Eskilstuna Bil & glas AB

En del av Autoexperten www.autoexperten.se
  • BadgeTwoYears
4.8
Få pris & boka Ring 016-14 51 47 Dela

Välkommen till Eskilstuna Bil & Glas AB – din Autoexperten Bilverkstad i Eskilstuna! Vi är din lokala bilverkstad som servar alla bilar oavsett märke och modell, med ett brett utbud av tjänster. Vi erbjuder bilservice enligt tillverkarens rekommendationer, felsökning, bromsreparationer, batteribyten och däckservice inklusive...

127 omdömen om Eskilstuna Bil & glas AB

Jan Patrik R
Skrev om Eskilstuna Bil & glas AB

Snabb service och mycket bra bemötande

Svar från Eskilstuna Bil & glas AB

Tack för ditt omdöme! Vi är glada att du är nöjd och tar med oss dina fina ord i vårt fortsatta arbete. Varmt välkommen tillbaka.

Massara Nidhal Yousuf Y
Skrev om Eskilstuna Bil & glas AB

Snabb tillgång och professionell hjälp. Ärlig och tydlig i bedömningen av vad som behövs för att laga bilen. Rekommenderas 👌🏻

Svar från Eskilstuna Bil & glas AB

Tack för ditt fina betyg! Att du är nöjd med ditt besök är det bästa kvittot vi kan få. Vi ser fram emot att hjälpa dig igen.

Ernst Olof Håkan H
Skrev om Eskilstuna Bil & glas AB

Tack för ett snabbt och bra utfört arbete och ett väldigt trevligt bemötande.

Svar från Eskilstuna Bil & glas AB

Tack för ditt förtroende! Vi uppskattar att du valde oss och ser fram emot att få hjälpa dig nästa gång bilen behöver lite extra omsorg.

Marie Helén H
Skrev om Eskilstuna Bil & glas AB

Jag tackar David för mycket bra service. Supernöjd med det ni fixade på min bil. Blev glatt överraskad av priset. Rekommenderas varmt// Helen

Svar från Eskilstuna Bil & glas AB

Tack för att du rekommenderar oss och för ditt fina betyg. Det betyder mycket för oss och vi hoppas att vi får ta hand om din bil igen i framtiden.

Karl Fredrik N
Skrev om Eskilstuna Bil & glas AB

Snabb service, bra priser, kunniga och väldigt hjälpsamma. Kan starkt rekommendera dom.

Svar från Eskilstuna Bil & glas AB

Vi uppskattar verkligen att du delar med dig av din upplevelse. Tack för ditt förtroende och varmt välkommen tillbaka när bilen behöver service eller reparation.

Nils Harald S
Skrev om Eskilstuna Bil & glas AB

Bra service och återkoppling. Bra prisbild utan att plånboken behövde bli dränerad

Svar från Eskilstuna Bil & glas AB

Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme. Det betyder mycket för oss att höra att du är nöjd. Vi hoppas att vi ses igen nästa gång du behöver boka verkstadstid.

Per Håkan Torsten B
Skrev om Eskilstuna Bil & glas AB

snabba raka besked, bra bemötande och snabbt utfört jobb. Helnöjd 👍😄

Alyssa Ashti A
Skrev om Eskilstuna Bil & glas AB

Trevlig bemötande,kvalitet på jobbet och lätt att komma i kontakt med dem.

Svar från Eskilstuna Bil & glas AB

Tack för din feedback! Det är värdefullt för oss att få veta att du haft en bra upplevelse. Vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka.

Per Fredrik H
Skrev om Eskilstuna Bil & glas AB

Stort tack för snabb hjälp och trevligt bemötande. Ni gjorde så jag och familjen kunde fortsätta med vår semester igen som planerat

Svar från Eskilstuna Bil & glas AB

Tack så mycket för din recension! Vi blir glada att höra att du haft en bra upplevelse hos oss. Varmt välkommen tillbaka.

Ana Teresa Maria R
Skrev om Eskilstuna Bil & glas AB

Bra service snabbt och smidigt

Svar från Eskilstuna Bil & glas AB

Tack för din återkoppling. Vi uppskattar att du valde oss och ser fram emot att få hjälpa dig nästa gång bilen behöver lite extra omtanke.

Henrik Gustav Juhani L
Skrev om Eskilstuna Bil & glas AB

Smidig och seriös firma, snabb felsökning och tid för att åtgärda problem. Kunde även byta delar som jag redan hade köpt. Rekommenderas

Svar från Eskilstuna Bil & glas AB

Tack för att du valde vår verkstad. Vi uppskattar ditt förtroende och hoppas att vi får möjlighet att hjälpa dig igen framöver.

Laeth Khamis Ghate A
Skrev om Eskilstuna Bil & glas AB

Väldigt bra bemötande och professionellt arbete väldigt nöjd

Pia Sisko Helena R
Skrev om Eskilstuna Bil & glas AB

Bra bemötande och service, bilen blev snabbt fixad

Haawo Husen M
Skrev om Eskilstuna Bil & glas AB

Jätte bra! Underbar service ! Snabbt och jättebra jobb!

Pierre Germund A
Skrev om Eskilstuna Bil & glas AB

Snabb och bra service. Bra bemötande, lätt att få kontakt med.

Svar från Eskilstuna Bil & glas AB

Stort tack för dina fina ord. Vi uppskattar verkligen ditt förtroende och ser fram emot att få hjälpa dig igen när bilen behöver tas om hand.

Jocke Sebastian O

Superbra bemötande. Superbra jobb 10/10

Svar från Eskilstuna Bil & glas AB

Tusen tack för ditt omdöme! Vi är glada över att du valde oss och ser fram emot att hjälpa dig igen när det är dags att serva bilen.

Brigitte G
Skrev om Eskilstuna Bil & glas AB

Mycket vänligt Hjälpande och professionellt kan verkligen rekommenderas Hemsidan inte bra när bilder skulle laddas upp

Svar från Eskilstuna Bil & glas AB

Tack för ditt fina betyg! Det är alltid roligt att höra att våra kunder lämnar verkstaden med en positiv upplevelse. Vi hoppas att vi ses igen.

Emilia W
Skrev om Eskilstuna Bil & glas AB

Trevligt bemötande och snabbt jobb. Rekommenderar!

Lena Carina Margaret K
Skrev om Eskilstuna Bil & glas AB

Gott bemötande och problemet blev löst utan strul.

Svar från Eskilstuna Bil & glas AB

Vi uppskattar ditt omdöme och tar med oss din feedback framåt.

Susanne Birgitta K

Trevligt bemötande och snabb service!!! Tack 🤩

Svar från Eskilstuna Bil & glas AB

Tack för ditt fina omdöme, vi blir verkligen glada att höra att du var nöjd med ditt verkstadsbesök. Varmt välkommen tillbaka när det är dags för ditt nästa verkstadsbesök.

Psykologtjänst Skalin A
Skrev om Eskilstuna Bil & glas AB

Fantastiskt bemötande av personal. Lösningsfokuserat och professionellt. Rekommenderas verkligen!

Hans Magnus C
Skrev om Eskilstuna Bil & glas AB

Riktigt bra service. Trevligt mottagande och mycket kunskap , tips och idéer Kommer absolut lämna in bilen där igen!!

K Bygg & Plattsättning A
Skrev om Eskilstuna Bil & glas AB

Alltid lika professionell service och mottagande

Flexit Sverige A
Skrev om Eskilstuna Bil & glas AB

Jag är riktigt nöjd med alltifrån kundbemötande på verkstaden till utfört arbete och den korta tid de tog att laga bilen. Ett plus i kanten var att efter utfört arbete såg dom till att göra en efterkontroll hos besiktningen. Kan verkligen rekommendera Eskilstuna bil & glas.

Lars Henry B
Skrev om Eskilstuna Bil & glas AB

Snabbt och trevligt bemötande.

Rebuyke A
Skrev om Eskilstuna Bil & glas AB

Kunnig personal. Rekomenderas starkt.

Christina Louise G
Skrev om Eskilstuna Bil & glas AB

De utförde arbetet snabbt och bra. Nöjd med kontakten och deras utförande

Hoshyar B
Skrev om Eskilstuna Bil & glas AB

Det var bra kundbemötande, snabb service och ett jätte bra resultat av rutan.

Quyen P
Skrev om Eskilstuna Bil & glas AB

Har alltid fått bästa hjälp och service! 10 Stjärnor!

Dunja D
Skrev om Eskilstuna Bil & glas AB

Otroligt bra service från början till slut! Trevligt bemötande, snabb hjälp och allt gick smidigt. Kände mig verkligen trygg som kund och resultatet blev perfekt. Rekommenderas varmt.

Maja Cecilia H
Skrev om Eskilstuna Bil & glas AB

Underbar service och bra bemötande! Rekommenderar

Maria T
Skrev om Eskilstuna Bil & glas AB

Snabb och smidig service, kunnig personal !

Arijana H
Skrev om Eskilstuna Bil & glas AB

Otroligt bra service. Snabba och pålitliga. Kan varmt rekommendera.

Anja D
Skrev om Eskilstuna Bil & glas AB

Trevligt bemötande, snabba tider och ett jobb utfört med hög kvalitet. 🌟

Erik A
Skrev om Eskilstuna Bil & glas AB

Mycket trevliga och väldigt duktiga på alla bilmärken. Har lämnat både Porsche, Volvo och Range Rover på denna verkstad och det har alltid lyckats lösa problemen och serviceåtgärderna enligt schema.

Leonardo D
Skrev om Eskilstuna Bil & glas AB

Professionellt, effektivt och prisvärt. Oerhört kompetent personal som utförde magi med mitt fordon, rekommenderas starkt!

Naramsin S
Skrev om Eskilstuna Bil & glas AB

jätte bra service och trevlig personal :)

Fredrik Kjell L
Skrev om Eskilstuna Bil & glas AB

Otroligt bra service! Snabb respons!

Edwin Arman S
Skrev om Eskilstuna Bil & glas AB

Otrolig service av hela gänget på E-tuna Bilglas, Kan inte lämna ifrån mig bilen i tryggare händer!

Max Erik Ingemar H
Skrev om Eskilstuna Bil & glas AB

Smidig och snabb service - tillmötesgående

Anna Sara Gunhild S
Skrev om Eskilstuna Bil & glas AB

Supersnabb service & hög kvalitet. Toppennöjd!

Cosmin-Ciprian T
Skrev om Eskilstuna Bil & glas AB

Jag är mycket nöjd med deras tjänster, de är mycket professionella.

Ebba Matilda L
Skrev om Eskilstuna Bil & glas AB

Smidigt, tillmötesgående, och grym service. Inget alls att klaga på.

Erik Adam L

Toppen service och kommunikation

Svar från Eskilstuna Bil & glas AB

Tack för din recension, vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka nästa gång.

Wasim G
Skrev om Eskilstuna Bil & glas AB

Hela upplevelsen var smidig, effektiv och helt bekymmersfri. Det är tydligt att kunden står i centrum här. Om du letar efter expertis kombinerat med ett fantastiskt bemötande, så är detta stället du ska vända dig till. Jag kommer definitivt att återkomma och rekommenderar dem varmt till alla jag känner!

Oscar Robert C
Skrev om Eskilstuna Bil & glas AB

Toppen! Snabba svar och bra service.

Milad Saeed Mousa M
Skrev om Eskilstuna Bil & glas AB

Jag fick ett trevligt bemötande och arbetet utfördes smidigt och professionellt. Jag är nöjd med resultatet.

Erik Ludwig W

Fantastiskt!! Snabbt och professionellt

Anders A
Skrev om Eskilstuna Bil & glas AB

Väldigt fint tillmötesgående. Jag fick upplevelsen att personen som skulle hjälpa mig kommer göra alllt i sin makt för att lösa mitt problem. Allt löste sig till det bästa. Ett stort tack till personalen på Eskilstuna Bil & Glas.👍👍👍👍👍

Maria Therese H
Skrev om Eskilstuna Bil & glas AB

Superbra service. Bra bemötande.