Åsa Brihs

Åsa Brihs

Åsa Brihs är mäklare på Fastighetsbyrån Göteborg Centrum

Åsa Brihs har varit registrerad mäklare sedan 2020-06. Åsa Brihs har varit aktiv på Reco.se sedan 2020-06 och har fått 241 omdömen med ett betyg på 4.9. Åsa Brihs har haft 32 försäljningar sen 2024-12 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2024-12 - 2025-11

241 omdömen om Åsa Brihs

Sedan starten hos Reco 2020
Hans L
Köpte sin lägenhet med hjälp av Åsa Brihs en del av Fastighetsbyrån Göteborg Centrum
Linné

Väldigt nöjd med Åsa som mäklare med allt från visning, budgivning och kontraktsskrivning.

Moa K
Sålde sin lägenhet med hjälp av Åsa Brihs en del av Fastighetsbyrån Göteborg Centrum
Linné

Jag tycker att Åsa har varit engagerad, trevlig och hjälpsam. Stöttat bra i en process som varit ny för mig och min partner. Kändes som en ärlig och trygg mäklare och brydde sig om både säljare och köpare. Snabb på att återkoppla och höll oss konstant i loopen om vad som skedde. Ingen negativ feedback alls!

Isabelle L
Linné

Åsa är en väldigt trevlig och professionell mäklare. Under hela processen, från lägenhetsvisning, till budgivning, och till sist kontraktskrivning har hon hållit en tät kontakt och sett till att alltid uppdatera oss hur det gick med lägenheten. Hon har också varit flexibel så att vi enkelt kunde passa in visning efter våra scheman. Överlag är hon en väldigt bra mäklare som vi kommer gärna att återkomma till i framtiden!

Lillemor P
Masthugget

Professionellt bemötande och förklarade alla steg vid en försäljning på ett informativt sätt. Hon har även hållit oss uppdaterade under hela vägen.

Joakim J
Linné

Påläst, mycket kunniog, trevlig, tappar aldrig "bollen" samt är mycket inkännande på säljarens situation och behov.

Fanny A
Linné

Vi är mycket nöjda med bra hjälp och fin kommunikation med Åsa :))

Pasi R
Johanneberg

Vi kan varmt rekommendera Åsa som mäklare!

Gunilla O
Johanneberg

Vi kan varmt rekommendera Åsa som mäklare.

Eva-marie A
Linné

Fått den information som vi eftersökte vid visning även på de efterkommande frågeställningarna vi hade. Mycket nöjd!

Hans N
Linné

Tillgänglig, engagerad och trevlig i sin yrkesroll. Rekommenderas.