Enspecta AB

enspecta.se
  • BadgeElevenYears
3 246
4.5

Välkommen till Enspecta, vi hjälper dig med allt från att sänka dina energikostnader, till att besiktiga ditt hus eller göra en energideklaration. Den viktigaste tillgången vi har är våra duktiga medarbetare som vi ständigt satsar på. Vi har ett brinnande engagemang för att vidareutvecklas och göra allt för att våra kunder ska...

3246 omdömen om Enspecta AB

Sedan starten hos Reco 2016

Iliana Å
Escribió sobre Enspecta AB

Saklig, tydlig och gick igenom dokumentationen i lugn och ro. Tog sig tid att svara på våra frågor.

Anne S
Escribió sobre Enspecta AB

Mycket bra information! Bra att jag anlitade dom!

Anneli Ö
Escribió sobre Enspecta AB

Jag köpte en besiktning inför försäljning av mitt radhus. Teknikern gjorde ett kunnigt intryck och hade ett trevligt bemötande. Han gjorde ett noggrant och effektivt arbete som sedan bidrog till säljavslut. Jag är nöjd med Enspecta.

Katja K
Escribió sobre Enspecta AB

Bra, professionell verksamhet. Men ska ni bestämma hur mycket jag ska skriva med?

Kristian T

professionella, smidiga, trevliga, flexibla

Ann S
Escribió sobre Enspecta AB

Bra bemötande, snabbt och noggrant utfört besiktning av huset. Förklarade bra om det var något jag undrade över. Tog sig tid.//Ann

Markus B
Escribió sobre Enspecta AB

Kunnig och trevlig besiktningsman. Allt fungerade bra.

Emanuel E
Escribió sobre Enspecta AB

Vid mitt husköp tog jag del av ett besiktningsprotokoll från Enspecta. Jag kontaktade besiktningsmannen direkt och gick igenom protokollet per telefon för att ställa frågor och få klarhet i innehållet, i syfte att uppfylla kravet på köpargenomgång. Eftersom genomgången inte bokades via företagets hemsida registrerades den dock inte i deras system. I protokollet angavs inte att yttertaket är av eternit. När jag specifikt frågade om takets material fick jag besked om att det var skiffer, vilket senare visade sig vara fel....

Filip F
Escribió sobre Enspecta AB

Trevligt och kunnigt bemötande. Förklarade varför han gjorde som han gjorde på ett pedagogiskt vis.

Svar från Enspecta AB

Hej Filip, Tack för ditt fina omdöme! Vi är glada över att du fick en positiv upplevelse av tjänsten och av besiktningsteknikerns utförda arbete. Vänliga hälsningar, Enspecta

Dödsbo B
Escribió sobre Enspecta AB

Hej. Mycket nöjd med både besiktningsman och utfört arbete. Däremot är det obegripligt högt pris på utfört arbete. Min upplevelse är två timmars arbete för 22.000:-, förstår att rapport och restid tillkommer men det kan omöjligt motivera prislappen. Upplever att ni drar nytta av situationen.

Svar från Enspecta AB

Hejsan, Tack för din feedback och för att du delar med dig av din upplevelse! I besiktningspaketet ingår även en dolda fel försäkring. Vi är glada över att du fick en positiv upplevelse av besiktningen och besiktningsteknikern. Vänliga hälsningar, Enspecta

Jane F
Escribió sobre Enspecta AB

Trevligt bemötande. De gjorde vad de skulle. Var noga o försiktiga. En överlåtelse besiktning

Svar från Enspecta AB

Hejsan Jane, Tack för ditt fina omdöme! Vi är glada över att du fick en positiv upplevelse av tjänsten. Vänliga hälsningar, Enspecta

Per-Magnus A
Escribió sobre Enspecta AB

Mycket bra och trevlig besiktningsman

Svar från Enspecta AB

Hej Per-Magnus, Tack för ditt fina omdöme! Vi är glada över att du är nöjd med tjänsten och besiktningsteknikerns arbete. Vänliga hälsningar, Enspecta

Åsa Margareta Harriet H
Escribió sobre Enspecta AB

Mycket trevlig och kunnig besiktningsman som genomförde besöket på ett professionellt sätt.

Svar från Enspecta AB

Hej Åsa, Tack för ditt fina omdöme! Det glädjer oss att du är nöjd med tjänsten och besiktningsteknikerns utförda arbete. Vänliga hälsningar, Enspecta

Michael John B
Escribió sobre Enspecta AB

Great service and friendly personel

Svar från Enspecta AB

Hej Michael John, Tack för ditt fina omdöme! Vi är glada över att du är nöjd med besiktningen och bemötandet av personalen. Vänliga hälsningar, Enspecta

Lotta T
Escribió sobre Enspecta AB

Mycket trevlig representant som gjorde en nogrann besiktning och som var tydlig och gav mycket information.

Svar från Enspecta AB

Hej Lotta, Tusen tack för ditt fina omdöme! Det glädjer oss att du är nöjd med besiktningen och med besiktningsteknikerns arbete. Vänliga hälsningar, Enspecta

Pernilla G
Escribió sobre Enspecta AB

Inga konstigheter, trevlig besiktningsman. Allt gick enkelt och smidigt

Svar från Enspecta AB

Hejsan Pernilla, Tack för ditt fina omdöme! Vi är glada över att du fick en positiv upplevelse av tjänsten och besiktningsteknikern. Vänliga hälsningar, Enspecta

Jan L
Escribió sobre Enspecta AB

Hej Med tanke på besiktningen och följande redovisning så upplever vi att konkurrensen idag är för dålig. Ert utförda arbete borde inte överstiga 16 000kr. Bemötandet mot kund och utförandet av själva besiktningen är däremot godkänt. Mvh. Jan Lindeberg.

Svar från Enspecta AB

Hej Jan, Tack för din feedback och för att du delar med dig av din upplevelse! I besiktningspaketet ingår även en dolda fel försäkring. Det glädjer oss att kontakten och besiktningen fungerade bra. Vänliga hälsningar, Enspecta

Stolpes Entreprenad AB
Escribió sobre Enspecta AB

Så tydligt förklarat och hög kunskap hur ett hus ska fungera, fick svar på mina frågor och känner mig trygg att lämna ifrån mig mitt hus.

Svar från Enspecta AB

Hejsan, Tack för ditt fina omdöme! Vi är glada över att du är nöjd med besiktningen och besiktningsteknikerns kunskap. Vänliga hälsningar, Enspecta

Boning A
Escribió sobre Enspecta AB

Proffsigt bemötande, rak kommunikation och snabb återkoppling.

Svar från Enspecta AB

Hej Boning, Tack för ditt fina omdöme! Det glädjer oss att du fick en positiv upplevelse av tjänsten. Vänliga hälsningar, Enspecta

Loretta Karin L

Trevligt bemötande och lättsamt

Svar från Enspecta AB

Hej Loretta, Tack för ditt fina omdöme! Vi är glada över att du fick en positiv upplevelse av tjänsten. Vänliga hälsningar, Enspecta

Anna H
Escribió sobre Enspecta AB

Vi blev bra bemötta av Rachid Merhebi, han va noggran och tog sig tid och gjorde ett bra arbete med att besikta vårat hus inför försäljning, då vi köpt tjänsten ”Säljklar total” av Enspecta AB!

Svar från Enspecta AB

Hej Anna, Stort tack för ditt fina omdöme! Vi är glada över att ni fick en positiv upplevelse av tjänsten och av Rachids arbete. Rachid hälsar och tackar för era fina ord! Vänliga hälsningar, Enspecta

Peter S
Escribió sobre Enspecta AB

Mycket trevlig personal både på kontoret och beskningsmannen

Svar från Enspecta AB

Hejsan Peter, Tack för ditt fina omdöme! Vi är glada över att du fick en positiv upplevelse av tjänsten och våra trevliga kollegor! Vänliga hälsningar, Enspecta

Per W
Escribió sobre Enspecta AB

Tydlig, saklig och bra logistik.

Svar från Enspecta AB

Hej Per, Tack för ditt fina omdöme! Vi strävar alltid efter tydlig kommunikation och smidig logistik, så det är väldigt uppskattat att höra.

Mona &
Escribió sobre Enspecta AB

jag fick besök av en tillmötesgående och trevlig man. verkade vara seriös

Svar från Enspecta AB

Hej Mona, Tack för ditt omdöme! Vi uppskattar att du tog dig tid att dela din upplevelse.

Georg E
Escribió sobre Enspecta AB

Mycket nöjd. Tillgängliga, snabba tider. Bra bemötande och kunnig besiktningsman. Tillgänglig även för spekulanter och mäklare. Pappersarbete/protokoll har fungerat utmärkt också. Toppbetyg.

Svar från Enspecta AB

Hej Georg, Tack för ditt omdöme och för att du tog dig tid att svara. Vi uppskattar feedbacken och är glada att du är mycket nöjd.

Gustaf S
Escribió sobre Enspecta AB

Trevlig och hjälpsam besiktningsman, kändes noggrann och kunnig.

Svar från Enspecta AB

Hej Gustaf, Tack för ditt fina omdöme! Vi är glada över att du fick en positiv upplevelse av tjänsten. Vänliga hälsningar, Enspecta

Amanda B
Escribió sobre Enspecta AB

Trevlig och duktig besiktningsman (Hassan Alkhudri) som gick igenom allt för mig medans vi gick runt och väldigt pedagogisk. Ringde även mig efter besiktningen när mäklaren och säljaren inte var där och gav mig fler råd. Uppskattas verkligen och kommer varmt rekommendera Hassan till andra som behöver en professionell besiktningsman!

Svar från Enspecta AB

Hej Amanda, Tack för ditt väldigt fina omdöme och för att du tog dig tid att skriva! Vi är glada att höra att du uppskattade Hassans pedagogiska genomgång och engagemang även efter besiktningen. Vänliga hälsningar, Enspecta

Ulf A
Escribió sobre Enspecta AB

Svar omg per telefon,tidsbokning samma vecka.Blev mycket vänligt bemött. Energigenomgången utfördes på ett snabbt och smidigt sätt.

Svar från Enspecta AB

Hej Ulf, Tack för ditt fina omdöme! Vi är glada över att du fick en positiv upplevelse av tjänsten. Vänliga hälsningar, Enspecta

P.Plåt A
Escribió sobre Enspecta AB

Ni kan ringa och jag förklara

Birgitta J

God tillgänglighet. God service

Svar från Enspecta AB

Hej Birgitta, Tack för ditt fina omdöme! Vi uppskattar att du tog dig tid att svara. Vänliga hälsningar, Enspecta

Rose-Marie Beil H
Escribió sobre Enspecta AB

Väldigt trevlig inspektör, tydlig och systematisk. Fullt förtroende för honom och därmed Enspecta AB. Höll bokad tid både det fysiska mötet och snabb leverans av protokollet.

Svar från Enspecta AB

Hej Rose-Marie Tack för ditt omdöme och för att du tog dig tid att svara. Vi uppskattar feedbacken och är glada att du är nöjd.

Kåre F
Escribió sobre Enspecta AB

Sund besiktning, jordnära, bra förklaringar, trevlig kille.

Svar från Enspecta AB

Hej Kåre, Tack för ditt fina omdöme! Vi är glada över att du är nöjd. Vänliga hälsningar, Enspecta

Jc A

Mycket bra service och kunnig personal. Rekommenderas 10/10

Svar från Enspecta AB

Hej, Tack för ditt omdöme och för att du tog dig tid att svara. Vi uppskattar feedbacken och är glada att du är nöjd med servicen.

Emelie Nur Kasanah F
Escribió sobre Enspecta AB

Proffesionellt, förtroendeingivande och bra bemötande. Rekommenderas!

Svar från Enspecta AB

Hej Emelie, Tack för ditt fina omdöme! Vi är glada över att du fick en positiv upplevelse av tjänsten. Vänliga hälsningar, Enspecta

Jan Bertil Joakim L
Escribió sobre Enspecta AB

Professionellt utförd besiktning av kompetent och trevlig personal som inger stort förtroende.

Svar från Enspecta AB

Hejsan, Tusen tack för ditt fina omdöme! Vi är glada över att du fick en positiv upplevelse av besiktningen och av besiktningsteknikerns arbete. Vänliga hälsningar, Enspecta

Erica S
Escribió sobre Enspecta AB

Besiktningsmannen var noggrann och pedagogisk. Förklarade bra och varför han skrev upp vissa saker. Protokollet kom dagen efter vilket var skönt så vi kunde gå igenom det igen i lugn och ro. Vi är super nöjda med besiktningen.

Svar från Enspecta AB

Hej Erica, Stort tack för ditt fina omdöme! Vi är glada över att du fick en positiv upplevelse av besiktningen. Vänliga hälsningar, Enspecta

Lars-Erik G
Escribió sobre Enspecta AB

Bara positivt. Lugn och sansad människa.

Svar från Enspecta AB

Hejsan Lars-Erik, Tack för ditt fina omdöme! Vi är glada över att du fick en positiv upplevelse av tjänsten. Vänliga hälsningar, Enspecta

Alice M
Escribió sobre Enspecta AB

Otroligt professionell och kunnig besiktningsman som gav oss både grundlig information och relevanta rekommendationer när vi besiktigade vårt hus. Svarade kunnigt på våra miljoner frågor och fick oss att känna oss trygga hela vägen. Tack till Enspecta också för att besiktningen kunde bokas med kort varsel under julveckan!

Svar från Enspecta AB

Hej Alice, Stort tack för ditt fina omdöme! Vi är glada över att du fick en positiv upplevelse av besiktningen och besiktningsteknikerns bemötande. Vänliga hälsningar, Enspecta

Bertil H
Escribió sobre Enspecta AB

Trevligt bemötande och saklig och bra information om det som besiktigades på huset.

Svar från Enspecta AB

Hejsan Bertil, Tack för ditt fina omdöme! Vi är glada över att du fick en positiv upplevelse av tjänsten. Vänliga hälsningar, Enspecta

Stefan B
Escribió sobre Enspecta AB

Effektivt, proffesionellt och trevligt bemötande. Mycket nöjda med besiktningsmannen och besiktningen

Svar från Enspecta AB

Hej Stefan, Tusen tack för ditt fina omdöme! Vi är glada över att du fick en positiv upplevelse av besiktningen och besiktningsteknikerns bemötande. Vänliga hälsningar, Enspecta

Fall I
Escribió sobre Enspecta AB

Bra bemötande. Snabb respons och tidsbokning. Energideklarationen genomfördes proffsigt.

Svar från Enspecta AB

Hejsan, Tack för ditt fina omdöme! Vi är glada över att du fick en positiv upplevelse av tjänsten. Vänliga hälsningar, Enspecta

Roger F
Escribió sobre Enspecta AB

Proffsigt och trevligt bemötande.

Svar från Enspecta AB

Hej Roger, Tack för ditt fina omdöme! Det glädjer oss att du är nöjd med tjänsten. Vänliga hälsningar, Enspecta

Ulla P
Escribió sobre Enspecta AB

Trevlig och kunnig personal!Förklaradebra.

Svar från Enspecta AB

Hej Ulla, Tusen tack för ditt fina omdöme! Det glädjer oss att du är nöjd med tjänsten. Vänliga hälsningar, Enspecta

Kent A
Escribió sobre Enspecta AB

Trevligt bemötande, grundligt genomfört arbete och goda råd. Lite dyrt men okey det är en säkerhet också

Svar från Enspecta AB

Hej Kent, Tack för ditt fina omdöme! Det glädjer oss att du är nöjd med det genomförda arbetet. Vänliga hälsningar, Enspecta

Ronnie B
Escribió sobre Enspecta AB

Jag talade om för Ilir, besiktningsmannen, att han gjorde ett bra intryck. Han var pedagogisk och förklarade bra hur protokollet var utformat.

Svar från Enspecta AB

Hej Ronnie, Stort tack för ditt fina omdöme! Det glädjer oss att du är nöjd med besiktningen. Ilir hälsar och tackar för dina fina ord! Vänliga hälsningar, Enspecta

Alexander S
Escribió sobre Enspecta AB

Jätte nöjd! Mycket bra o trevlig besiktnings man!

Svar från Enspecta AB

Hej Alexander, Tack för ditt fina omdöme! Vi är glada över att du är nöjd med tjänsten. Vänliga hälsningar, Enspecta

Anna-karin N
Escribió sobre Enspecta AB

Smidigt och flexibel bokning, proffsigt och noggrant genomförd besiktning

Svar från Enspecta AB

Hej Anna-Karin, Tack för ditt fina omdöme! Det glädjer oss att du är nöjd med besiktningen. Vänliga hälsningar, Enspecta

Eva B
Escribió sobre Enspecta AB

Då jag sålt många hus och besiktigat dom med annat företag, blev jag chockad av deras besiktning. De skrev mer om vad som kan hända med huset i framtiden, vilket janser inte är relevant. Pg av det förlorade jag tänkbar köpare till mitt fina hus Jag varnar alla för att använda sig av dom, vid en försäljning av sitt hus.

Svar från Enspecta AB

Hej Eva, Tack för att du delade med dig av din upplevelse. Vi beklagar att inspektionen och vårt bemötande inte motsvarade dina förväntningar. Din feedback är viktig för oss och vi tar den vidare internt för att förbättra oss. Vänliga hälsningar, Enspecta

Pontus H
Escribió sobre Enspecta AB

Ska köpa ett hus och fick hjälp med överlåtelse besiktningen. Fick lära mig mycket och besiktningsmannen var mycket kunnig, tydlig och noggrann och förklarade allt för mig. Supernöjd och kommer till 100% använda enspecta igen ifall det blir aktuellt!

Svar från Enspecta AB

Hejsan Pontus, Tack för ditt fina omdöme! Vi är glada över att du fick en positiv upplevelse av tjänsten och besiktningsteknikerns bemötande. Vänliga hälsningar, Enspecta

Kerstin H
Escribió sobre Enspecta AB

Mycket trevlig och kunnig person som arbetade målmedvetet och noggrant när han besiktigade huset inför försäljning.

Svar från Enspecta AB

Hej Kerstin, Tack för ditt fina omdöme! Vi är glada över att du fick en positiv upplevelse av tjänsten och besiktningsteknikerns kunskap. Vänliga hälsningar, Enspecta