EnFlytt Sverige AB

• BadgeThreeYears
  • BestInSweden2025
4.4
Ligue 0104-10 73 00 Compartilhar

EnFlytt Sverige AB är ett flyttföretag dedikerade till att säkerställa en stressfri och smidig flyttupplevelse! Med flera års erfarenhet i branschen och våra värdefulla partners levererar vi flyttjänster av högsta kvalitet. De tjänster vi erbjuder är flytthjälp lokalt, lång distans inom Sverige samt utomlands. Vi hjälper även...

753 omdömen om EnFlytt Sverige AB

Sedan starten hos Reco 2024

Markus L
Escreveu sobre EnFlytt Sverige AB

Väldigt bra flytthjälp. Snabbt, trevligt och enkelt.

Edit A
Escreveu sobre EnFlytt Sverige AB

Jättebra service, gick snabbt och enkelt, inga konstigheter! Rekommenderar starkt!

Emelie N
Escreveu sobre EnFlytt Sverige AB

Otroligt flexibla, tillmötesgående och grymma att ha och göra med. Skulle aldrig klarat min flytt utan er professio. TACK!

Lillan R
Escreveu sobre EnFlytt Sverige AB

Toppen från förfrågan till avslut. Trevligt bemötande i alla led. Effektivt arbete.

Else-Britt R
Escreveu sobre EnFlytt Sverige AB

Vi är så otroligt nöjda med EnFlytt som flyttfirma. De hjälpte oss att flytta 80 kubik över hela Sverige utan några anmärkningar eller problem. De var i tid på morgonen för att lasta in allt. Inga skador och allt kom fram helt och rent. Så otroligt proffsigt rakt igenom, och kundtjänsten var fantastisk rakt igenom. Precis vad vi behövde inför detta stora stressmoment med vår stora flytt.. Vi är super nöjda, tack!!!!

Rickard Q
Escreveu sobre EnFlytt Sverige AB

En flytt sitter vid ett skrivbord och beräknar flyttlasset efter kubik, men missar att det alltid krävs luft runt saker, att utrymmet i en bil på 25 kbm inte kan nyttjas till 100%. Då går det inte att beräkna gods till 24, 95 kbm, och tro att det får plats! Flyttfirman var bra, men det blev en del skador, och mycket väntan och strul , för att Enflytt var envisa om att allt skulle få plats.

Svar från EnFlytt Sverige AB

Hej Rickard, Tack för din feedback. Vi förstår absolut din poäng kring kubikberäkning. Det stämmer att en lastbil på 25 m³ inte kan nyttjas till 100 % – det krävs alltid luft, säkring och rätt lastning för att transporten ska vara säker. Våra beräkningar bygger på erfarenhet och marginaler, men ibland kan verkligheten på plats avvika från uppskattningen. I ditt fall fick vi med allt gods och ingen reklamation har registrerats hos oss gällande skador. Om något har blivit skadat eller om du upplevt brister som vi inte känner...

Bo P
Escreveu sobre EnFlytt Sverige AB

Riktigt nöjd med EnFlytt Sverige, de var i tid och gjorde exakt allt de skulle om inte mer.. kunde inte blivit bättre. Flytten i sig innefattade en stor volym med många tunga lyft och de skötte det hur bra som helst. Rekommenderar denna firma till alla i min närhet. 5/5!!

Erik H
Escreveu sobre EnFlytt Sverige AB

Trevlig flyttfirma. Hade varit skönt att inte behöva förhandsbetala

Arazo M
Escreveu sobre EnFlytt Sverige AB

Jag fick hjälp av enflytt och är nöjd.

Anna Margareta Emma V
Escreveu sobre EnFlytt Sverige AB

Hade en positiv upplevelse i min kontakt med företaget innan själva flytten. Det var tydlig vad som skulle ingå i flytten och jag kände mig trygg. På själva flyttdagen kommer ett flyttföretag som EnFlytt hade anlitat. Två äldre män som knappt kunde svenska kommer. De är trevliga, men det märks tydligt att de tycker att flytten är jobbig. Vi kände oss inte trygga med att allt skulle komma med, eller vara helt. Flyttgubbarna fick inte med sig allt som var avtalat och vi fick själva bära grejer och flytta saker. Efter den negativa...

Conteúdo desagradável
Escolher razão:
Compartilhar
Svar från EnFlytt Sverige AB

Hej Anna Margareta, Tack för din feedback. Vad bra att höra att du upplevde kontakten inför flytten som tydlig och trygg. Det är den känslan vi alltid vill att våra kunder ska ha hela vägen. Samtidigt är det tråkigt att själva flyttdagen inte levde upp till dina förväntningar. Det ska kännas professionellt och tryggt på plats, oavsett vilka som utför uppdraget. Vi arbetar med noggrant utvalda samarbetspartners, men ansvaret gentemot dig som kund är alltid vårt. Gällande det som inte följde med vill vi förtydliga att...

Ann B
Escreveu sobre EnFlytt Sverige AB

Amina glömde ändra flyttdag så min flytt blev helt kaotisk. Hade bokat flytten till 10.00 första okt. Efter en massa krångel lovades en flytt till sista sept kl 15.00. Kl 20.00 kom 3 flyttkillar varav en minderårig. Pratade knappt svenska men de var mkt bra att ha att göra med men jag och min dotter fick hjälpa till för att vi skulle bli klara före midnatt. Men flytten pågick ändå till ca 01.00. Oerhört jobbigt!!

Svar från EnFlytt Sverige AB

Hej Ann, Vi vill börja med att säga att vi beklagar att din flytt inte blev som planerat. Det stämmer att den mänskliga faktorn vid ett sent datumbyte påverkade din bokning, och det ska inte hända. Vi förstår att det skapade stress och frustration för dig. Vi tog ansvar för detta och kompenserade dig genom en förlikning och återbetalning. Däremot behöver vi vara tydliga kring övriga uppgifter i din recension: Det var tre personer på plats under flytten. Ingen av dem var minderårig. Samtliga var över 25 år. Alla tre...

Karolina B
Escreveu sobre EnFlytt Sverige AB

Personlig kontakt från början till slut, lösningsorienterade. Snabba och duktiga killar skötte själva flytten, rädda om möbler och lådor och grymma på att packa in i lastbilen och trevligt bemötande. Personlig uppföljning om hur flytten gått efteråt. Kan varmt rekommendera EnFlytt Sverige AB!

Axel N
Escreveu sobre EnFlytt Sverige AB

Riktigt duktiga till ett vettigt pris! Rekommenderas verkligen!

Kerstin W
Escreveu sobre EnFlytt Sverige AB

Min upplevelse av Enflytt är enbart positiv. Från första kontakten med Albin (?) I Uppsala som beskrev hur det gick till och lämnade prisuppgift, via Sabina som uppdaterade och kompletterade min lista, till killarna som kom och lastade och lossade alla kartonger och möbler. Allt fungerade perfekt som det var avtalat.

Yrsa G
Escreveu sobre EnFlytt Sverige AB

Noggranna, trevliga, pålitliga och prisvärda 👍

Birgit B
Escreveu sobre EnFlytt Sverige AB

Jag tycker att dom var väldigt samarbetsvillig, klara och snabba besked. Jag skulle utan tvekan rekommendera EnFlytt till vänner och bekanta. Mycket trevligt bemötande

Rasmus G
Escreveu sobre EnFlytt Sverige AB

Allt som behövdes var ett kort samtal för att fastställa en packlista, sedan fixade de resten. Det var hur smidigt som helst, är jättenöjd!

Eric S
Escreveu sobre EnFlytt Sverige AB

Proffsigt skött, allt enligt vad som utlovats. Trevligt bemötande.

Svar från EnFlytt Sverige AB

Hej Eric, Bock och tack för omdömet! Vad roligt att höra att allt sköttes proffsigt och enligt överenskommelse. Vi lägger stor vikt vid att hålla det vi lovar och att ge ett trevligt bemötande genom hela processen. Tack för förtroendet! Vänliga hälsningar, EnFlytt Sverige AB

Sofia F
Escreveu sobre EnFlytt Sverige AB

Var så nervös och stressad över min flytt men tack vare EnFlytt kunde det inte gått bättre. Fantastisk service redan från offert till komplettering och till slut utförande. Allt gick snabbt och smidigt. Rekommenderar alla att använda sig av denna tjänst. Det var lätt att få kontakt och svar på alla frågor jag hade innan det var dags. Supertrevlig och lättsam personal på telefon, mejl och flyttkarlar. Ska du flytta? Anlita då EnFlytt!

Svar från EnFlytt Sverige AB

Hej Sofia, Stort tack för ditt fina omdöme. Vi vet att en flytt kan kännas både nervös och stressig, så det betyder mycket för oss att höra att vi kunde göra processen trygg och smidig för dig - från offert till färdigt utförande. Att du upplevde god service, tydlig kommunikation och ett trevligt bemötande hela vägen är precis det vi strävar efter. Tack för din varma rekommendation och för förtroendet. Du är alltid varmt välkommen att anlita oss igen i framtiden. Vänliga hälsningar, EnFlytt Sverige AB

Dana A
Escreveu sobre EnFlytt Sverige AB

Snabb och smidig bokning, allt gick super!

Svar från EnFlytt Sverige AB

Hej Dana, Tack för omdömet och förtroendet! Vänliga hälsningar, EnFlytt Sverige AB

Anne M
Escreveu sobre EnFlytt Sverige AB

Jag var lite nervös innan flytt eftersom jag tyvärr hört så mycket negativt om andra flyttfirmor Men jag måste säga att jag är mer än nöjd Snabbt gick det , duktiga killar som vad jag förstod hade riktigt kul på jobbet. Skrattades mycket och det är ju viktigt Så av 10 stjärnor får dom 10 av mig Kommer säkert att anlita er igen Stort TACK Anne

Svar från EnFlytt Sverige AB

Hej Anne, Stort tack Anne för dina fina ord och för att du valde oss trots din oro innan flytten. Det gläder oss verkligen att vi kunde ge dig en så positiv upplevelse och att du kände dig trygg genom hela processen. Att det dessutom fanns skratt och arbetsglädje under dagen gör oss extra stolta, vi tror att trivsel smittar av sig på resultatet. 10 av 10 stjärnor värmer verkligen. Stort tack för förtroendet och du är varmt välkommen att anlita oss igen i framtiden. Vänliga hälsningar, EnFlytt Sverige AB

Cecilia S
Escreveu sobre EnFlytt Sverige AB

Väldigt trevlig och tillmötesgående kundtjänst. Vår starttid för flytten blev plötsligt ändrad en vecka innan vilket jag ifrågasatte och då ändrades den tillbaka efter några turer i telefonen. Männen som kom och flyttade var SÅ trevliga, har verkligen bara positivt att säga om dem!

Svar från EnFlytt Sverige AB

Hej Cecilia, Stort tack för din feedback och för att du delar med dig av din upplevelse. Vi ber om ursäkt för strulet kring starttiden och förstår att det skapade frågetecken. Skönt att vi kunde reda ut det tillsammans och hitta en lösning som fungerade för dig. Vad härligt att höra att flyttkillarna gav ett så fint intryck - vi ska självklart föra vidare dina ord till dem. Det betyder mycket för oss. Tack för förtroendet och varmt välkommen att anlita oss igen i framtiden. Vänliga hälsningar, EnFlytt Sverige AB

Ulf A
Escreveu sobre EnFlytt Sverige AB

Duktiga flyttkillar, höll tiden, trevliga, hjälpte till med allt, allt fungerade perfekt innan flytt mm. Kan inte klaga på priset. Skulle rekommendera En Flytt Sverige AB till andra. Vi köpte flytt inkl städ.

Svar från EnFlytt Sverige AB

Hej Ulf, Stort tack för ditt fina omdöme och för att ni valde vårt helhetspaket med flytt och städ. Vad roligt att höra att allt fungerade perfekt från start till mål, att killarna höll tiden och att ni är nöjda med både service och pris. Det är precis så vi vill att en flytt ska kännas - smidig, trygg och utan stress. Tack för rekommendationen och varmt välkomna att höra av er igen i framtiden. Vänliga hälsningar, EnFlytt Sverige AB

Ingrid B
Escreveu sobre EnFlytt Sverige AB

Bra kontaktperson och smidigt att beställa flytthjälp. Dock vid själva flyttdagen var de flera timmar sena (meddelades dock detta via mejl vilket var bra). Resulterade i att jag behövde vara tillgänglig hela kvällen ifall de skulle ringa. Vid 23-tiden var de på plats och började packa ihop. Jag hade skrivit en lista med saker som EJ skulle med och vilka föremål som skulle packas in extra, denna förmedlades muntligen och skriftligen, via telefon, mejl och sms, med utförligt dokument med bilder och text på allt. Denna följdes...

Svar från EnFlytt Sverige AB

Hej Ingrid, Tack för att du delar din upplevelse. Vi är glada att du upplevde bokningsprocessen och kontakten inför flytten som smidig. Samtidigt är det tråkigt att läsa att själva genomförandet inte levde upp till dina förväntningar. Angående vad som togs med vid flytten så utgick teamet från det som var bokat och bekräftat i uppdraget. Vi tar endast det som ingår i beställningen och följer den information som ligger i arbetsordern. Om något ändå blivit fel vill vi självklart gå igenom det i detalj. När det gäller förseningarna...

David L
Escreveu sobre EnFlytt Sverige AB

Väldigt bra service från första samtalet till genomförd flytt. Kommunikationen inför var väldigt tydlig och jag fick ett bra pris jämfört med andra offerter jag tagit in. Killarna som kom och genomförde själva flytten var i tid, trevliga och skötte alla möbler och tavlor etc med stor försiktighet så ingenting skadades. Kan varmt rekommendera EnFlytt!

Svar från EnFlytt Sverige AB

Hej David, Stort tack för din fina rekommendation. Det gläder oss verkligen att du är nöjd hela vägen från första samtalet till genomförd flytt. Tydlig kommunikation, punktlighet och att hantera kundernas saker med största försiktighet är något vi alltid strävar efter, så det är extra roligt att höra att du upplevde just det. Tack för förtroendet och varmt välkommen att höra av dig igen när det är dags nästa gång. Vänliga hälsningar, EnFlytt Sverige AB

Eva A
Escreveu sobre EnFlytt Sverige AB

Blev lite snabbare flytt än planerat, vilket ni ställde upp på bra. Flertalet kartonger hamnade i fel rum/utrymme. Det blev lite kaos. Troligen lite språkligt missförstånd. Sen gick tyvärr ett par saker sönder. Reklamationen tog väldigt lång tid. Fick påminna flera gånger innan väl ersättningen kom efter ett par månader.

Svar från EnFlytt Sverige AB

Hej Eva, Tack för din feedback. Vi är väldigt ledsna att hanteringen drog ut på tiden och förstår att det upplevdes frustrerande. Tyvärr kan mer komplicerade reklamationer ibland ta längre tid, men vi arbetar aktivt med att korta ner processen och förbättra kommunikationen. Vi är samtidigt glada att allt löste sig till slut och att ersättningen kom på plats. Tack igen för att du tog dig tid att dela dina erfarenheter - det hjälper oss att bli bättre. Med vänliga hälsningar, EnFlytt Sverige AB

Corem C
Escreveu sobre EnFlytt Sverige AB

Bra bemötande och utförd transport. Vi beställd en transport av 4 skrivbord från Stockholm till Uppsala. Bra pris

Svar från EnFlytt Sverige AB

Hej Corem, Stort tack för ert omdöme. Vad roligt att höra att ni är nöjda med både bemötandet, transporten och priset. Kul att vi fick hjälpa till med leveransen av skrivborden mellan Stockholm och Uppsala och att allt fungerade smidigt. Ni är varmt välkomna att höra av er igen om ni behöver hjälp med fler transporter framöver. Vänliga hälsningar, EnFlytt Sverige AB

Mari H
Escreveu sobre EnFlytt Sverige AB

Jag är mycket nöjd med flytten, snabba och effektiva killar och vänligt bemötande. Jag rekommenderar verkligen EnFlytt Sverige.

Svar från EnFlytt Sverige AB

Hej Mari, Stort tack för din fina rekommendation. Vad roligt att höra att du är så nöjd med flytten och att du upplevde våra medarbetare som snabba, effektiva och trevliga. Det betyder mycket för oss att du vill rekommendera EnFlytt Sverige vidare. Du är varmt välkommen att höra av dig igen om du behöver hjälp i framtiden. Vänliga hälsningar, EnFlytt Sverige AB

Unika A
Escreveu sobre EnFlytt Sverige AB

En smidig flytt, med kort varsel kunde vi boka själva flytten och få våra saker från A till B på ett mycket bra sätt. Lätt att få kontakt med flyttbolaget under själva flytten för frågor som dök upp.

Svar från EnFlytt Sverige AB

Hej Unika, Stort tack för ditt omdöme. Vad bra att höra att vi kunde hjälpa till med flytten även med kort varsel och att allt gick smidigt från start till mål. Vi är glada att kontakten fungerade bra under flyttdagen och att ni kände er trygga när frågor dök upp. Tack för förtroendet och varmt välkommen att höra av er igen vid behov. Vänliga hälsningar, EnFlytt Sverige AB

Malin F
Escreveu sobre EnFlytt Sverige AB

Eric, som planerade flytten med mig, var mycket hjälpsam och trevlig. Vi gick igenom allt och det var bra och proffsigt. Killarna som utförde flytten var väldigt effektiva, hjälpsamma och trevliga. Fick tvinga på dem en kopp kaffe efter att de slitit i flera timmar och de var supertrevliga mot min fyraåring som smög på dem och ställde massa frågor. Inga konstigheter och de var försiktiga med sakerna och hjälpte till och med mig med att sätta ihop ett tungt bord. Kan absolut rekommendera!

Svar från EnFlytt Sverige AB

Hej Malin, Stort tack för ditt fina omdöme. Vad roligt att höra att planeringen tillsammans med Eric kändes trygg och professionell från start. Härligt också att flyttkillarna levde upp till förväntningarna - både effektiva, hjälpsamma och noggranna med dina saker. Extra kul att höra att de tog sig tid att vara trevliga mot din fyraåring, det betyder mycket för oss. Tack för rekommendationen och för kaffet de till slut fick. Du är varmt välkommen att höra av dig igen om det blir dags för flytt i framtiden. Vänligen hälsningar, EnFlytt Sverige AB

Anna S
Escreveu sobre EnFlytt Sverige AB

Bra och proffsigt bemötande i telefonen. Flyttkillarna var trevliga och värnade fint om vårt möblemang. Plastade in allt, ställde saker och ting på rätt plats. Kan varmt rekommenderas

Svar från EnFlytt Sverige AB

Hej Anna, Tack för omdömet och förtroendet! Vi ska hälsa flyttkillarna att ni är nöjda med deras arbete! Vänliga hälsningar, EnFlytt Sverige AB

Lars V
Escreveu sobre EnFlytt Sverige AB

Super bra, trevliga att prata med hjälpsamma och även så de som hjälpte pappa med flytt och städ var super trevliga

Svar från EnFlytt Sverige AB

Hej Lars, Tack för det fina omdömet. Vad roligt att höra att både kontakten med oss och hjälpen med flytt och städ fungerade så bra, och att personalen upplevdes som trevlig och hjälpsam. Det betyder mycket för oss, särskilt när det gäller att ta hand om någon närstående. Ni är varmt välkomna att höra av er igen om behov uppstår framöver. Vänliga hälsningar, EnFlytt Sverige AB

Anton S
Escreveu sobre EnFlytt Sverige AB

Snabbt och smidigt, inga krångel!

Svar från EnFlytt Sverige AB

Hej Anton, Tack så mycket för ditt omdöme och för förtroendet! Vi önskar dig all lycka på din nya adress! Vänliga hälsningar, EnFlytt Sverige AB

Felix J
Escreveu sobre EnFlytt Sverige AB

Bra flyttfirma! Fick bra hjälp över telefon när jag skulle boka flytten. Sen när det kom till själva flytten var flyttgubbarna på plats exakt i tid, de packade in allt snabbt utan problem, och packade ur allt lika snabbt utan skador. Rekommenderar!👌

Svar från EnFlytt Sverige AB

Hej Felix, Tack för ditt fina omdöme. Vad bra att höra att både bokningen och själva flytten fungerade smidigt och enligt plan. Att komma i tid, arbeta effektivt och ta hand om kundernas saker är något vi lägger stor vikt vid. Extra roligt att allt gick utan skador. Stort tack för rekommendationen och varmt välkommen att höra av dig igen om du behöver hjälp i framtiden. Vänliga hälsningar, EnFlytt Sverige AB

Jonathan C
Escreveu sobre EnFlytt Sverige AB

Jag rekommendera verkligen enflytt dom var jätte proffsiga och trevliga.

Svar från EnFlytt Sverige AB

Hej Jonathan, Stort tack för din rekommendation. Vad roligt att höra att du upplevde oss som både proffsiga och trevliga. Det är precis den känslan vi vill ge våra kunder. Tveka inte att höra av dig om du behöver hjälp igen i framtiden. Vänliga hälsningar, EnFlytt Sverige AB

Sarawut M
Escreveu sobre EnFlytt Sverige AB

Mycket bra flyttfirma som gjorde hela flytten smidig. Allt var välplanerat och grabbarna jobbade noggrant. Flytten gick smidigt och utan problem. Offerten var tydlig, seriös och stämde helt med slutpriset. Tack Albin för det, du är grym! Tjejerna på kundservicen var trevlig och hjälpsam, lätt att få tag på. De svarade snabbt på frågor och var flexibla vid ändringar. Kan absolut rekommenderas!

Eric N gillar detta
Conteúdo desagradável
Escolher razão:
Compartilhar
Svar från EnFlytt Sverige AB

Hej Sarawut, Stort tack för ett väldigt fint och genomtänkt omdöme. Vad roligt att höra att flytten upplevdes som smidig, välplanerad och noggrant utförd. Extra kul att offerten stämde helt med slutpriset - det är precis så vi vill arbeta. Vi ser till att hälsa Albin, han kommer bli glad för berömmet. Tack också för dina ord om kundservice-teamet. Tillgänglighet, flexibilitet och snabb återkoppling är viktigt för oss, så det betyder mycket att det märks. Tack för rekommendationen och varmt välkommen tillbaka om du behöver hjälp igen i framtiden. Vänliga hälsningar, EnFlytt Sverige AB

Birgitta G
Escreveu sobre EnFlytt Sverige AB

Mycket bra flyttfirma, trevliga och hjälpsamma människor fint bemötande, kan varmt rekommndera Enflytt som utförde ett bra arbete.

Svar från EnFlytt Sverige AB

Hej Birgitta, Stort tack för ditt fina omdöme. Det gläder oss verkligen att höra att du är nöjd med både bemötandet och arbetet som utfördes. Vårt mål är alltid att vara trevliga, hjälpsamma och leverera en flytt som känns trygg och smidig. Tack för rekommendationen och varmt välkommen att höra av dig igen om du behöver hjälp i framtiden. Vänliga hälsningar, EnFlytt Sverige AB

Ulrika A
Escreveu sobre EnFlytt Sverige AB

Mycket trevlig personal! Löste flytten med kort varsel.

Svar från EnFlytt Sverige AB

Hej Ulrika, Stort tack för ditt omdöme. Vad kul att höra att du är nöjd med både personalen och hur smidigt flytten löstes trots kort varsel. Vi gör alltid vårt bästa för att vara flexibla och hjälpa till när det behövs. Tack för att du valde EnFlytt och varmt välkommen åter. Vänliga hälsningar, EnFlytt Sverige AB

Mats K
Escreveu sobre EnFlytt Sverige AB

Lätt o smidigt ! Dyrt då det inte tog så lång tid !Flyttpersonalen var bra men talade dålig svenska!

Svar från EnFlytt Sverige AB

Hej Mats, Tack för ditt omdöme och för att du delar med dig av din upplevelse. Vad roligt att höra att flytten upplevdes som lätt och smidig och att du var nöjd med flyttpersonalen. Vi förstår att priset kan kännas högt när arbetet går snabbt, men vårt mål är alltid att arbeta effektivt och säkert, med utbildad personal, rätt utrustning och ansvar hela vägen. När det gäller kommunikationen har vi alltid en arbetsledare på plats som talar både svenska och engelska och som ansvarar för att allt ska fungera smidigt under...

Line F
Escreveu sobre EnFlytt Sverige AB

Jag var väldigt nöjd med flytten och hade helt klart valt EnFlytt igen om det blir aktuellt i framtiden. Bemötandet och service har varit bra från början till slut. Flyttkillarna var hjälpsamma och trevliga och var flexibla utifrån de behoven jag hade under dagen. Efter flytten så följde EnFlytt upp och stämde av så att allt hade gått bra. Allt som allt är min känsla positiv!

Svar från EnFlytt Sverige AB

Hej Line, Stort tack för ditt fina omdöme. Det är väldigt roligt att höra att du är nöjd med hela processen, från första kontakt till uppföljningen efter flytten. Att våra medarbetare upplevs som hjälpsamma, trevliga och flexibla är precis det vi strävar efter, och det betyder mycket att du lyfter fram det. Tack för ditt förtroende och för att du valde EnFlytt. Du är varmt välkommen att höra av dig igen om det blir aktuellt i framtiden. Vänliga hälsningar, EnFlytt Sverige AB

Rebecca N
Escreveu sobre EnFlytt Sverige AB

Bra bemötande, smidigt och vi blev nöjda.

Svar från EnFlytt Sverige AB

Hej Rebecca, Tack så mycket för ditt omdöme och tack för förtroendet! Vänliga hälsningar, EnFlytt Sverige AB

Trym H
Escreveu sobre EnFlytt Sverige AB

Hade en mycket trevlig upplevelse utav både flyttfirma och flyttstäd. Båda var väldigt duktiga. Inget utav mina möbler blev repade eller skadade, trodde att jag hade för mycket grejer i min lägenhet på 55kvm men de fick plats med allt i deras lastbil. Flyttstädningen var otroligt noga och lägenheten såg ut som ny efteråt. Det enda jag tycker är lite dumt är att de inte städar balkong utan extra kostnad och tvättar inte heller väggarna så var tvungen att göra det själv. Det blev tyvärr krångel med tiden de skulle komma vilket...

Svar från EnFlytt Sverige AB

Hej Trym, Det gläder oss verkligen att höra att du hade en så bra upplevelse av både flytten och flyttstädningen, och att både möbler och bohag hanterades varsamt trots ett omfattande innehåll på relativt liten yta. Extra roligt att höra att flyttstädningen överträffade förväntningarna och att lägenheten blev i toppskick. Vi uppskattar också att du lyfter det som kunde varit bättre. När det gäller balkong och väggtvätt ingår det inte i standardflyttstäd utan erbjuds som tillval, men vi tar till oss att detta inte alltid...

Guuled M
Escreveu sobre EnFlytt Sverige AB

Jätte nöjd, ett par härliga killar med engagemang och jobbar hårt. Rekommenderar en flytt till alla som ska välja en flyttfirma. Gick båda smidigt och snabbt!

Svar från EnFlytt Sverige AB

Hej Guuled, Stort tack för ditt fina omdöme. Det gläder oss verkligen att höra att du är så nöjd och att flytten upplevdes som både smidig och snabb. Våra medarbetares engagemang och arbetsinsats är något vi värdesätter högt, så det är extra roligt att det märks i din upplevelse. Tack för rekommendationen och för att du valde EnFlytt. Du är varmt välkommen att höra av dig igen om du behöver hjälp i framtiden. Vänliga hälsningar, EnFlytt Sverige AB

Jessica H
Escreveu sobre EnFlytt Sverige AB

Använder sig av underleverantörer. De som hanterade flytten var det svårt att kommunicera med pga språkförbistring, viktig information som lämnats till säljaren på EnFlytt har inte framförts, eller struntats i av flyttarna. De hade ingen som helst utrustning med sig för att göra flytten smidig, inte ens pirra att lasta lådor på utan allt bars för hand trots att information lämnats i förväg att vägen upp till huset var en skogsstig och att lådorna var vanliga kartonger utan handtag (vilket inte skulle vara några problem enligt...

Svar från EnFlytt Sverige AB

Hej Jessica, Tack för att du delar din upplevelse. Vi är verkligen ledsna att flytten upplevdes som så pass stressig och att den inte motsvarade dina förväntningar. Det är självklart inte den upplevelse vi vill att våra kunder ska få. Vi samarbetar med underleverantörer men ställer krav på arbetssätt, utrustning och kommunikation. Det är därför tråkigt att höra att kommunikationen på plats upplevdes bristfällig och att arbetet inte fungerade så smidigt som planerat. Den typen av feedback tar vi vidare internt i vårt kvalitetsarbete....

Gustav H
Escreveu sobre EnFlytt Sverige AB

Riktigt bra företag, rättade även till en miss med nedpackning i sista stund, flexibla.

Svar från EnFlytt Sverige AB

Hej Gustav, Tack för ditt omdöme. Vad bra att höra att du upplevde oss som flexibla och att vi kunde rätta till missförståndet i sista stund. Vi strävar alltid efter att hitta lösningar och se till att flytten blir så smidig som möjligt. Vänliga hälsningar, EnFlytt Sverige AB

Petra W
Escreveu sobre EnFlytt Sverige AB

Duktiga och väldigt hjälpsamma trots vissa hinder som uppstod på vägen men som inte berodde på dom. :)

Svar från EnFlytt Sverige AB

Hej Petra, Vi uppskattar verkligen att du lyfter hur teamet hanterade situationen trots hinder längs vägen. Att kunna vara lösningsorienterade och hjälpsamma även när något oväntat uppstår är viktigt för oss. Kul att höra att du är nöjd med insatsen. Vänliga hälsningar, EnFlytt Sverige AB

Johan L
Escreveu sobre EnFlytt Sverige AB

Jättenöjd och kommer absolut att använda En flytt nästa gång också. Väldigt prisvärt och smidigt.

Svar från EnFlytt Sverige AB

Hej Johan, Vad roligt att höra att du är så nöjd och att du upplevde flytten som både prisvärd och smidig. Det betyder mycket för oss att du vill anlita EnFlytt igen i framtiden. Varmt välkommen tillbaka när det är dags nästa gång. Vänliga hälsningar, EnFlytt Sverige AB

Britt-Marie B
Escreveu sobre EnFlytt Sverige AB

Bokade ett paket med flytt och städning. Mycket trevligt bemötande från Enflytt, lätt att komma i kontakt för ev. frågor och ett bra pris för alltihop. Flytten gick galant med trevlig personal, snabba och noggranna. Städfirma gjorde också ett mycket bra jobb. Har bara positivt att säga om hela proceduren från bokning till färdigt resultat. Britt-Marie Backman

Svar från EnFlytt Sverige AB

Hej Britt-Marie, Tack för ditt fina omdöme. Det gläder oss verkligen att höra att du är nöjd med hela paketet, från första kontakt till avslutad flytt och städning. Extra roligt att både flyttpersonalen och städningen levde upp till dina förväntningar. Tack för att du tog dig tid att dela din upplevelse och varmt välkommen tillbaka om du behöver hjälp igen framöver. Vänliga hälsningar, EnFlytt Sverige AB

Bemnet T
Escreveu sobre EnFlytt Sverige AB

På en flytt hemsidan Jag tycker bra Vi fick bra hjälp och personal blir snälla och aktiva också

Svar från EnFlytt Sverige AB

Hej Bemnet, Tack för ditt omdöme. Vad roligt att höra att ni är nöjda och att både hjälpen och personalen upplevdes som snälla och engagerade. Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela din upplevelse och hoppas få hjälpa dig igen i framtiden. Vänliga hälsningar, EnFlytt Sverige AB

Zackarias E
Escreveu sobre EnFlytt Sverige AB

Fantastisk snabbt från första kontakt till slutfört flyttstäd. Flexibla till min situation där tiden var begränsad. Alla parter helnöjda och jag skulle rekommendera vilken dag som helst!

Svar från EnFlytt Sverige AB

Hej Zackarias, Vi tackar och bockar för ditt fina omdöme. Om du behöver hjälp igen med antingen flytt eller flyttstädning är du hjärtligt välkommen att återkoppla till oss! Vänliga hälsningar, EnFlytt Sverige AB