Första gången jag besökte, bästa servicen. Tack för ditt vänliga bemötande.
Eskilstuna Bil & glas AB
Välkommen till Eskilstuna Bil & Glas AB – din Autoexperten Bilverkstad i Eskilstuna! Vi är din lokala bilverkstad som servar alla bilar oavsett märke och modell, med ett brett utbud av tjänster. Vi erbjuder bilservice enligt tillverkarens rekommendationer, felsökning, bromsreparationer, batteribyten och däckservice inklusive...
56 omdömen om Eskilstuna Bil & glas AB
Tjuvar och dåligt beteende. Mitt bilgarantiproblem är att de skickade mig dit, annars hade jag inte åkt.
Vi ber om ursäkt för att ditt verkstadsbesök inte var som du hade förväntat dig. Vi vill att alla våra kunder ska vara nöjda. Vi tar med oss din feedback.
Otroligt trevlig personal och jobbade snabbare än förväntat. Helnöjd1
Vi bytte bara ut ett par däck och jag kan inte bedöma kompetensen hos Bil & Glas AB.
Snabb service och bra pris. Gott första intryck!
Snabb och effektiv reparation.
Bra kundkontakt. Snabb och bra reparation.
Mycket nöjd med service och bemötande. Rekommenderas varmt.
Alltid proffisiga och snabb hjälp från er.
Magiskt mottagande och service!
Allt var toppenbra. Bytte även torkarblad
Proffsigt, snabbt och smidigt!
Väldigt trevligt och proffsigt bemötande. Jag fick tid snabbt för en koll på bilen, förslag på åtgärd samt pris för arbetet. Dessutom fick jag snabbt en tid för att utföra arbetet. Rekommenderar verkligen denna verkstad!
Härligt att läsa att du är så nöjd med ditt besök hos oss. Vi hoppas vi får ta hand om din bil igen när det är dags att serva eller laga den.
Jag är mycket nöjd med servicen. Mekanikern arbetade snabbt men ändå noggrant, förklarade tydligt vad som gjorts och bilen känns perfekt efter servicen. Kommer definitivt tillbaka nästa gång
Vänligt bemötande, stod redo på exakt tid när vi kom. Gav oss bra tips och råd på eventuella framtida saker som kan behöva bytas.
Jättenöjd och väldigt trevlig personal. Rekommenderas!
De renoverade min växellåda med kanonresultat när ingen annan kunde! Inte ens märkesverkstaden ville. Tack!!
Trevligt bemötande, ärliga, snabba och bra priser!
Ett trevligt bemötande och snabb hjälp.
Jag är nöjd med glasinstallationen, men jag har ett stort klagomål... de smutsade ner min innerram, som är gjord av svart silikon. Hela ramen, som är gjord av canvas, är smutsig silikon... nu måste jag ta bilen till en interiörtvätt och jag hoppas att den kan rengöras... Jag kan inte skicka bilder till dig så att du kan se... tack.
Vi uppskattar att du berättar om din erfarenhet. För ytterligare stöd hänvisar vi dig gärna till vår kundservice: autoexperten.se/kundservice.
Bra snabb service, bra bemötande!
Trevligt bemötande bra info och sakkunniga. Rekommenderas. Christer.
Jag är oerhört nöjd med servicen hos Eskilstuna Bil & Glas AB! Från första kontakten till färdigt arbete har allt fungerat exemplariskt – snabbt, smidigt och med en imponerande känsla för kundbemötande. Personalen är trevlig, professionell och tydligt mån om att kunden ska känna sig trygg och väl omhändertagen. Arbetet utfördes med hög kvalitet och resultatet överträffade mina förväntningar. Jag uppskattar också hur bra kommunikationen fungerade genom hela processen. Jag kan varmt rekommendera Eskilstuna Bil & Glas AB till alla som värdesätter kvalitet, service och pålitlighet i toppklass!
Kompetent och trevlig personal. Kunden i focus
Tack så mycket för din recension! Välkommen tillbaka när du behöver boka service eller reparation
Happy with the service, fast response and effective lead time
Tipptopp, bra bemötande och ok priser.
Vi uppskattar ditt omdöme och tar med oss din feedback framåt.
Mycket trevligt bemötande och bra service
Alltid bra hjälp av David! Bil lagad samma dag, besiktigad och klar! Trygg, bra pris och snabb. Ger extra service som besiktning och har hjälpt mig att hitta en köpare när bilen hade havererat och skulle säljas för delar.
Bästa David, bästa servicen! Supertrevligt bemötande! Kommer alltid att vända mig hit!
Super trevlig och kunnig snabb och bra kvalité på jobbet. Kommer alltid lämna min bil där
Snabbt och smidigt! Löste problemet under bara någon timme.
Snabba och bra pris. Aldrig varit några problem.
Bra servis, bra och trevlig bemötande
Eskilstuna bästa bilverkstad Erbjuder bra priser samt tjänster Mycket bra service 10/10
Mycket trevligt bemötande, snabbt utförligt arbete, duktiga mekaniker.
Snabb och bra service! Trevligt bemött! Bara +
Tack! Vi strävar alltid efter hög kvalitet och det värmer att det märks. Välkommen tillbaka nästa gång du behöver boka en verkstadstid.
Bra service och utfört på lovad tid.
Tack för din recension. Vi är glada att höra att du är nöjd med ditt besök hos oss. Mvh Autoexperten
Snabbt och enkelt att byta framruta på min bil
Härligt att du är nöjd, det är precis så vi vill att det ska kännas. Mvh Autoexperten
Bytte drivknutar på bilen och är mycket nöjd! Proffsigt och trevligt bemötande, lösningsorienterad, snabb och till bra pris. Jag kommer absolut lämna in bilen här igen om det behövs.
Vi blir så glada av att läsa din feedback, tack för att du delar med dig! Med vänliga hälsningar Autoexperten
Väldigt fint bemötande och trevlig personal som hjälper med allt.
Vad kul att höra att du är nöjd, det är precis det vi jobbar för varje dag. Med vänliga hälsningar Autoexperten
Väldigt bra bemötande med en känsla av uppriktiga svar gällande felet på bilen, tog sig tid att diskutera felen och kommer med olika eventuella lösningar som kändes bäst för mig som kund/bil.
Härligt att höra! Vi ser fram emot att få hjälpa dig igen. Med vänliga hälsningar Autoexperten
Bra och snabb service. Fick snabbt en tid och själva utförandet av arbetet gick väldigt snabbt.
Tack för din feedback! Vi är glada att du är nöjd med ditt verkstadsbesök. Välkommen tillbaka! Med vänliga hälsningar Autoexperten
Väldigt trevligt bemötande. Fick dessutom låna bil helt gratis.
Vilken service. Jag blev supertrevligt mottagen, när vi var i full gång med att boka en taxi tillbaka, då hojtade ägaren ”låna min bil” Här servar jag definitivt mina bilar framöver. Hälsningar Anneli
Personlig o proffesionellt bemötande. Man får alltid valuta för det man betalar för. Rekommenderas varmt.
Tack så mycket för din recension! Varmt välkommen tillbaka! Med vänliga hälsningar Autoexperten
Professionella mekaniker och väldigt bra service, rekommenderar starkt
Så roligt att höra att du är så nöjd, varmt välkommen tillbaka! Mvh Autoexperten
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ – Snabb och proffsig service! Fick en spricka i vindrutan och kontaktade David på eskilstuna bilglas. Fick snabbt en tid och personalen var både trevlig och effektiv. De fixade rutan snyggt och smidigt, och tog hand om all kontakt med försäkringsbolaget. Kan varmt rekommendera dem – riktigt bra bemötande och arbete!
Tack! Så roligt att du uppskattade besöket hos oss.
David är bara bäst. Bra service och grym återkoppling. MVH Magnus Jäderholm bygg AB
Så roligt att höra att du är så nöjd, varmt välkommen tillbaka!
Bra bemötande och fick prisförslag och tidsangivelse när bilen skulle vara färdig. Den blev klar vid angiven tid
Tack! Så roligt att du uppskattade besöket hos oss.
Positiv och proffsig ! Allting till belåtenhet !
Tack! Så roligt att du uppskattade besöket hos oss. Vänliga hälsningar Autoexperten