Bra åtgärd, bemötande och enkelt att lämna och hämta bilen
Etting Maskin & Service AB
Välkommen till Etting Maskin & Service AB – din Autoexperten Bilverkstad i Tavelsjö! Vi tar hand om familjens alla bilar, oavsett märke och modell. Vår verkstad är anpassad för att ta emot personbilar, transportbilar, husvagnar, husbilar och mopedbilar. Vi erbjuder bland annat bilservice, reparation, diagnos, felsökning, AC-service...
302 omdömen om Etting Maskin & Service AB
Bra service. Trevlig personal. Nöjd med jobbet. Kan rekommenderas.
Vänligt bemötande av kunnig och förstående personal, som gör allt för att hjälpa dig som kund.
Alltid toppenservice! Snabb hjälp och trevligt bemötande!
Trevlig vid tidsbestäning snabb i reparation
Mycket bra mottagande och service.
Hej dem var jättebra att ha att göra med. Ett minus att dem inte kunde släcka fellampan för dieselvärmaren. Annars var det bra och snabb Service
Tack för att du delar din upplevelse. Vi tar med oss det du tycker!
Kundservice, leverans och utförande! 👍
De är mest snöskottning ja nyttjat o de är.toppen bra
Otroligt bra brmötande Lätt att få tid Bra jobb
Tack för din recension, vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka nästa gång.
Både ägare och personal är mycket trevlig och kunnig. Jag har varit många gånger på denna verkstad, och kommer fortsätta med det. De är serviceminded, löser sig alltid att få en tid som passar mig.
Gick snabbt och bra service. Bra kvalité på arbete utfört
Fantastisk service från början till slut. Snabba, trevliga och professionella!
Trevligt bemötande och duktig personal. Andra gången jag lämnar in min bil och kommer att välja Ettings nästa gång också.
Håller vad de lovar och allt med suveränt trevligt mottagande.
Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att skriva ett omdöme. Vi ser fram emot att få hjälpa dig igen när bilen behöver verkstadstid.
Bra kontakt, fick tid inom rimlig tid, bra bemötande, proffsigt. Fick offert på nästa steg vilket var bra. Bra också med att kommunikation sker via sms. En påminnelse 1-2 dagar före tror jag inte kom, det hade jag gärna fått
Mycket bra bemötande, duktig personal bra jobb utfört, mycket nöjd
Jag tyckte att kontakten med företaget var exeptionell. De hjälpte och svarade på mina frågor. De gjorde ett bra jobb och hela processen var smärtfri och jag kände mig trygg i att de skulle fixa min bil.
Fixar och fullföljer reparation i alla lägen, oavsett var de uppkommer eller är belägen. Man kan säga de ger inte upp och är trägen!
Bra bemötande både vid telefonkontakt och senare på plats. Justerat parkeringsbromsen och därmed släckt tvåan från besiktningen. Bytte också till sommardäck och lämnade vinterdäcken för säsongsförvaring.
Bra bemötande av personalen, och bilen fungerar nu bra.
Bra mottagande och snabb information av felsökning och reparation. Kan bara rekommenderas!
Mycket trevligt bemötande å bra information om att bromsskivor å bromsbelägg även behövde bytas. Hit kan vi komma igen å serva bilen.
Jättebra återkoppling samt väldigt kundorienterade!
Fint bemötande, snabb hantering, hög kvalitet i åtgärderna.
God service och kunnig personal
En väldigt trevlig upplevelse från bokning av service till hämtning av bilen.
Bra bemötande, fakturan på samma öre som kostnadsförslag och det viktigaste att bilen verkar må bra efter service. Inget att klaga på
Snabb återkoppling med offerten. Trevligt bemötande och väl utförd service.
Blev struligt då den del som beställts inte passade. Fick hämta bilen och lämna igen en vecka senare.
Tack för din feedback. Din återkoppling hjälper oss att bli bättre.
Fint bemötande Bra info Återkoppling snabbt Bästa Etting 👍
Trevligt bemötande och bra service som känns seriös 👍☺️
Trevligt bemötande och bra utfört jobb!
Tack för att du valde oss och vi hoppas att vi ses igen!
Reparation av bilen som gick väldigt smärtfritt, nöjd kund
Kul att höra att du är nöjd med ditt verkstadsbesök. Det är viktigt för oss med nöjda kunder. Vi hoppas att vi ses igen!
Mycket bra service och trevlig personal bara nöjd.
Fint bemötande och tiderna hölls klockrent.
JättetrevligJättetrevliga personal och hjälpsamma och bra beskrivning.jag är jättenöjd.
Toppen service, snabba, tydliga och bra kaffe!
Proffsigt bemötande, lätt att få tid, släcker 2: or från besiktningen mm. Alltid varit väldigt nöjd med Ettings…
Mycket bra och väldigt serviceinriktad personal.
Hade min bil inne för lite åtgärder. Detta strulade rätt ordentligt och blev tokigt ett par gånger men Christer skötte detta exemplariskt. Va aldrig något snack om att dom inte hade gjort fel eller liknande. Tog in bilen 2-3 gånger och såg till att allt blev löst. Kände mig helt trygg med att dom skulle lösa problemen.
Mycket bra bemötande och väl utfört arbete
Snabb och bra service. Man kan förklara ett ljud och dom vet vad dom behöver göra.
Vi uppskattar din kommentar och att du väljer oss som din verkstad, varmt välkommen tillbaka!
Mycket bra bemötande! Notan gick på nästan 10000kr mindre än Bilias offert samt att jag inte behövde betala för lånebil så jag är mycket nöjd! /Gustav
Mycket kunniga och professionella genom hela processen. Fick ett tryggt och seriöst bemötande. Jag är mycket nöjd och kommer absolut tillbaka
Fantastiskt god service på alla sätt Trevlig personal
Tack för ditt fina omdöme, vi blir verkligen glada att höra att du var nöjd med ditt verkstadsbesök. Varmt välkommen tillbaka när det är dags för ditt nästa verkstadsbesök.
Alltid bra bemötande och pålitliga.
Duktiga medarbetare och lätt att ha göra med
Kunnig och trevlig personal som har kunden i fokus
Tack så mycket för din recension! Varmt välkommen tillbaka!
Trevligt bemötande, arbete utfört på angiven tid, jag är en nöjd kund.