Det har fungerat utmärkt alltifrån första kontakten till slutfört arbete.
Fällarn AB
Välkommen till Fällarn AB! Vi erbjuder trädfällning, stubbfräsning och motorsågs/röjsågs-utbildningar Vi jobbar året om i alla miljöer och hittar alltid lösningar efter era individuella behov. Vi har över 10 års erfarenhet av trädfällning i urbana miljöer. Vi utgår från Åre i Jämtland men arbetar runt om hela länet. Tillsammans...
223 omdömen om Fällarn AB
Sedan starten hos Reco 2022
Snabbt och bra jobb. Snabb återkoppling. Bra pris.
Korrekt och mycket serviceinriktad hantering från första samtalet till bortforslingen av sista grenen.
Proffsigt bemötande och mycket fint utfört arbete. Tillgänglig på både telefon, sms och mail och svarade snabbt och trevligt. Supernöjd!
Fällarn AB's representant møtte meg og gikk igjennom oppdraget, som siden ble gjennomført helt i henhold til vår avtale. Fällarn AB hogde trær på en tomt vi har i Copperhill, Åre. Jeg kan trygt anbefale Fällarn til andre som trenger hogst av trær! Lars, Trondheim
Snabbt och tryggt genomfört. Precis som jag önskade!
Bra. Kom i tid och gjorde det snabbt och professionellt. De missade en del sly i slänten annars ok.
Hej Gunnar, jag har mailat dig. Markera det sly som missats så tar vi ner det i veckan. Måste blivit en miss i kommunikationen. Men det löser vi. Allt gott, Alexis Lundmark
Pålitliga och noggranna. Väldigt trevligt bemötande. Rekommenderas.
Alltid utfört överenskommet jobb på utsatt tid och till förbestämt pris. Alltid tillgänglig och trevlig. Ger bra input och förslag på vad som behöver göras och vad som kanske kan vänta.
Snabb och effektiv trädfällning. Fint städat efter.
Fällarn gjorde ett fantastiskt jobb.
Veldig proffe og flinke folk Alt føltes veldig trygt og ordentlig. Jobben ble som avtalt til avtalt tid og pris. Varmt anbefalt 👍
Vi är väldigt nöjda! Rekommenderas starkt!
Mycket bra allt funkade bra. Trevlig personal
Skickliga, snabb och lämnade vår tomt städad med fina högra med timmer och kvistar.
Gott och snabbt bemötande. Allt utfört på bästa sätt enligt plan. Två stora träd fällda och kapade. Alla grenar flisade. Städat och snyggt.
Superbra kommunikation. Fint jobb och bra priser! Bara att rekommendera!!
Mycket bra bemötande, snabb bra hjälp. Träd som ramlat över ett förråd togs bort och allt blev bortforslat Mycket bra.
Fick mycket bra hjälp med att skota ett antal träd för vidarefrakt. Arbetet gick mycket smidigt och var väl utfört.
Mycket proffsigt utfört och väldigt trevligt bemötande.
Fällarn AB har nyligen fällt träd och tidigare även fällt och fräst stubbar på min tomt Fällarn är snabb effektiv och trevlig och kommer med goda råd och förslag om trädgårdsskötsel Jag kan varmt rekommendera Fällarn AB
Bra bemötande och skickligt utfört arbete.
Proffsigt och med trevligt bemötande.
Trevlig och kunnig personal. Fin utfört arbete och efterstädning.
Nöjd nöjd nöjd, proffsiga, kunniga samt trevliga!
Smidigt och professionellt och bra kommunikation.
Superbra kommunikation. Jobb väl utfört, på rätt tid och det kostade enligt avtal vilket jag tyckte var prisvärt. Jag fällde ett par större träd/ granar i en backe. Rekommenderas varmt!
Professionellt agerande - snyggt efterjobb! Bra bemötande!
Alltif möjd med deras jobb. Trevliga och städat och snyggt efteråt.
Fantastiskt bemötande av Alexis och hans bror som var hos mig och tog ned nio träd. Det tog två timmar för dem att fälla träden, städa tomten och forsla bort allt. Jag är imponerad av deras effektivitet och det proffsiga arbetet. Om jag vill ta bort flera träd så kommer Fällarn AB absolut att vara mitt förstaval. Carina Asplund
Snabb och proffsig levarans och ett trevligt bemötande. Resultatet blev över föeväntan.
Kontaktade Fällarn på en Lördag, offerten kom på Tisdagen, på Onsdagen är jobbet klart!
Fällarn gjorde ett väldigt proffsigt jobb. Roligt att se deras fina samarbete. Mycket väl bemötande. Granen som sågades ner, blev också väl omhändertagen till 3 huggkubbar, och ett antal enmetersbitar som blir till gåvor. Tack för ett bra jobb. Kommer att rekommendera vidare. 🌿🌿🌿
Allt gick mycket bra och smidigt, kan varmt rekommendera.
Ett mycket positivt helhetsintryck. Genomförde allt snabbt och effektivt enligt vår överenskommelse.Uppvisar stor kompetens i hantverket samt har en imponerande kvalitet på sin utrustning
Vi tycker Fällarn var så bra, en självklar 5a!
Superbra, kunniga, utmärkt utrustning, perfekt planering hur och vart de skulle fälla trädet. Mycket trevliga och kom när de hade lovat. Finns inget alls att klaga på.
Snyggt säkert och snabbt. Fakturan var begriplig och rimlig! Tack.
Snabb service och bra resultat. Proffsigt utfört!
Trevligt bemötande, snabb offert till utfört jobb. Snabb offert och faktura. Fint och proffsigt utfört jobb.
Jag fick hjälp att gallra ur en dunge och allt sköttes fantastiskt proffsigt och smidigt.
Duktig och professionell. Lämnar fina jobb
Smidigt, snabbt och lätt. Allt gick smidigt.
Trevligt, snabbt, effektivt och välstädat efteråt!
Snabbt svar, bra jobb, rimligt pris. Trevligt bemötande.
Hej har inte sätt resultatet var/är bortrest. Återkommer nästa vecka
Vi använde Fällarn AB till att gallra bort några träd från villatomten. Väldigt snabba att återkomma, besöka oss och ge offert. Priset rimligt och väldigt flexibla med att justera offerten när vi fick kalla fötter angående ett par av träden bara några dagar innan jobbet skulle slutföras. När jobbet var klart fanns det bara stubbarna kvar (vi beställde inte stubbfräsning) och alla grenar och annat spån var bortstädat. De tog med en stor flismaskin med flak som effektivt tog hand om alla rester. Kvar fanns bara fint uppsågade stubbar att klyva till kaminen. Kan verkligen rekommendera företaget!
Deras jobb utfördes på ett bra sätt allt från offert till utfört arbete på plats.
Bra planerad utbildning och väl genomförd.
Mycket imponerad av det proffsiga, effektiva arbetet som Fällarn utförde när de fällde en jättestor asp. 100% nöjd.