Mycket bra, trevlig personal och bra service. Fick tid väldigt snabbt efter att jag ringde och bokade.
EP Motorcenter
Välkommen till EP Motorcenter – din Autoexperten Bilverkstad i Visby! EP Motorcenter är ditt självklara val för bilverkstad på Gotland. Vi erbjuder bilservice och reparationstjänster för alla bilmärken. Vi hjälper dig oavsett om du behöver byta däck, plats för förvaring av däck, göra hjulinställning eller behöver hjälp med...
10 omdömen om EP Motorcenter
Bra bemötande och god kunskap Kort väntetid
Alltid bra bemötande och bra service
Toppen! AAAAASSAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAQQAAQA
Så roligt att höra att du är så nöjd, varmt välkommen tillbaka! mvh Autoexperten
Var på Gotland och kitesurfade under Kristi himmelsfärd när generatorn på VW Transportern slutade fungera dvs kunde bara köra korta sträckor efter laddning av batteriet och skulle inte kunna köra tillbaka till Stockholm. Ringde runt till alla bilverkstäder men alla hade fullt eller ledigt… utom EP Motorcenter. Hilda på bokningen fattade allvaret och att vi behövde snabb hjälp. Hon kunde ta in bussen samma dag som jag ringde men det fanns ingen generator på ön. Hilda expressbeställde en ny generator från fastlandet, styrde...
Så roligt att höra att du är så nöjd, varmt välkommen tillbaka! Med Vänlig Hälsning vi i verkstan
Snygg och trevlig personal som hjälpte mig snabbt och på ett bra sätt.
Bra information, hjälpsamma, snabb hantering.
Tack så mycket för din recension! Varmt välkommen tillbaka! Med Vänlig Hälsning vi i verkstan
Trevligt mottagande och proffsiga rutiner i samband felsökning och service
Tack för ditt fina betyg, vi är glada att du väljer oss som din bilverkstad. Vänliga hälsningar från verkstan
Hjälp samma och snabb service lätt och få tid
Trevlig bemötande, bra råd och snabba ingrepp och leverans.
Tack för att du valde oss och vi hoppas att vi ses igen! Med Vänlig Hälsning vi i verkstan