Smidiga och snabba att ha och göra med. Tydliga punkter i dokumentationen så man förstår.
Enspecta AB
Välkommen till Enspecta, vi hjälper dig med allt från att sänka dina energikostnader, till att besiktiga ditt hus eller göra en energideklaration. Den viktigaste tillgången vi har är våra duktiga medarbetare som vi ständigt satsar på. Vi har ett brinnande engagemang för att vidareutvecklas och göra allt för att våra kunder ska...
3187 omdömen om Enspecta AB
Sedan starten hos Reco 2016
Bemötandet från Enspecta AB var helt perfekt . Det var en total husbesiktning och som inte kunde ha blivit bättre med så proffsiga medarbetare. Stort tack till alla inblandade.
Trevligt besök, ställde bra frågor ich verkade kunnig.
Mycket seriös aktör som rekommenderades av SkandiaMäklarna i Helsingborg.
Snabb återkoppling vid beställningen. Enkelt att bekräfta. Lugn, saklig och konkret besiktningsman som även gav en del goda råd om hur att underhålla samt förslag på förebyggande underhåll av olika delar av huset. Jag köpte en basbesiktning och fick det jag förväntade mig efter den första kontakten med er.
Enspecta AB fick i uppdrag genom min fastighetsmäklare att utföra besiktning och energideklaration inför försäljning av min villa. Jag upplevde det bara som positivt att det dokumenterades, som en trygghet både för mig som säljare och för kommande köpare.
Jättebra! Enkelt och tydligt att boka och super nöjda med besiktningen.
Hejsan Mikaela, Tack för ditt fina omdöme! Vi är glada över att du fick en positiv upplevelse av besiktningen. Vänliga hälsningar, Enspecta
Proffesionellt och trevligt bemötande.
Hejsan Michelle, Tack för ditt fina omdöme! Vi är glada över att du fick en positiv upplevelse av tjänsten. Vänliga hälsningar, Enspecta
Proffesionella, pedagogiska och tydliga.
Hejsan Josefine, Tusen tack för ditt fina omdöme! Vi är glada över att du fick en positiv upplevelse av tjänsten. Vänliga hälsningar, Enspecta
Proffsigt, noggrant och på det hela taget bra.
Hejsan, Tack för ditt fina omdöme! Det glädjer oss att du fick en positiv upplevelse av tjänsten. Vänliga hälsningar, Enspecta
Mycket god kunskap och erfarenhet
Hejsan John, Stort tack för ditt fina omdöme! Det glädjer oss att du fick en positiv upplevelse av tjänsten. Vänliga hälsningar, Enspecta
Jag köpte en besiktning inför försäljning av ett radhus. Han som utförde denna var väldigt informativ under besiktningen. Så jag är nöjd .
Hej Monika, Tack för ditt fina omdöme! Det glädjer oss att du är nöjd med besiktningen. Vänliga hälsningar, Enspecta
Nöjd! bra bemötande med förklaring på hur upplägget fungerar.
Hej Eric, Tack för ditt fina omdöme! Det glädjer oss att du är nöjd med besiktningen. Vänliga hälsningar, Enspecta
Vi fick vårat hus besiktigat av Ilir på Enspecta och är jätte nöjda. Ilir var extremt kunnig och hade tid för att svara på alla våra frågor. Han var väldigt närvarande och pedagogisk i sitt sätt att besvara våra frågor och funderingar. Jag rekommenderar honom starkt till den som vill besiktiga sin bostad av ett riktigt proffs!
Hej Yared, Tusen tack för ert fina omdöme! Vi är glada över att ni är nöjda med besiktningen och att ni fick en positiv upplevelse av tjänsten. Ilir hälsar och tackar så mycket för era fina ord! Vänliga hälsningar, Enspecta
Vi anlitade Enspecta för en köparbesiktning och fick Ilir som besiktningsman. Vi är otroligt nöjda med hela upplevelsen. Ilir var mycket noggrann och professionell genom hela processen, och det märktes tydligt att han hade både erfarenhet och stor kompetens. Som köpare kände vi oss väldigt trygga. Ilir gick metodiskt igenom huset och förklarade allt på ett tydligt och lättförståeligt sätt. Han pekade ut både styrkor och eventuella risker, och hjälpte oss att förstå vad som var viktigt att tänka på inför köpet. Detta gav...
Hej Ardian, Stort tack för ert fina omdöme! Det glädjer oss att ni är nöjda med besiktningen och att ni fick en positiv upplevelse av tjänsten. Ilir hälsar och tackar så mycket för era fina ord! Vänliga hälsningar, Enspecta
Vi köpte fastighetsbesiktning inför försäljning av villa. Professionellt och trevligt bemötande av Sandra Larsson som lugnt och metodiskt gick igenom huset samtidigt som hon förklarade hur hon kommer att ta upp varje punkt i protokollet. Istället för att vara en nagelbitare blev besiktningen en positiv upplevelse. Besöket förbereddes väl genom utskick med instruktioner till oss som gjorde processen smidigare. Vidare är priset rimligt, speciellt med tanke på att både energideklaration och dolda fel-försäkring ingår i priset.
Hej Peder, Stort tack för ditt fina omdöme! Det glädjer oss att ni är nöjda med upplevelsen av tjänsten. Sandra hälsar så gott och tackar för era fina ord! Vänliga hälsningar, Enspecta
Mycket grundlig och noga med att förklara allt för oss 'först hus köpare'. Väldigt nöjd.
Hej Robin, Tusen tack för ditt fina omdöme! Vi är glada över att du fick en positiv upplevelse av tjänsten och att besiktningen var givande. Vänliga hälsningar, Enspecta
Det var en trygg upplevelse att få arbeta med Enspecta i samband med vår husförsäljning.
Hejsan Anna, Stort tack för ditt fina omdöme! Vi är glada över att du fick en positiv upplevelse av tjänsten. Vänliga hälsningar, Enspecta
Hej, Andreas var väldig bra på att förklara och professionell.
Hej Alexandra, Tack för ditt fina omdöme! Det glädjer oss att du är nöjd med besiktningen. Andreas hälsar och tackar för era fina ord. Vänliga hälsningar, Enspecta
Bemötandet var mycket vänligt, fint och trevligt på alla sätt och vis!!! Husförsäljningen var snabbt över!
Hej Bengt, Tusen tack för ditt fina omdöme! Det glädjer oss att du är nöjd med besiktningen. Vänliga hälsningar, Enspecta
Trevlig, tillmötesgående och behjälplig, förklarade så fort vi inte förstod!
Hej Camilla, Stort tack för ditt fina omdöme! Det glädjer oss att du är nöjd med tjänsten. Vänliga hälsningar, Enspecta
Ett proffsigt bemötande och vi är mycket nöjda med Enspecta. De är också kunniga och kunde hjälpa oss med alla frågor kring huset som besiktigades.
Hejsan Stefan, Tack för ditt fina omdöme! Det glädjer oss att ni är nöjda med besiktningen och bemötandet från besiktningsteknikern. Vänliga hälsningar, Enspecta
Trevligt bemötande Noggrann genomgång Kunnig besiktnings.an
Hejsan Stefan, Tack för ditt fina omdöme! Vi är glada över att du fick en positiv upplevelse av tjänsten. Vänliga hälsningar, Enspecta
Jätteduktig, noggran och kunnig! Tack Hassan för en fantastisk service!
Hej Jonna, Tack för ditt fina omdöme! Det glädjer oss att du är nöjd med besiktningen. Hassan hälsar och tackar för dina fina ord! Vänliga hälsningar, Enspecta
Kan varmt rekommendera Enspecta och Ilir Tahiti. Köpte överlåtelsebesiktning, areamätning och försäkring.
Hej Barbro, Tack för ditt fina omdöme! Det glädjer oss att du är nöjd med besiktningen. Ilir hälsar och tackar för din fina rekommendation. Vänliga hälsningar, Enspecta
Snabbt och effektivt jobbat . Trevlig person
Hejsan Anders, Tack för ditt fina omdöme! Vi är glada över att du fick en positiv upplevelse av tjänsten. Vänliga hälsningar, Enspecta
VARNING !!!! Tänk på att när du tecknar avtal så kommer du få en faktura oavsett om försäkring / besiktning gått ut efter 12 månader och om du sålt eller inte. Vi anlitade Husman & Hagberg som sa att detta bolag inte fakturerar om vi inte säljer inom 12 månader när försäkring / besiktning har gått ut. Nu visar det sig att Enspecta försöker ta betalt för en försäkring / besiktning som inte kan användas till en e.v ny köpare. Vi fick en faktura på 21.900:- .Vi informerade att det gått över ett år sedan huset besiktades så...
Hej Hans Gunnar, Tack för din feedback, tråkigt att höra att du är besviken över tjänsten och att den inte levde upp till dina förväntningar. Vi på Enspecta fakturerar enligt avtal och informationen om tjänsten har mailats ut till er inför besiktningen. Vänliga hälsningar, Enspecta
När jag träffade besiktningsmannen i huset var han mycket trevlig. Men efter att jag fick besiktningsrapporten märkte jag flera problem. Rapporten innehöll inga bilder på de brister som påpekades. Under själva besiktningen visade han bilder på sin surfplatta, men när jag bad om kopior sa han att han inte hade dem. Det som är mest oroande är att han under vår samtal på plats sa att badrummet på bottenvåningen inte hade några problem med avloppet och att allt såg bra ut. Men i rapporten skrev han att badrummet på bottenvåningen...
Fina protokoll men missade att det är +2 år gamla hål i tätskiktet ovanför klämringen. Anticimex upptäckte hålen 2,5 år tidigare. Enspecta menar att de inte gjort fel.
Hej Mikko, Tack för din feedback. Vänliga hälsningar, Enspecta
Fick snabbt en tid. Professionell genomgång av fastigheten. Mycket snabb återkoppling. Dyrt
Hejsan Chris, Tack för ditt fina omdöme! Vi är glada över att du fick en positiv upplevelse av tjänsten. Vänliga hälsningar, Enspecta
Vi är väldigt nöjda med Enspecta. Sandra som gjorde jobbet va väldigt duktig. Hon gick igenom huset samtidigt som hon förklarade allt till oss så att vi förstår det också.
Hej Emir, Tack för ditt fina omdöme! Det glädjer oss att du är nöjd med besiktningen. Sandra hälsar och tackar för dina fina ord! Vänliga hälsningar, Enspecta
Enkelt och professionellt, stor kunskap hos teknikern.
Hej Tamas, Tack för ditt fina omdöme! Det glädjer oss att du är nöjd med besiktningen och teknikerns bemötande. Vänliga hälsningar, Enspecta
Att sälja ett 20 år gammalt hus innebär en massa undantag i besktning/försäkring på grund av ålder. Huset, som är modernt, men ger ändå en massa undantag. Ska man bara besiktiga nya hus och vad är då meningen?
Hejsan Gunnel, Tack för din feedback och dina synpunkter. Det är självklart viktigt för oss att våra kunder är nöjda med vårt arbete, du är varmt välkommen att kontakta oss via info@enspecta.se så att vi kan följa upp detta. Vänliga hälsningar, Enspecta
Mycket bra och kunnig personal. Bra bemötande och berättade o förklarade hur besiktningen processen går till. Vi fick följa med honom på besiktningen genom huset o fick lära oss mer än vad vi ens hade kunnat ana. Rekommenderar detta företag!
Hej Magnus, Tack för ert fina omdöme! Det glädjer oss att ni är nöjda med besiktningen och besiktningsteknikerns bemötande. Vänliga hälsningar, Enspecta
Trevligt möte och som vi upplevde det ett proffsigt kunnande. Mvh Kerstin
Hej Kerstin, Tusen tack för ditt fina omdöme! Det glädjer oss att du är nöjd med besiktningen. Vänliga hälsningar, Enspecta
EN duktig och kompetent medarbetare som gjorde besiktning på ett utmärkt sätt
Hejsan Alf, Tack för ditt fina omdöme! Vi är glada över att du fick en positiv upplevelse av tjänsten och av vår besiktningstekniker. Vänliga hälsningar, Enspecta
Vi är jättenöjda med köpargenomgången av besiktningsprotokollet vi hade på plats. Superproffsigt bemötande, vi fick svar på alla våra frågor och många tips på vad vi ska tänka på när det gäller underhåll av huset kommande år.
Hejsan Sanna, Stort tack för ditt fina omdöme! Vi är glada över att du fick en positiv upplevelse av köpargenomgången och att den var informativ. Vänliga hälsningar, Enspecta
Via rekommendation fick vi ert namn och jag bokade in en husbesiktning. Informativt bemötande och nöjda med slutresultatet. VI valde en total besiktning med försäkring om dolda fel.
Hej Per, Tack för ditt fina omdöme! Vi är glada över att ni fick en positiv upplevelse av tjänsten och bemötandet. Vänliga hälsningar, Enspecta
professionell och vänlig personal
Hej Babak, Tack för ditt fina omdöme! Vi är glada över att du uppskattade besiktningen. Vänliga hälsningar, Enspecta
Husbesiktning inför försäljning. Gick bra och smidigt. Kanske rapporten var lite svart och vit. Ingen värdering av omfattning.
Hej Anders, Tack för ditt fina omdöme och din feedback! Det glädjer oss att du upplevde tjänsten bra och smidig. Vänliga hälsningar, Enspecta
Trevligt bemötande. Allt gick smidigt.
Hejsan, Tack för ditt fina omdöme! Det glädjer oss att du är nöjd med besiktningen. Vänliga hälsningar, Enspecta
Med sund vänlighet utan onödigt inställsamt överflöd. Kändes lugnt och korrekt.
Hej Emelie, Tusen tack för ditt fina omdöme! Det glädjer oss att du är nöjd med tjänsten och bemötandet av besiktningsteknikern. Vänliga hälsningar, Enspecta
Hej! Snäll, kunnig, proffsig! Mvh vet
Hej Huba, Tack för ditt fina omdöme! Det glädjer oss att du är nöjd med tjänsten. Vänliga hälsningar, Enspecta
Bra upplevelse för mig som förstagångsköpare av bostad. Hon var tydlig och berättade vad hon tittade på, kommenterade vad man kan behöva fixa och hur ofta man behöver titta till vissa utrymmen och liknande. Väldigt inkluderande i genomgången av huset.
Hej Linn, Stort tack för ditt fina omdöme! Det glädjer oss att du är nöjd med besiktningen och besiktningsteknikerns bemötande. Vänliga hälsningar, Enspecta
Väldigt professionellt och noggrant utfört arbete av Sandra Larsson! Även ett trevligt bemötande. Vi är väldigt nöjda!
Hej Ebba, Tack för ditt fina omdöme! Det glädjer oss att du är nöjd med besiktningen. Sandra hälsar och tackar! Vänliga hälsningar, Enspecta
Väldigt trevliga! Anlitade Enspecta både till vårt hus inför försäljning och det vi köpt. Besiktningsmännen gick noggrant igenom hela husen, samtidigt som de förklarade hur vanligt felen är och hur man bör bemöta dem.
Hej Adam, Stort tack för dina fina ord! Det glädjer oss att du är nöjd med besiktningen och bemötandet. Vänliga hälsningar, Enspecta
Trevligt kunnigt hjälpsamt
Hej Jerker, Tack för ditt fina omdöme! Det glädjer oss att du är nöjd med tjänsten. Vänliga hälsningar, Enspecta
Jag köpte besiktninspaket total med dolda fel- försäkring. Mycket trevlig och informativ besiktningsman.
Hej Karl-Erik, Tack för ditt fina omdöme! Det glädjer oss att du är nöjd med besiktningen. Vänliga hälsningar, Enspecta
Otroligt imponerad av Alekks kunnande och trevliga bemötande, förutom att han såklart gick igenom sin egna lista med besiktningspunkter tog han sig också tiden att förklara "vad, varför och hur" jag som kommande husägare kan tänka kring det han inspekterade och gav mig bra tips för framtiden som jag tar med mig för resten av livet.
Hej Joel, Stort tack för ditt fina omdöme! Det glädjer oss att du är nöjd med besiktningen. Alekss hälsar och tackar för dina fina ord! Vänliga hälsningar, Enspecta
Professionellt bemötande på plats, bra och tydlig rapport/protokoll.
Hej David, Tack för ditt fina omdöme! Det glädjer oss att du är nöjd med besiktningen. Vänliga hälsningar, Enspecta