Faster Up AB

18 omdömen om Faster Up AB

Sedan starten hos Reco 2026

Patrik A
Skrev om Faster Up AB

Hej! Bra skick på grejerna! Stabila och bra service samt fick ritning på hur sakerna skulle monteras ihop 👍

Vivek S
Skrev om Faster Up AB

Jättenöjd! Hyrde en byggställning för att måla gaveln på huset och allt fungerade superbra. Ställningen var stabil och smidig att använda och gjorde jobbet både enklare och säkrare. Jag hade kontakt med David som var otroligt trevlig, hjälpsam och lätt att prata med. Väldigt bra bemötande och service från början till slut. Kan varmt rekommendera dem och kommer definitivt att hyra härifrån igen om jag behöver ställning i framtiden!

Johan S
Skrev om Faster Up AB

Oerhört bra och professionella! Vi var väldigt nöjda med servicen och all hantering kring monteringen.

David H
Skrev om Faster Up AB

Snabb och bra kommunikation.

Ulrika F
Skrev om Faster Up AB

Vi fick snabbt svar /offert via mail utifrån beskrivning och foton vi skickade. Priser som erbjöds hölls och kontakt via mail och telefon var snabb och pålitlig. Vi fick svar både under helg och semestertider. Mycket bra ställning som fungerade perfekt för oss med målning av husfasader. Vi ringde med lite dålig framförhållning och önskade få den ställning som beskrivits i offert och faster up fixade detta mitt i semestertider. Grymt nöjda!

Staffan M
Skrev om Faster Up AB

Snabbt o bra Varför minst 30 tecken??

Andreas P
Skrev om Faster Up AB

Riktigt bra👍allt gick väldigt smidigt och snabbt.

Magnus T

Bra service! Kändes bra fungerade utmärkt 🙂

Christoffer J
Skrev om Faster Up AB

Bra bemötande och professionellt utfört arbete. Smidiga att ha att göra med.

Åsa H
Skrev om Faster Up AB

Snabb och bra återkoppling och bra utfört arbete.

Paul T
Skrev om Faster Up AB

100% nöjd Bra ställning perfekt monterad Inget tjafs.

Sofia F
Skrev om Faster Up AB

Proffsiga, kommunikativa och grymt trevliga! Allt flöt på från A till Ö. Kan bara ge mina varmaste rekommendationer :)

Martin G
Skrev om Faster Up AB

Snabba att svara, ge offert och sätta upp ställning. Mycket bra pris med. Rekommenderas starkt

Peter V
Skrev om Faster Up AB

Snabb, enkel hjälp. Allt gick som överenskommet.

Kjell H
Skrev om Faster Up AB

Smodigt provsigt och mycket vänligt bemötande

Ulf E
Skrev om Faster Up AB

Bra och stabil ställning och trevliga killar som monterade ställningen.

Thomas S
Skrev om Faster Up AB

Jag har bara goda omdömen av Faster up. Från första kontakten med ledningen till slutet. Bra ställningar och personal! Tack!

Anita A
Skrev om Faster Up AB

Snabba och ordentliga, mycket nöjd