Etting Maskin & Service AB

En del av Autoexperten www.autoexperten.se
  • Badge2025
4.8
Få pris & boka Ring 0906-01 55 Dela

Välkommen till Etting Maskin & Service AB – din Autoexperten Bilverkstad i Tavelsjö! Vi tar hand om familjens alla bilar, oavsett märke och modell. Vår verkstad är anpassad för att ta emot personbilar, transportbilar, husvagnar, husbilar och mopedbilar. Vi erbjuder bland annat bilservice, reparation, diagnos, felsökning, AC-service...

24 omdömen om Etting Maskin & Service AB

Stefan B
Skrev om Etting Maskin & Service AB

Super bra service och korta väntetider, proffsig personal

Tomas S
Skrev om Etting Maskin & Service AB

Trevlig personal, duktiga mekaniker. Däremot så har dom numera blivit dyrare.

Stenbäck S
Skrev om Etting Maskin & Service AB

Bra kundbemötande, inga problem när ändringar skulle göras. Trevlig och service inriktad personal.

Flurkmarks E
Skrev om Etting Maskin & Service AB

toppen bra! bra service och kundbemötande

Isralunds G
Skrev om Etting Maskin & Service AB

Bra och snabb service! Mycket hjälpsam och trevlig personal och det gick snabbt att få en tid.

Staffan S
Skrev om Etting Maskin & Service AB

Alltid ett vänligt och proffsigt bemötande Har höga förväntningar som uppfylls med råge Jag kör en Volvo XC 60 som Etting Maskin & Service sköter om Tack för det👏// Staffan

Isak N
Skrev om Etting Maskin & Service AB

Otroligt bra kundservice och professionellt utfört jobb!

Åke J
Skrev om Etting Maskin & Service AB

Respekt och vänlighet. Humor och värme.

Thord H
Skrev om Etting Maskin & Service AB

Vi är trogna kunder hos Etting Maskin och Service. Vi har alltid varit nöjda med deras arbete och vi får alltid ett fantastiskt bemötande !

Marika J
Skrev om Etting Maskin & Service AB

Professionella, trevligt bemötande, lyhörda och snabb leverans!

Leif Åke A
Skrev om Etting Maskin & Service AB

Trevligt bemötande o bra service.

Lars Christer K
Skrev om Etting Maskin & Service AB

Kan inte bli bättre, helt suveränt bemötande. Allting kanonbra , från service till bemötande

Svar från Etting Maskin & Service AB

Så roligt att höra att du är så nöjd, varmt välkommen tillbaka! Med Vänlig Hälsning vi i verkstan

Jan Ö
Skrev om Etting Maskin & Service AB

Mycket tjänstvilliga och engagerade – de anstränger sig verkligen för att hjälpa sina kunder.

Svar från Etting Maskin & Service AB

Tack för ditt fina betyg och ditt förtroende! Varmt välkommen tillbaka när det att dags att boka ditt nästa verkstadsbesök. Med Vänlig Hälsning vi i verkstan

Lars Göran Ragnar A
Skrev om Etting Maskin & Service AB

Fick mycket snabbt hjälp med att byta ut ett däck till en båtvagn. Mycket fin kundkontakt och mycket trevlig personal. Mycket väl utfört arbete.

Svar från Etting Maskin & Service AB

Så roligt att höra att du är så nöjd, varmt välkommen tillbaka! Med vänliga hälsningar verkstaden

Anton Isak J
Skrev om Etting Maskin & Service AB

Duktiga, prisvärda och bra kundbemötande! Det bästa är att de är lätta att få tag på och prata/resonera med till skillnad från andra verkstäder jag varit i kontakt med.

Svar från Etting Maskin & Service AB

Tack så mycket för din recension! Varmt välkommen tillbaka! Vänliga hälsningar från verkstan

Åke Mattias B
Skrev om Etting Maskin & Service AB

Vi har varit kund till Ettings Maskin & Service sedan de startade och allt från traktorer, släpvagnar och familjens bilar har servats och reparerats genom åren. Vi har bara goda erfarenheter av dem med ett trevligt bemötande, proffsiga jobb, korta väntetider och ett stort personligt engagemang. Vi rekommenderar dem regelbundet med gott samvete till vänner och bekanta.

Svar från Etting Maskin & Service AB

Tusen tack! Vi uppskattar att du väljer oss som din verkstad och hoppas ses igen. Vänliga hälsningar från verkstan

Tommy L
Skrev om Etting Maskin & Service AB

Försöker alltid på bemötande och trevligt sätt att hjälpa till ,även när det är svårt med tider. TACK. Bra service

Krister W
Skrev om Etting Maskin & Service AB

Otroligt bra service - snabbt och med personligt bemötande. Bra kompetens.

Svar från Etting Maskin & Service AB

Tack för ditt fina betyg, vi är glada att du väljer oss som din bilverkstad. Vänliga hälsningar från verkstan

Elof A
Skrev om Etting Maskin & Service AB

Löste problemet bra med både Swish och hämta bilen utanför öppentid, hjulinställningen var perfekt, bilen går som på räls och drar inte ner i diket som den tidigare gjort.

Svar från Etting Maskin & Service AB

Tack för ditt fina betyg och ditt förtroende! Varmt välkommen tillbaka när det att dags att boka ditt nästa verkstadsbesök. Vänliga hälsningar från verkstan

Kirsten Margrethe D
Skrev om Etting Maskin & Service AB

Alltid ett jättebra bemötande!

Svar från Etting Maskin & Service AB

Tack för din recension. Vi är glada att höra att du är nöjd med ditt besök hos oss. Vänliga hälsningar från verkstan

Kristina Laura J
Skrev om Etting Maskin & Service AB

Ligger bra till på landsbygden , alltid trevligt bemötande. Duktiga mekaniker. Har alltid känt mej nöjd och byter aldrig verkstad. Tack för att ni stöder Barncancerfonden

Svar från Etting Maskin & Service AB

Tack för att du valde oss och vi hoppas att vi ses igen! Med Vänlig Hälsning vi i verkstan

Robert Fredrik W
Skrev om Etting Maskin & Service AB

Mycket bra service och trevlig personal!

Per T
Skrev om Etting Maskin & Service AB

Väldigt bra bemötande, skicklig personal. Håller vad de lovat. Snabbt och enkelt.

Svar från Etting Maskin & Service AB

Tack! Vi strävar alltid efter högsta kvalitet och det värmer att det märks. Vänliga hälsningar från verkstan

Heidi Sandra J I
Skrev om Etting Maskin & Service AB

Jag är väldigt nöjd med allt från pris till service!

Svar från Etting Maskin & Service AB

Tack för ditt omdöme. Vi hoppas du väljer oss även nästa gång när det är dags att serva eller laga din bil. Vänliga hälsningar från verkstan