Punktliga och seriösa. Effektiva men samtidigt aktsamma och varsamma om saker och boende. Kartonger fanns att låna med fiffigt etikettsystem.
Falu Expressbyrå AB
Falu Expressbyrå AB är Dalarnas enda auktoriserade flyttföretag! Med en mångårig erfarenhet inom flyttbranschen erbjuder vi komplett och kvalitativ flyttservice till företag och privatpersoner. Vår flyttjänst inkluderar allt från planering till färdig flytt, och vi kan även hjälpa till med transport och montering av möbler...
195 omdömen om Falu Expressbyrå AB
Sedan starten hos Reco 2024
Två starka grabbar från Bergströms flytt som blivit uppköpta av Falurxpress kom och hjälpte mig med min flytt. Totalt 10 trappar upp och ner, otroligt försiktiga med möbler osv. jag hade märkt upp kartongerna med angivna rum (för att jag själv skulle kunna ha ordning efter flytt) och varenda låda stod i respektive rum som nämnt på kartongen, det där lilla extra som gör väldigt mycket. Jag är så tacksam för sånna hjälpsamma och fantastiska flyttgubbar. Kommer varmt rekommendera Falurxpress & Bergströms. Supernöjd.
Allt har fungerat så bra jättenöjd
Trevlig, effektiv och proffsigt utförd flytt och flyttstäd!
Utmärkt. Från första kontakt till första besöket och till själva flytten och städningen. De har tålmodigt svarat på alla frågor jag haft. Rekommenderas verkligen!
Flytten gick så smidigt, snabbt & enkelt. Trevligt bemötande. Rekommenderar er för flytt samt flyttstädning ❤️
Trevliga, snabba och försiktiga! Rekommenderas!
Allt stämt vi kommit överens om, trevlig och hjälpsam personal, rekommenderas!
Bra och snabb service Klar och tydlig offert
Definitivt det proffsigaste företaget jag mött. Fenomenalt proffsigt.
Fönsterputs med bra resultat. Vi är nöjda!
Mycket trevliga och bra service! Trygg flytt av piano nedför brant och snäv trappa.
Kanon från offert till genomförande, supernöjd👍
Otroligt nöjd med både utfört arbete och bemötande. Var lite kommunikationsmiss gällande planering men det löste dom galant. Tusen tack!
Mycket snabb, effektiv och professionell flytthjäl9.
Snabb och prisvärd hjälp med att flytta en kyl/frys. Enkelt att få kontakt och boka utan problem.
Väldigt snabba att ringa upp och svara på offerten och diskutera kring allt. Lätt att få kontakt med via mail under hela processen. Fick hjälp med flytt och magasinering. Tyvärr blev det någon sammanblandning eller miss i kommunikationen. Vi hade rätt tight schema då vi skulle börja flytta ur 07 för våra städ skulle kunna komma 08 och börja putsa fönster osv. Det dök inte upp några kl 07 utan man trodde bokningen var kl 12. Det hade ju kunnat sluta i katastrof men tack vara rådigt handlande löste man det från Falu Expressbyrå...
Köpte dörrar på Blocket och behövde få upp dem från Skåne till Dalarna. Bra bemötande och väldigt hjälpsamma hela vägen.
Hade beställt en flyttstädning. Trevligt bemötande och bra service. Dock fick jag påminna om fönster som skulle putsas och dels torkades inte våtrumstapet i dusch och avtorkningsbar väv på toalett av, vilket är märkligt eftersom om man själv skulle "flyttstäda" så skulle man varit överallt och skrubba. Dels användes någon slags glans medel på golvet i klinkrad hall så fogarna blev flammiga. Onödigt.
Snabba, effektiva men samtidigt noggranna.
Har anlitat dem minst 5 ggr för både egen och nära anhörigs räkning. Har anlitat dem för både packning, flyttning och städ. Jag kan bara ge toppbetyg för alla delar. De är superseriösa, lyssnar noggrant in de önskemål man har, är varsamma, effektiva, pålitliga och har alltid ett trevligt och hjälpsamt bemötande. Kan verkligen rekommendera dem å det varmaste!
de kom i tid trevliga och duktiga och allt gick jättebra så det kan jag rekommendera. Tack så mycket
Utmärkt på alla sätt! Professionellt, trevligt, snabba svar, riktigt bra service och noggrannhet vid flytten
Trevliga. Snabba och proffsiga
Positiva medarbetare, tydlig information
Falu expressbyrå har verkligen varit en guldkant i flytten. När precis allt annat har varit upp och ner så har åtminstone det praktiska i logistiken varit tryggt och stabilt. De har funnit med hela vägen, från första diskussionen till sista lådan. Lösningsorienterade, flexibla och förstående. De har ett bra system för ordning i kaoset där det blir relativt överskådligt med bohaget även i en värld av flyttlådor när man är på plats i det nya. Själva flyttdagarna var välorganiserade och imponerande effektiva. Personalen var...
Det var toppen. En av gubbarna hade en sommarjobbare med sig och han var så pedagogisk när han förklarade för sommarjobbaren hur han skulle bära och varför man bar på ett visst vis. Allt var toppen. Kan varmt rekommendera dessa!
Vi är jättenöjda med flytten och ett trevligt bemötande, både med kontakten med Falu Expressbyrå på kontoret och dom som skötte flytten. Bra kommunikation hela vägen.
Stort tack för bra hjälp av lossning av bohag. Mvh June Express AB
Otroligt bra! Punktliga och supertrevliga killar. Effektiva och serviceinriktade till 100%. Jag är supernöjd!
Köpte flyttkartonger . Det löstes snyggt
Hej Torbjörn, 😊 Tack för du tog dig tid att lämna en recension. Vi på Falu Expressbyrå önskar dig en fin dag!
Trevligt bemötande och fick bra information. Dom gjorde ett fantastisk jobb med städning i min lägenhet. Dom kommer jag att rekomendera till andra.
Hej Marita, 😊 Tusen tack för fina ord, vi är glada att vi fick hjälpa er med flyttstädningen. // Falu Expressbyrå
Otroligt bra och professionell personal, är super nöjd med allt ifrån service till hur dom hanterade möbler och ägodelar. Stark rekommendation ifrån mig om man vill ha en helthetslösning på sin flytt! Mvh Adam
Hej Adam, 😊 Tusen tack för fina ord, vi är glada att vi fick hjälpa till med flytt och flyttstädning // Falu Expressbyrå
Trevlig och kunnig personal som snabbt och omtänksamt flyttade vårt bohag när vi bytte lägenhet.
Hej Erik, 😊 Tack så jättemycket för ett fint omdöme! //Falu Expressbyrå
Så bra att själv kunna ringa och få prata med någon, alltid snabba svår på frågor. Flytten gick snabbt och effektivt, jag är så nöjd
Hej Ann, 😊 Vad härligt att du är nöjd med flytten. Vi hoppas du kommer trivas i ditt nya boende! ☀️ // Falu Expressbyrå
Dom gjorde ett bra jobb med att flytta en massa gymmaskiner. Bra pris också👍😁
Hej Kjell, 😊 Tusen tack för fint omdöme och tack för vi fick hjälpa till med dina gymmaskiner 💪 // Falu Expressbyrå
Falu Expressbyrå är en trevlig och professionell flyttfirma. Mvh An
Hej Ann, 😊 Tusen tack för du tog dig tid att lämna ett omdöme till oss. // Falu Expressbyrå
Så nöjd snabba och effektiva mkt trevliga grabbar som hjälpte mig. Snabb hjälp från Sara att beställningen gick igenom så fort trots väntande storhelg. Väldigt nöjd
Hej Jessica, 😊 Tusen tack för fina ord, vi är glada att vi fick hjälpa till! // Falu Expressbyrå
Otroligt duktiga. Finns inget att klaga på.
Hej Kayvan, 😊 Tusen tack! // Falu Expressbyrå
Vi hade fönstertvätt den 22/4. Det kom en kille från Falu Expressbyrå och tvättade våra fönster. Mycket effektiv kille, och rent blev det. Tack!
Hej Bo, 😊 Tack så mycket för fina ord, visst är det väl härligt med rena fönster 😊 // Falu Expressbyrå
Det gick bra och smidigt med flytthjälpen. Allt utfördes professionellt och enligt offerten. Det var en bra kommunikation med företaget och lätt att komma i kontakt vid behov.
Hej Lena, 😊 Tusen tack för ett fint omdöme. // Falu Expressbyrå
Väldigt proffsigt bra bemötande
Hej Per, 😊 Tusen tack för fina ord och tack för vi fick hjälpa er. // Falu Expressbyrå
Klockrent! Jag fick exakt det jag önskade på exakt den tiden jag ville få det gjort.
Hej David, 😊 tack så mycket för ett fint omdöme. Vi på Falu Expressbyrå önskar en trevlig helg ☀️
Två proffsiga och trevliga killar packade mitt kök och transporterade mina 2 rum o kök till ett nytt ställe. Är mycket nöjd. Allt flöt på mycket bra och sakerna hamnade på rätt ställe. Ni levde upp till mina förväntningar! Trevligt bemötande från offert till flytt. Mvh Annica G Scott
Hej Annica, 😊 tusen tack för fina ord och tack för vi fick hjälpa till med din flytt. Vi på Falu Expressbyrå önskar en trevlig helg ☀️
Superduktiga, trevliga och snabba grabbar som kom och flyttade åt mig! Starkt jobbat av Hampus med kollegor som fick kämpa i 3 trappor utan hiss. Rekommenderar starkt!
Hej Karin, 😊 Tusen tack för ett så fint omdöme. Ska hälsa grabbarna att ni är nöjda ☀️ Glad påsk önskar vi på Falu Expressbyrå!
Oerhört nöjda med både flytt och städning! Så bra resultat och väldigt smidiga och trevliga att ha å göra med. Det uppskattar vi och rekommenderar de starkt till andra som är i behov av samma tjänster.
Hej Maria! Tusen tack för ni tog er tid att lämna ett omdöme till oss. Vi är glada att vi fick hjälpa er med flytt och städning 😊 Trevlig helg önskar vi på Falu Expressbyrå! ❄️
Alltigenom superproffsigt, jättetrevligt och mycket effektivt!
Hej Ivar! Tusen tack för fina ord, det betyder mycket för oss att höra att du är nöjd 😊 Vi på Falu Expressbyrå önskar dig en fin dag! ❄️
Väldigt snabba och effektiva flyttkillar! Trevliga och bra service! Har använt mig av Falu expressbyrå två ggr för flytthjälp. Rekommenderas absolut.
Hej Linn! Tusen tack för den fina recensionen. Vi är glada att vi fått hjälpa dig att flytta och varmt välkommen tillbaka om ni behöver hjälp igen 😊 Vi på Falu Expressbyrå önskar er en fin vecka och lycka till med erat nya hem ❄️
Supertrevliga killar som hjälpte till med flytten och jättebra och enkla i kontakten innan flytten. 5 av 5 gällande allt. Rekommenderas
Hej Johan! Wow, tusen tack för era fina ord och tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme. Vi är glada att vi fick hjälpa er med flytten! 😊 Vi på Falu Expressbyrå önskar er en fin vecka ❄️
Professionellt och bra utfört arbete!
Hej Nordiqus! Tusen tack för en fin recension 😊 Vi på Falu Expressbyrå önskar er en fin dag 😊