Urusel service och dålig kundtjänst. Avstå
Enspecta AB
Välkommen till Enspecta, vi hjälper dig med allt från att sänka dina energikostnader, till att besiktiga ditt hus eller göra en energideklaration. Den viktigaste tillgången vi har är våra duktiga medarbetare som vi ständigt satsar på. Vi har ett brinnande engagemang för att vidareutvecklas och göra allt för att våra kunder ska...
3417 omdömen om Enspecta AB
Sedan starten hos Reco 2016
Mycket nöjd med besöket av besiktningsmannen. Först så satt vi oss ned och han förklarade hur besiktningen går till och vi gick igenom vad som är gjort i huset. Sedan så gick han grundligt igenom huset och förklarade hela tiden vad han gjorde och tittade på och småsaker som jag själv kunde åtgärda Dagen efter så fick jag besiktningen via mail och möjlighet att påpeka om jag upplevde något fel i rapporten.
Trevligt bemötande av Anel, han förklarade mycket och jag lärde mig en hel del under besiktningen. Känns tryggt både för mig som säljare och förhoppningsvis även för köparna.
Bemötandet mycket trevligt mannen förklarade väldigt tydligt gick igenom huset grundligt både över och under våning även vinden kollade utsidan på huset sa vad som skulle göras och att köparen kunde ringa honom. Så med andra ord väldigt bra besiktning 👍
Trevlig och professionell besiktningsman.
Proffsigt arbete! Fyllig och bra information om besiktningen! Trevligt bemötande! Således är vi mycket nöjda med besiktningen! Med vänlig hälsning, Lena och Orvar Helander
Proffsig, tydlig och smidigt .
Vi köpte besiktning av hus i samband med försäljning och besiktningsmannen var väldigt metodiskt och skapade förtroende direkt genom att förklara upplägget. Han lyckades vara både objektiv och samtidigt stöttande och rådgivande. Väldigt nöjd!
Köpklar Total. Jag tyckte det var helt OK. Beskningsman hittade lite grejor att det var bra a vet om
Mycket trevligt och professionellt bemötande.
Trevligt bemötande. Besiktningsman var noggrann, tydlig samt förklarande med bra sammanfattning. Fint efterföljande protokoll. Köpet gällde besiktning av villa inför försäljning.
Trevligt och bra bemötande. Förklarade på ett mycket tydligt sätt
Mycket nöjd med besiktningens mannen som var här. Trevlig, snygg lugn & proffesionellt besiktnings arbete. 5/5
Upplevde en seriös och trevlig kommunikation och ett fint utfört arbete. Oerhört trevlig kundtjänst och återkoppling till mig som kund.
Väldigt trevlig och kunnig inspektör.
Mycket kunniga och serviceinriktade, rekommenderas starkt
Mycket trevlig man som utförde uppdraget! Smidigt och bra, helt nöjd!! /Björn/
Väldigt trevligt och professionellt bemötande. Snabb och enkel process.
Bra bemötande och bra genomförande.
Har ej haft kontakt själv men min mäklare fick hjälp snabbt och bra
Bra möte där jag förstod vad han sa.
Trevlig och saklig besiktningsman
Bra, noggranna, trevliga. 5 stjärnor
Trevligt bemötande. Klart och tydligt besked om husets skick. Kan rekommenderas.
Besiktningsmannen Blendi T som utförde besiktningen var väldigt erfaren och min uppfattning som säljare var att han var opartisk och saklig i sin besiktning. Mycket nöjd!
Besiktning av vårt hus. Allt har fungerat strålande. Mycket nöjd och använder gärna Enspecta igen!
Mycket trevlig och kunnig besiktningsman. Allt gick väldigt smidigt.
Snabb, enkel och noggrann besiktning vid försäljning av vårt hus. Stor kunskap hos besiktningsmannen som även kunde förklara tydligt vad noteringarna i praktiken betyder.
Väldigt trevlig och bra bemötande!
Köpte husbesiktningen som han skötte utmärkt - förmodar jag.
Genomförde besiktningen noggrant, fick förtroende för besiktningsmannen
Jag har en mycket positiv bild av Enspecta och den tjänst som de levererade till oss. Personen som utförde besiktningen var professionell och väldigt tydlig med vad som utförts, och vad utfallet blivit vilket gjorde att vi kände oss trygga i helheten. Vi hade även ett stort behov av en skyndsam process vilket även hanterades på ett mycket bra sätt i det inledande skedet med återkoppling, information samt tidsbokning.
Trevliga och kunniga. Lätt att hålla kontakten med besiktningsmannen.
Kunniga och lätta att ha att göra med. Jag fick möjlighet att åtgärda mindre brister så att det inte togs med i protokollet för den tekniska besiktningen. Detta tycker jag är ett mycket bra sätt att jobba på och jag uppskattar det mycket. De var också tillgängliga då vi hade 2 budgivare kvar och svarade på frågor om besiktningen. Detta var avgörande för att få den som köpte vår fastighet trygg med sitt sista bud.
Punktlig vid bestämt möte, trevligt bemötande och noggran och saklig genomgång vid inspektionen.
De var kunniga och duktiga, trevligt bemötande
Snabbt, effektivt och tiden hölls. Jag kan rekommendera.
Helt ok. Enkel och smidig kontroll. K-E
Skickade fakturan till fel person. Fick otrevligt svar när jag påpekar detta. Har inte fått kreditfaktura eller återkoppling om annullering heller. Hoppas besiktningen iaf var bra…
Den som besökte oss var mycket trevlig , vi tog oss rundtur tillsammans i huset och han redogjorde sakligt vad som var bra o det som man borde se över .Helt klart lärorikt.
Ärlig inspektör och noggrann, som också kom med tips
Redovisar tydligt resultatet av besiktningen.
Ett vänligt och proffsigt bemötande. Besiktning och dolda fel försäkring.
Mycket trevlig, professionell och effektiv personal.
Trevlig personal med ett brett kunnande. Ärendet tog heller ej lång tid. Kunde lika gärna givit 5 i betyg men har inget att jämföra med.
Väl insatt personal och är mycket nöjd
Utsänd personal ringde först 20 minuter efter utsatt och bokad tid, för att berätta att han var försenad. När han väl var på plats, 45 minuter efter bokad tid, bad han om ursäkt i förbigående. Han frågade efter information gällande drift, installationer mm men tog inte till sig svaren. Vid inspektion av uppvärmning, insisterade han på att det var vattenburet värmesystem, trots att det är tömt och avslutat sedan 2013. Huset värms upp av luft/luft värmepump sedan dess! Denna information fick han redan första tillfället (då...
Väldigt professionell hantering och gedigen analys av vårt hus! Uppskattade verkligen deras jobb och en eloge till Andreas Altinisk för bra genomförd besiktning :-)
Tack Anel - mycket trevlig, noggrann, kunnig med besiktningen av mitt hus.
Huset: besiktigat, energideklaration, areamätning. Allt utfördes på ett proffsigt sätt. Jag fick förklarat momenten. Varför vissa detaljer måste vara med osv... Sammanfattning: Proffsigt, trevligt bemött, svar på mina frågor, snabba svar per mail.