EVERAND
Utmärkelser
198 omdömen om EVERAND
Sedan starten hos Reco 2019
skrev om EVERAND
Saknades en del vid leverans. Tog lite tid tycker jag. Och så vänta på saknad del. Det drog ner betyget.
skrev om EVERAND
Lätt att beställa all personal nöjda med era varor
skrev om EVERAND
altid god servise og hurtig ekspedition - selv til en Dansker ;-)
skrev om EVERAND
Jag köpte broscher. En var lite defekt, men efter kontakt med dem, så sände de en ny till mig. Mycket trevliga, samt bra service.
Snabb leverans
Bra produktbeskrivning -
skrev om everand.se
utmärkt kvalitet, nöjd med produkten och snabb leverans
skrev om everand.se
Har absolut inget att klaga på, allt är till full belåtenhet.
skrev om everand.se
Jag tycker att det är ganska så snabb leverans.
skrev om everand.se
Trevligt bemötande, snabba leveranser, rimliga priser!
Köpte namnskyltar till vår verksamhet. -
skrev om everand.se
Jag har ej fått mina varor än . Undrar när dom kommer
skrev om everand.se
Snabbt leverans och fina skyltar!
skrev om everand.se
Vi beställde namnbrickor och fick dem snabbt levererade.
skrev om everand.se
Namnet på min namnskylt är för stor än jag förväntat mig. Men tycker om den iallafall. Bra kvalitet!
Bra:
-hemsida
-beskrivningar
-priser
-och snabb leverans -
skrev om everand.se
Jätte nöjd, saknade bara att det inte gick att beställa specialist undersköterska för vård av äldre .
Enkel nätsida
Snabbt
Köpt brosch m gravyr !
👍 -
Blev bemött väldigt bra.
Beställde en vårdbrosch som såg mycket bättre ut på bild än i vekligheten. Och spänner baktill är lite dåligt. Men i övrigt är det bra produkter. -
skrev om everand.se
Supersnabb frakt och hantering , proffsigt bemötande
skrev om everand.se
Snabb och bra service! Beställde namnskyltar och broscher till eleverna som tar examen till jul.
skrev om everand.se
Beställde en skylt med namn och titel är mycket nöjd med det jag beställde. Gick snabbt att få hem och mycket att väja på.
Köpte namnskyltar. Snabb leverans . Har handlat där förr, är väldigt nöjd
skrev om everand.se
Köpte en brosch med gravyr och leveransen var super. Snabbtorkande enkelt.
Kommer att fortsätta att handla där -
skrev om everand.se
Köpte en skylt av er, jätte fin och snygg namnskylt. Plus fickfodral till pennor 👍😁
skrev om everand.se
Namnskylt till läkare. Utmärkt, bra och snabb leverans. Nöjda kunder.
skrev om everand.se
Jag köpte min undersköterskebrosch och pennficka. Bra kvalitet.
skrev om everand.se
Namnskylt i mässing till min brevlåda. Motsvarade verkligen mina förväntningar. Vacker skylt med text i skrivstil. Snabb leverans direkt hem i brevlådan. Mycket nöjd!
skrev om everand.se
Mottog en trasig vara, mailade fram och tillbaka flera ggr innan de betalade tillbaka pengarna. Tog subjektivt lång tid innan jag fick svar varje gång. Jag fick stå för frakten av den trasiga varan.
skrev om everand.se
Snabbt leverans, enkelt och lätt att hitta snygg uskabrosch till rimligt pris. Skolan jag avslutade utbildningen på hade inte den tjänsten alls.
skrev om everand.se
Namnskyltar: Vore bra om man kan se alla namn man skrivit utan att trycka namnskylt för namnskylt när man dubbelcheckar att man fått med alla.
Annars var det helt okej. -
skrev om everand.se
Snabb leverans och bra kvalitet på varorna vi beställt.
skrev om everand.se
Alltid trevligt bemötande Vi har handlat hos er i många pr alla våra namnskyltar Fungerar väldigt bra
skrev om everand.se
Beställde ett 30 tal namnbrickor, fick leverans ett par dagar senare. Perfekt och smidigt. Helnöjd!!
skrev om everand.se
Lätt att beställa, bra respons. Snabb hantering och leverans. Bra hantering av reklamation.
skrev om everand.se
Helnöjd med min namnbricka! Även relativ snabb leverans.
skrev om everand.se
Absolut nöjd med min beställning från företaget Everand gällande skyltar till personal som skall handleda i sjukvården, lätt att beställa och snabb leverans, välgjorda och inget att reklamera, tack så mycket.
skrev om everand.se
Kom snabbt till brevlåda,bra paketerad utan skapa jätte bra pris
skrev om everand.se
Lite lång leveranstid bara. Annars nöjd!
skrev om everand.se
Trevligt bemötande på tele vid frågor. Supersnabb leverans och framför allt väldigt fina produkter.
skrev om everand.se
Bra produkter till ett bra pris
skrev om everand.se
Blir ofta fel i stavning.
Text på skyltarna placeras inte på bästa sätt (centrerat i höjd)Hej
everand.se
Har du något order nummer så vi kan hjälpa dig att rätta stavning, det ska vara rätt annars är det en reklamation som vi ersätter med en ny skylt. Centrering av text sker med automatik det är en mall vi jobbar med. Kontakta oss på tel 0704283507 eller mail info@everand.se.
Mvh Thomas Everlund -
skrev om everand.se
Snabb leverans och snabb återkoppling när jag skickade en fråga.
skrev om everand.se
Allt gick bra, har använt dom förut utan problem. 👍
skrev om everand.se
Mycket enkelt via hemsidan beställa det jag ville köpa.
skrev om everand.se
Snabb leverans. Det jag saknade var information när varan var klar och när dom skickade varan.
skrev om everand.se
Snabb och bra leverans. Men blev besviken på namnskyltarna jag beställde. Ville ha med magnet, men det gick inte att fästa dem.
Bra bemötande.
Bra produkter,bra kvalitet.Jag köpe en vårdbrosch.Har handlat tidigare en klocka som man kan fästa i rocken.Helnöjd med dessa produkter.
Mvh Ingalill. -
skrev om everand.se
Trevligt bemötande. Tillmötesgående eftersom jag var lite sen med beställningen inför examensdag firande. Skickades samma dag, kom fram i tid. Jag beställde yrkesbrosch till flera kollegor och kommer absolut att beställa mer.
skrev om everand.se
Snygga broscher, men 2 utav 3 var nålen påklistrad snett och i överkanten. Bagatell egentligen.
Kommer att troligen köpa ifrån everand igen. -
skrev om everand.se
Blev väl bemött. Hjälpte mig att hitta rätt vad jag skulle beställa osv. Mycket bra upplevelse
skrev om everand.se
Mailade min beställning så jag har inte haft någon personlig kontakt med företaget. Men jag fick det jag beställde, leveransen kom mycket tidigare än jag förväntat mig. De får högsta betyg av mig. Jag beställde en brosch för undersköterskor utan gravyr.