Kunniga trevliga inte en massa tjafs utan jobbar på har haft dom en gång tidigare har bara gott att säga om företaget o deras personal
Er Byggare (Erby AB)
Välkommen till oss på Erby! Vi är ett byggföretag som anser att ett avtal är ett avtal. Vi håller vad vi lovar, passar tider och ser till att hålla allting rent och snyggt omkring oss. Hos oss är du som kund och miljön alltid i fokus. Vi präglas verkligen av kvalitet och service i alla våra byggprojekt och utför de flesta...
268 omdömen om Er Byggare (Erby AB)
Sedan starten hos Reco 2018
Omläggning av takpannor på villa. Mycket nöjd med hela affären, från offert till avslutat arbete. Bra kommunikation, smidiga lösningar på plats och proffsigt resultat. Har bara ett önskemål: att involvera fastighetsägaren ännu mer. Ett exempel: när vindskivor ska monteras och de bara är målade på ena sidan. Hade vi som ägare vetat, hade vi målat dem innan montering och inte efteråt som nu - uppe på en stege.
Väldigt proffsiga. Dom levde upp till alla våra förväntningar.
Vi renoverade köket med hjälp av er byggare! Vi är nöjda med arbetet och de ”problemen” ändringar som uppstod längs vägen ordnades på bra sätt! Bra hantverkare och aldrig svåra att få tag på eller diskutera med.
Alla vi träffade vid vår badrumsrenovering var kunniga och trevliga samt kom med bra förslag och information. Rekommenderas!
Anlitade ErByggare för första gången när vårat tak skulle göras vid och har fortsatt mer Er byggare och kommer alltid göra.Alla gör ett fanatiskt jobb.Allt fungerar perfekt.
Duktiga, de vet vad de gör och är mycket trevliga! Så nöjd med deras tjänster.
Blev väldigt bra bemött. Allt gjordes på överenskommet sätt. Ett enkelt garagetak fick ny beläggning och allt skräp forslades bort. Allt till ett rimligt pris. Jag är väldigt nöjd med Er Byggares arbete.
Bra Flitiga Noggranna Ordningssamma Kunniga Seriösa
Jag väntar med kommentaren till resterande arbete ä klart på garage och förrådsbyggnaden, jag vill se hela byggnaden klar först.
Mycket bra utfört arbete och trevlig personal
Mycket trevligt bemötande. Förväntningarna infriades, snabbt o bra jobb Ett plast-tak till uterum
Mycket bra och lyhörda. Höll tider och var flexibla.
Väldigt gott entreprenörskap. Duktig arbetsledning Duktiga snickare Punktliga Noggranna Finns inte minsta lilla att klaga på Rekommenderas varmt
MYCKET BRA FÖRETAG ATT ANLITA'
För ett antal år sedan, då jag fått minst sagt skamliga förslag av ett i skåne kännt bolag
Mycket bra bemötande vid offertbesök. Snabb återkoppling med offert. Till skillnad från ett flertal andra firmor i närområdet. Lite lång leveranstid av arbetet, bortsett från leveranstid av material. Engagerade och duktiga medarbetare som genomförde jobbet. Rimlig fakturering. Mycket nöjd med resultatet.
Ordentliga snickare. Snyggt och proffsigt jobb.
Första mötet där vi gick igenom hur jag ville ha det fick jag stort förtroende blev visad tydligt vad som blev bästa lösningar med bygget.Jag blev väl bemött av alla inblandade i bygget snickare målare och elektriker. Jag hade inga stora förväntningar men blev mycket nöjd med resultatet. Bygget var att göra en vind till ett beboligt rum.
Jag har blivit bra bemött! Nytt kök och ny golvbeläggning I hall och sovrum efter vattenskada. Målning av takkupa. Allt har skötts utmärkt!
ER- bygg med Fredrik och Stefan är ett mycket seriöst företag med ordning o reda samt ett professionellt bemötande. De har gjort några jobb åt oss med jättebra resultat. Rekommenderar de starkt!
Toppklass!! Allt var bra från början till slut. Rev ner 2 väggar, la nytt golv på överallt och satte in nytt kök.
Bra bemötta, fick en tydlig offert med påpekande att det kunde ta tid innan jobbet blev utfört på grund av arbetsbelastning. Vi fick i god tid ett telefonsamtal så att de kunde förbereda materialet som skulle användas. När de sen kom och gjorde jobbet var det trevliga medarbetare som gjorde ett noggrant och bra jobb. Vissa saker som inte behövde åtgärdas innebar reducerat pris. Arbetet som utfördes var att byta virke i gavlarna på vårt hus inklusive målning.
Bra utfört arbete men skadade innertaket när de slängde ut skräp och virke genom fönster. täckte inte golvet i hallen, smutsade ner flera ggr.
Jättetrevlig och mycket duktig personal
Mycket gott bemötande. Vi är mkt nöjda med resultatet.
Vi kontaktade företaget på plats, blev vänlig bemöta. Skulle göra vissa förändringar i köket och nya vitvaror behövdes. En person på plats några dagar senare för att titta och mäta, det som skulle beställas. Fick offert efter 2-3 veckor. Installerades i dec. Allt gick smidigt, vi fick vänta någon månad men det visste vi om. Vi har blivit rekommenderade av andra att ta Er bygg.
Trevligt bemötande. Professionella. Lyhörda. Effektiva. Lämnar aldrig innan allt är helt såsom vi önskat ha det. Hos oss har de byggt om vårt kök, vår hall, putsat och målat fasaden och byggt nytt garage. Tipptopp!
Motsvarar förväntningarna samt sä är de proffsiga och lyssnar på kunden.
Montage av två ytterdörrar. Ett mycket snyggt och prisvärt arbetet.
Ny tak på ekonomibyggnad blev bra
Engagerade, kompetenta, drivna De levde upp till våra förväntningar Ett Hus
Arbetet påbörjat på utlovad tid, duktiga hantverkare och hög kvalitet på utfört arbete
Mycket fint bemötande av både chef och arbetare Hoppades att det skulle bli lika som innan branden och det blev mycket bra. Renovering av carport som brunnit
Mycket trevlig personal !! Proffsigt bemötande och bra utfört arbete. Kunde inte bli bättre !!
Mycket trevliga att ha att göra med. Snabb respons, lyhörda och duktiga hantverkare.
Proffsigt bemötande, alltid rätt offerter. Superproffs!
Snabba och effektiva Tycker det funkade nra
Allt var utmärkt utfört är så nöjd 😊 Byte av dörr i sommar huset 🤝
Vänligt bemötande, pålitliga, sakkunniga, förtroendeingivande. Er byggare kontaktar vi gärna igen. Mvh Eva Peters
Tillslut blev jag nyd med mitt tak det var lite strul i början men dom ornade tilldet .
Jag har anlitat Er Byggare för snickeri- och murningsarbeten in och utvändigt på min fastighet. Jag har alltid mötts av trevligt bemötande och arbetena har utförts till min belåtenhet. Företaget Inger förtroende
De lämnade offert slutpriset höll sig inom rammarna. De återkoppla.Vi kan varmt rekommendera denna firma.
Mycket ansvarsfull firma som tar ansvar även om underordnade firmor varit slarvig. Tar dock lång tid för mindre arbeten, men det gör det ju hos de flesta. Kommer fortsätta anlita dem.
Duktiga hantverkare. Lätta att få kontakt med under arbetes gång. Korrekta tidsplaner.
Er Byggare har totalrenoverat badrummet och även lagt på ett nytt tak på huset (typ tjärpapp). Mycket trevligt och proffsigt bemötande av samtliga hos Erby och underleverantörerna. Visst dök det upp några problem på vägen men dom löstes så gott det bara gick. Känner stort förtroende för företaget och anlitar dom gärna igen.
Vi har anlitat företaget tidigare. Vi hade höga förväntningar och som alltid levde företaget upp till dom
Meget lydhøre i vore ønsker. Nem at kommunikere med - meget hurtigt via e-mail. Selve arbejdet var udført flot - der er naturligvis altid småting, men det var ikke afgørende og det blev hurtigt ændret til det ønskede. Alt i alt en særdeles god oplevelse at arbejde med Erby AB og vi har fået et fint produkt. Ville så klart anvende dem igen til andre opgaver. Allan og Trine
Har absolut inget att klaga på. Allt var perfekt.
Bra planering och besked - utförande utmärkt och enl offert mycket nöjda med processen