Genom många år och ett brett spann av uppdrag har representanter från Ytterby El visat sig vara inte bara pålitliga, utan även besitta en gedigen kompetens och en tydlig vilja att alltid hitta den bästa lösningen för kunden. Deras engagemang och problemlösningsförmåga har gjort dem till en leverantör vi med stort förtroende vänder oss till.
Ytterby El AB
Vi hjälper dig med allt inom el, oavsett om du är privatperson eller företag. Som en del av Elkedjan har vi tillgång till ett brett kunnande och samtidigt den lokala närheten som gör att vi kan erbjuda personlig service och lösningar anpassade efter just dina behov. Ingen uppgift är för liten och inget projekt för stort. Vi...
13 omdömen om Ytterby El AB
Sedan starten hos Reco 2026
Bra företag att anlita och utför ett bra arbete. /Rolf
Allt med installationen fungerade bra.
Bra och pålitliga, gör ett bra jobb, kommer snabbt
Kanon support och bra jobb dessutom ett bra bemötande Jag kommer att anlita dom igen
Bra utfört jobb och bra kommunikation!
Otroligt nöjd med Ytterby El AB! Jag kan varmt rekommendera dem. Från första kontakten till det färdiga arbetet har allt känts väldigt professionellt och tryggt. Väldigt trevliga, hjälpsamma och kommunikativa, med tydlig information och ett fantastiskt bemötande. Arbetet utfördes noggrant, effektivt och med stor yrkesskicklighet. Extra uppskattat att de lämnade efter sig rent, städat och snyggt när jobbet var klart. Allt blev färdigt i tid och enligt överenskommelsen och resultatet överträffade mina förväntningar. En riktigt seriös och pålitlig elfirma som jag utan tvekan anlitar igen. 5/5! ⭐⭐⭐⭐⭐
Tusen tack Vanessa för ditt jättefina omdöme!
Lätta att få kontakt med. Utförde sina uppdrag till full belåtenhet. Kan rekommenderas.
Tusen tack för ditt fina omdöme!
Underbart bemötande Sakkunnig het.
Tack Inger för ditt fina omdöme!
Bra bemötande.Förväntningar uppleves alltid bra, både vid större och mindre jobb som Ytterby El AB utfört.
Tack Karin för ditt fina omdöme om oss!
Pålitliga och effektiva. Jag kommer att fortsätta använda dem!
Tack Lars för ett mycket fint omdöme!
Snygga och smarta jobb där hantverkarna bollar olika alternativ med dig. Seriös firma med rimlig prissättning och med trevlig personal. Har använt firman till olika jobb i skilda fastigheter och alltid högsta betyg från mig. Rekommenderas!
Tack Per för ditt fina omdöme om oss!
Snabb kontackt bra jobb utfört.mycket nöjd
Tack Staffan för ditt fina omdöme!