EnFlytt Sverige AB

enflytt.se
  • BadgeTwoYears
  • BestInSweden2025
4.5

EnFlytt Sverige AB är ett flyttföretag dedikerade till att säkerställa en stressfri och smidig flyttupplevelse! Med flera års erfarenhet i branschen och våra värdefulla partners levererar vi flyttjänster av högsta kvalitet. De tjänster vi erbjuder är flytthjälp lokalt, lång distans inom Sverige samt utomlands. Vi hjälper även...

593 omdömen om EnFlytt Sverige AB

Sedan starten hos Reco 2024

Alexandra J
Skrev om EnFlytt Sverige AB

Ett företag att rekommendera starkt! Vi är super nöjda med att ha anlitat er. Så proffsiga, trevlig och resultatet blev kanon. Det är stressigt och flytta men med er hjälp blev allt lite enklare! Skulle rekommendera er till alla som ska flytta och kommer anlita er igen vid behov. Tack snälla Enflytt AB för trevlig bemötande, schysta priser, och en toppen flytt🙂 Mvh Alexandra

Benjamin H
Skrev om EnFlytt Sverige AB

Tryggt och säkert med fantastisk support! Undviker gärna och flytta den närmsta framtiden. Men gör vi det så får EnFlytt ett samtal till :)

Ulla G
Skrev om EnFlytt Sverige AB

Bra bemött. Förväntningarna var som jag hade tänkt mig. Jag hade flytt- och städhjälp och allt var perfekt-

Marie A
Skrev om EnFlytt Sverige AB

Gjorde sitt jobb. Hämtade och lämnade på utsatt tid. Inget att klaga på.

Patricia K
Skrev om EnFlytt Sverige AB

Kundtjänsten var fantastisk, personen jag pratade med i telefon var professionell, något utöver det vanliga. Killarna som kom var trevliga, snabba och försiktiga om våra grejer. Allt gick perfekt till är så otroligt nöjd med allt!

Beth B
Skrev om EnFlytt Sverige AB

Fantastiska och tjänstvilliga ” flyttgubbar ” Tusen tack!

Melina Ö
Skrev om EnFlytt Sverige AB

Bra utfört städ, trevlig personal och smidigt samarbete! Inga konstigheter. Du får det du betalar för⭐️

Ashish J
Skrev om EnFlytt Sverige AB

Enflyt AB provided excellent moving help. Eric handled everything professionally, and the whole team was very friendly and careful with my belongings. I’m really happy with the service and would definitely recommend them.

Valentina F
Skrev om EnFlytt Sverige AB

Jag tycker flytten gick bra och var smidig. Vi hade kommit överens att flyttlassen skulle komma mellan 12-13 men dom dök upp vid 10:45. Nu som tur gjorde det inget men hade kanske önskat dom hade kommit närmare tiden vi hade bestämt. Men annars så var jag väldigt nöjd! Dom var väldigt snabba och effektiva och placerade mina möbler exakt där jag ville ha dom. Kundtjänsten var även väldigt trevliga, dom kan ni alltid ringa till om ni känner er intresserade eller har funderingar. Nöjd kund helt enkelt kan rekommendera!

Marco R
Skrev om EnFlytt Sverige AB

Trevligt bemötande från kontor och flyttfirma! Bra pris! En trevlig flytt!😊

Ebtisam E
Skrev om EnFlytt Sverige AB

Allt gick smidigt och snabbt!

Adam G
Skrev om EnFlytt Sverige AB

Funkade bra och smidigt trots att det blev mer än överenskommet.

Birgitta N
Skrev om EnFlytt Sverige AB

Trevliga pojkar som ansträngde sig mycket trots att det var tungt. Gick smidigt. Att beställa gick också fint.

Anton H
Skrev om EnFlytt Sverige AB

Trygg och effektiv flytt. Enkelt med kommunikation med EnFlytt.

Solveig E
Skrev om EnFlytt Sverige AB

De var något försenade men meddelade detta via sms. Trevliga killar som gjorde ett toppenjobb.

Johanna K
Skrev om EnFlytt Sverige AB

Väldigt smidiga, helt otrolig service!

Gerd K
Skrev om EnFlytt Sverige AB

Mycke bra kommer att rekommendera er smidiga snabba och trevliga killar

Maria N
Skrev om EnFlytt Sverige AB

Flytten flöt på smidigt och alla saker kom på plats

Svar från EnFlytt Sverige AB

Hej Maria, Tack för ditt omdöme! Vi är glada att höra att flytten gick smidigt och att allt kom på plats som det skulle. Det betyder mycket för oss att du är nöjd med vårt arbete. Vänliga hälsningar, EnFlytt Sverige AB

Astrid K
Skrev om EnFlytt Sverige AB

Jag frågade många flyttfirmor om offret på mail. Enflytt ringde upp och gav mig ett kostnads förslag efter genomgång. När jag bokat firman fick jag ett telefonnummer att ringa vid frågor. Det uppskattade jag mycket. Så bra med personlig kontakt. Flyttdagen blev jag uppringd och fick en tid då bilen kom. De passade tiden så skönt. Min upplevelse var att inget var jobbigt. De packade bilen på 2 timmar. Vissa möbler skruvades isär och blev ihop skruvade i ny lägenheten. Efter 56 mil i bilen packades bilen ur och med lika...

Svar från EnFlytt Sverige AB

Hej Astrid, Stort tack för din fantastiska och detaljerade feedback! Det gläder oss verkligen att höra att allt gick smidigt – från den första kontakten och planeringen, till själva flytten och uppackningen efter de 56 milen. Vi är extra glada att inget skadades och att möblerna hamnade precis där de skulle. 🚚😀 Tack för förtroendet och för att du varmt rekommenderar oss! Vänliga hälsningar, EnFlytt Sverige AB

Mårten J
Skrev om EnFlytt Sverige AB

Fantastisk service och snabb flytt utan anmärkningar

Svar från EnFlytt Sverige AB

Hej Mårten! Tack för omdömet och för att du lyfter vår service, det uppskattar vi! Vänliga hälsningar, EnFlytt Sverige AB

Mary Leydy L
Skrev om EnFlytt Sverige AB

Allt gick bra. Personal var hjälpsam och allt funkade bra, kom i god tid. Flytten genomfördes på en omsorgsfullt sett Jag kan varmt rekommendera EnFlytt Sverige. AB

Svar från EnFlytt Sverige AB

Hej Mary, Toppen att allt flöt på och att ni är nöjda! Vi blir alltid glada av så här fina ord. Tack! Vänliga hälsningar, EnFlytt Sverige AB

Muhamed A
Skrev om EnFlytt Sverige AB

Mycket professionellt arbete. Jete nöjd.

Svar från EnFlytt Sverige AB

Hej Muhamed, Tack själv för omdömet och vad roligt att höra att du är nöjd med flytten! Vänliga hälsningar, EnFlytt Sverige AB

Tina P
Skrev om EnFlytt Sverige AB

Helt fantastisk flyttfirma. Dagen innan flytt ringde en av flyttkillarna och betättade när de skulle anlända på flyttdagen. Supereffektiva och packade in allt som inte jag gjort. Allt gick supersmidigt. Rekommenderas varmt.

Svar från EnFlytt Sverige AB

Hej Tina, Stort tack för ditt fina omdöme! Vi blir verkligen glada att höra att flytten gick smidigt och att vårt team kunde hjälpa till med allt på ett effektivt sätt. Tack också för din varma rekommendation! Vänliga hälsningar, EnFlytt Sverige AB

Nazain J
Skrev om EnFlytt Sverige AB

Hej! Tack för all hjälp med flytten. Ni kom i tid och var professionella och trevliga. Jag uppskattar verkligen ert arbete :)

Svar från EnFlytt Sverige AB

Hej Nazain, Stort tack för ditt fina omdöme! Vi blir glada att höra att ni upplevde vårt team som professionellt och trevligt, och att flytten gick smidigt. Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att skriva! Vänliga hälsningar, EnFlytt Sverige AB

Lars M
Skrev om EnFlytt Sverige AB

Enflytt är ett suveränt flyttbolag. Snabbt och säkert, mycket god service. Även städningen var helt perfekt. Jag kan verkligen rekommendera Enflytt.

Svar från EnFlytt Sverige AB

Hej Lars, Stort tack för ditt fantastiska omdöme! Vi blir väldigt glada att höra att du är nöjd med både flytten och städningen, och att du uppskattade vår service. Tack också för din varma rekommendation! Vänliga hälsningar, EnFlytt Sverige AB

Eva G
Skrev om EnFlytt Sverige AB

Jag är helt nöjd med flytthjälpen överlag!

Svar från EnFlytt Sverige AB

Hej Eva, Tack för din recension och för förtroendet! Vänliga hälsningar, EnFlytt Sverige AB

Åsa P
Skrev om EnFlytt Sverige AB

Allt gick bra och trevlig personal.

Svar från EnFlytt Sverige AB

Hej Åsa, Tack för ditt omdöme! Vi är glada över att höra att allt gått bra och att personalen varit trevliga under flytten. Vänliga hälsningar, EnFlytt Sverige AB

Luka M
Skrev om EnFlytt Sverige AB

professional, enkelt att prata med, har kommit i tid och jätte hjälpsama.

Svar från EnFlytt Sverige AB

Hej Luka! Tack för ditt omdöme! Vi uppskattar att du tar dig tiden att skriva och att allt gått bra! Vänliga hälsningar, EnFlytt Sverige AB

Lena K
Skrev om EnFlytt Sverige AB

Mkt nöjd kund! Allt flöt på som planerat. Aktiva,trevliga killar.Både vid flytt o städ. MVH Lena i Hudiksvall

Svar från EnFlytt Sverige AB

Hej Lena, Stort tack för ditt fina omdöme! Vi är glada att höra att allt flöt på som planerat och att du uppskattade vårt teams arbete både med flytt och städning. Vänliga hälsningar, EnFlytt Sverige AB

My B
Skrev om EnFlytt Sverige AB

Mycket bra och smidig firma! Förmedlade arbetet till en bra och pålitlig underfirma som jag är mycket nöjd med. Kan lätt rekommendera.

Svar från EnFlytt Sverige AB

Hej My, Stort tack för omdömet! Vi är glada att höra att allt gick smidigt och att du är nöjd med vårt team och vår samarbetspartner. Tack också för att du rekommenderar oss! Vänliga hälsningar, EnFlytt Sverige AB

Andreas S
Skrev om EnFlytt Sverige AB

Bra service och väldigt snabba

Svar från EnFlytt Sverige AB

Hej Andreas, Vad roligt att höra att du är nöjd med flytten. Vänliga hälsningar, EnFlytt Sverige AB

Emmy R
Skrev om EnFlytt Sverige AB

De gör skäl för sitt namn, En flytt! Flyttkillarna tog precis allt och det som inte fick plats i lastbilen första vändan åkte de och hämtade i vända två. Smidig och snabb kontakt med kundtjänst var det också!

Svar från EnFlytt Sverige AB

Hej Emmy, Stort tack för din fina recension! Vi blir glada att höra att flytten gick smidigt och att vårt team kunde lösa allt på ett effektivt sätt. Kul att du också uppskattade kontakten med vår kundtjänst! Vänliga hälsningar, EnFlytt Sverige AB

Ewa G
Skrev om EnFlytt Sverige AB

Trevlig personal. Arbetade snabbt och bra. Lyhörda för var vi ville ha möblerna i den nya lägenheten.

Svar från EnFlytt Sverige AB

Hej Ewa, Stort tack för ditt omdöme! Vi är glada att höra att vårt team kunde arbeta snabbt och effektivt, samtidigt som de lyssnade på era önskemål om möblernas placering. Vänliga hälsningar, EnFlytt Sverige AB

Caroline S
Skrev om EnFlytt Sverige AB

Lätta att ha att göra med, enkelt att få kontakt och göra justeringar inför att flyttlasset skulle gå. Hög effektivitet när flytten väl skedde.

Svar från EnFlytt Sverige AB

Hej Caroline, Stort tack för ditt omdöme! Vi är glada att höra att det var enkelt att kommunicera med oss inför flytten och att själva flytten genomfördes effektivt. Vänliga hälsningar, EnFlytt Sverige AB

Liselott H
Skrev om EnFlytt Sverige AB

Kom när de skulle och allt fungerade bra.

Svar från EnFlytt Sverige AB

Hej Liselott, Vad skönt att höra att allt gått bra och smidigt! Vänliga hälsningar, EnFlytt Sverige AB

Sara S

Bra! ………………………………………………………………..

Hej Sara, Tack för omdömet! Vänliga hälsningar, EnFlytt Sverige AB

Lovisa E
Skrev om EnFlytt Sverige AB

Initial kontakt med företaget bra, kändes seriöst. Dock en del strul med vilken TID flyttfirman skulle komma på flyttdagen, dålig kommunikation mellan EnFlytt och underleverantören resulterade i att flyttfirman kom när vi inte var hemma vilket blev stressigt för oss, trots att vi kommit överens med EnFlytt om en tid så kom flyttfirman två timmar tidigare. Jättetrevliga flyttkillar men istället för 4 kom bara 2 st som skulle flytta våra 40kubik bohag. Detta resulterade i väldigt lång flyttid (12h) och de hade knappt tid för...

Svar från EnFlytt Sverige AB

Hej Lovisa, och tack för din feedback. Först och främst vill vi verkligen beklaga att kommunikationen inte fungerade som den skulle inför er flytt – det ska aldrig behöva bli stressigt på grund av oss. Tiden ni och vår säljare kommit överens om borde självklart ha följts hela vägen genom processen. Gällande bemanningen så var det planerat att fyra personer skulle vara på plats. Tyvärr drabbades vi, precis som många andra verksamheter, av personalbortfall samma morgon på grund av sjukdom och VAB. Vi försöker alltid säkerställa...

Christina B
Skrev om EnFlytt Sverige AB

Bra tel bemötande gav stora förväntningar på flytten Tyvärr blev allt en katastrof Det kom ej utlovad bil ersättningsbussens var små och i dåligt skick så flyttkillarna ville ej fylla bilen gods saknas fortfarande och trasigt gods har ej ersatts vi fick hyra ett extra lager 8000 kr /mån samt boka en extra flytt och allt upprepades igen flyttbilen körde in i en balkong och fick p böter som de ville att vi ska betala de klagade igen på att bilen var i dåligt skick de ställde inte möbler och kartonger där vi bad dem att ställa...

Svar från EnFlytt Sverige AB

Hej Christina, och tack för att du delar med dig av din upplevelse. Vi vill börja med att beklaga att flytten blev stressig för er – det är absolut inte så vi vill att våra kunder ska känna. Samtidigt vill vi förklara vad som faktiskt hände under uppdraget. Vid ankomsten konstaterade teamet att det fanns nästan 80 kubik gods, trots att flytten var bokad för 40 kubik och dessutom låg i månadsbryt då kapaciteten är som mest begränsad. På grund av den kraftiga volymavvikelsen fanns det tyvärr inte möjlighet att ta allt samma...

Mats E
Skrev om EnFlytt Sverige AB

Dom lyssnar inte och dom skickar ingen pappersfaktura till Mats så dom får inte nått godkänt från oss.

Svar från EnFlytt Sverige AB

Hej Mats, Vi har försökt att kontakta dig flertal gånger angående ditt önskemål om pappersfaktura. Vänliga kontakta vår kundtjänst så löser vi detta. Vänliga hälsningar, EnFlytt Sverige AB

Erik B
Skrev om EnFlytt Sverige AB

Väldigt bra bemötande. Tydligt och enkelt. Motsvarade de förväntningar jag hade.

Svar från EnFlytt Sverige AB

Hej Erik, Vad roligt att höra att allt har fungerat bra och att flytten mötte dina förväntningar. Vänliga hälsningar, EnFlytt Sverige AB

Michael D
Skrev om EnFlytt Sverige AB

Väldigt nöjd med allt från första kontakt, flytten, och service! Toppen 👍

Svar från EnFlytt Sverige AB

Hej Michael, Stort tack för ditt fina omdöme! Vi är glada att höra att du är nöjd med hela processen – från första kontakt till flytt och service. Toppen! 👍 Vänliga hälsningar, EnFlytt Sverige AB

Ari L
Skrev om EnFlytt Sverige AB

Flytten gick jättebra, vi är nöjda !!

Svar från EnFlytt Sverige AB

Hej Ari, Tack för att du tog dig tid att skriva ett omdöme och att ni är nöjda med flytten! Vänliga hälsningar, EnFlytt Sverige AB

Pirjo H
Skrev om EnFlytt Sverige AB

I det stora nöjd med flytten. Dock finns det förbättringspotential i kommunikationen inom företaget.

Svar från EnFlytt Sverige AB

Hej Pirjo, Tack för din feedback! Vi är glada att höra att du i det stora är nöjd med flytten. Vi tar till oss din kommentar om kommunikationen inom företaget och ser över hur vi kan förbättra detta framöver. Vänliga hälsningar, EnFlytt Sverige AB

Helene T
Skrev om EnFlytt Sverige AB

vart nöjda med tjänsten å allt flöt på smidigt och bra och vi löste de tillsammans 👍

Svar från EnFlytt Sverige AB

Hej Helene, Tack för omdömet! Vi är glada över att höra att allt flöt på smidigt och att ni är nöjda med tjänsten. 👍 Vänliga hälsningar, EnFlytt Sverige AB

Elzbieta J
Skrev om EnFlytt Sverige AB

Allt var enligt plan och funkade

Svar från EnFlytt Sverige AB

Hej Elzbieta, Vi blir glada över att höra att allt gick enligt plan och fungerade enligt dina förväntningar. Vänliga hälsningar, EnFlytt Sverige AB

Lisa E
Skrev om EnFlytt Sverige AB

Väldigt nöjd med hjälpen med ett dödsbo som skulle iväg på återvinningen. Snabbt smidigt gick det , fick hjälp med en tung träsoffa som skulle sparas nedför trapporna 👍 Inget att klaga på alls. Blir det flytt fram över så blir det EnFlytt igen

Svar från EnFlytt Sverige AB

Hej Lisa, Stort tack för omdömet! Vi är glada att höra att vi kunde hjälpa till smidigt med dödsboet och att hanteringen av soffan gick bra. Det betyder mycket att du vill anlita oss igen vid framtida flyttar. 👍 Vänliga hälsningar, EnFlytt Sverige AB

Tatjana M
Skrev om EnFlytt Sverige AB

Jag är otroligt nöjd med EnFlytt Sverige AB. Killarna som hjälpte mig med flytten var mycket skickliga, snabba och effektiva. De hanterade alla mina saker med stor omsorg och arbetade med ett fantastiskt tempo. Flytten gick smidigt och utan stress. Jag kan varmt rekommendera dem!

Svar från EnFlytt Sverige AB

Hej Tatjana, Stort tack för din fina recension! Vi blir verkligen glada att höra att flytten gick smidigt, att vårt team kunde arbeta effektivt och samtidigt ta hand om dina saker med omsorg. Tack också för din varma rekommendation! Vänliga hälsningar, EnFlytt Sverige AB

Åsa Annika J
Skrev om EnFlytt Sverige AB

Kan varm rekommendera En flytt.se, på 3 timmar lastade flyttkillarna i och ur mitt bohag på ca60 kvm, allt gick väldigt smidigt och jag är super nöjd.

Svar från EnFlytt Sverige AB

Hej Åsa, Stort tack för ditt fina omdöme! Vi blir glada att höra att flytten gick smidigt och att du är supernöjd med vårt teams insats. Tack också för din rekommendation! Vänliga hälsningar, EnFlytt Sverige AB

Michael N

Mycket duktig och proffsig personal. Flytten gick mycket bra. //Michael

Svar från EnFlytt Sverige AB

Hej Michael, Stort tack för din fina feedback! Vi är glada att höra att du upplevde vårt team som professionellt och att flytten gick bra. Vänliga hälsningar, EnFlytt Sverige AB

Jari H
Skrev om EnFlytt Sverige AB

Glada och trevliga killar som jobbade snabbt och effektivt. Vi är mycket nöjda.

Svar från EnFlytt Sverige AB

Hej Jari, Tack för ditt fina omdöme! Vi är glada att höra att ni är nöjda och att vårt team kunde arbeta snabbt och effektivt. Vänliga hälsningar, EnFlytt Sverige AB