Trevligt bemötande bra information utmärkt jobb Att få hjälp med vår sons gravsten som va på väg att falla ikull. Ett stort tack till personalen på Stenhuggeriet mvh Kristina & Christer
Falu Stenhuggeri AB
Falu Stenhuggeri – Hantverk och kvalitet sedan generationer Falu Stenhuggeri AB är ett familjeägt företag med mer än fyra decenniers erfarenhet av stenhantverk. Vi erbjuder professionell rengöring, renovering och komplettering av gravvårdar med stor omsorg och respekt för varje uppdrag. Utöver gravvårdar tillverkar och levererar...
10 omdömen om Falu Stenhuggeri AB
Sedan starten hos Reco 2026
Allt bra från första kontakt. Dock så blev det lite längre än den utlovade leveranstiden. Men sånt händer för alla.
Snabb leverans och bra kvalité på det skiffer jag köpt av Falu Stenhuggeri.
Det gläder oss att du är nöjd med både den snabba leveransen och kvaliteten på skiffern. Tack för att du valde Falu Stenhuggeri – varmt välkommen tillbaka när du behöver natursten igen!
Bad att få ett kostnadsförslag på ev arbete med en gravsten då det blev något missförstånd och arbetet blev utfört utan att vi beställt det. Vi fick betala resekostnaden för de som arbetat men inte arbetet med stenen som vi inte beställt.
Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme. Vi beklagar verkligen att det uppstod ett missförstånd kring beställningen. Vi är glada att vi kunde hitta en lösning tillsammans och uppskattar din förståelse. Dina synpunkter är värdefulla för oss och hjälper oss att bli ännu tydligare i vår kommunikation framöver.
Jag blev fantastiskt väl bemött och jag fick precis det jag önskade trots att jag förstod tt det kanske var lite för snabba förväntningar Så Tacksam 🙏💕
Stort tack för dina fina ord! 💙 Det gläder oss att vi kunde hjälpa dig och att du blev nöjd, trots den korta tidsramen. Vi gör alltid vårt bästa för att tillgodose våra kunders önskemål. Tack för ditt förtroende och varmt välkommen tillbaka om vi kan hjälpa dig igen. 🌸
Mycket bra och god service o information. Mvh Noomi o Birgitta
ack så mycket för ert fina omdöme, Noomi och Birgitta! Det gläder oss att ni är nöjda med både servicen och informationen ni fått. Vi strävar alltid efter att ge våra kunder ett tryggt och personligt bemötande genom hela processen, så det betyder mycket för oss att höra att ni haft en positiv upplevelse.
Vi fick trevlig och proffsig hjälp med att välja gravsten och utformning av den. Stenen blev väldigt fin. Den är nu utsatt på kyrkogården. Vi är mycket nöjda!
Tack så mycket för ert fina omdöme! Det värmer att höra att ni är nöjda med både hjälpen ni fick vid val av gravsten och den färdiga utformningen. Vi vet hur betydelsefullt ett sådant beslut är och strävar alltid efter att skapa ett personligt och vackert minnesmärke som känns rätt för de anhöriga.
Trevliga att tala med, lätt att göra en beställning och stenen är på plats igen! Bra jobbat vi är nöjda, kan verkligen rekommendera dessa nöjd kund
Det gläder oss att du upplevde det som enkelt att göra er beställning och att du fått ett trevligt bemötande genom hela processen. Vi är också glada att höra att stenen nu är på plats och att du är nöjda med resultatet. Ett varmt tack även för din rekommendation!
Bra dialog. Väl utfört arbete.
Hade först telefonkontakt och blev trevlig bemött. Vid besök sedan blev vi bra mottagna och vi beställde skiffer med hemleverans. Leveransen kom som utlovat och det gick smidigt. Vi är också nöjda med resultatet.
Vad roligt att höra att ni är nöjda med hela processen – från den första telefonkontakten till leverans och färdigt resultat. Vi lägger stor vikt vid ett personligt bemötande och att hålla det vi lovar, så det gläder oss att ni upplevde att allt fungerade smidigt. Vi hoppas att ni kommer att ha glädje av skiffern under många år framöver. Tack för förtroendet och för att ni tog er tid att dela med er av er upplevelse!