Fällarn AB

fallarn.se
  • BadgeFourYears
  • BestInSweden2025
4.9

Välkommen till Fällarn AB! Vi erbjuder trädfällning, stubbfräsning och motorsågs/röjsågs-utbildningar Vi jobbar året om i alla miljöer och hittar alltid lösningar efter era individuella behov. Vi har över 10 års erfarenhet av trädfällning i urbana miljöer. Vi utgår från Åre i Jämtland men arbetar runt om hela länet. Tillsammans...

223 omdömen om Fällarn AB

Sedan starten hos Reco 2022

Malin A
Skrev om Fällarn AB

Det har fungerat utmärkt alltifrån första kontakten till slutfört arbete.

Andreas M
Skrev om Fällarn AB

Snabbt och bra jobb. Snabb återkoppling. Bra pris.

Olof H
Skrev om Fällarn AB

Korrekt och mycket serviceinriktad hantering från första samtalet till bortforslingen av sista grenen.

Mona L
Skrev om Fällarn AB

Proffsigt bemötande och mycket fint utfört arbete. Tillgänglig på både telefon, sms och mail och svarade snabbt och trevligt. Supernöjd!

Lars B
Skrev om Fällarn AB

Fällarn AB's representant møtte meg og gikk igjennom oppdraget, som siden ble gjennomført helt i henhold til vår avtale. Fällarn AB hogde trær på en tomt vi har i Copperhill, Åre. Jeg kan trygt anbefale Fällarn til andre som trenger hogst av trær! Lars, Trondheim

Jan Å
Skrev om Fällarn AB

Snabbt och tryggt genomfört. Precis som jag önskade!

Gunanr F
Skrev om Fällarn AB

Bra. Kom i tid och gjorde det snabbt och professionellt. De missade en del sly i slänten annars ok.

Svar från Fällarn AB

Hej Gunnar, jag har mailat dig. Markera det sly som missats så tar vi ner det i veckan. Måste blivit en miss i kommunikationen. Men det löser vi. Allt gott, Alexis Lundmark

Anna B
Skrev om Fällarn AB

Pålitliga och noggranna. Väldigt trevligt bemötande. Rekommenderas.

Inger S
Skrev om Fällarn AB

Alltid utfört överenskommet jobb på utsatt tid och till förbestämt pris. Alltid tillgänglig och trevlig. Ger bra input och förslag på vad som behöver göras och vad som kanske kan vänta.

Staffan H
Skrev om Fällarn AB

Snabb och effektiv trädfällning. Fint städat efter.

Stefan L
Skrev om Fällarn AB

Fällarn gjorde ett fantastiskt jobb.

Jens R
Skrev om Fällarn AB

Veldig proffe og flinke folk Alt føltes veldig trygt og ordentlig. Jobben ble som avtalt til avtalt tid og pris. Varmt anbefalt 👍

Ingeborg M
Skrev om Fällarn AB

Vi är väldigt nöjda! Rekommenderas starkt!

Sonja R
Skrev om Fällarn AB

Mycket bra allt funkade bra. Trevlig personal

Gunn M
Skrev om Fällarn AB

Skickliga, snabb och lämnade vår tomt städad med fina högra med timmer och kvistar.

Eva K
Skrev om Fällarn AB

Gott och snabbt bemötande. Allt utfört på bästa sätt enligt plan. Två stora träd fällda och kapade. Alla grenar flisade. Städat och snyggt.

Emelie I
Skrev om Fällarn AB

Superbra kommunikation. Fint jobb och bra priser! Bara att rekommendera!!

Kerstin F
Skrev om Fällarn AB

Mycket bra bemötande, snabb bra hjälp. Träd som ramlat över ett förråd togs bort och allt blev bortforslat Mycket bra.

Lars G
Skrev om Fällarn AB

Fick mycket bra hjälp med att skota ett antal träd för vidarefrakt. Arbetet gick mycket smidigt och var väl utfört.

Ros-Marie N
Skrev om Fällarn AB

Mycket proffsigt utfört och väldigt trevligt bemötande.

Christina H
Skrev om Fällarn AB

Fällarn AB har nyligen fällt träd och tidigare även fällt och fräst stubbar på min tomt Fällarn är snabb effektiv och trevlig och kommer med goda råd och förslag om trädgårdsskötsel Jag kan varmt rekommendera Fällarn AB

Tommy L
Skrev om Fällarn AB

Bra bemötande och skickligt utfört arbete.

Annika O
Skrev om Fällarn AB

Proffsigt och med trevligt bemötande.

Anne O
Skrev om Fällarn AB

Trevlig och kunnig personal. Fin utfört arbete och efterstädning.

Emma H
Skrev om Fällarn AB

Nöjd nöjd nöjd, proffsiga, kunniga samt trevliga!

Maria N
Skrev om Fällarn AB

Smidigt och professionellt och bra kommunikation.

Charlotta K
Skrev om Fällarn AB

Superbra kommunikation. Jobb väl utfört, på rätt tid och det kostade enligt avtal vilket jag tyckte var prisvärt. Jag fällde ett par större träd/ granar i en backe. Rekommenderas varmt!

Ulf T
Skrev om Fällarn AB

Professionellt agerande - snyggt efterjobb! Bra bemötande!

Annica G
Skrev om Fällarn AB

Alltif möjd med deras jobb. Trevliga och städat och snyggt efteråt.

Lajla A
Skrev om Fällarn AB

Fantastiskt bemötande av Alexis och hans bror som var hos mig och tog ned nio träd. Det tog två timmar för dem att fälla träden, städa tomten och forsla bort allt. Jag är imponerad av deras effektivitet och det proffsiga arbetet. Om jag vill ta bort flera träd så kommer Fällarn AB absolut att vara mitt förstaval. Carina Asplund

Peter J
Skrev om Fällarn AB

Snabb och proffsig levarans och ett trevligt bemötande. Resultatet blev över föeväntan.

Per E
Skrev om Fällarn AB

Kontaktade Fällarn på en Lördag, offerten kom på Tisdagen, på Onsdagen är jobbet klart!

Christina W
Skrev om Fällarn AB

Fällarn gjorde ett väldigt proffsigt jobb. Roligt att se deras fina samarbete. Mycket väl bemötande. Granen som sågades ner, blev också väl omhändertagen till 3 huggkubbar, och ett antal enmetersbitar som blir till gåvor. Tack för ett bra jobb. Kommer att rekommendera vidare. 🌿🌿🌿

André O
Skrev om Fällarn AB

Allt gick mycket bra och smidigt, kan varmt rekommendera.

Clas-Göran H
Skrev om Fällarn AB

Ett mycket positivt helhetsintryck. Genomförde allt snabbt och effektivt enligt vår överenskommelse.Uppvisar stor kompetens i hantverket samt har en imponerande kvalitet på sin utrustning

Linnea S
Skrev om Fällarn AB

Vi tycker Fällarn var så bra, en självklar 5a!

Ulla W
Skrev om Fällarn AB

Superbra, kunniga, utmärkt utrustning, perfekt planering hur och vart de skulle fälla trädet. Mycket trevliga och kom när de hade lovat. Finns inget alls att klaga på.

Johan S
Skrev om Fällarn AB

Snyggt säkert och snabbt. Fakturan var begriplig och rimlig! Tack.

Sofia B
Skrev om Fällarn AB

Snabb service och bra resultat. Proffsigt utfört!

Solweig S
Skrev om Fällarn AB

Trevligt bemötande, snabb offert till utfört jobb. Snabb offert och faktura. Fint och proffsigt utfört jobb.

Per A
Skrev om Fällarn AB

Jag fick hjälp att gallra ur en dunge och allt sköttes fantastiskt proffsigt och smidigt.

Lisa B
Skrev om Fällarn AB

Duktig och professionell. Lämnar fina jobb

Monica Ö
Skrev om Fällarn AB

Smidigt, snabbt och lätt. Allt gick smidigt.

Hans H
Skrev om Fällarn AB

Trevligt, snabbt, effektivt och välstädat efteråt!

Eva K
Skrev om Fällarn AB

Snabbt svar, bra jobb, rimligt pris. Trevligt bemötande.

Nils H
Skrev om Fällarn AB

Hej har inte sätt resultatet var/är bortrest. Återkommer nästa vecka

Jonas A
Skrev om Fällarn AB

Vi använde Fällarn AB till att gallra bort några träd från villatomten. Väldigt snabba att återkomma, besöka oss och ge offert. Priset rimligt och väldigt flexibla med att justera offerten när vi fick kalla fötter angående ett par av träden bara några dagar innan jobbet skulle slutföras. När jobbet var klart fanns det bara stubbarna kvar (vi beställde inte stubbfräsning) och alla grenar och annat spån var bortstädat. De tog med en stor flismaskin med flak som effektivt tog hand om alla rester. Kvar fanns bara fint uppsågade stubbar att klyva till kaminen. Kan verkligen rekommendera företaget!

Ulf L
Skrev om Fällarn AB

Deras jobb utfördes på ett bra sätt allt från offert till utfört arbete på plats.

Erik F
Skrev om Fällarn AB

Bra planerad utbildning och väl genomförd.

Anita L
Skrev om Fällarn AB

Mycket imponerad av det proffsiga, effektiva arbetet som Fällarn utförde när de fällde en jättestor asp. 100% nöjd.