Hittade lätt det jag sökte till mycket bra pris. Fick snabbt bekräftelse på min order, samt blev kontinuerligt uppdaterad om status & leverans. Köpte endast några ventil hattar, trots detta full service hela vägen. 👍👍👍👍👍
EMR Group
EMR Group – Premiumprodukter som gör skillnad Hos EMR Group kombinerar vi över 20 års erfarenhet med marknadens bästa produkter för att leverera lösningar som verkligen gör skillnad. Vi samarbetar direkt med Europas främsta tillverkare och är stolta distributörer av REDATS verkstadsmaskiner och Xenum – världsledande inom högpresterande...
569 omdömen om EMR Group
Sedan starten hos Reco 2022
Hej Roland Tack för ditt omdöme! 🙌 Kul att du hittade det du sökte till mycket bra pris och uppskattade vår service. Välkommen åter! 🚀😊
Är bara så nöjd och att jag kan bidra till ett bättre liv ! Tack
Hej Håkan Stort tack för ditt omdöme! Det gläder oss att du är nöjd,
Hittills allt bra, har inte hunnit prova produkten ännu
Hej Thomas Tack för din feedback! Vi hoppas att du blir nöjd när du provar produkten.
Bra produkter och snabba leveranser.
Hej Anders Stort tack! Kul att du är nöjd med både produkterna och leveransen.
Hittade lätt det jag skulle ha och fin service., snabb leverans. 1 styck Eolysvätska Refill 1 Liter 1 styck DPF Refill Kit
Hej Malin Tack för ditt omdöme! Roligt att du är nöjd med e-butiken, service och leverans 🙂
Enkelt att beställa, snabba leveranser.
Hej Bengt Tack för din recension! Vi är glada att du uppskattar den smidiga beställningsprocessen och våra snabba leveranser.
Snabb leverans och enkelt att beställa
Hej Jan-Erik Tack för din recension! Vi är glada att du är nöjd med vår snabba leverans och att det var enkelt att beställa
Snabb leverans första gång jag handlat men det blir fler gånger
Hej Lars Tack för ditt omdöme! Vi är glada att du blev nöjd med den snabba leveransen. Välkommen åter!
Bra produkter och snabb leverans
Hej Mikael Tack för ditt omdöme! 😊 Vi är glada att du är nöjd med både produkterna och den snabba leveransen.
Mycket bra, snabb leverans. Mvh Tony
Hej Tonny Tack så mycket för ditt omdöme! Vi är glada att du är nöjd med vår service och leveransen.
Bra info från företaget. Ganska snabb leverans.
Hej Lars Tack för ditt omdöme! Vi uppskattar det verkligen!
Smidigt köp, snabb leverans och snabb återkoppling på fråga kring produkten.
Hej Eva Tack för ditt omdöme! 🙌 Kul att du är nöjd med både köp, leverans och service😊
Snabbt leverans och information jag rekommenderar EMR
Hej Evdokimos Tack för din recension och att du rekommenderar EMR Group! 🙌
jag tycker att det funkade bra varorna kom som och jag hoppas att mössen försvinner
Hej Jan-Erik Tack för ditt omdöme! 😊 Vi är glada att leveransen gick smidigt och hoppas att No Rats hjälper dig att hålla mössen borta.
Mycket bra . Snabb leverans & bra kundtjänst
Hej Marcus Tack för ditt omdöme! 🙌 Vi uppskattar verkligen att du är nöjd med vår snabba leverans och kundtjänst. Trevlig helg! 🚀😊
Bra hemsida och snabb leverans.
Hej Åke Tack för ditt omdöme! Trevligt att du gillar e-butiken och vår snabba leverans! 😊🚀
snabb leverans och bra grejor.
Hej Mats Tack för din recension! 🙌 Vi är glada att du uppskattar vår snabba leverans och våra produkter.
Den var bra, Det endanegativa var 1 månads leveranstid.
Hej Stig, Vad roligt att du är nöjd med verkstadsmaskinen. Dessvärre gjorde alla röda dagar runt årsskiftet att fraktbolagen körde färre dagar med färre bilar, vilket gjorde att leveranserna av våra verkstadsmaskiner blev lidande. I vanliga fall levereras maskinerna på 4-8 dagar. Vi beklagar dröjsmålet. Tack för ditt omdöme!
Bra pris och snabb leverans till utlämningsställe
Hej Bengt Tack för ditt omdöme! Vi är glada att höra att du är nöjd med priset och den snabba leveransen.
Fungerade utmärkt, snabb leverans av en bra produkt.
Hej Kjell Tack för din feedback! Det är härligt att höra att leveransen gick snabbt och att du är nöjd med DPF Super Clean.
Jag köpte dieseltillsats. Snabb leverans.
Hej Ronny Tackar för ditt omdöme. Hoppas du blir lika nöjd med Viking Diesel Power, som med den snabba leveransen :)
Bra produkt och mycket snabb leverans
Hej Milutin Tack för din recension! Vi är glada att höra att du är nöjd med både Viking Diesel Power och vår snabba leverans.
Hej. Har beställt en däck balanseringsmaskin som inte kommit än. Verkar vara ett bra företag men jag hade uppskattat om jag kunnat ringa och prata med någon om maskinen innan köpet. Jag försökte men blev bara hänvisad till mejl. Upplevde där att kvalitén var sådär på svaren. Vet ej om detta beror på att kunskapen finns i utlandet och är begränsad i Sverige. Vi får hoppas att jag blir nöjd med produkten när den kommer. Fanns många andra företag i utlandet och en hel del info på nätet så jag tror hur som helst produkten...
Hej Johan Tack för ditt omdöme och hoppas du kommer att bli nöjd med din balanseringsmaskin. Vad jag kan se så har du ställt en fråga via mejl och fått svar på den. Vi har valt att besvara alla produktfrågor via mejl, vilket vi informerar om i våra e-butiker och strävar efter att svara inom någon timme. Som ett litet företag har vi beslutat att hantera produktfrågor via mejl. För att underlätta för dig finns mycket detaljerad information om våra produkter i vår e-butik. Vi får in många produktfrågor varje dag, och om...
Det var bra.........................
Tack, Bert, för ditt omdöme! Det är roligt att höra att du är nöjd och att allting fungerade bra.
Allt enligt önskemål. Leverans i tid och varan motsvarar förväntningarna.
Hej Kristian Stort tack för din fina recension! Det gläder oss att du är nöjd med både leveransen och produkten.
Snabb service! Har ej hunnit prova produkten ännu.
Hej Felix Tack för ditt omdöme och för att du gillar vår snabba service! Vi hoppas att du blir lika nöjd med produkten. Hör gärna av dig när du har testat den!
Snabbt leverans,produkten som jag har köpt har jag inte hunnit använda så jag får återkomma om produktens kvalitet.🤔👍😀
Hej Affe Tack för din feedback! Det är toppen att höra att leveransen var snabb. Återkom gärna med dina erfarenheter av produkten när du haft möjlighet att testa den – vi ser fram emot att höra vad du tycker! 😊 Gott Nytt År!
Snabb leverans och inga bekymmer!
Hej Lars-Inge Tack för ditt omdöme! Det gläder oss att leveransen 🚛💨 gick smidigt och att allt fungerade som det skulle. Gott Nytt År!
Smidig webshop som var lätt att manövrera och bra beskrivning på produkterna. Rätt pris och frakt. Rekommenderas.
Hej Daniel Stort tack för din feedback! 🌟 Vi är glada att du uppskattade vår webshop och produkterna. Att våra kunder upplever att allt fungerar smidigt är otroligt viktigt för oss. Tack för att du rekommenderar oss – det betyder mycket! 🙏 Gott Nytt År!
Brett sortiment. Och snabb leverans
Hej Kjell Tack för ditt omdöme! Vi är glada att du uppskattar vårt sortiment och att leveransen var snabb. Vi önskar dig en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År!
Jättenöjd med beställningen. Varan packades samma dag och levererades dagen efter. Kan jag verkligen rekommendera.
Hej Fredrik Tack så mycket för din recension! Vi är glada att du är nöjd med både snabba leveransen och produkten. Önskar dig en riktigt god jul och ett gott nytt år! 🎄
var snabba med återsvar då det var slut med den ena maskinen fick en som var mer uppdaterad till samma pris var bara instruktions anvisningen som skulle vara på svenska inte var med fick en på polska annars skulle de fått högsta rankning
Hej Lennart Tack för ditt omdöme och för att du valde oss! Vi är glada att höra att du uppskattade uppgraderingen till en nyare maskin till samma pris. Vi bifogar alltid den svenska manualen i samma e-post, som du får din spårningslänk, vilket också står i det mejlet. Manualen som följer med i paketet med maskinen är på engelska och polska. Om du inte har fått den svenska manualen eller om du behöver hjälp med något annat, tveka inte att kontakta oss. God Jul!
Positivt, snabb och bra leverans.
Hej Kurt Stort tack för din feedback! 🙌 Det är alltid vårt mål att leverera snabbt och smidigt. God jul & Gott Nytt År!
Skickades snabbt, produkten motsvarade beskrivning
Hej Lisa Tack för din feedback! Vi är glada att höra att produkten motsvarade dina förväntningar och att leveransen gick snabbt. Önskar dig en riktigt god jul och ett gott nytt år! 🎄
Bra service och Bra produkter som hjälpte min bil att fungera i motorn.. Rekommenderas varmt.. Med vänlig hälsning Conny Axberg
Hej Conny Stort tack för din fina recension! 😊 Vi är glada att DPF Super Clean, gjorde att din motor att fungerade bättre.
Snabba svar och snabb leverans.
Hej Håkan Tack för feedbacken! Vi strävar alltid efter att leverera både snabba svar och snabb service. 🚀
Mycket snabb leverans, väl paketerat.
Hej Tommy Tack för din feedback! Vi är glada att höra att leveransen var snabb och att paketeringen var bra. 😊
Mycket bra, väldigt nöjd som kund, blir fler beställningar i framtiden, och rekomendationer 👌
Hej Michael Stort tack för ditt omdöme! Det betyder mycket för oss att du är nöjd som kund . 🙌 Vi uppskattar verkligen att du vill rekommendera oss – det är det bästa betyget vi kan få. 😊
Snabb service - snabb leverans - bra produkter
Hej Jennie Tack för din feedback! Det är roligt att höra att du är nöjd med vår service, leverans och produkter.
Snabb service utan frågetecken, fick beställda varor omgående.
Hej Johan Tack för din recension! Roligt att du är nöjd med både servicen och leveransen. Vi strävar alltid efter att vara snabba och effektiva!
Har provat 2liter rostlösare blev väldigt nöjd. Har nu beställt 10liter,snabb och smidig frakt, bara kanon.
Hej Kenneth Tack så mycket för ditt omdöme! Vi är glada att du är nöjd med både vår rostlösare, Viking Rost Killer och den snabba frakten.
Jag är nöjd med produkten och leveransen, men trodde ni hade eget lager i Sverige för snabbare leverans. // Henrik
Hej Henrik Tack för din feedback! Vi är glada att du är nöjd med produkten och leveransen. För de allra flesta produkterna har vi lager i Sverige, vilket gör leveranserna snabba, oftast 1 till 3 dagar. Verkstadsmaskinerna skickas däremot från vårt lager i Polen.
Mycket nöjd, med både pris och leverans. Tycker även att dom hade en väldigt rimlig fraktkostnad.
Hej Magnus Tack för ditt omdöme! Vi är glada att du är nöjd med både pris och leverans. Vi tar samma pris för frakten, som DHL debiterar oss – inget påslag, bara den exakta kostnaden.
Snabb leverans och mycket nöjd med produkten (däcksfärg).
Hej Hans Tack för din feedback! Det är kul att höra att leveransen gick smidigt och att du är nöjd med produkten.
Bra grejer och snabb leverans Tack
Hej Carl-Magnus Tack för din fina feedback! 🙏 Vi är glada att du är nöjd och ser fram emot att hjälpa dig igen.
Supersnabb leverans. Helnöjd!
Hej Mats Tack för din feedback! Det gläder oss att du är nöjd med vår supersnabba leverans. Vi ser fram emot att hjälpa dig igen!
Rost koller. Bara bra snabb leverans.👍
Hej Arne Tack för ditt omdöme. Vi är glada att du är nöjd med både Viking 918 RostKiller och vår snabba leverans.
Produkten (rostborttagare) motsvarade inte förväntningarna. Det var inte alls som på reklamfilmen där rosten försvann direkt.
Tack Anders för att du hörde av dig och berättade om din upplevelse. Efter att ha mejlat med dig insåg vi att produkten hade penslats på och sedan torkats av med trasa. Delen måste alltid ligga i ett bad med RostKiller i 1–12 timmar, enligt bruksanvisningen. Vi är glada att vi kunde reda ut detta och hoppas att du nu får ut det bästa av produkten framöver! Vi vill också nämna att vi just nu utvecklar en ny produkt som kan hänga kvar på delar vid applicering – en lösning för situationer där ett bad inte är praktiskt möjligt....
snabb och säker leverans, fick en gåva som bonus. Tack
Hej Nicklas Tack för din feedback! Vi är glada att höra att leveransen var snabb och säker, och att du uppskattade gåvan :)
Snabba leveranser, proffsigt och prisvärt.
Hej Micael Tack för din recension! Vi är verkligen glada att du uppskattar våra snabba leveranser, vårt arbete och våra priser. Det betyder mycket för oss!