ERA Revisorer i Norr AB

eranorr.se
  • BadgeThreeYears
  • BestInSweden2026
4.7

Precis som de flesta av våra kunder, så är även vi på ERA Revisorer i Norr AB ett hårt arbetande småföretag. Vår redovisning och revisionsbyrå har en lokalt stark anknytning med 19 anställda på kontor i Piteå, Luleå, Älvsbyn och Arvidsjaur. Våra medarbetare möter olika typer av företag från en mängd olika branscher vilket...

83 omdömen om ERA Revisorer i Norr AB

Sedan starten hos Reco 2024

Johansson U
Skrev om ERA Revisorer i Norr AB

Deklaration enskild firma. Genomfördes utmärkt.

Olsson C
Skrev om ERA Revisorer i Norr AB

Mycket bra hjälp och supertrevlig personal

Svar från ERA Revisorer i Norr AB

Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme! Vad roligt att höra att du är nöjd med både hjälpen och vårt bemötande :)

Daniel N
Skrev om ERA Revisorer i Norr AB

Professionella och trevliga, lever upp till mina förväntningar

Svar från ERA Revisorer i Norr AB

Stort tack för ditt omdöme! Vi är glada att höra att du upplever oss som både professionella och trevliga, och att vi motsvarar dina förväntningar :)

Jan J
Skrev om ERA Revisorer i Norr AB

Professionellt och effektivt arbete! Allt till rimlig kostnad också. Helt enkelt toppen

Jan J och Joachim Olofsson gillar detta
Svar från ERA Revisorer i Norr AB

Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme! Vad roligt att höra att du är nöjd med både arbetet och kostnaden :)

Christina E
Skrev om ERA Revisorer i Norr AB

Jättebra, snabb hjälp och noggranna och allt kom med i deklarationen. Så fick jag en rejält tillbaka på skatten.

Svar från ERA Revisorer i Norr AB

Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme! Vad roligt att höra att du är nöjd med både hjälpen och noggrannheten, och att deklarationen gav ett bra resultat :)

Marie P

Noggranna och trevligt bemötande

Svar från ERA Revisorer i Norr AB

Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme! Vad roligt att höra att du uppskattar både vår noggrannhet och vårt bemötande :)

Teara A
Skrev om ERA Revisorer i Norr AB

Ibland kan jag tycka att prisbilden är lite hög

Svar från ERA Revisorer i Norr AB

Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme! Vi uppskattar din feedback och tar till oss dina synpunkter angående prisbilden :)

Anders L
Skrev om ERA Revisorer i Norr AB

Hej, det är lite tidigt i vår affärsrelation för att ge ett trovärdigt omdömme, men än så länge fungerar det bra, men det tar lite tid för båda parter att lära sig hur vi fungerar och vad vi vill ha för typ av tjänster, men än så länge är dom lyhörda och man märker att dom gör allt dom kan från sin sida, och det är viktigt för mig. Kommer bli jättebra 👌🏻

Svar från ERA Revisorer i Norr AB

Tack för att du tog dig tid att skriva! Vi uppskattar verkligen din feedback och är glada att höra att du upplever oss som lyhörda. Vi ser fram emot att fortsätta samarbeta och göra det så smidigt och bra som möjligt framöver :)

Anton M
Skrev om ERA Revisorer i Norr AB

Mycket bra bemötande och väldigt behjälpliga. Man får känslan att de prioriterar en som kund.

Svar från ERA Revisorer i Norr AB

Stort tack för ditt omdöme! Vi uppskattar verkligen att du delar dina erfarenheter, och det gläder oss att du känner dig prioriterad och väl omhändertagen :)

Malin P
Skrev om ERA Revisorer i Norr AB

ERA Revisorer är ett tryggt val med snabb och seriös service. Ingen fråga är för liten och jag har alltid fått snabbt svar som är begripligt formulerat. Jag har främst vänt mig till ERA Revisorer med frågor om uppstart av aktiebolag samt bokslut och är mycket nöjd med den hjälp jag fått. Känner mig trygg som kund, vilket är viktigt, speciellt när det kommer till frågor av ekonomiskt karaktär när man inget kan själv.

Svar från ERA Revisorer i Norr AB

Tack för att du tog dig tid att skriva ett omdöme! Vi blir väldigt glada att höra att du upplever oss som trygga, tillgängliga och tydliga i vår service. Det är viktigt för oss att du känner dig trygg och väl omhändertagen, och vi ser fram emot att fortsätta stötta dig framöver :)

Samuel N
Skrev om ERA Revisorer i Norr AB

Väldigt bra bemötande, engagemang och hjälpsamma, fått den hjälp jag behöver för mitt företag med bokslut. Går alltid att få tag i när frågor och funderingar finns, de uppskattas! Så är väldigt nöjd med Era revision

Svar från ERA Revisorer i Norr AB

Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme! Vi blir glada att höra att du uppskattar vårt bemötande, engagemang och tillgänglighet, och att du är nöjd med den hjälp du fått med bokslut och revision :)

Ronny J
Skrev om ERA Revisorer i Norr AB

Jag är mycket nöjd med att samarbeta med er, får den hjälp jag behöver plus mer än så...

Svar från ERA Revisorer i Norr AB

Tack för att du tog dig tid att skriva ett omdöme! Vi blir glada att höra att du är nöjd med samarbetet och att du får den hjälp du behöver – det betyder mycket för oss :)

Mats A
Skrev om ERA Revisorer i Norr AB

Alltid ett trevligt bemötande, personlig service och man känner sig välkommen med stora som små frågor. Kan rekommenderas!

Svar från ERA Revisorer i Norr AB

Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme! Vi blir glada att höra att du uppskattar vårt bemötande och personliga service, och att du känner dig välkommen med både stora och små frågor :)

Roger M
Skrev om ERA Revisorer i Norr AB

Blev bra bemött och fortsatt bra men.... Inte riktigt vad jag förväntade mig, blev en strulig start iaf, och strulet verkar fortsätta känns det som, men vi får se framöver. Köpte Bokslut

Svar från ERA Revisorer i Norr AB

Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme! Vi uppskattar din feedback och är ledsna att starten inte blev helt smidig. Vi tar till oss detta och ser fram emot att få till ett ännu bättre samarbete framöver :)

Anne L
Skrev om ERA Revisorer i Norr AB

Bra bemötande, snabba svar och alltid redo att hjälpa till.

Svar från ERA Revisorer i Norr AB

Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme! Vi blir glada att höra att du uppskattar vårt bemötande, snabba svar och att vi alltid finns till hands för att hjälpa till :)

Jesper F
Skrev om ERA Revisorer i Norr AB

Väldigt hjälpsamma och proffsiga. Känner mig trygg med revisorn vi har. Man kan alltid ringa och fråga om det är något man undrar över. Snabb att svara och ge besked.

Svar från ERA Revisorer i Norr AB

Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme! Vi blir glada att höra att du känner dig trygg med vår revision och uppskattar vår hjälpsamhet och snabbhet i att svara på frågor :)

Tore A
Skrev om ERA Revisorer i Norr AB

Flera 👍upp till Lovisa , en noggrann "klippa. Har nyligen skapat kontakt med Moa ,är nöjd ,E n trevlig tjej ,😊

Svar från ERA Revisorer i Norr AB

Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme! Vad roligt att höra att du uppskattar Lovisas noggrannhet och att din kontakt med Moa har fungerat bra. Vi ser fram emot att fortsätta hjälpa dig framöver :)

Lars S
Skrev om ERA Revisorer i Norr AB

Bra bemötande med trevlig och kompetent personal.

Svar från ERA Revisorer i Norr AB

Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme! Vi blir glada att höra att du uppskattar vårt bemötande och vår kompetenta personal :)

Svu-Sanu A
Skrev om ERA Revisorer i Norr AB

Jätte pålitlig och noggrann affärspartner.

Svar från ERA Revisorer i Norr AB

Stort tack för att du skrev! Det betyder mycket för oss att du ser oss som en pålitlig och noggrann partner i ditt företagande :)

Björn W
Skrev om ERA Revisorer i Norr AB

Välfungerande långsiktigt samarbete där ERA aktivt driver utveckling av våra ekonomiprocesser

Svar från ERA Revisorer i Norr AB

Stort tack för att du skrev! Det betyder mycket för oss att vårt samarbete fungerar väl och att vi kan bidra till utvecklingen av era ekonomiprocesser :)

Elisabeth N
Skrev om ERA Revisorer i Norr AB

Jag har god kontakt både med revisorn och med ekonomen som sköter vår bokföring och fakturering, och jag litar på att de utför sina arbeten korrekt.

Svar från ERA Revisorer i Norr AB

Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme! Vi blir glada att höra att du har god kontakt med både revisorn och ekonomen, och att du känner dig trygg med vårt arbete :)

Malin J
Skrev om ERA Revisorer i Norr AB

Jobbar nära kund, lätt tillgänglig, snabb återkoppling. Använt dom i 20 år.

Svar från ERA Revisorer i Norr AB

Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme! Vi uppskattar verkligen att du varit kund hos oss så länge och är glada att du upplever oss som tillgängliga och snabba i återkopplingen :)

Matilda E
Skrev om ERA Revisorer i Norr AB

Alltid ett bra, fint bemötande, hjälpsamma med alla typer av frågor och funderingar man har!

Svar från ERA Revisorer i Norr AB

Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme! Det betyder mycket för oss att du känner dig väl bemött och att vi kan hjälpa dig med alla funderingar :)

Lina V
Skrev om ERA Revisorer i Norr AB

Sedan några år tillbaka sköter ERA all vår löpande bokföring. Alla delar är digitala vilket gör det lätt att samarbete och gör det hela väldigt överskådligt. Hos ERA får jag alltid snabb respons på frågor och funderingar!

Svar från ERA Revisorer i Norr AB

Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme! Vi blir glada att höra att du uppskattar vårt digitala arbetssätt och att du alltid får snabb respons på dina frågor :)

Peter G
Skrev om ERA Revisorer i Norr AB

Har ett fantastiskt förtroende för vår kompetenta kontaktperson som sköter mycket av våra papper.

Svar från ERA Revisorer i Norr AB

Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme! Det betyder mycket för oss att du känner förtroende för din kontaktperson och att vårt arbete uppskattas :)

Hans J
Skrev om ERA Revisorer i Norr AB

Redan från start blev jag som nyetablerat företag inom kulturella och kreativa näringar (musikbranschen) bemött med seriositet, värme och förståelse för hur just min bransch fungerar. Kontakten med ERA har sedan jag blev kund hos dem varit problemfri. Mina förväntningar på en redovisningsbyrå var relativt låga och jag utgick i princip ifrån att jag skulle behöva hävda och förklara mig som man oftast får göra inom kultursektorn när man kommunicerar med administratörer, ekonomer och andra byråkratiska instanser. Inga av...

Svar från ERA Revisorer i Norr AB

Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme! Vi blir väldigt glada att höra att du upplever vårt bemötande som seriöst, varmt och personligt, och att våra digitala lösningar gör samarbetet smidigt och transparent. Det betyder mycket för oss att du känner dig trygg med bokföring, deklaration och momsrapportering :)

Nils N
Skrev om ERA Revisorer i Norr AB

Finna alltid någon att komma i kontakt med då det behövs. Snabba, trevligt bemötande och kompetenta

Svar från ERA Revisorer i Norr AB

Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme! Det betyder mycket för oss att du uppskattar vårt bemötande och att vi alltid finns tillgängliga när du behöver oss :)

Tommy E
Skrev om ERA Revisorer i Norr AB

ERA Revisorer sköter löpande bokföring och bokslut åt oss. Mycket bra bemötande! Nästan alltid tillgängliga för snabb respons.

Svar från ERA Revisorer i Norr AB

Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme! Vi blir glada att höra att du uppskattar vårt bemötande och vår tillgänglighet för snabb respons :)

Cetonia S
Skrev om ERA Revisorer i Norr AB

ERA ger har alltid ett bra bemötande, proffsigt och förtroendeingivande. De lever upp till den standard + lite till som vi förväntar oss. ERA sköter vår bokföring och förbereder bokslut samt är däremellan vårt bollplank när vi behöver hjälp och guidning i ekonomiska frågor.

Svar från ERA Revisorer i Norr AB

Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme! Det betyder mycket för oss att ni upplever oss som proffsiga och förtroendeingivande, och att vi kan vara ett bollplank i era ekonomiska frågor :)

Nicklas E
Skrev om ERA Revisorer i Norr AB

Supernöjd med ERA! Vi får hjälp i områden vi inte är experter så vi kan fokusera på det vi är bäst på!

Svar från ERA Revisorer i Norr AB

Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme! Det betyder mycket för oss att vårt stöd gör att ni kan fokusera på det ni är bäst på :)

Dorimedont A
Skrev om ERA Revisorer i Norr AB

Som egenföretagare behöver man hjälp med redovisningen i fall att man inte jobbar i den branschen. ERA Revisorer i Norr har varit det redovisnings företaget som har hjälpt mig i över 4 år. Jag skulle helst vilja fortsätta sammarbeta med dem så länge mitt företag är aktivt.

Svar från ERA Revisorer i Norr AB

Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme! Det betyder mycket för oss att ha fått stötta dig i din verksamhet under flera år och att du vill fortsätta samarbeta med oss :)

Christer L
Skrev om ERA Revisorer i Norr AB

ERA Revisorer i Norr AB ger ett professionellt och tryggt intryck. De är kunniga, tillgängliga och tydliga i sin kommunikation. Jag har alltid fått snabb och bra hjälp och kan varmt rekommendera dem.

Svar från ERA Revisorer i Norr AB

Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme! Det betyder mycket för oss att du upplever oss som kunniga och trygga, och att vårt stöd uppskattas :)

Mikael L
Skrev om ERA Revisorer i Norr AB

Jag blev bemött med vänlighet och respekt. Jag hade ytterligare ärenden och fick hjälp med samtliga i god tid. Mitt ärende var årsredovisningen.

Svar från ERA Revisorer i Norr AB

Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme! Kul att höra att du uppskattade vårt bemötande och att vi kunde hjälpa dig med alla dina ärenden i god tid :)

Hardvest A
Skrev om ERA Revisorer i Norr AB

Personlig och proffessionell service!

Svar från ERA Revisorer i Norr AB

Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme! Det betyder mycket för oss att du upplever vår service som både personlig och professionell :)

Jens H
Skrev om ERA Revisorer i Norr AB

Personlig service som jag uppskattar mkt! Omsorgs och ansvarfullt rakt igenom skulle jag säga....

Svar från ERA Revisorer i Norr AB

Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme! Kul att höra att du uppskattar vår personliga service och vårt omsorgsfulla och ansvarstagande arbetssätt :)

Glenn O
Skrev om ERA Revisorer i Norr AB

Alltid bra service och hjälp när man frågar om något.

Svar från ERA Revisorer i Norr AB

Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme! Det betyder mycket för oss att du känner dig väl omhändertagen och får hjälp när du behöver det :)

Mikael J
Skrev om ERA Revisorer i Norr AB

Jag har mycket bra samarbete med ERA och det gäller mig privat som med företag!

Svar från ERA Revisorer i Norr AB

Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme! Vi blir glada att höra att du har ett bra samarbete med oss, både privat och för ditt företag :)

Tomas E
Skrev om ERA Revisorer i Norr AB

Alltid korta svarstider och väldigt trevligt bemötande. Vi har varit nöjda kunder mest lång tid.

Svar från ERA Revisorer i Norr AB

Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme! Vi blir glada att höra att du uppskattar vårt trevliga bemötande och snabba svarstider, och att du varit nöjd kund under lång tid :)

Irina Ö
Skrev om ERA Revisorer i Norr AB

Bra service. Få hjälp direkt. Rekommenderar.

Svar från ERA Revisorer i Norr AB

Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme! Kul att höra att du uppskattar vår service och att du får hjälp direkt :)

Hampus M
Skrev om ERA Revisorer i Norr AB

Snabb hjälp, tydlig kommunikation och hög kompetens. ERA Revisorer i Norr AB levererar ett proffsigt arbete och jag kan varmt rekommendera dem.

Svar från ERA Revisorer i Norr AB

Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme! Det betyder mycket för oss att höra att du uppskattar vår snabba hjälp, tydliga kommunikation och kompetens :)

Ulf B
Skrev om ERA Revisorer i Norr AB

En trygg och stabil partner till mej som alltid går att lita på med den lokala och den personliga kontakten med dom som jobbar där den är oerhört viktig för mej. Kan tryggt luta mej tillbaka,med deras kunskap kan jag focusera på att driva mitt företag framåt.

Svar från ERA Revisorer i Norr AB

Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme! Vi blir glada att höra att du upplever oss som en trygg och stabil partner, och att vår kunskap gör det möjligt för dig att fokusera på att driva ditt företag framåt :)

Krister A
Skrev om ERA Revisorer i Norr AB

Dom är väldigt duktiga å trevliga, men kanske att man får hjälp med vad man kan göra skattemässigt för att inte behöva skatta bort allting

Svar från ERA Revisorer i Norr AB

Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme! Vi blir glada att höra att du uppskattar vårt bemötande och vår kompetens. Vi tar till oss din synpunkt angående skatterådgivning och ser över hur vi kan bli ännu tydligare där :)

Anders L
Skrev om ERA Revisorer i Norr AB

Trevligt bemötande och excellent service med gediget kunnande.

Svar från ERA Revisorer i Norr AB

Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme! Kul att höra att du är nöjd med vår service och vårt professionella arbete :)

David E
Skrev om ERA Revisorer i Norr AB

Bra support för vår förenings bokföring.

Svar från ERA Revisorer i Norr AB

Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme! Kul att höra att vår support fungerar bra för er förenings bokföring :)

John W
Skrev om ERA Revisorer i Norr AB

Professionella och alltid steget före, arbetat med dem sedan vi startade och kommer aldrig byta!

Svar från ERA Revisorer i Norr AB

Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme! Det betyder mycket för oss att ha fått följa er resa från start och att ni vill fortsätta samarbetet med oss :)

Per N
Skrev om ERA Revisorer i Norr AB

Mycket seriösa och kompetenta!

Svar från ERA Revisorer i Norr AB

Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme! Det betyder mycket för oss att du värdesätter vårt arbete och kompetens :)

Tony Ö
Skrev om ERA Revisorer i Norr AB

Bra och trevligt bemött. Professionellt men lättsamt. Höga förväntningar eftersom jag har använt samma redovisningsbyrå i många år. ERA lever upp till förväntningarna. Löner och redovisningstjänster, årsbokslut, rådgivning etc.

Svar från ERA Revisorer i Norr AB

Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme! Det betyder mycket för oss att du upplever vårt bemötande som både professionellt och trevligt, och att vi kan stötta dig med allt från redovisning till rådgivning :)

Christer S
Skrev om ERA Revisorer i Norr AB

Vi har fått exakt den hjälp och service som vi har haft behov av på ett snabbt och professionellt sätt.

Svar från ERA Revisorer i Norr AB

Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme! Kul att höra att vår service och snabbhet motsvarat dina behov :)

Kent N
Skrev om ERA Revisorer i Norr AB

Snabb och smidig hjälp. Trevligt bemötande.

Svar från ERA Revisorer i Norr AB

Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme! Vi blir glada att höra att du uppskattar vår snabba och smidiga hjälp samt trevliga bemötande :)

Tomas K
Skrev om ERA Revisorer i Norr AB

Otroligt bra och hjälpsam. Svarar på alla frågor man kan tänkas ha och sköter sina tjänster utan att man behöver påminna om något!

Svar från ERA Revisorer i Norr AB

Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme! Det betyder mycket för oss att du upplever vår service som hjälpsam och att vi gör det enkelt för dig som kund :)