Reco logotype För företag

Reco logotype

Svenska Begravningsbolaget AB

4.7
Bra

Begravningsbolaget är en personlig begravnings- & familjejuridisk byrå. Våra begravningsrådgivare och jurister är ödmjuka experter med ett medmänskligt bemötande. Där andra ser vedertagna normer och föråldrade traditioner, ser vi människor och unika livssituationer. Oavsett vem du är och vad du står inför, erbjuder vi dig...

Det här säger kunderna

De senaste omdömena med betyg 4 eller högre

Svärdsjö Begravningsbyrå

Mycket trevligt bemötande. Allt funkade som planerat.

Mälarö Begravningsbyrå

Vi blev väl bemötta med hembesök ,där vi gick igenom våra önskemål. Om vi var osäkra på något kunde vi med lätthet återkomma senare och lösa det. Det kändes lugnt och tryggt,vi är mycket nöjda. Mvh Karin Lindberg / Maria Ahlén

Nynäshamns Begravningsbyrå

Vänligt bemötande (Sylvia) Inte påstridig, vi har fått den enkla vackra begravningen som vi och den avlidne önskade. Informerat om era tjänster, blommor, bouppteckning mm, men inte packat på. God tid för pratstund i en tung familjesituation

Stockholms Begravningstjänst

Dom hjälper till med allt som behövs. Den är jättebra och jätte trevlig personal

Rimbo Begravning & Familjejuridik

Blev otroligt väl bemött och kände stort stöd under hela tiden fram till begravning. När det gäller juridiken är arbetet inte slutfört men det fungerar säkert också väl.

Här finns vi:

Begravningsbolaget

0.0
Mycket Bra

Detta är Reco:

Oberoende omdömen från riktiga kunder

Vi jobbar hårt för att kontrollera att de som lämnar ett omdöme finns på riktigt och faktiskt har köpt den vara eller tjänst de skriver om. Det sker bland annat genom BankID och noggranna kontroller mot företagens kundregister.

Vi lever som vi lär

Vi tillåter inte att företag erbjuder någon slags betalning i utbyte mot omdömen, och på samma sätt tillåter vi inte oss själva att ta bort negativa omdömen för att ett företag vill eller erbjuder betalning för det. Hos oss går trovärdighet och din tillit alltid först.