Trevliga killar Yunis och Shaman, Snabb och smidig flytt, Mvh Gullevi Öström
Excellent Moving Sweden AB
Välkommen till Excellent Moving Sweden AB! Är det dags att flytta igen? Eller är det kanske första gången du står inför en flytt. Vi på Excellent Moving Sweden AB hjälper dig med flyttjänster i Stockholm med omnejd. Vi kan även hjälpa dig vid längre flyttar till andra städer. Vi hjälper dig självklart även med flyttstädning...
2262 omdömen om Excellent Moving Sweden AB
Sedan starten hos Reco 2019
Stort tack jag fick ett mkt bra flytt.
Toppen från start till mål! Vi är så nöjda!
Duktiga killar som jobbade! Men alldeles för liten flyttbil fick betala för två körningar fast jag sagt mina kvm!!!
Excellent Moving är väldigt seriösa med allt från bokningen/kundtjänst till själva flytten. Duktiga och starka killar som gjorde ett grymt bra jobb! (Trots utmanande flytt!)
Vi har använt Excellent Moving de två senaste gångerna. Allt går alltid smidigt, snabbt och problemfritt.
Snabb respons, enkel kommunikation, bra priser. Använt 3 gånger nu och det har varit olika flyttgubbar varje gång, men samma handläggare. Rekommenderar!
Bra utfört jobb, rekommenderar.
Jag vill säga bara tack. Jag är jette nöjd.
Flytten gick väldigt bra Bra och trevlig personal Vi är väldigt nöjda
Fantastiskt service med både flytt och städ som funkade helt felfritt. Klart smidigaste flytten vi haft.
Snabba, effektiva och väldigt prisvärda. En stol repades i flytten, vilket kompenserades för.
Snabbt och smidigt, och väldigt bra på att ge svar på olika frågor man hade inför flytten.
Vår flytt från Farsta i stockholm till Ystad har fungerat väldigt bra. Prisvärt och bra service från företaget inför flytt. Killarna som jobbade med flytten var så trevliga, proffsiga och snabba. Så tack Edik och Yaroslav samt två till. Vi rekommenderar Excellent moving. Susanne O Jari
Mycket bra tjänst! Snabba, försiktiga och trevliga var dem! Bra pris också! Rekommenderar 100%.
Jag är nöjd. Allt gick smidigt och bra med flytten. Dock var det lite otydligt vad som ingick i flyttstädat men det var väldigt fint städat och vi var väldigt nöjda.
Processen har varit smidig och väl genomförd från start till mål.
Väldigt ordningsam, trevlig, bra pris
De var svåra att få tag på vid frågor och de kom två timmar försent ( lastbilen hade gått sönder ). För övrigt mycket bra arbete och de jobbade snabbt! Nöjd kund i slutändan.
Arbetet utfördes mycket professionellt, snabbt av mycket vänlig personal som verkligen visste vad de höll på med. Om vi skulle flytta igen skulle jag absolut använda dessa män igen. Har tidigare flyttat och använt andra flyttbolag och det har alltid gått sönder nåt tagit väsentligt mycket längre tid. Dessa höll tiden exakt vi båda ankomster jobbade dubbelt så snabbt som tidigare bolag, är ju samma bohag som flyttats, kan varmt rekommendera.mendera dem
Bra service, trevlig personal och väl utfört arbete. Rekommenderas.
Använde dem för flyttstädning och själva flytten. Upplever att de var väldigt enkla att kontakta, jag bokade med kort varsel och ändrade dessutom flyttdatum med kort varsel utan problem. Enda negativa skulle vara att köparna av nya lägenheten klagade över att det inte var städat bakom kyl/frys, i övrigt är jag jättenöjd med flytt/städ. Trevlig personal, skulle rekommendera dem till en vän.
Vi har bara gjort halva flytten men hittills är vi mycket nöjda. Det enda frågetecknet gäller antalet personer som skulle sköta flytten, i offerten stod det 3 personer men i verkligheten var det två. Detta borde ha påverkat priset men det gjorde det inte.
Vi fick ett proffsigt och vänligt bemötande vid vår flytt. Alla möbler plastades och inget blev skadat. De jobbade snabbt och effektivt. Vi rekommenderar denna flyttfirma.
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxcxxxx
Som jag ser det ett bluff företag som skickar rn offerter där det utryckningen står ett lågt pris som ska gälla utan hiss för leveransen! Sen väl på plats när jag som kund inte har nått val för att ägaren /Chefen påstår sig ha beräknat priset med hiss och inte som står i offerten så höjer man priset från 800kr till 3000kr Fina grabbar som bar upp möbeln men stackars dom fick slita och inte få nått för det!
Vi är mycket nöjda med bemötande ich utförande!
Snabbt smidigt, packade in med filtar det som behövdes och plastade in resten.
they helped place all the items neatly in the home and all furniture was moved safely.
Best company really happy with the cleaning and the moving. They did everything better than I expected
Exellent Moving lever verkligen upp till sitt namn! Flytten gick smidigt, professionellt och helt utan stress. Teamet kom i tid, arbetade snabbt men varsamt, och bemötandet var både trevligt och lösningsorienterat. De tog hand om allt från tunga möbler till känsliga föremål med stor omsorg.
Jag bestämde mig för att för första gången ta hjälp av en flyttfirma för att flytta från Södermalm till Bro. Excellent Moving antog sig uppdraget. Dom var otroligt noggranna och såg till att allt blev ordentligt plastat och emballerat. Hela processen gick smidigt och jag kan varmt rekommendera dem!
Flytt killarna fantastiska snabba efektiva nogranna trevliga, jag har även anlitat er tidigare och rekomenderat er, men städnigen blev det backning på jag fick även städa 2 timmar själv för att få det godkänt så den delen tar jag aldrig igen
Excellent moving really are ”Excellent” they came as agreed with strong abd skolfusk flytt guys and were fast and efficient and easy to deal Witherspoon, abd their price was Very competitive. 5 stats!
Jag kan varmt rekommendera Excellent Moving efter min senaste flytt. Hela processen, från bokningen till den faktiska flytten, var helt problemfri. De kom i tid, arbetade snabbt och effektivt.
Vi anställer Excellent Moving då vi vill unna oss flytthjälp med en nyfödd på 3 veckor. Vi såg fram emot att kunna luta oss tillbaka och återhämta oss. Dagen blev tyvärr en mardröm och det tog flera veckor för oss att återhämta oss på grund av Excellent Moving. Vi lämnade över nycklar till personalen, visar lägenheten och bohaget som ska flyttas. Får inga kommentarer om det. Åker till vår nya lägenhet och väntar på att ta emot dem. De ringer efter några timmar och säger att de har höjt priset med några tusen pg volymen på...
Har anlitat excellent moving flera gånger. Effektivt och bra. Kan rekommendera dem.
Väldigt bra, kom i tid och förberedda plastade in mina saker fint så de inte skulle bli smutsiga, trevliga flyttkillar och hjälpsamma!
Tycker att bemötandet och services var bra. Dock fick mitt skrivbord sönder under flytten vilket var den enda negativa delen.
Vi köpte flytthjälp och packning av allt bohag från Excellent Moving. Väldigt snabba och effektiva ! Gick otroligt snabbt att packa cirka 200 kartonger och sedan köra dom! Inget krångel och inget kras. Väldigt nöjd med allt, rekommenderar verkligen det här företaget .
Mkt nöjd! Bra flytt o suverän städ! Rekommenderar verkligen er! 🤓
Allt var fint, snabbt med bra service!
Tack så jättemycket Edik o Dennis för ett jättebra jobb tackar gudarna för erat jobb o slit o den långa körningen från Stockholm till Kopparberg. Jag är säker på att ni kommer att göra ett bra jobb i fortsättningen av erat yrkesliv. Mvh Ove o Ninni Ceine
Excellent Moving Gustav har väldigt bra bemötande och lämnar bra information om sitt arbetssätt. Edik och Dennis utförde en väl genomförd flytt med Proffsighet, gott samarbete och mycket erfarenhet. Jag är väldigt nöjd!
Glädjekalkyl i offerten, de behövde omedelbart kalla in en flyttbil med 2 man till, till fördubblat pris. Det var mycket positivt att flyttpersonalen talar svenska, så vi kunde kommunicera ordentligt, trevliga män. Flyttstäd blev i stort sett godkänt trots lite språkförbistring, trevlig kvinna. Jag har aldrig tidigare använt mig av flytthjälp/flyttstäd. Men skulle göra det igen trots allt!
Fantastisk planering med information och utmärkt flytt och städ. Är helnöjd.
Var väldigt nöjd med företaget vid min flytt. De var väldigt professionella och lyhörda vid bokning, tydliga i kommunikation innan och på flyttdagen. Är också väldigt tacksam att de kunde boka in mig så nära inpå flyttdagen. Även flyttgubbarna var väldigt tydliga i kommunikation och arbetade supereffektivt. Jag är jättenöjd!
Inget att anmärka på! Fint städat, snyggt och prydligt!
While the cleaning crew did their best on the job, I was very disappointed with the overall experience, especially the customer service. I have sent multiple emails over the past and still have not received a response. Most concerning is that you increased the final cost without any prior explanation. I paid the original invoice based on the agreed contract, yet later received a new invoice demanding additional payment. The new charge referenced a "Glass Balcony" cleaning, my apartment does not have a balcony. This error,...
Snabba på att svara, bra service och punktliga