Erdal Of Sweden AB

Kronofogdevägen 52, 163 51 Spånga — Visa karta

2.1 i betyg av 7 rekommendationer
Är det här ditt företag?
Genom några enkla steg kan du förbättra din profil på Reco.se. Det tar bara några minuter!
Ändra beskrivning
Lägg till öppettider
 

Läs vad 7 kunder tycker om Erdal Of Sweden AB

 • Maria A
  Maria A skrev om Erdal Of Sweden AB
  Jag köpte en soffa av Erdal of Sweden nyligen och är riktigt nöjd. Jag hade önskemål om annan färg än hemsidan angav och dessa önskemål löstes på ett enkelt och personligt sätt. Leveransen gick snabbt och smidigt, säljaren jag kontaktade såg till att jag hade alla förutsättningar att återlämna om jag skulle ångra mig vilket jag tycker är skönt! Någon retur ville jag däremot inte göra och nu står soffan där vackert i hörnet!
  gillar detta
 • Elisabeth E
  Elisabeth E skrev om Erdal Of Sweden AB
  Har köpt två kontinentalsängar, kuddar, täcken och påslakan. Såå nöjd. Kommer att köpa en tredje säng hos Erdal. Trevligt bemötande, serviceminded och prisvärda!!! 👍🏻
  gillar detta
 • anita m
  anita m skrev om Erdal Of Sweden AB
  Skitsäng som jag köpte. Madrasserna åker hit och dit i deras continentalsäng! Ser stökigt ut. Måste buffar varje dag. Ville byta ellr lämna tillbaka men dom skyllde ifrån sig. Bortkastade pengar! Inte prisvärt. Dålig kundtjänst. Kungsängen el Jysk bättre.
  gillar detta
 • anita m
  anita m skrev om Erdal Of Sweden AB
  Köpt en continentalsäng av dom. Skitsäng. Madrasserna åker hit och dit. Dom skyller på att man måste ha skydd på sängbenen. Hjälpte inte. Ville lämna tillbaka eller byta men det gick inte. Så varning! Köp på Jysk, Ikea eller Kungssängen istället.
  gillar detta
 • Malin S
  Malin S skrev om Erdal Of Sweden AB
  Lurendrejare som säljer usla sängar - varning!!!
  gillar detta
 • Julia Z
  Julia Z skrev om Erdal Of Sweden AB
  Bluffbolag som säljer skitsängar som blir insjunkna. De hittar ursäkter och säger att det ska vara så. Inget av det de säger/skriver stämmer. Otrevliga, okunniga, äckliga lokaler, fy att det finns i Sverige.
  gillar detta
 • K P
  K P skrev om Erdal Of Sweden AB
  Hyfsade priser men urusel service. Antingen sjukt dålig koll eller bara genomskinliga lögner i korrespondens. Köpte "ny" vara som var använd á la demoex el. likn. Vid leverans av nytt ex. försökte de prångla på en annan liknande som inte var den modell vi köpt.
  Väldigt lång responstid på mail.
  Ohyfsat skrivet och på usel svenska.
  Åk till IKEA istället. Tråkigt men man vet vad man får.
  gillar detta

Karta

Större karta Vägbeskrivning
Kronofogdevägen 52, 163 51 Spånga
Kategorier