Fin fasadsiffra till huset. Inga konstigheter med leveransen eller produkten. Allt som det ska. Bra utbud av produkter och material på siffror så man kan anpassa efter dina önskemål.
Fasaddekor.se
Välkommen till Fasaddekor.se! Vill du att ditt hus ska bli snyggast på gatan? Här hos oss får du exklusiva, hållbara och unika husnummer och fasadsymboler i blankt plexiglas, rostfritt stål, koppar, mässing, betong eller rostad Cortén som utsmyckar din villa år efter år. Välj mellan en rad fina siffror och bokstäver och gör...
1085 omdömen om Fasaddekor.se
Sedan starten hos Reco 2018
Mycket nöjd med min skylt . Snabb leverans var det också
Fick det jag beställt på utlovad tid.
Lite lång leveranstid. Bra hemsida, lätt att se hur vald skylt kommer att se ut på fasaden. Bra beskrivning om uppsättning.
Lätt att beställa. Bra leverans. Kunde varit bättre information om leveranstid, fick via mail efterfråga varan. Kanske hade alternativ med genomgående skruv på metallsiffrorna för montering eftersom det var svårt att få siffran på plats.
Fantastisk kundservice! Osedvanligt bra, måste jag säga. Dessutom väldigt fina produkter.
???????????????????????????????
Jättefina siffror, ser ut som ett nytt hus 👌
Inget fel på skylten men levererades 20 dagar efter utsatt datum och inte speciellt trevligt bemötande av kundtjänsten när jag hörde av mig
Hej Hampus, Tack för din feeback! Det är väldigt ledsamt att du upplever att du inte fått ett bra bemötande i kundtjänsten. Då det är extremt viktigt för oss att alla våra kunder ska känna sig välkomna och väl bemötta så har jag (Lars, grundare) gått på djupet och läst hela den supportmaildialog vi ha haft med dig om leveransförseningen där jag ser att två av mina kollegor har gjort allt de kunnat för att lösa frakten när den inte fungerade och därmed försenade leveransen utöver de extra dagar som vår tillverkning tog....
I waited over four weeks for delivery and had to call three times. Unfortunately, the product arrived with a broken screw. The defect did not occur during delivery or unpacking. A very disappointing experience.
Thank you so much for your feedback. We’re truly sorry if we weren’t clear enough about the production time for our unique wall art. The manufacturing process can take up to 4 weeks, and in your case it was completed in about 3.5 weeks. We completely understand that this may have caused frustration, and we will make sure to update the information on our website to avoid any confusion in the future. We also haven’t found any support tickets from you regarding defects, but if something isn’t right, please reach out to us — we’re here to help and will take care of it right away.
Jättebra hemsida där man kan göra alla Valborg se exakt pris. Produkten (fasadsiffra) kom betydligt snabbare än vad de uppgett vid orderläggning. Rekommenderas varmt!
Gjorde en fin siffra, verkar va bra kvalitet och lätta att montera. Kort leveranstid. Är mycket nöjd.
Snygga rejäla fasadsiffror, perfekt att man kan välja storlek, typsnitt och material. Trevlig kundtjänst och dom svarar snabbt på mejl. Har bara positivt att säga.
Allt stämde, snabb service, å va det blev bra. Jag kan verkligen rekommendera Fasaddekor Mvh// Kent Fogelberg
Jag fick precis den design på cortendtålsnummer jag önskade. Tog lite tid men produkten var kvalitativt god!
Bra val av fasad siffra med många valmöjligheter för att passa in.
Trevligt bemötande o fin kvalité på siffrorna
Orimligt bra kundservice - fick en ny siffra trots att det inte var deras fel att den gått sönder.
Motsvarade förväntningarna och snabb leverans
Snygga välgjorda siffror. Men monteringen av metall siffror på en vägg av träpanel var inte bra. Man var tvungen att borra tillräckligt stora hål för att skruvskallarna skulle gå in, så då glappade skruven i hålet sedan. Dessutom tryckte skruvskallen in all silikon innanför panelen.
Tack för din mycket värdefulla återkoppling Svante! Du har fått en nyligen uppdaterad monteringsversion där vi valt att montera distanshonor på baksidan av husnumret istället för svetsade stift (för att undvika att stiften kan böjas i transporten). Stiften är de som nu har levererats löst till dig för iskruvning i distanshonorna och de har mycket riktigt en liten fläns i framkanten, i stil med en skruvskalle. Som ett resultat av din upplevelse så kommer vi agera direkt och framöver ta bort "skallen" i vår tillverkning innan...
Bra sortiment och kvalité snabb leveranser.
Vi blev väldigt nöjda. Det tog lite tid men vi fick bra svar varför.
Bra kvalité. Olika design. Kunde få det jag ville ha.
Beställda varor levererade till 100%
Enkelt att välja modell och storlek av fasadsiffrorna. Bra leverantid och bra att det följde med en mall för monteringen.
Snabb leverans, mycket prisvärt, snygga och välgjorda bokstäver.
Kunde ha fått full pott om inte leveranstiden var över 1 månad. Klokt att skriva det på hemsidan. Annars jätte nöjd
Tack för Din feedback Helena! Den 3:an förtjänade vi dessvärre och det ber vi om ursäkt för. Vi sänkte priserna radikalt i våras och slutade med kampanjer dvs rätt pris från början året om och för alla. Vi missbedömde resultatet av prissänkningen och under sommaren hade vi mer orders än vad semesterbemanningen klarade av. Vi vägrar att tumma på kvaliteten i tillverkningen då vi vet att våra husnummer ska pryda fasaden i många år och resultatet blev att knapp 20% av vår order blev försenade i tillverkningen. Fantastiskt...
Allt var bra, bra beskrivning hur man skulle lägga upp fasadsiffrorna. Det blev jätte snyggt 🤩 jag kan rekommendera Fasaddekor.se
Mycket fin men ljusslingan lös igenom plasten så det såg inte bra ut, fick lägga 2 lager silvertejp bakom för att minska ljussläppet, men annars snygg!!!
Snabb leverans och bra kvalitet pä produkten. Bra beskrivning hur man sätter upp på fasad.
Supernöjd med mina fasadsiffror! Snabb leverans och bra kvalité. Rekommenderar varmt !
Jag hade oturen att hamna i kläm med min beställning under sommaren men det sköttes fantastiskt snyggt av Tobias på Fasaddekor. Han gav mig även senare snabba svar på mina frågor ang monteringen. Dessutom väldigt nöjd med kvalite och utseende på min beställning.
Bra kommunikation och jättenöjd med dekor och beskrivning för uppsättningen av den
Resultatet blev fantastisk, dock lång leveranstid men vi beställde på black friday så men kan inte annat vänta sig.
Väldigt bra kvalitet på siffrorna, helt annat än färdiga siffror man köper på byggvaruhusen. Vi valde 40 cm höga siffror i galvaniserat stål, ger ett kaxigt men inte överdrivet intryck. Men det fina är ju att man kan välja precis vilken stil och färg man vill. Varje siffra har tre pinnar, en borrmall följer med så när man borrat de 6 hålen (för 2 siffror) så är det bara att trycka i siffrorna och fästa med lite lim. Det enda man kunde önskat var lite styvare papper / inplastning av borrmallen, den var lite svårhanterad när det var kallt och blött, men annars väldigt nöjd med siffrorna.
Passade fint på huset o verkade va bra kvalité 👍🏻
Mycket bra snabb leverans bra kvalite
Mycket bra kvalitet på siffran med led belysning.
Jag beställde fasad siffror och det var enkelt. Fina är dom också
Kvarterts snyggaste gatunummer! Enkel installation, enda minuset var lång leveranstid men det kommunicerades både på hemsidan och var inga problem att få uppdateringar via mailen.
En bra hemsida där man gjorde sin beställning, snabb leverans.
Snygga och fina fasadssiffror
Enkel hemsida att handla ifrån. Hittade inte någonstans hur länge sommarrean pågick. Besviken att husnumren inte hade samma mått. Begränsar hur man kan montera upp dem för att det inte ska synas att de olika siffrorna och olika mått. Snabb leverans.
Hej Elaine! 1000 tack för din order och feedback! :-) Alla siffror och bokstäver har en viss variation i höjd. Det är helt enkelt så typsnitten är skapade för att grafiskt se bäst ut. T ex nummer 3 med sin runda form sticker upp något ovanför nummer 5. Detta är alltså inget vi påverkar utan "helt rätt". Om du monterar enligt monteringsmallen som vi alltid skapar och inkluderar, så blir det automatiskt rätt. Vill du ha guidning inför monteringen, så tveka inte att kontakta oss i supporten.
Det var enkelt att handla hos Fasaddekor, dessutom kom produkterna snabbt och var riktigt fina, fick även med en borrmall som gjorde det enkelt att montera upp siffrorna. Produkten jag köpte var husnummer 3 siffrigt i offerdalsskiffer.
Superfin kvalité. Hade lite förväntningar men det var överraskande bra. Kan verkligen varmt rekommendera detta företag. //Torbjörn
Fungerade bra. Snabb leverans och fina varor
Dekorerade hela huset fantastiskt fin
Fasaddekor var mycket trevliga och flexibla när jag önskade en lite annorlunda lösning på min produkt. Jag fick snabba svar på frågor och det kändes att de hade kundens önskemål i fokus.
Nöjd med mitt köp, uppskattade att man fick med skruvarna och en liten mall
Fick en helt ny gavel på huset. Och väldigt lätt att montera. Mycket nöjd