Enspecta AB
Välkommen till Enspecta, vi hjälper dig med allt från att sänka dina energikostnader, till att besiktiga ditt hus eller göra en energideklaration. Den viktigaste tillgången vi har är våra duktiga medarbetare som vi ständigt satsar på. Vi har ett brinnande engagemang för att vidareutvecklas och göra allt för att våra kunder ska bli hundra procent nöjda med våra tjänster.
Vi erbjuder även husbesiktning, ska du köpa eller sälja hus eller lägenhet kan vi även erbjuda färdiga paketlösningar som innehåller besiktning, energideklaration, försäkring och fuktmätning! När du tar del aven överlåtningsbesiktning hos oss på Enspecta får du mer än bara ett utlåtande om det som är bra eller mindra bra i huset eller lägenheten. Det är dessutom en lektion i hur en byggnad fungerar. Vid besiktning använder vi all vår kunskap, alla våra sinnen och all den erfarenhet vi samlat på oss, om det är nödvändigt använder vi även fuktindikator. allt för att leta efter riskkonstruktioner och skador på lägenheten eller huset.
Här får ni såklart även ta del av vad ni kan förvänta er av er framtid i huset. Utifrån besiktningen kan ni enkare ska kunna förstå husets konstruktion och egenskaper och därmed kunna ta ett beslut om det är rätt hus för just er.
Vi lägger alltid stort fokus på dig som kund och vill berätta för dig vad det är vi letar efter samt vilken status byggnaden besitter för att ni ska ha en chans att se det samma om det uppkommer senare.
Vi ser fram emot att höra från er och hjälpa er! Varmt välkommen!
Vi ser fram emot att höra från er och hjälpa er! Varmt välkommen!
Utmärkelser
2242 omdömen om Enspecta AB
Sedan starten hos Reco 2016
skrev om Enspecta AB
Kevin utförde en oerhört grundlig köparbesiktning som tydligt överträffade våra förväntningar. Mycket kunnig och noggrann samt förklarade på ett bra sätt vad han gjorde och varför. Dessutom undersökte han varenda liten vrå på ett systematiskt sätt, även om det inte alltid var det lättaste. Exempelvis kattvindar fulla med resväskor, tak utan inspektionsstege. Det framkom såväl nya fynd som intressanta nyanser i förhållande till den säljarbesiktning som redan gjorts.
skrev om Enspecta AB
Det är andra gången vi använder oss av Enspecta. Denna gång för Energideklaration.
Riktigt bra och trevlig besiktningsman. Gick igenom sitt arbete och förklarade vad de olika delar innebar. Rekommenderas. -
Mycket trevligt bemött
Väldigt nöjd med resutatet -
skrev om Enspecta AB
De hade ett korrekt och effektivt bemötande som passade mig perfekt
skrev om Enspecta AB
Det var ett mycket trevligt möte med en professionell besiktningsman.
skrev om Enspecta AB
Trevligt bemötande och bra hjälp.
skrev om Enspecta AB
Bra bemötande av personalen. De levde upp till förväntningarna och lite till när de gjorde en energideklaration.
skrev om Enspecta AB
Bra och proffsigt bemötande. Bra inspektion och bra protokoll.
Kan rekommenderas! -
skrev om Enspecta AB
Vi fick en mycket noggrann genomgång av besiktningen när den var färdig.
skrev om Enspecta AB
Besiktning inför försäljning. Bra bemötande.Bra förklaringar vid de olika momenten
skrev om Enspecta AB
Besiktning av villa inför försäljning. Lugnt, seriöst och tydligt fokus på uppdraget och kundbemötandet. Snabb återkoppling.
skrev om Enspecta AB
Jag fick snabbt en tid för en överlåtelsebesiktning.
Jag ligger i skilsmässa och vad det innebär att köpa loss fastigheten. De bemötte mig både via bokningen samt besiktningen med ödmjukhet och konkreta synpunkter gällande fastigheten. Han gjorde en noggrann undersökning så jag känner mig trygg att köpa loss huset.
Jag köpte en total utan dold fel.
God fortsättning/katarina -
skrev om Enspecta AB
Bra bemötande. Informerade mkt bra under besiktningen.
skrev om Enspecta AB
Trevligt bemötande av kunnig personal.
Köpte en genomgång av ett hus för försäljning. -
skrev om Enspecta AB
Mycket kunniga och professionella. Generösa i sitt bemötande.
Kompetent o serviceminded besiktningsman
skrev om Enspecta AB
Snabba, vänligt bemötande och kompetenta.
skrev om Enspecta AB
Helt perfekt bemötande ända från första kontakten
skrev om Enspecta AB
Trevligt, professionellt och smidigt bemötande!
Husbesiktning
En trevlig kille som besiktigade vårt hus inför försäljning. Han var pedagogisk och berättade hela tiden vad han kollade o varför och lämnade tips -
skrev om Enspecta AB
Mycket bra! Hassan som var ute var trevlig och förklarade bra
skrev om Enspecta AB
Helt ok genomgång av besiktningsprotokoll med anmärkningar och risker.
Mycket trevlig, mycket kunnig. Rekommenderas
Bra o trevlig personal .
Snabbt o bra utfört jobb -
skrev om Enspecta AB
Bara positivt att säga, fick den hjälp som behövdes i ärendet.
skrev om Enspecta AB
Hade beställt en energideklaration inför försäljning av huset. Hade inga speciella förväntningar. Han som gjorde besöket var vänlig och kunnig och gjorde sitt jobb helt ok.
skrev om Enspecta AB
Proffsigt arbete bra bemötande tydlig kommunikation
skrev om Enspecta AB
Proffsigt uppträdande och vänligt bemötande. De gjorde en grundlig genomgång av hela huset från krypgrund till vinden.
Trevligt och proffessionellt bemötande
skrev om Enspecta AB
Trevligt bemötande, köpte tjänsten besiktning inför husförsäljning.
skrev om Enspecta AB
Mycket bra vänligt bemötande o professionellt.
skrev om Enspecta AB
Trevligt bemötande av inspektör. Vet ännu inte vilken betydelse den har i samband med försäljningen
Mycket bra bemötande!
De gjorde en mycket noggrann och gedigen inspektion samt var mycket trevliga och professionella. -
skrev om Enspecta AB
Inget att anmärka på. Trevligt bemötande i alla kontakter.
skrev om Enspecta AB
Blev bemött på ett väldigt bra och proffsigt sätt. Man kan inte så mycket om ämnet men fick en genomgång ihop med besiktningsmannen och man lärde sig längst vägen. Otroligt duktig och kunnig var vår besiktningsman.
skrev om Enspecta AB
Mycket bra bemötande. Duktig besiktningsman. Genomgång av hus inför försäljning.
Allt var till belåtenhet
Kan rekommenderas -
skrev om Enspecta AB
Trevligt proffsigt tack för detta
skrev om Enspecta AB
Trevligt bemötande vid överlåtelsebesiktning av hus. Bra beskrivning av de risker och avvikelser som kunde hittas och borde åtgärdas i framtiden. Noggrann.
skrev om Enspecta AB
Jag blev väl bemött och tjänsten motsvarade mer än väl mina förväntningar. Jag uppfattade Ilir som väldigt kunnig och fick stort förtroende för honom och Enspecta.
Mvh Ewa -
skrev om Enspecta AB
Började med ett jätte trevligt o proffsigt telefonsamtal .
Sen kom besiktningsmannen/ kvinnan som var jätte trevlig o berättade hela tiden vad som skulle hända . Gick sedan igenom hela husbesiktningen med oss . Fick en mycket bra upplevelse.
Kan varmt rekommenderas. -
Mycket bra handläggare/ inspektör
skrev om Enspecta AB
Bra snabbt bemötande vid kundservice och besiktnings tekniker va noggrann
Husbesiktning
Mycket nogrann genomgång av huset.
Han kollade och såg allt jättebra.
Kändes kompetent och duktig inom sitt område. -
skrev om Enspecta AB
Proffesionellt bemötande och mycket kunniga inom området.
Höga förväntningar och jag tycker i stort att de lever upp till dessa.
Små fel i dokumentet rättades till vilket är det viktiga, att det blir korrekt i slutändan.
Överlåtelsebesiktningen blev bra och förhoppningsvis någonting som de nya ägarna kommer ha nytta av. -
skrev om Enspecta AB
Noggrann, gjorde ett bra jobb!
skrev om Enspecta AB
Besiktning och energideklaration, smidigt att boka och väl genomförd. Bra protokoll.
Husbesiktning och energideklaration
Tyckte att personen var Noggrann och professionell -
skrev om Enspecta AB
Ett mycket proffsigt bemötande och trevligt möte. Kan starkt rekommendera Kevin som en god representant för erat bolag. Kevin genomförde överlåtelse besiktning samt en energideklaration.
skrev om Enspecta AB
Bra och trevlig besiktningsman. Gick igenom sitt arbete och förklarade vad de olika delar innebar. Rekommenderas.