Åsa Brihs

Åsa Brihs

Åsa Brihs är mäklare på Fastighetsbyrån Göteborg Centrum

Åsa Brihs har varit registrerad mäklare sedan 2020-06. Åsa Brihs har varit aktiv på Reco.se sedan 2020-06 och har fått 279 omdömen med ett betyg på 4.9. Åsa Brihs har haft 33 försäljningar sen 2025-07 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2025-07 - 2026-06

279 omdömen om Åsa Brihs

Sedan starten hos Reco 2020
Emmi E
Sålde sin lägenhet med hjälp av Åsa Brihs en del av Fastighetsbyrån Göteborg Centrum
Majorna / Sandarna

Alltid lätt att få tag på och att kommunicera med. God kännedom om området och snabb på bollen vilket gjorde att hon kändes trygg att ha och göra med!

Ying Z
Köpte sin lägenhet med hjälp av Åsa Brihs en del av Fastighetsbyrån Göteborg Centrum
Johanneberg

Att möta Åsa är en trevlig upplevelse. Hon är kunnig, professionell och mycket hjälpsam. Hon är lyhörd, engagerad och tar sig tid att svara på frågor på ett tydligt och tryggt sätt. Hennes positiva bemötande och genuina omtanke gör att man känner sig väl omhändertagen genom hela processen. Jag kan varmt rekommendera Åsa.

Quan B
Johanneberg

Jag köpte min bostadsrätt via Åsa Brihs på Fastighetsbyrån i Göteborg och är otroligt nöjd. Hon är lyhörd, strukturerad och extremt professionell. Åsa svarade snabbt på alla frågor, förklarade varje steg i processen och skapade en trygg känsla från första visningen. Det märks att hon bryr sig om både köpare och säljare och vill att affären ska bli bra för alla parter. En mäklare man gärna möter igen.

Jimmy E

Åsa är en väldigt engagerad och noggrann mäklare. Trygg och professionell!

Åsa B gillar detta
Anna A
Majorna / Sandarna

Åsa är otroligt engagerad, driven och lyhörd. Jag kände mig trygg genom hela processen, då Åsa tar reda på saker direkt och ser till att ha all info klar för sig. Väldigt trevlig och bra återkoppling, kan varmt rekommendera Åsa till alla som vill ha en trygg och engagerad mäklare.

Emil P
Majorna

Tydlig, professionell och mycket hjälpsam under hela processen.

Björn S
Majorna

Åsa är lätt att komma i kontakt med, tydlig i kommunikationen och kunnig.

Agnes S
Vasastaden

Kan varmt rekommendera Åsa, har varit en smidig process!

Fredrik T
Masthugget

Bra bemötande och alltid snabb med att återkomma med svar på frågor.

Niklas W
Majorna / Sandarna

Väldigt engagerad och driven mäklare. Blev bemött på ett bra sätt och det kändes att Åsa var noga med att det skulle bli bra för alla parter.