EMR Group

EMR Group

• BadgeThreeYears
4.6

EMR Group – Premiumprodukter som gör skillnad Hos EMR Group kombinerar lång erfarenhet med marknadens bästa produkter för att leverera lösningar som verkligen gör skillnad. Vi samarbetar direkt med Europas främsta tillverkare och är stolta distributörer av REDATS verkstadsmaskiner och Xenum – världsledande inom högpresterande...

685 omdömen om EMR Group

Sedan starten hos Reco 2022

Patrik B
Wrote about EMR Group

Som vanligt snabba raka besked, snabb leverans, bra grejor!!

Svar från EMR Group

Hej Patrik! Tusen tack för ditt fina omdöme 🙏 Alltid lika roligt att höra att du är nöjd med både service och grejer! Varmt välkommen åter! 💪

Robert B
Wrote about EMR Group

Bra hemsida och lätt att hitta det man ska ha. Köpte ett däckmaskinpaket och även hjulvikter för att komma igång direkt när jag fått maskinerna. Tyvärr skickades vikterna med ett fraktbolag och maskinerna med ett annat. Vikterna hamnade hos fel ombud långt bort men maskinerna kom fort. Stort plus att jag själv kunde bestämma dag och tid för hemleverans på maskinerna med det fraktbolaget.

Svar från EMR Group

Hej Robert, tack - roligt att höra att du gillar vår hemsida och roligt att du är nöjd med leveransen av verkstadsmaskinerna! Beklagar att vikterna kom till ett ombud som låg längre bort än förväntat. Fraktsystemet ska automatiskt välja det ombud som ligger närmast, men det kan så klart bli fel. Tack för ditt omdöme!

Thomas B

Snabb service, det jag beställt kom inom 3 dagar, super

Svar från EMR Group

Tack så mycket, Thomas! 🙏 Härligt att höra att leveransen gick snabbt och smidigt. Varmt välkommen tillbaka!

Peter S
Wrote about EMR Group

Perfekt mycket snabb service och snabba svar via mail

Svar från EMR Group

Hej Peter! Tusen tack för ditt omdöme 🙏 Vi blir glada att höra att du uppskattar vår snabba service och support via mejl. Varmt välkommen åter!

Bo S
Wrote about EMR Group

Bra produkter till bra priser. Snabb leverans och bra kundtjänst.

Svar från EMR Group

Hej Bo Stort tack för ditt omdöme! 🙌 Riktigt roligt att höra att du är nöjd med både priser, produkter och vår service. Varmt välkommen igen!

Ivan P
Wrote about EMR Group

Allt var professionellt och jag är nöjd med produkten jag köpte.

Svar från EMR Group

Stort tack Ivan! 🙌 Riktigt kul att höra att allt kändes professionellt och att du är nöjd med produkten. Varmt välkommen tillbaka!

Anders K
Wrote about EMR Group

Köpte en vara på nätet leverans utan problem

Svar från EMR Group

Stort tack Anders! 🙌 Härligt att höra att allt gick smidigt med både köp och leverans. Varmt välkommen tillbaka!

Lars-Erik E
Wrote about EMR Group

Mycket snabb leverans, beställde däckventiler till julastare på lördag grejor a kom på tisdag

Svar från EMR Group

Tack så mycket, Lars-Erik! 🙏 Härligt att höra att ventilerna kom fram snabbt. Du är alltid varmt välkommen tillbaka!

Bengt P
Wrote about EMR Group

Jag köpte Viking Diesel Power 5 Liter. Har använt det tidigare och fått bra resultat på mina fordon.

Svar från EMR Group

Stort tack Bengt! 🙌 Kul att höra att Viking Diesel Power levererat ett bra resultat för dina fordon. Vi uppskattar verkligen ditt förtroende och varmt välkommen igen!

Eive P
Wrote about EMR Group

Mycket snabb leverans och bra punkteringsvätska 👍

Svar från EMR Group

Stort tack Eive! 🙌 Härligt att höra att både leveransen och Flat Fix punkteringsvätska levererade. Välkommen åter!

Ernst L
Wrote about EMR Group

Letade efter bilventiler med bra kvalite i EPDM gummi, hittade då EMRGrop som hade dessa till ett bra pris, levererades snabbt med bra leveransinformation som stämde. Har nu använt dom och de fungerar utmärkt, så jag är nöjd. Mvh. Jerry

Svar från EMR Group

Stort tack Jerry för ditt fina omdöme! 🙌 Härligt att höra att bilventilerna motsvarade förväntningarna och fungerar som de ska. Du är alltid välkommen tillbaka!

Mats B
Wrote about EMR Group

fungerar jättebra och snabb lev

Svar från EMR Group

Stort tack Mats! 🙌 Kul att höra att allt fungerade toppen och att leveransen gick snabbt. Varmt välkommen igen!

Patrik T
Wrote about EMR Group

Proffsig och snabb. Enkelt att beställa.

Svar från EMR Group

Hej Patrik! Stort tack för ditt omdöme – kul att du uppskattade en smidig beställning och vår proffsiga service ⚙️

Emelie P
Wrote about EMR Group

Väldigt bra produkter, snabb leverans

Svar från EMR Group

Hej Emelie! Tack för ditt omdöme! kul att höra att du är nöjd med både produkterna och leveransen 🚀

Timo L
Wrote about EMR Group

Bättre än förväntat, varan var över det tänkta.

Svar från EMR Group

Hej Timo! Tack för ditt fina omdöme, kul att höra att maskinerna överträffade förväntningarna 💪

Peter J

Snabb leverans,bra produkter.

Svar från EMR Group

Hej Peter! Tack för ditt fina omdöme – vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att skriva. Vad roligt att du är nöjd med både leveransen och produkterna!

Bo O

Bra och snabb leverans. Rekommenderas

Svar från EMR Group

Hej Bo! Stort tack för din rekommendation och ditt positiva omdöme! Vi är glada att du uppskattade vår snabba service. Tack för att du valde EMR Group – hoppas vi hörs igen snart!

Jerker L
Wrote about EMR Group

Smidigt beställning och snabbt levererat

Svar från EMR Group

Hej Jerker Tack så mycket! 🙌 Kul att höra att beställningen gick smidigt och att leveransen var snabb

Berth-Åke S
Wrote about EMR Group

Snabb leverans på bra produkter.

Svar från EMR Group

Hej Berth-Åke Tack så mycket! 🙌 Kul att höra att du är nöjd med både leveransen och produkterna – alltid lika välkommen tillbaka!

Victor D
Wrote about EMR Group

kunde ha varit en bättre lösning med faktura mot företag

Svar från EMR Group

Hej Victor Tack för ditt omdöme 🙏 Vi erbjuder faktura för företag direkt i kassan – du kan välja mellan Klarna/Billie eller vanlig faktura från EMR Group.

Tomas L
Wrote about EMR Group

Har fått ett bra bemötande och lyften jag köpte fungerar jätte bra så jag är helnöjd med affären

Svar från EMR Group

Hej Tomas Stort tack för din feedback 🙏 Jätteroligt att höra att du är nöjd med både bemötandet och att lyften fungerade som den ska.

Fredrik H
Wrote about EMR Group

Snabb leverans,topp betyg👌kommer att beställa där fler gånger.

Svar från EMR Group

Hej Fredrik Tack så mycket! 🙌 Riktigt kul att höra – du är varmt välkommen att beställa igen när som helst!

Johan A
Wrote about EMR Group

Köpt produkt som löser sot I partikelfilter. Är nöjd med resultatet.

Svar från EMR Group

Hej Johan Tack så mycket! 🙌 Vad kul att höra att du är nöjd med resultatet – Viking DPF Flushing är riktigt effektiv, när det gäller att lösa upp sot i partikelfilter.

Joakim W
Wrote about EMR Group

Suverän service. Bra pris och bra kvalitet på de grejerna jag köpte. ( ventilförlängningar )

Svar från EMR Group

Hej Joakim Tack så mycket! 🙌 Riktigt kul att höra att du är nöjd, både med servicen, priset och kvaliteten på ventilförlängningarna.

Rolf B
Wrote about EMR Group

Beställningen gick lätt o snabb leverans

Svar från EMR Group

Hej Rolf Tack så mycket! 🙌 Kul att höra att allt gick smidigt med både beställningen och leveransen.

Daniel B
Wrote about EMR Group

Snabba leveranser och lätta att beställa grejer ifrån

Svar från EMR Group

Hej Daniel Tack så mycket! 🙌 Kul att höra att det både var enkelt att beställa och att leveransen gick snabbt :)

Muhammad H
Wrote about EMR Group

Great experience, good prices and fast shi pping.

Svar från EMR Group

Hi Muhammad Thank you so much! 🙌 Glad you had a great experience, fast shipping and fair prices are exactly what we aim for.

Leif G
Wrote about EMR Group

Snabba leveranser och bra och användbart sortiment .

Svar från EMR Group

Hej Leif Tack så mycket! 🙌 Härligt att höra att du är nöjd med både leveranstiderna och sortimentet – precis som vi vill ha det!

Tomas J
Wrote about EMR Group

Beställningen fungerade som väntat.Köpte en balanseringsmaskin, som skickades från Polen, och som var mycket bra emballerad. Har inte provat den ordentligt ännu, mer än att jag kört kalibrering.

Svar från EMR Group

Hej Tomas Tack så mycket för ditt omdöme! 🙏 Kul att höra att beställningen fungerade som den skulle och att maskinen kom fram väl emballerad. Hoppas den lever upp till förväntningarna när du hunnit testa den mer!

Jerzy K
Wrote about EMR Group

Tillmötesgående bra service. Och snabba på att svara.

Svar från EMR Group

Tack så mycket! 🙏 Det gläder oss att du är nöjd med servicen och att du fått snabba svar

Christer S
Wrote about EMR Group

Enkelt att beställa snabb leverans

Svar från EMR Group

Hej Christer Tack så mycket! 🙌 Kul att höra att det var enkelt att beställa och att leveransen gick snabbt – precis som vi vill ha det!

Görgen F
Wrote about EMR Group

Jag tycker väl ingenting illa om EMR , men den produkten jag köpte fungerade inte tyvärr.

Svar från EMR Group

Hej Göran Tack för ditt omdöme! 🙏 När det gäller additiv till fordon kan det ibland vara svårt att se effekt direkt – det beror ofta på flera faktorer som motorstatus, körsätt och andra bakomliggande fel som tillsatser inte alltid kan lösa på egen hand. Hör gärna av dig direkt till oss så hjälper vi dig att hitta något som passar bättre – vi vill självklart att du ska bli nöjd!

Joakim T
Wrote about EMR Group

Snabba leveranser och bra produkter för att rengöra pdf och egr.

Svar från EMR Group

Hej Joakim Tack så mycket! 🙌 Kul att höra att du är nöjd – både med leveransen och med produkterna för rengöring av DPF och EGR! 🚗💨

Jerker J
Wrote about EMR Group

Bra bemötande , Mycket snabb leverans och jag beställde tillsats till Diesel och rengöring till partikelfilter.

Svar från EMR Group

Hej Jerker Riktigt kul att höra att leveransen gick snabbt och jag hoppas att båda tillsatserna gör jobbet precis som de ska!

Jerry J
Wrote about EMR Group

Bra snabb service. Lätt att hitta på hemsidan.

Svar från EMR Group

Hej Jerry Tack så mycket! 🙌 Kul att höra att du är nöjd med både servicen och hur lätt det är att hitta på sidan.

Lena S
Wrote about EMR Group

Jag tyckte leveransen tog lång tid.

Svar från EMR Group

Hej Lena Vi beklagar att leveransen upplevdes som långsam. Den vanligaste leveranstiden är 1–3 arbetsdagar, men det kan variera lite beroende på var i landet man bor och om orten har dagliga utkörningar.

Anders R
Wrote about EMR Group

Jag fick fel produkt när jag beställde, EMR fixade det snabbt och smidigt. Diesel clean fixade min traktor som inte gått bra på flera år.

Svar från EMR Group

Hej Anders Tack så mycket för ditt omdöme och för att du hörde av dig direkt när något blev fel! 🙏 Vi är glada att vi kunde lösa det snabbt och att Diesel Clean fixade din traktor🚜💨

Lennart V
Wrote about EMR Group

Då jag ännu inte provat produkten så kan jag inte ge något klart besked. Men vad jag saknar är mer information om produkten, hur mycket skall vätska ska det fyllas i ett traktordäck som är 2 meter högt och stelnar vätskan efter ett tag inne i däcket , hur fungera det när ett hål blir är det genom tryck från insidan eller annat . Med vänlig hälsning. Lennart vikberg

Svar från EMR Group

Hej Lennart Tack för ditt omdöme och för dina frågor! 🙏 Vi har samlat all information om dosering, funktion och punkteringsvätskan på vår hemsida: 👉 www.punkteringsskydd.se Men kortfattat: Flat Fix stelnar inte i däcket utan förblir aktiv hela däckets livslängd. Den tätar hål automatiskt genom tryck från insidan – snabbt och effektivt. Hör gärna av dig om du vill ha hjälp att räkna rätt mängd till just dina traktordäck!

Mats G
Wrote about EMR Group

Snabb leverans, och bra varor.

Svar från EMR Group

Hej Mats Tack så mycket! 🙌 Kul att höra att både leveransen och produkterna levde upp till förväntningarna.

Marcus P
Wrote about EMR Group

918 Rost killer. Helt suveränt medel.

Svar från EMR Group

Hej Marcus Tack så mycket! 🙏 Så kul att höra att du gillar 918 Rost Killer, den gör verkligen jobbet.

Leif E

Väldigt snabb leverans.

Svar från EMR Group

Hej Leif Tack så mycket! 🙏 Kul att höra att leveransen var snabb, precis som det ska vara! 🚚💨

Jan A
Wrote about EMR Group

Jo tack det funkar alltid bra och snabbt och bra produkter

Svar från EMR Group

Hej Jan Tack, kul att höra! 🙏 Vi försöker hålla det snabbt, smidigt – och med bra produkter förstås.

Thomas F
Wrote about EMR Group

Snabb leverans, har inte använt produkten ännu.

Svar från EMR Group

Hej Thomas Tack för ditt omdöme! 🙏 Härligt att leveransen kom snabbt, hoppas du blir nöjd när du testar produkten!

Mattias K
Wrote about EMR Group

Snabb sevice och leverans. Proffsigt bemötande.

Svar från EMR Group

Hej Mattias Tack så mycket! 🙏 Så kul att höra att du är nöjd med både servicen och bemötandet 👍

Sven-Erik N
Wrote about EMR Group

Har inte fått nått paket ännu. Står att det är utlämnat den 17 juli 14:36 men då var jag på semester. Så vet inte hur dom kunnat lämnat ut paketet utan legitimation. Mvh Sven-Erik

Svar från EMR Group

Hej Sven-Erik, Paket-ombuden lämnar inte ut paket utan legitimation, så det låter väldigt konstigt. Kontakta oss på hej@emrgroup.se så kan vi kolla upp vad som hänt.

Aleksander A
Wrote about EMR Group

Fantastisk bra service, väldigt nöjd är jag. :)

Svar från EMR Group

Hej Aleksander Tack snälla! 🙏 Så kul att höra att du är nöjd, det gör oss glada! 😄

Danial I
Wrote about EMR Group

De är bästa. Bra kvalitet och snabb leverans.

Svar från EMR Group

Hej Danial Tack för omdömet 🙏 Vi gör vårt bästa för att hålla både kvalitet och leverans på topp.

Ronald G
Wrote about EMR Group

bra bemötande och snabb leverans

Svar från EMR Group

Hej Ronald Tack så mycket! 🙏 Vad roligt att du är nöjd med både bemötandet och leveransen👍

Svante K
Wrote about EMR Group

Jag beställde varan via er hemsida och den kom som den skulle, inga problem. Rostskyddet är använt och hitentills, använt en gång och det svarar som det ska, stoppa rost. Mycket bra!

Svar från EMR Group

Hej Svante Stort tack för ditt omdöme! 🙌 Härligt att höra att leveransen gick smidigt och att Rost Killer gjorde jobbet som den ska 👍

Sven Alvar Arne K
Wrote about EMR Group

Snabba leveranser tycker jag är bra Sedan funkar ju medlen bra med

Svar från EMR Group

Hej Sven Tack så mycket för omdömet 🙏 Härligt att höra att både leveranserna och produkterna lever upp till förväntningarna.