Elzmart Skövde AB

Elzmart Skövde AB

elzmart.se
  • BadgeTwoYears
4.8

Elzmart är en auktoriserad elektriker som hjälper till med allt från nyinstallationer till renovering av befintlig el. Vi utgår från Skövde men arbetar i hela Skaraborg och är registrerade hos Elsäkerhetsverket. Vi arbetar för privatpersoner, företag och bostadsrättsföreningar. Vi erbjuder bland annat tjänster som elrenovering,...

120 omdömen om Elzmart Skövde AB

Sedan starten hos Reco 2024

Sandra B
Skrev om Elzmart Skövde AB

Bra att ha dialog med gällande frågor och önskemål. Bra utfört arbete, nackdelen var att det tog längre tid än vad vi räknat med. Inte att timmarna var fler utan att arbetet inte skedde tex en vecka i sträck utan uppdelat någon dag här och där under flera veckor. Vi upplevde att Fredrik var mån om att vi skulle förstå arbetet och involverade oss i det när det var nödvändigt gällande placering, val osv. Vi rekommenderar Elzmart!

Juha O
Skrev om Elzmart Skövde AB

Fredrik och gänget är helt otroligt proffsiga! Inte bara sitt arbete men också i sitt sätt att bemöta kunden och vara flexibel. Fantastiskt vettiga att föra en öppen dialog med kring lösningar och planering. Lär vara min "go-to-elektriker" när jag är i behov av mer arbete. Tack Fredrik!

Karin G
Skrev om Elzmart Skövde AB

Bra, proffesionellt och trevligt bemötande.

Hej Karin, Tack för omdömet! 🙏 Mvh Fredrik

Brita B

Mån om kunden. Noggrann. Serviceminded. Trevlig

Hej Brita, Tack för omdömet! 🙏 Hoppas allt blev bra i sommarstugan! Mvh Fredrik

Janusz K
Skrev om Elzmart Skövde AB

Fick betala nästan 5 000, efter rut, för att man bygglade om, det tog 2 dagar... Alldeles för dyrt.... Mvh j.

Svar från Elzmart Skövde AB

Hej Janusz, Vi har även felsökt i din avloppsbrunn, vilket vi behöver vara 2 personer för, kontrollerat pumpen och nivåvipporna samt varit hos din hyresgäst och kontrollerat att allt fungerade som det ska efter strömavbrott. Byglingen blev lösningen för att slippa byta avloppspump som skulle kosta betydligt mycket mer. Din hyresgäst kontaktade mig akut efter arbetstid som du godkände, vilket medför högre arvode. Vi har totalt varit hos dig 8 timmar under 2 dagar för att få dagsljuset under arbetet i brunnen. Detta står...

Markus E
Skrev om Elzmart Skövde AB

Fick hjälp med en mindre grej som jag själv inte kunde fixa. Men det var inga bekymmer och det gick jättebra och var inga bekymmer!

Hej Markus, Kul att det blev bra med lamporna!🙏 Mvh Fredrik

Lola O
Skrev om Elzmart Skövde AB

Trevliga och tillmötesgående, men framförallt ett noggrant och bra utfört arbete . Nu lyser lamporna utomhus perfekt. Jag rekommenderar varmt detta företag om du vill ha hjälp med El.

Hej Lola, Kul att du är nöjd!🙏 Mvh Fredrik

Sture P
Skrev om Elzmart Skövde AB

Fredrik är kunnig, pålitlig, flexibel och anpassningsbar. Bra på att lösa problem. Lyssnar på kundens önskemål och föreslår åtgärder i samråd med kunden. Kan varmt rekommendera Fredrik. Sture P

Hej Sture, Tack för det fina omdömet!🙏 Mvh Fredrik

Jan W
Skrev om Elzmart Skövde AB

Fredrik utför de jobb som vi vill ha gjort på ett mycket proffsigt sätt. Han är kunnig och noggrann. Han är duktig på att lösa problem. Vi har använt honom under många år vid bl. a installation av kök och badrum. För tillfället håller han på och kopplar/drar el till våra nya värmepumpar som installeras i en av våra hyresfastigheter, där han är projektledare. Vi kan varmt rekommendera Elzmart.

Hej Jan, Kul att det fungerar bra och tack för rekommendationen!🙏 Mvh Fredrik

Decirée R

Problemlösare, noggrann, rådgivare. Hjälpsam

Hej Decirée, Tack för det fina omdömet!🙏 Mvh Fredrik

Fredrik J
Skrev om Elzmart Skövde AB

Ser bra och professionellt ut. Bra bemötande. Rekommendationerna känns rätt så här i efterhand. Arbetstiden blev mer än jag räknat med. Men såg dem aldrig arbeta, så svårt att veta hur dom jobbade. Dock 1500 för spårfräs och bilmaskin? Känns dyrt. Annars inget överpris på komponenter, vilket känns bra. Beställningen var installation av el till renovering av kök i lägenhet.

Svar från Elzmart Skövde AB

Hej Fredrik, Tack för din feedback!🙏 Kollade tillbaka och ser att det inte är något som sticker ut gällande arbetade timmar i ditt kök jämfört med liknande kök. Det är även med en grovdammsugare i detta pris, hittar du billigare pris hos en lokal hyrfirma inkl slitage på diamantklinga så återbetalar ja mellanskillnaden. Skicka ett mail så löser vi det. Mvh Fredrik

Johan Å
Skrev om Elzmart Skövde AB

Noggrant och mycket väl utfört arbete!

Hej Johan, Kul att ni blev nöjda med arbetet!🙏 Mvh Fredrik

Per Olof Marcus H
Skrev om Elzmart Skövde AB

Byggde nytt kök där Elzmart stod för att dra el. Bytte alla gamla uttag i kök och fixade med nya uttag där det behövdes. Byggde även ut med ett uttag så vi kunde få en elkontakt och ny termostat för golvvärme i badrum. Jobbar mycket med trådlöst system, fördel att kunna sätta kontakter där man vill än att vara låst till där det finns draget el i vägg. Mycket trevlig och gav oss möjligheter vi annars inte hade kunnat få/tänka på.

Svar från Elzmart Skövde AB

Hej Marcus, Tack för din feedback!🙏 Hoppas allt fungerar fint i nya köket! Mvh Fredrik

Patric Mathias Ulf B R
Skrev om Elzmart Skövde AB

Hade vi kunnat ge en tia hade du fått det. Så otroligt skönt med någon som är så professionell och kunnig så man kan säga vad man behöver hjälp med och du fixar det utan problem, snabbt och effektivt. Ringer dig direkt om jag har något mer framöver! Hälsningar Patric

Hej Patric, Tackar ödmjukast!🙏 Välkommen åter! Mvh Fredrik

Pernilla W
Skrev om Elzmart Skövde AB

En lyhörd elektriker som lyssnar på mig som kund. Fint utfört arbete.

Hej Pernilla, Tack och kul att det blev bra!🙏 Mvh Fredrik

Michael N
Skrev om Elzmart Skövde AB

Fredrik som driver ELzmart är både driven, engagerad och duktig. Installationer blir dels utförda som förväntat, dels både funktionellt och estetiskt bra. Han har god förståelse för mina önskemål och har löst all el vid lägenhetsrenovering, snygga Plejd-installationer, och bra komplettering som jag önskat efteråt. Man förstår om han kan vara bokad vid förfrågan, för han är duktig och sådana blir så klart populära. Tack för bra jobb!

Hej Michael, Tackar för dom fina orden!🙏 Vi hörs! Mvh Fredrik

Dan-Florin R

Mycket proffsigt och trevligt

Daniel E
Skrev om Elzmart Skövde AB

Mycket trevligt bemötande, tydlig kommunikation och snabb från första kontakt till färdigt arbete. Noggrann och snygg montering och installation av laddbox, rekommenderar varmt att ta hjälp av Fredrik!

Tanja T
Skrev om Elzmart Skövde AB

Jag är otroligt nöjd med Elzmart! Servicen var både jättebra och personlig, vilket verkligen gör skillnad. Jag fick hjälp med att installera en jordfelsbrytare samt belysning i hela lägenheten inkl. badrummet, och allt gick smidigt och professionellt till. Fredrik är mycket bra på att kommunicera. Han är lyhörd och tydlig genom hela processen. Det kändes tryggt att ha honom som elektriker, och resultatet blev precis som jag önskade. Jag rekommenderar Elzmart varmt till alla som söker pålitlig och personlig hjälp med elarbeten!

Martina T
Skrev om Elzmart Skövde AB

Tillgänglig, anpassar sig och flexibel

Annette B
Skrev om Elzmart Skövde AB

Mycket noggrant och bra och fint arbete, och väldigt trevliga killar som utförde arbetet. Hjälpsamma och vänliga.

Viktoria S
Skrev om Elzmart Skövde AB

Noggrant och proffsigt arbete!

Sebastian S
Skrev om Elzmart Skövde AB

Enkel och väldigt trevlig. Serviceinriktad och har alltid kunden som fokus. Är alltid väldigt noggrann och gör ett bra jobb.

Karin N
Skrev om Elzmart Skövde AB

Trevligt bemötande av trevlig kille. Vågade lämna ut min nyckel och ge honom larmcoden. Arbetet snyggt utfört och inget skräp låg kvar. Befintlig el i badrum och hall hade slutat att fungera och måste dras om. Allt till belåtenhet. Nyckeln tillbaka enl.avtal

Marina H
Skrev om Elzmart Skövde AB

Efter att ha beskrivit vad vi ville ha hjälp med - Kom det förslag på lösningar p våra problem. Detta löste Fredrik snabbt och smidigt.

Per-Olof T

Kvaliteten kompetens helt suveränt

Christina M
Skrev om Elzmart Skövde AB

Kunnig, serviceinriktad och gör fina jobb! Rekommenderas varmt

Sandra L
Skrev om Elzmart Skövde AB

Enbart positivt! Bra bemötande, arbetet gick fort. Allt kändes tryggt! Roligt att även elever får möjlighet att följa med ut på arbeten. Vi kommer anlita Elzmart igen.

Robert B
Skrev om Elzmart Skövde AB

God kundkommunikation, med stor omsorg om detaljerna och ett högkvalitativt utfört arbete.

Erik R
Skrev om Elzmart Skövde AB

Mycket trevlig och framåt. Lätt att göra med lyssnar bra på vad man vill och lägger till sin erfarenhet om vad som funkar. Denna gången var det föråldrade spottar i kök. Även haft honom till elen när vi renoverade badrummet. Kommer ringa Elzmart igen när el hjälp behövs.

Fredrik J
Skrev om Elzmart Skövde AB

Trevlig, noggrann och gjorde ett mycket snyggt och snabbt jobb. Installation av laddbox. Kommer anlita Fredrik igen.

Lars E
Skrev om Elzmart Skövde AB

Väldigt bra bemötande och ansvarsfullt utförande av arbete. Kunnig och rådgivande.

Olle F
Skrev om Elzmart Skövde AB

Bra dialog och bemötande kontinuerligt under arbetet. Professionellt uppträdande och utförande samt bra tips på idéer. Elzmart anlitades för att reda ut våran äldre källare där fokus var att riva gammal el och byta el- centralen samt installera jordfelsbrytare.

Rosina A
Skrev om Elzmart Skövde AB

Vi är helt nöjda med Elzmart Skövde AB. Vi blev väl bemötta från första stunden. Elektrikern Fredrik lyssnade på oss och på våra behov, men också på våra tvivlar och frågor. Han förklarade saker på ett sätt att vi kunde förstå, talade om olika alternativ och förklarade också konsekvenserna att välja en viss lösning framför en annan. När vi tvekade och visste inte vad som vad bäst tog han sig tid för att t.ex. hämta andra saker för att visa oss dem så att vi kunde ta ett beslut som var grundat. Det kändes väldigt bra. Han...

Jan-Erik J
Skrev om Elzmart Skövde AB

Fredrik har hjälpt till med all elinstallation i ett nytt Attefalls hus och uppgradering av el i ett äldre fritidshus samt i en villa under flera år. Vi har ofta ett önskemål om ett resultat och då är Fredrik ett fantastiskt bollplank för att hitta en bra lösning. Fredrik har även egna bra idéer som man som konsument inte känner till. Slutresultatet blir ofta bättre än vad vi kunde tänka oss.

Sven J
Skrev om Elzmart Skövde AB

Proffsig och dessutom trevlig:)

Jan-Eric F
Skrev om Elzmart Skövde AB

Proffsigt, snabbt och intresserat bemötande. Mycket kompetent elektriker.

Madeleine K
Skrev om Elzmart Skövde AB

Professionellt och trevligt bemötande. Vi behövde hjälp med spotlights i taket och han var väldigt noggrann, professionell och pålitlig. En person att vända sig till om vi behöver hjälp igen.

Lena L
Skrev om Elzmart Skövde AB

Snabbt, professionellt, engagerat och fantastiskt positivt.

Gunnel L
Skrev om Elzmart Skövde AB

Allt var bara positivt, väl utfört arbete och ett mycket trevligt bemötande. Det gällde byte av några elkontakter

Sture H
Skrev om Elzmart Skövde AB

Fredrik gjorde ett stort jobb åt oss och vi är mycket nöjda med arbetet. Trevlig ,lyhörd med goda egna förslag och punktlig. MVH Sture o Yvonne på Beck-Friis väg 16.

Kathrin S
Skrev om Elzmart Skövde AB

Bemötandet var kanonbra snabba svar och bra tips. Kan verkligen rekommendera Fredrik på Elzmart👍👍👍

Amanda F
Skrev om Elzmart Skövde AB

Elzmart levererade ett proffesionellt utförande och bra kommunikation genom hela renoveringsprocessen av vårt hem. Vi är nöjda och kan tänka oss att ta in Elzmart igen i framtiden.

Eje T
Skrev om Elzmart Skövde AB

Vi har tidigare varit i kontakt med Elzmart och han gjorde då ett förtroendegivande arbete. Denna gången blev det naturligt att anlita honom. Detta var tredje gången han hjälpte oss med att byta ljusarmatur och vi har varit nöjda alla gånger. Vi rekommenderar honom fortsättningsvis

Christopher S
Skrev om Elzmart Skövde AB

Jättetrevligt bemötande. Bra tips och råd. Inga som helst problem. Rekommenderas verkligen.

Göran L
Skrev om Elzmart Skövde AB

Proffsigt. Erfarenhet, löser uppgiften, trevligt uppträdande.

Gustav B
Skrev om Elzmart Skövde AB

Mycket trevligt bemötande, hög servicegrad samt professionellt utförande av begärd tjänst.

Emy M
Skrev om Elzmart Skövde AB

Alltid gott bemötande, snabb service och väl utfört arbete!

Renate B

Toppen .. bra jobb Mvh Renate