Fällarn AB

Välkommen till Fällarn AB!

Vi på Fällarn AB arbetar året om i alla slags miljöer och ser till att individanpassa för de behov som du har. Vad gör vi? Kort och gott: Vi fäller träd! 10 års erfarenhet av trädfällning med utbildad och kunnig personal.

Tjänster: Trädfällning, sektionsfällning, stubbfräsning, flisning, entreprenad, skottning, utbildningar inom trädfällning och mycket mer.

Vi har alla de behörigheter som krävs för att kalla sig arborist och i arbetet som arborist kommer alltid säkerheten först, både för dig som kund och våra anställda. Vi tar vårt arbete på största allvar och vårt mål är att lämna dig med en god upplevelse av oss.

Utmärkelser

72 omdömen om Fällarn AB

Sedan starten hos Reco 2022
    2023-03-16 Verifierad kund
    Bra utbildning där inget lämnas åt slumpen!
    2022-12-19 Verifierad kund
    Ett företag med en ung ägare som har en entreprenörsanda som andra företag borde vara avundsjuk på. Härliga å duktiga medarbetare.
    Det arbete som utförs görs snabbt och proffsigt. Har de lovat något så sker det också. Alltid till full belåtelse! Ingenting verkar omöjligt för honom, litet som stort.
    Vi rekomenderar Alexis m medarbetare varmt.
    God Jul å Gott Nytt År//Birgitta o Carl-Eric
    Hej Birgitta och Carl-Eric, Tack ert fina omdöme, vi uppskattar er feedback och strävar alltid efter att bli ännu bättre i vårt yrke. Ni är varmt välkommen att kontakta oss nästa gång ni behöver hjälp med trädfällning.
    2022-11-27 Verifierad kund
    Trevligt bemötande och enkel att ha att göra med!
    2022-11-18 Verifierad kund
    Mycket fint bemötande genom hela uppdraget av samtliga inblandade.
    Proffesionellt genomfört. Smidigt och lättsamt.
    Trevliga och glada medarbetare. Lyhörda.
    Vill varmt rekommendera företaget ” Fällarn”.
    2022-11-17 Verifierad kund
    Bästa servicen, återkopplingen och framför allt, rådgivningen av vad som blir snyggt och bra. Den kunskapen inte vi besitter fick vi proffsigt bemötande och förslag på. Allt blev toppen, både naturen och våra önskemål.

Dessutom tog de bort allt sly, alla grenar och stammar, så vi behöver inte göra något mer!
    Så bra!
    Underbart att höra Liena, Det blev riktigt bra på er tomt. Kul att ni sparade några av träden för att få den där parkkänslan. Ni är varmt välkommen att kontakta oss nästa gång ni behöver hjälp med trädfällning.
    2022-11-06 Verifierad kund
    Tydlig offert utifrån vår beställning. Bra genomförande av uppdraget och bra städat på tomten efter fullgjort uppdrag, som var fällning av ett antal träd på vår fritidshusområde.
    Snabb mailkommunikation kring uppdraget. Sammanfattningsvis: Bra leverans, vi är mycket nöjda, ett prisvärt uppdrag.
    Underbart att höra Sven, du är varmt välkommen att kontakta oss nästa gång du behöver hjälp med trädfällning.
    2022-11-04 Verifierad kund
    Riktigt bra, fick lära mig mycket.
    2022-10-29 Verifierad kund
    Snabbt och gjort. 😊 On time. Xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
    2022-10-27 Verifierad kund
    På ett mkt bra sätt. Stort kundfokus, bra info under hela projektet.
    Uppfyllde alla förväntningar till fullo.
    Sammantaget perfekt projektsprocess.
    Jag köpte borttagande av träd, stubbar och sly på min tomt. Fastprisavtal
    Hej Tore, Tack för ditt omdöme, det värmer att du tog dig tid till att svara.
    2022-10-27 Verifierad kund
    Snabb återkoppling, gott resultat och bra service!
    Hej Josefine, tack för ditt omdöme. Välkommen att kontakta oss nästa gång du behöver hjälp med trädfällning.
    2022-10-25 Verifierad kund
    På alla plan så proffsigt och snabb som jag hört från vänner som anlitat företaget tidigare för trädfällning/trädvård.
    Slutresultatet hos mig blev än bättre än jag förväntat mig. Lyhörd för mina önskemål, generös med rådgivning ang diverse frågor om olika träd på fastigheten, glad och trevlig hela teamet som sektionsfällde flera träd med särskild miljöhänsyn. Jag kommer definitivt att rekommendera Fällaren AB vidare!
    Hej Christl, tack för ditt fina omdöme. Vi uppskattar din feedback och strävar alltid för att bli ännu bättre i vårt yrke. Välkommen att kontakta oss nästa gång du behöver hjälp med trädfällning.
    2022-10-25 Verifierad kund
    Snabbt och enkelt att få kontakt och trevligt bemötande. Snabbt och snyggt utfört arbete
    Hej Anja, tack för ditt omdöme. Välkommen att kontakta oss nästa gång du behöver hjälp med trädfällning.
    2022-10-23 Verifierad kund
    Bra bemötande och bra utfört arbete
    2022-10-21 Verifierad kund
    Bra bemött.
    Snabbt och bra arbete.
    2022-10-21 Verifierad kund
    Tydliga offerter, bra kommunikation kring vad som ska göras och kloka förslag på saker som bör läggas till. Kunskap och service i alla led!
    Hej Lars,
    Stort tack för ditt omdöme, det glädjer oss att du är nöjd över vår kunskap kring trädfällning 🌲
    2022-10-15 Verifierad kund
    Trädfällning. blev bra och hyfsade priser.
    2022-10-13 Verifierad kund
    Snabbt svar på förfrågan. Flexibla vid byte av tid.
    Mycket professionellt bemötande. Arbetet med trädfällning utfördes snabbt o effektivt. Sammantaget mycket bra!!
    Tack Dag för ditt omdöme, vi uppskattar din feedback och strävar alltid för att bli ännu bättre i vårt yrke.
    2022-10-10 Verifierad kund
    Bra kommunikation ! Fungerade föredömligt.
    2022-10-10 Verifierad kund
    lugnt och pedagogiskt trevligt
    2022-10-07 Verifierad kund
    Snabb och trevlig återkoppling vid första kontakt, tydlig offert och bra planering. Jobbet väldigt bra utfört.
    Tack för ert omdöme, vi uppskattar din feedback och strävar alltid för att bli ännu bättre i vårt yrke.
    2022-09-29 Verifierad kund
    Bra , proffsig och snabb. inte första gången vi anlitar Fällarn.
    Tack för omdömet. Ni är varmt välkommen att kontakta oss nästa gång ni behöver hjälp med trädfällning.
    2022-09-24 Verifierad kund
    Bra det fungerar mycket bra,jag kommer att boka in detta företag att fortsätta för mig mvh Niklas w
    Hej Niklas, Tack för omdömet. Snart är det dags att klippa ner din häck igen. Vi hörs fram mot våren.
    Hälsningar Alexis på Fällarn
    2022-09-24 Verifierad kund
    Ett trevligt bemötande och ett proffsigt utfört jobb
    Hej Per, tack för omdömet. Du är varmt välkommen att kontakta oss nästa gång du behöver hjälp med trädfällning.
    2022-09-22 Verifierad kund
    Jag har köpt begagnade motorsågar och det har varit över förväntan. Snabbt och proffsigt bemötande och utmärkt skick på sågarna.
    Hej, Skönt att ni känner er nöjda med motorsågarna ni köpt.
    Hälsningar Alexis
    2022-09-22 Verifierad kund
    Snabbt jobbat och otroligt fint städat efter borttag av stor Björk på min tomt.
    Hej Hans, tack för omdömet. Du är varmt välkommen att kontakta oss nästa gång du behöver hjälp med trädfällning.
    2022-09-21 Verifierad kund
    Så proffesionell och inspirerande instruktör. Kan varmt rekommendera att gå en kurs hos Fällarn!
    Hej Angelica, Skönt att du känner dig nöjd med röjsågskursen.
    allt bra
    Bra bemötande
    motsvarade mina förväntningar
    allt bra kan rekommendera dom
    2022-09-21 Verifierad kund
    Superproffsigt och trevligt gäng. Har all kunskap och alla prylar som behövs för att ta ner även dom knepigaste träd. Rekommenderas starkt.
    Hej Carl, Tack för omdömet och rekommendationen. Rätt prylar och kunskap kommer vi långt på.
    2022-09-19 Verifierad kund
    Alltid trevligt och professionellt bemötande, samt utför kvalitativa tjänster på utlovad tid. Extra plus till att de ser till helheten och aldrig lämnar något ogjort kvar, utan städar upp och fixar snyggt in i detalj. Otroligt service minded och duktigt gäng.
    Tack för ditt omdöme, vi uppskattar er feedback och strävar alltid för att bli ännu bättre i vårt yrke.
    2022-09-19 Verifierad kund
    Mycket bra kundbemötande och utfört arbete
    Hej Per, skönt att ni känner er nöjda med jobbet vi utförde hos er.
    Hälsningar Alexis på Fällarn 🌲
    2022-09-19 Verifierad kund
    Toppenbra från första kontakten till att jobbet var klart!
    Tack för det fina omdömet.
    2022-09-19 Verifierad kund
    Pedagogiskt o lättsamt med röjsågskurs
    Kul att ni känner er nöjda med kursen. Hoppas ni håller Vemdalen fritt från sly framöver.
    Hälsningar Alexis på Fällarn 🌲
    2022-09-18 Verifierad kund
    Snabbt, kul, grundligt utfört!
    Tack för ett fint omdöme Per, du är varmt välkommen att kontakta oss nästa gång du behöver hjälp med trädfällning.
    2022-09-18 Verifierad kund
    Trevliga grabbar som gjorde ett kanonjobb.
    Tack för ett fint omdöme.
    Hälsningar grabbarna på Fällarn 🌲
    2022-09-18 Verifierad kund
    Snabbt svar på min förfrågan och ett utmärkt utfört arbete
    Tack för ett fint omdöme, du är varmt välkommen att kontakta oss nästa gång du behöver hjälp med trädfällningen.
    Bemötande bra
    Kunnande bra
    utförande bra
    Tack för ett fint omdöme.
    2022-09-18 Verifierad kund
    Mycket gott bemötande båda gånger jag haft kontakt med Fällarn AB.

Trädfällning och kapning utfördes utan något att anmärka på från min sida. Jag upplever att de har god kompetens och jag fick goda råd gällande hur jag skulle hantera/elda alla grenar och kvistar.

Jag är mycket nöjd med det arbete som utfördes av de trevliga fällarna!
    Tack för ett fint omdöme Susanne, du är varmt välkommen att kontakta oss nästa gång du behöver hjälp med trädfällningen.
    Hälsningar Alexis och Caroline på Fällarn 🌲
    2022-09-18 Verifierad kund
    Det jag riktigt gillade var att allt var klart när det skulle, även bortforslingen av restmaterial.
    Tack för ditt omdöme.
    2022-09-17 Verifierad kund
    Lätt att få kontakt och få jobbet gjort snabbt. Kunnig personal som också kan ge råd och tips om vilka träd som ska fällas mm.
    Tack för ditt omdöme, det värmer att du tog dig tid till att svara. Kul att vi får hjälpa till med tips och råd.
    Hälsningar Fällarngänget
    2022-09-17 Verifierad kund
    Utmärkt utfört arbete med fällning av stor gran och fräsning av stubbe...
    Trevliga killar, lättsamma och proffsiga!
    Hej Ronny, Tack för ditt omdöme. Det är kul när vi får både fälla träden och fräsa bort stubbarna. Blir som allra finast slutresultat då.
    Bäst i alla avseenden
    Har anlitat Fällarn förut.
    Tack Stefan! Du är varmt välkommen att kontakta oss nästa gång du behöver hjälp med trädfällningen.
    Trevliga
    Punktlig
    Snabba
    Duktiga
    Dom tog bort ett träd
    Hej Carina, skönt att du är nöjd. Du är varmt välkommen att kontakta oss nästa gång du behöver hjälp med trädfällningen.
    2022-09-17 Verifierad kund
    Trevligt och proffsigt företag som gjorde ett snyggt jobb hemma hos mig när jag behövde ta ner ett stort träd på tomten.
    Underbart att höra Rickard, du är varmt välkommen att kontakta oss nästa gång du behöver hjälp med trädfällningen.
    2022-09-16 Verifierad kund
    Trädfällning. Proffsiga, trevliga killar som arbetade snyggt och snabbt! Suverän städning efter utfört arbete! Bl.a. genom att plocka upp en massa kottar!!
    Hej Stig,
    Stort tack för ditt omdöme, det glädjer oss att du är nöjd med slutstädet 🌲
    2022-09-16 Verifierad kund
    Proffsigt uppträdande och i yrket,
    Hej Ragnar,
    Stort tack för ditt omdöme 🌲
    2022-09-16 Verifierad kund
    Väldigt bra bemötande. Vi förväntade oss få en björk lite tuktad, men fick en upplevelse av verkligt professionellt utfört arbete med björken. Nu står björken kvar i ett lämpligare format.
    Vi är väldigt nöjda.
    Stort tack för ditt omdöme, det glädjer oss att du är nöjd över vår kunskap kring beskärning och trädfällning 🌲
    2022-09-16 Verifierad kund
    Mycket bra bemötande glad och trevlig
    Hade inte förväntat mig att det gick så smidigt och blev i princip inget kvar att städa bort
    Vi köpte trädfällning med bortforsling och sim sagt att det skulle gå så smidigt var en positiv överraskning Vi har rekommenderat Företaget till flera vi känner
    Tack Margaretha för ditt omdöme, vi uppskattar din feedback och strävar alltid för att bli ännu bättre i vårt yrke.
    2022-09-16 Verifierad kund
    5-stjärnig utbildning och mycket trevligt..
    Rekommenderas..!
    Hej Erik,
    Stort tack för ditt omdöme, det glädjer oss att du är nöjd 🌲
    2022-09-16 Verifierad kund
    Bra jobb. Bra städat efter avverkningen. Trevlig kontakt på telefon.
    Hej Hans,
    Stort tack för ditt omdöme, det glädjer oss att du är nöjd 🌲
    2022-09-16 Verifierad kund
    Väldigt trevligt bemötande vid båda kontakterna.Fick bilder och sms under arbetets gång när de fällde våra träd på tomten. Jag kunde även i efterhand bolla idéer om vad vi skulle göra med alla fällde träd. Supernöjda
    Hej Jeanette, Tack för ditt omdöme. Det är skönt att hålla kontakten med er kunder under arbetets gång🌲 Du är varmt välkommen att kontakta oss nästa gång du behöver hjälp med trädfällningen.
    Hälsningar gänget på Fällarn AB