Proffsigt jobb med början på vinden ner till fuktmätning i syllarna
Enspecta AB
Välkommen till Enspecta, vi hjälper dig med allt från att sänka dina energikostnader, till att besiktiga ditt hus eller göra en energideklaration. Den viktigaste tillgången vi har är våra duktiga medarbetare som vi ständigt satsar på. Vi har ett brinnande engagemang för att vidareutvecklas och göra allt för att våra kunder ska...
2934 omdömen om Enspecta AB
Sedan starten hos Reco 2016
Tack för ett bra och trevligt möte / besiktning av mitt hus. Det blev en noggrann undersökning av huset. Besiktningsmannen gjorde allt noga och var väldigt hänsynsfull. Talade om innan vad som skulle göras och vid slutet av den färdiga besiktningen gjordes en noggrann genomgång på vad som ev brister och förslag på åtgärder. Jag är väldigt nöjd och känner mig säker på att lämna över huset till nästkommande ägare. Åter tack för ett mycket fint samarbete och en väl utförd besiktning av mitt hus. Mvh Ann-Chatrine Hansson
Anlitade företaget för att besikta min sommarstuga, som låg för försäljning. Den besiktingsman som skickades ut hade inte kompetens för att besikta ett objekt av detta slaget. Han hade inte förmåga att sätta sig in i anläggningen som sådan och gav ett flertal helt felaktiga och kontra produktiva råd som skulle göra direkt skada om en köpare skulle följa dem. Han hade helt enkelt inte förmåga att sätta sig in i hur anläggningen var uppbyggd. Otroligt att ett företag kan skicka ut en så inkompetent besiktningsman.
Tacksam för informativ genomgång av besiktnigsprotokollet.
Besiktning. Absolut helt okej!
Professionell och trevlig inspektion. Mycket sakkunnig.
Ingen direkt uppfattning för det var ett tag sedan.
Den var super bra Mycket tillmötesgående och trevlig besiktningsman ❤️❤️
Vi köpte en besiktning av vårt hus. Vi är mycket nöjda både med bemötandet och genomförandet av besiktningen. Mycket trevlig besiktningsman som hela tiden berättade vad han tittade efter och förklarade för oss. Kan absolut rekommenderas.
Mycket bra! Kunnig. Tog sin tid att förklara.
Trevligt proffesionellt bemötande. Noggrann och heltäckande inspektion. Tydlig och pedagogisk information om bedömningen. Lite väl ”petiga riskbedömningar” av detaljer som gjorts enligt tidigare regler.
Väldigt trevligt och professionellt bemötande
Tryggt , noggrant och kunnig personal. Tydliga beskrivningar av anmärkningarna som är lätttydliga. Vi besiktigade vårat hus inför försäljning.
Aldrig mer i livet!!! Och det kan jag upprepa 1000 gånger
Duktig inspektör. Visade vad bristerna vad.
Korrekt bemötande, Skrivelsen innehöll mycket mer "fel" än vad som framkom när vi gick runt. Blev därför besviken över att så många fel skrevs in som inte sagts vid "ronen".
Proffsigt och en bra blick för helheten när det gällde ett äldre hus.
Upplevdes väldigt kompetenta och trevliga.
Jag är nöjd med ert uppdrag, tycker bara att priset är lite väl högt, men hoppas att det framöver är värt pengarna.
Informativt och matnyttigt. Fick svar på våra frågor och lärde oss mycket vid besiktningen av vårt hus som vi säljer.
Det kom en trevlig kille. Och genomförde besiktningen på ett noggrant sätt känns tryggt
Det gick jätte bra , 2 trevliga medarbetare som gick igenom. hela huset och förklarade allt så bra.
För det första så har ni förväxlat personen ni skriver till med mig - maken. För det andra var besiktningen enbart att leta risker, även med normer som inte fanns vid byggandet. För det tredje levererades besiktningsrapporten med fel, vilket besiktnings personen ändrade efter vår anmärkning. Personen besiktigade, dessutom, inte hela byggnaden, pga klaustrofobi och hög kroppsvikt, enligt personen själv. Så - dyr och ofullständig besiktning som gav skev information till intresserade köpare.
Den besiktningsman som utförde besiktningen här vill jag verkligen rekommendera: Positiv, lättkonverserad, kunnig och lyssnande. Utförde sitt uppdrag efter regelboken.
Blev bemött på ett bra sätt.när huset besiktigades.Inför försäljning.. Allt i huset genomsöktes grundligt och har inget att klaga på.
Trevlig och kunnig personal som gav svar på allt man behövde veta. Förklarade väl på anmärkningar så man enkelt kan veta i vilken ordning man ska prioritera.
Tydlig besiktning med dialog hela tiden vad som kollades på. Kan verkligen rekommendera vidare.
Jag anlitade Enspecta AB för en areamätning av min bostad och är mycket nöjd med hela upplevelsen. Från första kontakt blev jag bemött på ett väldigt trevligt och professionellt sätt. Kommunikation och tidsbokning gick smidigt, och jag fick snabbt svar på mina frågor. Jag förväntade mig en noggrann mätning utförd av en certifierad person, och Enspecta levde upp till det fullt ut. Mätningen var detaljerad, korrekt och levererades inom utlovad tid. Tjänsten jag köpte var en areamätning av min bostad, något jag behövde...
Korrekt ja de levde upp up till dom Areamätnng Mkt noggranna och korrekta
Tack. Allt fungerar bra! Vi vill gärna anlita er igen.
Superbra besiktningsman. Saklig och nogrann
Besiktade huset inför en försäljning. Trevligt bemötande. Verkade veta vad han skulle kolla.
Proffsigt, vänligt med förklaringar och motiveringar som var lätta att förstå.
Korrekt och vänligt bemötande från all berörd personal. Inspektionen genomfördes och redovisades engagerat och kunnigt.
Seriösa, pålitliga och trevliga
Jätte trevliga och professionella
Fundersam till att Enspecta INTE erbjuder ackrediterad tjänst, dvs en tredjeparts bedömd tjänst, vilket ger en extra kompetenssäkring i alla led. Inspektören gjorde ett OK jobb även om dagsaktuella regler är vad som gäller gjordes inte tydliga kommentarer till fynd relaterat till den tid åtgärderna var gjorda vilket hade varit önskvärt i rapporten. Ger en potentiell köpare en bättre förståelse och en tydlighet, i att vi som fastighetsägare följt de regler som gällde fullt ut när åtgärden genomfördes. Administrationen var...
Trevligt och professionellt bemötande.
Bra service Tydlig och kunnig besiktningsman
Snabbt och smidigt! Jag kunde komma ;verens med besiktaren om genomg[ng p[ s;ndags kv'll utan problem.
Vi var nöjda mycket nöjda me besiktningen Enapekta gjorde hos oss. De var noggranna, tydliga och professionella.
God service och mycket trevligt bemötande! Kunnig och tydlig inspektör!
Mycket trevliga killar, duktiga, kunniga! Vi fick en mycket bra genomgång både före och efter besiktning.
Energideklaration. Genomfördes bra
Köpte Energideklaration av min fastighet. Mycket bra resonemang med besiktningsmannen som på ett kunnigt sätt gick igenom fastigheten och gav mig råd kring energibesparingar. Besiktningsprotokollet skickades inom någon dag.
Vänligt och professionellt bemötande. Förklarade mycket bra utan att stressa på oss samt gav oss stor trygghet inför försäljningen speciellt att spekulanter tryggt kunde kontakta Ilir.
Besiktningskillen var toppen,, enkel och förklarade så man förstod ..
Jag har fått huset besiktigat. Trevliga killar. Svårt att bedöma deras jobb för en okunnig. Men litar på att deras jobb är riktigt utfört. Huset har också en Doldafel. Försäkring. Det är ju svårt att i förväg bedöma hur det utfaller Nu tror jag ju att försäkringen gör mig trygg för fel som kan uppstå. Hoppas att jag har rätt. Mvh Lena
Företaget gav ett väldigt bra intryck. Personen som var ute var trevlig och kunnig inom sitt område där dialog kunde föras och det gavs möjlighet att åtgärda mindre bekymmer. Väldigt nöjd med samarbetet.
Trevligt bemött. Kunniga och noggranna.