Christina har varit motiverad, tillgänglig och trevlig. Hon har varit tillmötesgående genom hela processen trots att den har tagit över två år. Kan starkt rekommendera henne till andra som funderar på att sälja eller köpa bostad.
Christina Molnar
Christina Molnar är mäklare på Fastighetsbyrån Göteborg Centrum
.Christina Molnar har varit registrerad mäklare sedan 2016-04. Christina Molnar har varit aktiv på Reco.se sedan 2016-10 och har fått 169 omdömen med ett betyg på 4.8. Christina Molnar har haft 18 försäljningar sen 2024-12 och har tillfrågat 93% av sina kunder efter omdömen.
2024-12 - 2025-11
169 omdömen om Christina Molnar
Jag kan varmt rekommendera Christina. Under hela processen har hon visat ett stort engagemang och hennes expertis inom området lyser igenom. Hon har en förmågan att ställa tydliga krav både på mig som säljare och på köparen, vilket skapade en trygg och strukturerad affär. Dessutom kom Christina med kreativa idéer om hur vi kunde nå ett avslut, vilket var avgörande för affären i den marknad som råder nu samt att vi kom vidare med vårt nästa boende. Jag är mycket nöjd med hela upplevelsen och hade gärna gett ett ännu högre betyg om det varit möjligt.
Jättebra, känns kompetent och lugn.saknade lite snabbare prerkoppling vid tillfälle.
Mycket kunnig, lugn och hjälpsam i köpet. Rekommenderar varmt denna mäklare.
Christina har varit mycket professionell, lyhörd och engagerad under hela processen. Hon har haft en tydlig kommunikation, funnits tillgänglig när frågor uppstått och gjort försäljningen trygg och smidig. Jag uppskattade särskilt hennes noggrannhet och värme i kontakten
Respektfull, kunnig, vänlig och professionell hantering hela vägen.
Hon visade stort intresse av att vi skulle få sålt lägenheten. Alltid anträffbar.
Kunde knappt föreställt mig en skickligare, korrektare eller mer respektfull hantering än den Christina Molnar erbjudit, är mycket nöjd och tacksam.
Har bara gott att säga om Christina! Väldigt trevlig mäklare som gav oss all information vi behövde och som fick oss att känna oss trygga genom hela processen.
Christina är en professionell mäklare med mycket god social kompetens. Hon är tillgänglig vid frågor, uppriktig i delgivande av information och ger ett ärligt intryck. Genom kommunikativ excellens och erfarenhet av branschen som bidrar till hög kompetens, har Christina alla egenskaper som en säljare samt köpare kan önska av en mäklare.