Extra Rent

www.extrarent.se
  • BadgeSixYears
1 139
4.5

Välkommen till Extra Rent! Tänk att få komma hem till ett nystädat och väldoftande hem utan att du har behövt lyfta ett finger! Vi sköter din hemstädning, fönsterputs och du får mer tid över till roligare saker. Säkerhet är ett av vårt företags ledord. Att kliva in i människors hem kräver en hög dos av respekt och förtroende....

1139 omdömen om Extra Rent

Sedan starten hos Reco 2021

Tore F
Escribió sobre Extra Rent

Bra personal Har varit för kort tid att få en helhet av deras arbete då dessa endast kommer var 14 dag sedan årsskiftet Men till dags datum bra

Roland A
Escribió sobre Extra Rent

Trevlig personal. Konkurrenskraftiga priser. Bra städat.

Pia B
Escribió sobre Extra Rent

Ett bra bemötande och tjejerna observerade vad jag behövde hjälp med. Fixa brunnen i badrummet och torka ovanpå skåpen. Så jag är supernöjd och återkommer längre fram.

Fredrik B
Escribió sobre Extra Rent

Trevliga tjejer som kom och gjorde sitt jobb otroligt bra och är jättenöjd. Valde att göra en veckostädning och kommer att göra det igen. Det var skinande rent och doftade rent i flera dagar efteråt.

Sven L
Escribió sobre Extra Rent

Alltid väl bemött av duktig personal, en av flickorna har jag haft i 15 år. fint att ha samma personal man behöver inte visa runt. Att det blir rent och att dom gör ett bra resultat. Som sammanfattning så är jag väldigt nöjd med Extra ren och deras personal. Har dom var 4:de vecka och de passar mig väldigt bra. Tack till dom fina tjerna som pysslar om mitt hus.

Jonas N
Escribió sobre Extra Rent

Snabbt, jättebra städat. Glömde att plocka undan disk och lite sådant innan men ändå när jag kommer hem är allt insatt i diskmaskinen, undanplockat och städningen perfekt. Kan verkligen rekommendera Extrarent. Använt dom i 6 år nu. Alltid jättenöjd. Jonas

Carina J
Escribió sobre Extra Rent

Tycker de var noggrannare förr! Glömmer ofta något

Adritine L
Escribió sobre Extra Rent

Har alltid varit nöjd med Extra Rent. Kunnig och trevlig personal. Justa priser och ibland kan man även få rabatt på både städning och fönsterputsning.

Nils-Ola R
Escribió sobre Extra Rent

Har höjt priserna utan att informera på förhand.

Anette F
Escribió sobre Extra Rent

Jag blev mycket trevligt av Extra Rent Extra Rent upplevde mina förväntningar mycket bra. Det var trevliga tjejer som städade hos mig och gjorde det väldigt fint

Jens N
Escribió sobre Extra Rent

Vi är mycket nöjda. Samma personal gör att de har god lokalkännedom. Alltid glada och vänliga. Då vi inte har någon att jämföra med, får de en fyra (4+) Vi köper städning av vår lägenhet 4 rum och kök 108 kvm. var annan vecka.

Mari A
Escribió sobre Extra Rent

Mycket trevligt bemötande där båda städerskorna lyssnade in mitt behov. De var noggranna och gjorde det lilla extra, som definitivt gör att jag kommer använda Extra Rent igen. Tack!

Anna E
Escribió sobre Extra Rent

Delvis avklarat jobb men hade inte tillräckligt lång stege samt brydde sig inte om att puts uterum.

Christina C
Escribió sobre Extra Rent

Alltid snabba svar, förstående och försöker sitt bästa för att lösa allt. Mycket trevliga och professionella.

Barbro E
Escribió sobre Extra Rent

Mycket nöjd med Ivan som putsade våra fönster. Lätt att samarbeta och göra sej förstådd med trots hans hörselskada! Vi vill aldrig ha någon annan som utför arbetet hos oss!

Samantha L
Escribió sobre Extra Rent

De är punktliga, vänliga och städar bra. Tillmötesgående om man ibland behöver ändra dag/tid pga semester osv. Jag rekomenderar dem till mina vänner.

Kerstin H
Escribió sobre Extra Rent

Bra utfört arbete på bestämd tid.

Inga-Britt H
Escribió sobre Extra Rent

Jag är nöjd med stämningen. Flickorna som städar kommer punktligt och vet vad de ska göra.

Linda E
Escribió sobre Extra Rent

Helt ok Jag hade beställt storstädning och hade lite flera förväntningar till det priset man faktiskt ska betala.

Vibeke W
Escribió sobre Extra Rent

Haft hemstädning ett par år nu. Mycket nöjd med personalen som kommer till mig och att det är samma personer varje gång.

Tobias M
Escribió sobre Extra Rent

städar som alla andra, dvs missar allt som är ovan 1,5 meter. Damm och spindelnät alltid kvar efter de städat men har provat 5 olika firmor som alla gör likadant så hela branschen borde hitta på en definition av ”städa”. Viker filtar och puffar med kuddar, men smutsen är kvar på fogarna på golvet. Skurar inte golv, torkar bara lite lätt. Trevlig personal generellt. Men borde byta namn till ”ganska rent”. Uppskattade, trots sina tillkortakommanden.

Lotten K
Escribió sobre Extra Rent

Duktiga och effektiva medarbetare, punktliga. Alltid bra resultat!

Antje T
Escribió sobre Extra Rent

Mycket fin städning och varmt bemötande! Stort tack från oss.

Oda H
Escribió sobre Extra Rent

Oda och Fastighetsbolaget mycket nöjda med städningen

Gunilla I
Escribió sobre Extra Rent

Natalia och Tatiana gör ett mycket bra jobb. De arbetar snabbt och effektivt. De är alltid lika positiva, hjälpsamma och trevliga. Jag är mycket nöjd. Gunilla Isberg

Helen O
Escribió sobre Extra Rent

Alltid professionella, snabba och trevliga! Så nöjd!

Ewa S
Escribió sobre Extra Rent

Har städning var 4:e vecka. Är mycket nöjd. Trevliga och duktiga tjeer.

Ann Marie E
Escribió sobre Extra Rent

Jag har städning en gång i månaden och är mycket nöjd. Har tidigare haft varannan vecka. Allt fungerar enkelt och smidigt med städbolaget.

Catharina W
Escribió sobre Extra Rent

Trevliga , håller tiden , städar noggrant varje gång, tillmötesgående på kontoret när jag ville byta tid eller skall resa bort,. Helnöjd med allt , men har tänkt att höra efter om de har möjlighet att även städa i kylen nån gång då o då.Hade varit toppen ! Köpte från början återkommande en gång per månad. Rekommenderar dem till grannar men de är förmodligen inte öppna för att släppa in ” främlingar”, vilket inte är nåt problem!

Maria K
Escribió sobre Extra Rent

Jag är mycket nöjd med Extra Rent, vänliga och tillmötesgående på alla sätt. Och mycket duktig och trevlig personal ! Vi har köpt deras tjänster i flera år nu och de lever upp till alla förväntningar på ett stabilt och bra företag.

Jörgen K
Escribió sobre Extra Rent

Vi uppskattar er punktlighet och bra kommunikation ! Noggrann städning och effektivt utförande. Vi är mycket nöjda och ser fram emot ett fortsatt bra samarbete !

Ann-margreth K
Escribió sobre Extra Rent

Skött uppdraget väl. De som varit hos oss 95% polskor gjort ett mycket bra jobb. Alltid på topp och plikttrogna. Saknar de manliga städarna.

Lena L
Escribió sobre Extra Rent

Vi har alltid varit nöjda med vår fönsterputsning och dom som utfört det.

Els-Marie H
Escribió sobre Extra Rent

De kommer på uttalad tid eller meddelar om ändring behövs. De är noggranna. Jag känner mig nöjd efter deras besök.

Nicole L
Escribió sobre Extra Rent

Jättenöjd. Så rent och fint. Vi hade flyttstädning av vårt radhus i Djupadal.

Niclas B
Escribió sobre Extra Rent

Snabb svar med offert och bra städat,

Peter K
Escribió sobre Extra Rent

Bra städning, inget att anmärka på.

Ida S
Escribió sobre Extra Rent

Städningen i sig själv var bra men en list hade slitits av väggen i processen. Istället för att proaktivt informera mig om detta fick jag dra i det och kundtjänst agerade som att de inte förstod varför jag var upprörd och ville ha kompensation. Var väldigt besviken på den hanteringen och kommer därför inte anlita bolaget igen.

Lotta M
Escribió sobre Extra Rent

Lätt att boka. Utmärkt fönsterputsare - Ivan!

Hanna M
Escribió sobre Extra Rent

Professionella. lätta att få kontakt med vid behov

Bodil E
Escribió sobre Extra Rent

Bra med samma personal så gott som varje gång. De vet vilka rutiner som passar oss bäst. Alltid hjälpsamma, noggranna och pålitliga. Vi känner att vi får valuta för pengarna.

Emma D
Escribió sobre Extra Rent

Anlitade Extra rent för flyttstäd och är mycket nöjda!

Carina T
Escribió sobre Extra Rent

Bra service, kommer i tid, fakturan skickas efter utförd tjänst och fönsterna blir bra. Proffsiga.

Ingrid S
Escribió sobre Extra Rent

Har nu varit kund hos Extra Rent i flera år och det har fungerat mycket bra! Jag har haft förmånen att ha samma personal för det mesta. Det är värdefullt. Uppskattar mycket personalens kompetens och trevliga uppträdande. Alltid lätt att komma i kontakt med företaget. Extra Rent lever upp till mina förväntningar.

Ann-Christine N
Escribió sobre Extra Rent

Jag är mycket nöjd. Det blir Extra Rent! Dessutom trevlig personal. I januari har jag bokat abonnemang på städning.

Solveig B
Escribió sobre Extra Rent

Trevlig och mycket kompetent - så fina rena fönster nu

Katrin J
Escribió sobre Extra Rent

Alltid proffsigt och skinande rent. Trevligt bemötande från all personal jag varit i kontakt med. Rimliga priser. Är nöjd kund sedan många år.

Ivonne S
Escribió sobre Extra Rent

Bra personal som gärna hjälper till lite extra. Men jag skulle gärna vilja ha samma personal som kommer varje gång.

Åsa A
Escribió sobre Extra Rent

Trevlig och duktig personal. Tillmötesgående service om man behöver ändra tid etc.

Lisbeth Buvrell R
Escribió sobre Extra Rent

Noggranna och lämnar ett välgjort arbete