsigt och vänligt bemött .

Svar från Elmérs Bil AB

Tack för att du valde oss och vi hoppas att vi ses igen!

Ingegerd Margareta P
Skrev om Elmérs Bil AB

Trevligt bemötande och snabb leverans.

Karin Anita A
Skrev om Elmérs Bil AB

Alltid ett bra och trevligt bemötande.