Falubygdens Begravning & Familjejuridik

Falubygdens Begravning & Familjejuridik

Omdömen totalt
1
Snittbetyg
5.0
Ring 023-341 10 Dela

Om företaget

Falubygdens Begravning & Familjejuridik är en omhändertagande och personlig begravningsbyrå. Vi finns i Falun och tar emot dig för ett första kostnadsfritt samtal på vårt kontor, digitalt eller i din trygga hemmiljö. Vi har över 30 års erfarenhet av att skapa personliga begravningar som hyllar människor och det liv som levts. Välkommen att kontakta oss, vi finns här för dig!

Skriv ett omdöme

1 omdömen om Falubygdens Begravning & Familjejuridik

Sedan starten hos Reco 2023

Visar 1 omdömen med 5.0 i snittbetyg
Gudrun G
Skrev om Falubygdens Begravning & Familjejuridik

Vänligt bemött, lugnt och fina lokaler. Vi hade förväntat oss att de hade svar på våra frågor, och det hade de. Vi fick hjälp med det vi behövde. Snabbt och smidigt. Begravning och bouppteckning.

Svar från Falubygdens Begravning & Familjejuridik

Hej Gudrun, Hoppas du och dina nära känner lite lugn och värme i dessa tider. Jag ville bara ta en stund för att personligen tacka dig för att du valde oss som er begravningsbyrå. Det har varit en ära för oss att vara där för er och er familj när ni behövde det som mest. Att förlora någon är aldrig lätt, och vi är tacksamma för att ni lät oss vara en del av att hedra minnet av er kära. Dina vänliga ord om vår service betyder enormt mycket för oss. Att veta att vi kunde ge er den support och omtanke ni behövde gör vårt arbete... 

Filtrera omdömen