Eskilstuna Bil & glas AB

Eskilstuna Bil & glas AB

En del av Autoexperten www.autoexperten.se
5.0
Få pris & boka Ring 016-14 51 47 Dela

Välkommen till Eskilstuna Bil & Glas AB – din Autoexperten Bilverkstad i Eskilstuna! Vi är din lokala bilverkstad som servar alla bilar oavsett märke och modell, med ett brett utbud av tjänster. Vi erbjuder bilservice enligt tillverkarens rekommendationer, felsökning, bromsreparationer, batteribyten och däckservice inklusive...

7 omdömen om Eskilstuna Bil & glas AB

Anita Kristina J
Skrev om Eskilstuna Bil & glas AB

Positiv och proffsig ! Allting till belåtenhet !

Sanna Linnea S
Skrev om Eskilstuna Bil & glas AB

Bra service och toppen att få ha en lånebil under tiden servicen utfördes!

Svar från Eskilstuna Bil & glas AB

Härligt att du är nöjd, det är precis så vi vill att det ska kännas. Med vänllig hälsning Eskilstuna Bil & Glas

K Bygg & Plattsättning A
Skrev om Eskilstuna Bil & glas AB

Mycket bra, snabba , noggranna.

Svar från Eskilstuna Bil & glas AB

Tack så mycket för din recension! Varmt välkommen tillbaka! Vänliga hälsningar från verkstan

Attila B
Skrev om Eskilstuna Bil & glas AB

Mycket nöjd med allt, rekommenderar utan tvekan!

Svar från Eskilstuna Bil & glas AB

Tusen tack! Vi uppskattar att du väljer oss som din verkstad och hoppas ses igen. Vänliga hälsningar från verkstan

Andreas Josef Z
Skrev om Eskilstuna Bil & glas AB

Grymt bemötande och bra service, behövde tid för service rätt fort och David löste det på samma vecka!

Svar från Eskilstuna Bil & glas AB

Härligt att du är nöjd, det är precis så vi vill att det ska kännas. Med vänliga hälsningar vi på verkstan

Alina Ragnhild Katrin S
Skrev om Eskilstuna Bil & glas AB

Mycket trevligt bemötande. Tydlig beskrivning av vad som behövde göras, hur lång tid det skulle ta mm. Besked om när bilen var klar, i god tid, så att jag kunde vara på plats igen när den var klar.

Svar från Eskilstuna Bil & glas AB

Så roligt att höra att du är så nöjd, varmt välkommen tillbaka! Med Vänlig Hälsning vi i verkstan

Sven I
Skrev om Eskilstuna Bil & glas AB

Trevligt bemötande. Fick service på bilen samt dragkroken åtgärdad kostnadsfritt.

Svar från Eskilstuna Bil & glas AB

Vi uppskattar din återkoppling och är så glada att du är nöjd. Med vänliga hälsningar verkstaden