Energipojkarna AB

www.energipojkarna.se
  • Badge2026
4.6
Llama 031-760 06 40 Compartir

Välkommen till Energipojkarna – experter på luftvärmepumpar Hos Energipojkarna får du hjälp av erfarna specialister med lång kunskap inom luftvärmepumpar. I över femton år har vi arbetat med försäljning, installation, reparation och service, och vi har hjälpt många kunder att få ett mer energieffektivt och bekvämt inomhusklimat....

79 omdömen om Energipojkarna AB

Sedan starten hos Reco 2013

Lars P
Escribió sobre Energipojkarna AB

Kunde sin sak och gav många bra råd för användningen utav produkten

Thomas A
Escribió sobre Energipojkarna AB

Snabb och fackmässig installation av Panasonic NZ25YKE i garaget. Snygg genomföring genom yttervägg med rätt fall på dräneringen. Väggfästet för utedelen sitter perfekt, inga anmärkningar !

Martin R
Escribió sobre Energipojkarna AB

Smidig o trevlig kontakt från början till slut

Ulf H
Escribió sobre Energipojkarna AB

beställde en genomgång av mitt värmepumpssystem. En trasig regleringsratt åtgärdades av rörmokare. i slutändan allt bra. bemötandet från Energipojkarna var klanderfritt.

Marcus N
Escribió sobre Energipojkarna AB

Bra utfört jobb, snabbt och smidigt

Hans-Erik H
Escribió sobre Energipojkarna AB

Jag fick ett mycket bra och personligt bemötande, från offertstadiet hela vägen fram till installationen. Jag fick dessutom en rekommendation på en firma som kunde hjälpa till med ett annat fel på en annan anläggning. Även den rekommendationen visade sig vara mycket bra och väldigt serviceinriktad.

Rachel L
Escribió sobre Energipojkarna AB

Min upplevelse av Energipojkarna Ab;s repesentant var positiv! Det,vilket "drar" ner betyget är att dec som företag. Inte minskat fakturen. Med motsvarande det arbete min bror utfört! Utan vilket företaget, inte kunnat fakturera! Finner det dessutom tvecksamt att, det företag vilket används. Vid undersökning av kundnöjdhet. Har krav på 30 tecken! O dessutom förslag på olika svar!!!!

Christian R
Escribió sobre Energipojkarna AB

Bra service och tydlig kommunikation . Bra teknisk kunskap.

Ingegerd J
Escribió sobre Energipojkarna AB

Fint bemötande o proffsigt arbete Kunnig personal

Märit K
Escribió sobre Energipojkarna AB

Bad först om hjälp med reparation! Efter en initial felsökning kunde de dock konstatera att det inte var något enkelt fel! Fick då bra hjälp med rådgivning! Och när jag köpte en ny pump från de, slapp jag betala för den initiala felsökning!

Oliver F

Proffsigt bemötande samt utförande

Ulf R
Escribió sobre Energipojkarna AB

Efter viss research, då vi för ett antal år sedan stod i behov att byta ut vår oljepanna till en luft-vattenanläggning, så valde vi Energipojkarna. Det har vi aldrig ångrat. Vi möttes av ett proffsigt, vänligt och informativt bemötande. Under åren har anläggningen servats ett antal gånger, alltid till full belåtenhet. Personalen har uppträtt korrekt, snabbt, kompetent och alltid varit tillmötesgående. Vid akut läge även utanför arbetstid har de varit tillgängliga för råd och information. Inledningsvis köpte vi en Mitsubishi...

Katikta D
Escribió sobre Energipojkarna AB

Proffsigt bemötande, snabbt hos oss, gedigna kunskaper, erfarenhet och noggranna i sitt utförande. Rekommenderas!

Gun B
Escribió sobre Energipojkarna AB

Mycket trevlig och kunnig kille som har varit här hos oss. Kan med hela mitt hjärta rekommendera energipojkarn ab

Rolf Peter S
Escribió sobre Energipojkarna AB

Bra trevliga grabbar som gjorde ett bra jobb och kom på avtalad tid, snabbt och bra genomförd service på enheterna.

Tomas R
Escribió sobre Energipojkarna AB

Trevliga å effektiva grabbar, kämpade på med inst. av tre luftpumpar fast de spöregnade!

Ulf F
Escribió sobre Energipojkarna AB

Bra och snabb service. Ringde och bokade tid veckan efter.

Börje P
Escribió sobre Energipojkarna AB

Okrångligt.Trygg upplevelse.Mkt bra kommunikation.

Pontus L
Escribió sobre Energipojkarna AB

Toppen! Bra kommunikation och fin service!

Rikard  L
Escribió sobre Energipojkarna AB

Jag köpte en Panasonic luftvärmepump. Hade en rak och bra kommunikation innan köpet. Och de höll sedan vad de lovat efter köpet när leveransen skedde. Snabb och bra installation. Återstår att se hur de sköter sig den dag jag behöver service.

Lena N
Escribió sobre Energipojkarna AB

Bästa killarna, grym service. Vi är super nöjda med vår luftvärmepump.

Branko S
Escribió sobre Energipojkarna AB

En väldigt trevlig och kunnig person skötte både kommunikationen innan samt själva installationen.

Amir S
Escribió sobre Energipojkarna AB

Proffsigt bemötande och goda råd inför köpet. Mycket bra utförd installation.

Maria M
Escribió sobre Energipojkarna AB

Vi har blivit väl omhändertagna av Energi pojkarna. Dels vid köpet av vår luftvärmepump samt 3 års servicen. Skulle rekommendera dem.

Mats H
Escribió sobre Energipojkarna AB

Allt har fungerat bra vid installation av två luftvärmepumpar. De fixade snabbt en reklamation av ett markstativ som började rosta.

Sören B
Escribió sobre Energipojkarna AB

Montering av luftvärmepump och hur den fungerar på ett professionellt sätt

Thommy T
Escribió sobre Energipojkarna AB

Trevliga, kunniga och mycket serviceinriktade

Tomas J
Escribió sobre Energipojkarna AB

Bra pris för bra produkter. Flexibel och kunnig personal. Trevligt bemötande.

Karl K
Escribió sobre Energipojkarna AB

Allt fungerade på ett för mig helt tillfredställande sätt, pris, montering på ett klart och bra sätt, kommer att anlita dom igen om jag behöver.

Christer F
Escribió sobre Energipojkarna AB

Gör ett bra jobb och är trevliga

Ingegerd S
Escribió sobre Energipojkarna AB

Lätta att ha och göra med. Ett bra val. Håller vad som lovats.

Anna S

Reaktiva, pålitliga och trevliga

Peter S
Escribió sobre Energipojkarna AB

Snabb och korrekt installation och tillgängliga när jag hade frågor. Super

Rickard D
Escribió sobre Energipojkarna AB

Snabb och bra service och installation. Allt gick enligt plan på utsatt tid och pris blev enligt orginaloffert.

Sune B
Escribió sobre Energipojkarna AB

Utför det dom lovar, kommer även med bra tips som vi har nytta av.

Kaj F
Escribió sobre Energipojkarna AB

Gick snabbt och smidigt från samtal till nedmontering av värmepumpen.

Suhila A
Escribió sobre Energipojkarna AB

Bra service, snabb, kommer i tid.

Sybille L
Escribió sobre Energipojkarna AB

Har varit mycket behjälpliga både att finna lämpliga energilösningar och installerat i tid som bestämt och med professionell teknik.

Lena A
Escribió sobre Energipojkarna AB

Kunniga och professionella. Håller vad dom lovar.

Thore E
Escribió sobre Energipojkarna AB

Jag köpte en luftvärmepump inklusive montering av Energipojkarna. Dom skötte sig alldeles utmärkt med leverans och montering, så jag är mycket nöjd med dem.

Erling G
Escribió sobre Energipojkarna AB

Det avgörande skälet till att jag valde denna firma var att vid installation av luftvärmepump så kommer de två gånger. Första gången fastställer man placeringen. Andra gången sker installationen. Många firmor vill bara komma en gång, och då kan placeringen bli oövertänkt. Dessutom ville jag ha god tid på mig för att gjuta ett rejält fundament för utdelning. Alla kontakter med firmans personal har varit mycket positiva.

Oskar A
Escribió sobre Energipojkarna AB

Trevligt bemötande, snabba svar, och snygg och smidig installation av luftvärmepumpen. Bra priser även relativt webhandlarna. Inget att klaga på alls, så nästa pump eller service vet jag vart jag vänder mig.

Lars Y C
Escribió sobre Energipojkarna AB

Bra! Snabb återkoppling och bra jobb och korrekt faktura!

Jesper S
Escribió sobre Energipojkarna AB

Mycket professionella och kunniga. Fixade grym värme och kyla för oss

Lars-Olof J
Escribió sobre Energipojkarna AB

Prisvärda och mycket snabb och fin service !!

Patrik E
Escribió sobre Energipojkarna AB

Seriösa till bra pris. Snabb service.

Stora A
Escribió sobre Energipojkarna AB

Bara gott att säga, trevliga och toppenbra service.

Mikael L
Escribió sobre Energipojkarna AB

Proffsigt och snygg installation. helt enligt överenskommelse

Mikael H
Escribió sobre Energipojkarna AB

Installationen av luft/luft pumpen var enligt planering för 6-8 veckor sedan och allt gick enligt plan. Vi har varit vid fritidshuset en gång sedan dess och fått en permanent el lösning på plats. Då var det 13 grader i huset helt enligt inställningen på pumpen. Vi är mycket nöjda med bemötande, installation och en vettigt prisbild! Nästa steg blir att reglera pumpen via mobilt bredband och då kan det hända att vi behöver råd och dåd av Energipojkarna. MVH Mikael Häggström

David K
Escribió sobre Energipojkarna AB

Gott råd. Gott pris och snabb installation.