EMR Group AB

EMR Group AB

• BadgeFourYears
4.6

EMR Group – Två e-butiker för verkstad, fordon och underhåll EMR Group är en svensk leverantör av kvalitetsprodukter för verkstäder, fordon, entreprenad och industri. Genom våra två specialiserade e-butiker erbjuder vi noggrant utvalda produkter från ledande europeiska tillverkare. På www.emr.nu hittar du additiver, smörjmedel,...

792 omdömen om EMR Group AB

Sedan starten hos Reco 2022

Johan H
Skrev om EMR Group AB

Jag beställde betonghärdare, allt fungerade felfritt. Leveransen skedde som förväntat. Jag fick med en påse bilar, vilket jag tyckte var en prisvärd investering för ett glatt överraskande när man öppnade paketet.

Svar från EMR Group AB

Tack för ditt omdöme, Johan 😊 Härligt att höra att allt fungerade felfritt och att leveransen gick som förväntat. Kul också att bilarna blev en uppskattad överraskning i paketet! 🌟

Salko M
Skrev om EMR Group AB

Hjälper inte den var för fullt

Svar från EMR Group AB

Hej Salko, Tråkigt att höra att produkten inte gav önskat resultat. Den här produkten används dagligen av bilverkstäder och åkerier med mycket goda resultat sedan många år tillbaka. Du får gärna mejla oss med lite mer information om hur du använt produkten, så hjälper vi dig att gå igenom det och se om något kan ha blivit fel i användningen.

Kerstin P
Skrev om EMR Group AB

Rekomenderas verkligen. Rekordsnabb frakt och prisvärda produkter.

Svar från EMR Group AB

Stort tack, Kerstin 😊 Jättekul att du rekommenderar oss och uppskattar både den snabba frakten och våra priser. Varmt välkommen tillbaka! 🌟

Magnus S
Skrev om EMR Group AB

Beställde en balanseringsmaskin,stort plus att dom maila ut bruksanvisningen på svenska.Snabbt svar när man mailar dom. Kommer fortsätta handla där!Om jag ska hitta nått mindre bra så är det fraktbolaget som dom använder som misskötte sig ordentligt.(Inte EMR Groups fel)Önskvärt med andra fraktalternativ.

Svar från EMR Group AB

Hej Magnus, Stort tack för ditt fina omdöme och för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse! Det gläder oss att höra att du är nöjd med både produkten, den snabba återkopplingen och den svenska bruksanvisningen. Tack även för din feedback kring transporten. Just denna leverans med Schenker/DSV tog 6 dagar från beställning till leverans, vilket normalt sett ligger inom förväntad leveranstid. Vi följer våra transporter dagligen, så det är svårt för oss att se exakt vad som brustit hos fraktbolaget. Mejla oss...

Lina T
Skrev om EMR Group AB

Väldigt bra produkter som täcker hela segmentet. Extra plus för snabb leverans.

Svar från EMR Group AB

Tack för ditt fina omdöme, Lina 😊 Härligt att höra att du uppskattar både vårt sortiment och den snabba leveransen. Varmt välkommen tillbaka! 🌟

Thomas B
Skrev om EMR Group AB

Ja har inget speciellt att säga om EMR Group, handlat bara en gång så jag kan inte säga nåt annat

Svar från EMR Group AB

Tack för ditt omdöme, Thomas 😊 Vi uppskattar att du valde att handla hos oss och hoppas att du blir nöjd även framöver. Varmt välkommen tillbaka! 🌟

Sten E
Skrev om EMR Group AB

Det var bara positivt för min del Snabba att leverera

Svar från EMR Group AB

Tack för ditt omdöme, Sten 😊 Vad roligt att höra att du är nöjd och uppskattar våra snabba leveranser. Varmt välkommen tillbaka! 🌟

Jimmy H
Skrev om EMR Group AB

Trodde produkten var något helt annat. Mitt fel, borde ha kollat upp det bättre. Annars inget negativt att anmärka på. Snabb leverans och ok pris.

Svar från EMR Group AB

Tack för ditt omdöme, Jimmy 😊 Skönt att höra att leveransen gick snabbt och att priset var ok. Vid felköp erbjuder vi självklart 14 dagars ångerrätt. Varmt välkommen tillbaka! 🌟

Lena-Marie M
Skrev om EMR Group AB

Snabb leverans. Lite dyr frakt för en sprayflaska(58,75:-), men annars lätt att beställa och produkten levererade som den skulle.

Svar från EMR Group AB

Tack för ditt omdöme 😊 Kul att höra att leveransen gick snabbt och att produkten fungerade som den skulle. När det gäller frakten tar vi ut det pris som fraktbolagen debiterar oss. Varmt välkommen tillbaka! 🌟

Jan E
Skrev om EMR Group AB

Snabb leverans, bra varor, kan rekommenderas

Svar från EMR Group AB

Tack för ditt omdöme, Jan 😊 Härligt att höra att du är nöjd med leveransen och varorna. Extra roligt att du rekommenderar oss! 🌟

Sophie L
Skrev om EMR Group AB

Köpte rostkiller. Funkade mkt bra. Är jättenöjd.

Svar från EMR Group AB

Tack för ditt omdöme, Sophie 😊 Kul att höra att Rost Killer fungerade riktigt bra och att du är nöjd. Varmt välkommen tillbaka! 🌟

Tommy B

Det gick just som vi forväntade. Helt perfekt. Tack

Svar från EMR Group AB

Tack för ditt omdöme, Tommy 😊 Vad bra att allt gick precis som förväntat. Varmt välkommen tillbaka! 🌟

Karolis K
Skrev om EMR Group AB

Helt nöjd. Inget att tillägga.

Svar från EMR Group AB

Stort tack, Karolis 😊 Härligt att höra att du är helt nöjd. Varmt välkommen tillbaka! 🌟

Tord S
Skrev om EMR Group AB

Bra pris ,snabb leverans och bra sortiment

Svar från EMR Group AB

Tack för ditt omdöme, Tord 😊 Härligt att du uppskattar våra priser, sortimentet och den snabba leveransen. Varmt välkommen tillbaka! 🌟

Gunnar S

Snabb leverans.Bensin tillsats.

Svar från EMR Group AB

Tack för ditt omdöme, Gunnar 😊 Kul att höra att leveransen gick snabbt. Varmt välkommen tillbaka! 🌟

Öystein D
Skrev om EMR Group AB

Allt bra ! Lyften jag beställde var slut i lager men dom löste det snabbt med en likvärdig lyft som jag är nöjd med .

Svar från EMR Group AB

Stort tack för ditt omdöme, Öystein 😊 Vad roligt att höra att allt löste sig snabbt och att du blev nöjd med den likvärdiga lyften. Varmt välkommen tillbaka! 🌟

Oscar P
Skrev om EMR Group AB

Snabba leveranser och Respons !

Svar från EMR Group AB

Tack för ditt omdöme, Oscar 😊 Kul att höra att du är nöjd med både leveransen och vår respons. Varmt välkommen tillbaka! 🌟

Tage O
Skrev om EMR Group AB

Snabba ryck både på order och leverans.

Svar från EMR Group AB

Tack för ditt omdöme, Tage 😊 Kul att höra att både ordern och leveransen gick snabbt och smidigt. Varmt välkommen tillbaka! 🌟

Aleksander P

Smidig köpupplevelse, snabb leverans! 🌟🌟🌟🌟🌟

Svar från EMR Group AB

Tack för ditt omdöme, Aleksander 😊 Härligt att höra att köpupplevelsen var smidig och att leveransen gick snabbt. Varmt välkommen tillbaka! 🌟

Kennet N
Skrev om EMR Group AB

Vet ej så mycket om er .Så jag kan inte lämna några svar.

Svar från EMR Group AB

Tack för ditt omdöme, Kennet 😊 Vi hoppas att du får möjlighet att testa produkterna mer framöver och att du blir nöjd med upplevelsen. Varmt välkommen åter! 🌟

Ulf Lennart L
Skrev om EMR Group AB

Verkar vara ett helt okej företag som kommer med nya produkter, som jag inte har hunnit använda än. Såg någon film på Youtube där produkten funkade helt okej.

Svar från EMR Group AB

Tack för ditt omdöme, Ulf Lennart 😊 Vad roligt att du hittat oss och våra produkter. Det låter som att det kan ha varit vår Viking 918 Rost Killer du sett på Youtube 😉 Vi hoppas att du blir riktigt nöjd när du hunnit testa produkten själv. Varmt välkommen tillbaka! 🌟

Per E
Skrev om EMR Group AB

Snabbt och enkelt! Betalning genom Klarna.

Svar från EMR Group AB

Tack för ditt omdöme, Per 😊 Kul att höra att du upplevde beställningen som snabb och enkel. Varmt välkommen tillbaka! 🌟

Ninel L

Best👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍

Svar från EMR Group AB

Stort tack, Ninel 😊 Härligt att höra att du är nöjd – det uppskattar vi verkligen! Varmt välkommen tillbaka! 🌟

Gisela P
Skrev om EMR Group AB

Beställde på nätet. Enkelt och fick mina varor snabbt.

Svar från EMR Group AB

Tack för ditt omdöme, Gisela 😊 Vad roligt att höra att beställningen gick smidigt och att varorna kom fram snabbt. Varmt välkommen tillbaka! 🌟

Peter K
Skrev om EMR Group AB

Bra sortiment och kvalite. Snabb leverans

Svar från EMR Group AB

Tack för ditt omdöme, Peter 😊 Härligt att höra att du uppskattar vårt sortiment, kvaliteten och den snabba leveransen. Varmt välkommen tillbaka! 🌟

Visby A
Skrev om EMR Group AB

Ovanligt med exceptionell service. Typexempel. Högsta betyg.

Svar från EMR Group AB

Stort tack 😊 Fantastiskt kul att höra att du är så nöjd med vår service. Varmt välkommen åter! 🌟

Bertil H
Skrev om EMR Group AB

Bra produkt,snabbt lev,synd att man inte kan välja ombud för utlämning

Svar från EMR Group AB

Tack för ditt omdöme, Bertil 😊 Vad roligt att höra att du är nöjd med produkten och att leveransen gick snabbt. Du kan välja utlämningsställe i kassan genom att skriva önskat ombud under meddelande för beställning. Varmt välkommen tillbaka! 🌟

Caroline K
Skrev om EMR Group AB

Snabb service och bra produkter

Svar från EMR Group AB

Tack för din feedback, Caroline 😊 Härligt att du är nöjd med både service och produkter. Varmt välkommen åter! 🌟

Tommy R
Skrev om EMR Group AB

Snabbt skickat och snabb frakt. Toppbetyg!

Svar från EMR Group AB

Tack för ditt omdöme, Tommy 😊 Vad roligt att höra att du är nöjd med både hanteringen och den snabba frakten. Varmt välkommen tillbaka! 🌟

Peter G
Skrev om EMR Group AB

Enkelt att beställa och få dom leverans till sig.. samt Produkterna funkar utmärkt..

Svar från EMR Group AB

Tack för ditt omdöme, Peter 😊 Vad roligt att höra att beställningen gick enkelt och att leveransen fungerade smidigt. Extra kul att produkterna fungerar utmärkt! Varmt välkommen tillbaka 🌟

Tomas T
Skrev om EMR Group AB

Varorna kom snabbt vad man kunde förvänta sig

Svar från EMR Group AB

Stort tack för ditt omdöme, Tomas 😊 Vad roligt att höra att varorna kom snabbt och motsvarade dina förväntningar. Varmt välkommen tillbaka! 🌟

Anne-Christine T
Skrev om EMR Group AB

Mycket nöjd med service och produkt!

Svar från EMR Group AB

Stort tack för ditt omdöme, Anne-Christine 😊 Vad roligt att höra att du är nöjd med både vår service och produkten. Varmt välkommen tillbaka! 🌟

Johan S
Skrev om EMR Group AB

Enkel och tydlig sida att beställa ifrån. Maskinerna uppfyllde förväntningarna. Bra grejer till bra priser. Bara positivt +++++++

Svar från EMR Group AB

Stort tack för ditt omdöme, Johan 😊 Vad roligt att höra att du upplevde beställningen som enkel och tydlig, och att maskinerna levde upp till dina förväntningar. Extra kul att du uppskattar både kvaliteten och priserna – det betyder mycket för oss! 🌟 Varmt välkommen tillbaka!

Mikael S
Skrev om EMR Group AB

Bra produkter. Snabb leverans. Bra support.

Svar från EMR Group AB

Stort tack för ditt omdöme, Mikael 😊 Vad roligt att höra att du är nöjd med både våra produkter, leveransen och supporten! Varmt välkommen tillbaka 🌟

Lena M
Skrev om EMR Group AB

Lätt att handla på hemsidan, snabb leverans och bra varor👌

Svar från EMR Group AB

Stort tack för ditt omdöme, Lena 😊 Det gläder oss att du är nöjd med både vår hemsida, leveransen och våra produkter. Varmt välkommen tillbaka! 🌟

Mats J
Skrev om EMR Group AB

All fungerade fint från inköp till konsultation av vilket medel som jag skulle använda på mina betongpannor. Frakt enl utsatt tid från EMR. Tack

Svar från EMR Group AB

Tack för ditt omdöme Mats! Vad roligt att höra att allt fungerade bra hela vägen, både med rådgivning och leverans. Välkommen tillbaka! 😊

Magnus P
Skrev om EMR Group AB

Tillhandahöll en bra produkt som fungerar som förväntat. Snabb leverans.

Svar från EMR Group AB

Tack för ditt omdöme Magnus! Kul att höra att produkten fungerade som förväntat och att leveransen var snabb. Välkommen tillbaka! 😊

Urban F
Skrev om EMR Group AB

Beställde en vara och fick meddelande om att den ej fanns i lager. Efter jag kontaktat dem levererades en likvärdig fast något dyrare vara utan extra kostnad.

Svar från EMR Group AB

Tack Urban! Kul att höra att vi kunde lösa det smidigt och att du är nöjd med ersättningsvaran 👍😊

Christer K

Jättenöjd snabba att leverera

Tack Christer! Kul att höra att du är jättenöjd med den snabba leveransen 🚚😊

Kurt S
Skrev om EMR Group AB

Var snabb leverans och bra grejor.

Tack Kurt! Kul att höra att du är nöjd med både leverans och produkter 🚚👍

Sune S
Skrev om EMR Group AB

Helt enkelt bara bra fin service och bra produkter

Tack Sune! Kul att höra att du är nöjd med både service och produkter 😊⭐

Michael B
Skrev om EMR Group AB

Lätt att beställa, snabb leverans pålitlig butik

Svar från EMR Group AB

Tack för ditt omdöme Michael! Vad roligt att höra att allt fungerade smidigt och att du tycker vi är pålitliga. Välkommen tillbaka! 😊

Johan D
Skrev om EMR Group AB

Väldigt trött på företag som hela tiden skickar mail om vad man tycker. Där av är jag nu lite missnöjd med er

Svar från EMR Group AB

Hej Johan, och tack för din feedback. Vi förstår vad du menar. Samtidigt är det väldigt många kunder som efterfrågar omdömen inför sina köp, så det blir ibland en svår balansgång för oss. Vi tar med oss din synpunkt framåt. Tack för att du tog dig tid att skriva!

Robert R
Skrev om EMR Group AB

Bra produkt, bra pris o snabb leverans. Kommer garanterat köpa mer från er. Robban

Svar från EMR Group AB

Tack för ditt omdöme Robert! Vad roligt att höra att du är nöjd med både produkt, pris och leverans. Extra kul att du vill handla hos oss igen , varmt välkommen tillbaka! 😊

Krister M
Skrev om EMR Group AB

Enkelt att beställa och snabb leverans

Svar från EMR Group AB

Tack för ditt omdöme Krister! Vad roligt att höra att allt fungerade smidigt och att leveransen var snabb. Välkommen tillbaka! 😊

Robin P
Skrev om EMR Group AB

Snabb leverans, bra priser gömfört med andra inom samma kategori.

Svar från EMR Group AB

Tack för ditt omdöme Robin! Kul att höra att du är nöjd med både leveransen och våra priser. Välkommen tillbaka! 😊

Jimmy Å

Snabb leverans! ++++++++++++++

Svar från EMR Group AB

Tack för ditt omdöme Jimmy! Kul att höra att leveransen gick snabbt. Välkommen tillbaka! 😊

Andrine E
Skrev om EMR Group AB

Smidigt, snabbt och enkelt.. enda anledningen till att den saknar dennsista stjärnan är att jag hade behövt den samma dag och inte kunde hämtat på lagar då jag bor inom 1.5 timme.. men, annars toppen OCH produkten är värd att vänta på.

Svar från EMR Group AB

Stort tack för ditt omdöme, Andrine 😊 Vad roligt att höra att du upplevde köpet som smidigt, snabbt och enkelt! Vi förstår samtidigt din synpunkt kring möjligheten att hämta samma dag, och tar med oss det framåt. Extra kul att du ändå tycker att produkten är värd att vänta på 🌟 Varmt välkommen tillbaka!

Per-Olof E
Skrev om EMR Group AB

Att köpa hos EMR Group var Snabbt lätt och rätt!

Svar från EMR Group AB

Tack för ditt omdöme Per-Olof! Vad roligt att höra att allt fungerade smidigt. Välkommen tillbaka! 😊

Johan G

Hej a