Reco logotype För företag

Reco logotype

Svenska Begravningsbolaget AB

4.7
Mycket Bra

Begravningsbolaget är en personlig begravnings- & familjejuridisk byrå. Våra begravningsrådgivare och jurister är ödmjuka experter med ett medmänskligt bemötande. Där andra ser vedertagna normer och föråldrade traditioner, ser vi människor och unika livssituationer. Oavsett vem du är och vad du står inför, erbjuder vi dig...

Det här säger kunderna

De senaste omdömena med betyg 4 eller högre

Säterbygdens Begravningsbyrå

Otroligt fint och välkomnande mottagande. Lovisa är väldigt inlyssnande och bemöter en varmt och förtroligt utan att vara ”för mycket” och privat. Vi är mycket nöjda med allt som Säterbygdens begravningsbyrå har hjälpt oss med.

Stavem Begravning AB

Mycket trevligt bemötande och strukturerat guidande genom processen. Tack

Stavem Begravning AB

mycket bra jag är mycket nöjd med Stavem

Stavem Begravning AB

Är helt nöjd med Stavems begravningsbyrå. Vi blev så bra bemött och stor hjälp med allt inför begravningen av min man. Allt har fungerat till stor belåtenhet. Har även fått samtal från Helene där hon undrat hur jag mår både före och efter begravningen. Kan varmt rekomendera Stavem. Ett hjärtligt tack för allt.❤️

Begravningsbyrån Humana

Josefine har varit hjälpsam, inkännande, vänlig och väldigt kunnig. Vi alla närmaste är mycket nöjda med hennes jobb och även om vi hoppas slippa 😊 kommer vi absolut rekommendera henne och Humana om behov uppstår.

Här finns vi:

35 Kontor tillgängliga hos Reco

4.9

Begravningsbolaget

5.0

Detta är Reco:

Oberoende omdömen från riktiga kunder

Vi jobbar hårt för att kontrollera att de som lämnar ett omdöme finns på riktigt och faktiskt har köpt den vara eller tjänst de skriver om. Det sker bland annat genom BankID och noggranna kontroller mot företagens kundregister.

Vi lever som vi lär

Vi tillåter inte att företag erbjuder någon slags betalning i utbyte mot omdömen, och på samma sätt tillåter vi inte oss själva att ta bort negativa omdömen för att ett företag vill eller erbjuder betalning för det. Hos oss går trovärdighet och din tillit alltid först.