Namnskylt med militärklämma. Snabba svar och snabb leverans
EVERAND
Everand International AB – Namnskyltar med personlig prägel sedan 1984! Vi på Everand International AB skapar namnskyltar och vårdbroscher som kombinerar funktion med personlig design. Med över 40 års erfarenhet, svensk tillverkning i Malmö och ett starkt fokus på kvalitet, hjälper vi företag och vårdpersonal att synas med...
314 omdömen om EVERAND
Sedan starten hos Reco 2019
Namnskylten passar utmärkt på vår ytterdörr i vårt nya boende🙏
Är dom bästa penn hållarna som finns på marknaden. ..
Hej, vi köper några gånger per år namnbrickor till ny personal och är alltid nöjda. Ibland kan det dock dröja med leveransen, men annars är allt klockrent.
*Lite lång leveranstid * Färgen på bilden överensstämmer inte med varan jag fick. * Men bryr mig inte om att byta då det blir för mycket i fraktkostnader. Det resulterar i att jag aldrig kommer vara riktigt nöjd med min nya vara tyvärr…
Tråkigt för dig att fått en sen leverans och inte är nöjd med färgen. Vi har med början förra veckan börjat sända våra order Måndagar. Onsdagar och Fredagar från oss, vi sänder med postnord klass a brev. Vi har bestämt oss för att ligga på ordern 1 dag så att kunden har chans att göra eventuella ändringar i sin order. Om du vill byta ut din brosch kan vi säkert lösa det utan kostnad åt dig. Tag gärna kontakt med oss igen om det inte är allt för mycket besvär för dig.
Jättebra! Mycket vackra vårdbroscher och namnskyltar! Har berlock usk som halsband. Silverbrosch och namnskylt grön med mässinginskription. Allt jättevackert!
Jag upplevde det som tryckt och bra.
Bra webbsida och snabb leverans
Hjälpsamma och jätte nöjda med leverans av namnbrickor
Mycket bra och enkelt att beställa. Snabb leverans
Bra beställningsfunktion på deras hemsida, fina produkter, snabb service/leverans och alltid ett gott bemötande när man kontaktar dem!
god upplevelse. 12312312312312
Bra pris, snabb leverans och en mycket fin brosch.
Överlag är jag nöjd. Gjorde en reklamation av en brosch och det skickades en ny väldigt snabbt. Är dock perfektionist när det kommer till sånna här saker så skulle önska att guldfärgen på bokstäverna var mindre missfärgade. Den nya jag fick såg bättre ut men var inte helt hundra nöjd ändå.
Vi förstår vad du menar att du inte blev helt hundra nöjd med den sista också de ser tyvärr ut så. Det är ju så att de endast kostar 125 kr kan inte räkna med ett super resultat alltid på dessa produkter det är trots allt ett hantverk med emaljering.
Köpte en apoteksteknikerbrosh. Den va fin och prisvärd. Leveransen va snabb.
Väldigt fina vårdbroscher men hög kvalité.
Jätte fint, bra kvalitet. Kan starkt rekommendera
Beställt namnbrickor och pennfickor några gånger från Everand. Snabb service och bra produkter. Kommer säkert handla igen.
Köpte över en storhelg, så leveransen kom senare än jag hade hoppats på. Men det sagt, köpet gick smidigt och bra. Produkten motsvarar förväntningarna.
Snabb och smidig leverans av min pin med tandsköterska. Jag planerar att ha den på min första riktiga arbetsdag som tandsköterska 5/5 när jag börjar jobba på riktigt på min nuvarande arbetsplats
Handlat tidigare av dom och super bra och lätt sida att hitta på.
Noggranna och snabba! Dock lite dyra vid stora beställningar!
Det var en bra hemsida och tydlig information. Relativt snabb leverans. Uppskattar förpackningen, att det var en storleksenlig kartong (i mitt fall platt) och inte en massa dödutrymme.
Snabbaste leveransen någonsin! Precis den produkt jag behövde och den löste problemet jag hade. Rekommenderar å det varmaste!
Jag tyckte bara att det var konstigt att man klippt ut något på retursedeln/kvittot, som var med i försändelsen. Inte varit med om detta tidigare.
Vi klipper ut leverans adressen från följesedel för att använda den på själva brev försändelsen. Vi gör detta för att inte slösa på naturens resurser.
jag var nervös att jag inte skulle hinna få min USK-brosch i tid till min examen imorgon (vi ska ha en liten ceremoni i klassen). förstklassig kundservice som svarade snabbt, trots mina många mail, och nog kom den i tid. supernöjd kund!
Framförde mitt ärende och fick snabbt svar och bra service!
Bra utbud. Enkelt att beställa. Snabb leverans.
Känns lite sådär, paketen skickas som vanligt brev dvs går inte att spåra. Jag beställde gravyr och skrev min text i ordern men fick varan med en annan text!!
Hej Ber om ursäkt för ert besvär. Sänd oss ett mail info@everand.se med order nummer samt ett bifoga ett foto på fel gravyren så ska vi hjälpa er. Mvh Thomas
Köpte systerur, guld, med kedja! Supernöjd med produkten! Bra service, snabb leverans… 1 dag!!!mvh imb
Snabb leverans, fin gravyr på systeruret jag beställde. Snabb återkoppling när klockan inte fungerade.
Har inte fått varorna ännu men har funkat innan så hoppas det gör det nu med
Hej Katarina Er order är skickad från oss den 10 Januari med postnord klass a brev. Så ni bör ha den idag i er brevlåda.
Snabb respons och fick hjälp direkt från dem ,rekommenderar värmt
Har handlat där förut och det är helt ok men de uppdaterar inte shoppen. Har länge velat ha en yrkesring i guld. Nu hade jag äntligen möjlighet att beställa. Dagen efter får jag ett mail att guldringar utgått ur sortimentet men att jag kunde beställa den i silver. Ingen info alls i samband med själva beställningen
Förstår att det tråkigt att vi inte uppdaterat om just denna artikel i webbutiken. Vi har allt för liten efterfrågan på just skol ringar speciellt de i guld däremot har vi behållit våra silver ringar i vårt sortiment.
Ni skrev fel min efternamn på min brosch det fattades bokstäver
Hej Desirée Lägg ett mail till oss på info@everand.se och skriv ner att du har fått felaktig gravyr samt ta ett foto på gravyren och bifoga det samt ange ditt order nummer så ska vi hjälpa dig. Ber om ursäkt för ert besvär
Snabb leverans och fina namnskyltar.
Lätt Enkelt Snabb leverans
Snabbt levererat och snygga skyltar som håller
Har fungerat klockrent var gång!!
Köpte till en smyckesask som jag skulle lägga min present i som var för liten. Jag skrev o klagade. Fick bara " vad tråkigt " till svar. Kommer inte handla från företag som luras igen.
Hej Igen Robin Asken passar till broscher inte namnskylt det står i under artikeln tom. Här kommer vårt svar som vi mailat till dig tidigare, se nedan. "Det var tråkigt såklart. Vi har denna beskrivning av asken se nedan. Eller följ länken här: https://www.everand.se/vardbroscher/smycke-ask Beskrivning Art.nr: 3000 Asken har en matt grå finish och en skuminsats täckt med mjuk velour. 50 x 50 x 17 mm. Passar bra till våra vårdbroscher. Grå kartong / svart skuminsats."
Snabb leverans, snygg design,
snabb leverans o trevligt bemötande..
Snabb leverans av fin namnskylt
Bra och snabb service. Snabb leverans
Bara positivt ! Alltid enligt våra förväntningar. Namnskyltar under många år vi har alltid varit nöjda.
Mycket nöjd med min beställning 😊
varför måste jag skriva detta jag upplever detta
helt okej vara, Tack! Jag är glad för mina broscher
Snabbt, och prisvärt , fina namnskyltar
Fick fel grejer. Namn bricka. Så hinner inte få den till mitt natt jobb i natt😭😭😭😭 Helt annat namn på😭😭😭😭😭 mvh
Hej Anna Vad tråkigt för dig. Tag ett foto på den felaktiga namnbrickan och maila över till oss på info@everand.se samt ange ditt order nummer så sätter vi ihop en ny åt dig och sänder från oss direkt. Mvh Thomas