Det har känts så tryggt att ha Torbjörn som fastighetsmäklare. Fantastisk hjälp hela vägen.
Torbjörn Eriksson
Torbjörn Eriksson är mäklare på Fastighetsbyrån Göteborg Centrum
.Torbjörn Eriksson har varit registrerad mäklare sedan 2007-06. Torbjörn Eriksson har varit aktiv på Reco.se sedan 2015-05 och har fått 127 omdömen med ett betyg på 4.8. Torbjörn Eriksson har haft 26 försäljningar sen 2025-05 och har tillfrågat 96% av sina kunder efter omdömen.
Jag fokuserar alltid på Fastighetsbyråns tre kärnvärden: engagemang, trygghet och affärsmässighet. När du väljer mig som mäklare kommer du att få uppleva dessa kärnvärden genom hela bostadsaffären, både som köpare och säljare.
Som person är jag även målmedveten och positiv, vilket skapar de bästa förutsättningarna för att nå vårt uppsatta mål tillsammans. Jag vill att varje kund ska antingen rekommenderar mig till sina nära och kära eller återkomma. Det är mitt mål!
2025-05 - 2026-04
127 omdömen om Torbjörn Eriksson
Torbjörn är en oerhört professionell och engagerad mäklare som vi varmt kan rekommendera. Genom hela processen har han varit tillgänglig, lyhörd och väldigt förstående inför våra behov och önskemål. Vi är otroligt nöjda med hans arbete och kunde inte ha önskat oss en bättre mäklare. Toppen betyg får han!!!
Så här långt i processen tycker jag att Torbjörn har varit väldigt bra.
Vi är otroligt nöjda med Torbjörn och kan varmt rekommendera honom. Från vår första kontakt har han varit både professionell och väldigt lätt att ha att göra med, vilket gjorde att vi kände oss trygga genom hela processen. Det vi uppskattade särskilt var hans tydliga kommunikation och tillgänglighet. Torbjörn är snabb på att svara, återkopplar kontinuerligt, tar initiativ och såg verkligen till att vi kände oss uppdaterade och delaktiga i varje steg. Han tog sig alltid tid att svara på våra frågor och förklara sådant som...
Vi är nöjda med Torbjörn ännu så länge gällande köpet av lgh.
Torbjörn Eriksson på Fastighetsbyrån bistod mig vid mitt första lägenhetsköp. Han är trevlig och proffesionell, och en särskild guldstjärna för den tydliga och snabba kommunikationen!
Bara positivt att säga om Torbjörn
Torbjörn Eriksson är mycket erfaren och påläst mäklare som hjälpte oss sälja vår bostad på ett enkelt sätt. Det är vi mycket tacksamma för!
Helt igenom positiv upplevelse genom hela processen. Torbjörn har varit vänlig, engagerad, lyhörd, professionell och återkopplat snabbt vid frågor. Full pott!
Jag är supernöjd med Torbjörns insats! Han tog sig verkligen tid att lyssna, var väldigt hjälpsam och gav trygga och tydliga råd. Tillsammans tog vi fram en plan som kändes rätt från start. Processen gick snabbt och smidigt. Att bostaden dessutom såldes redan under förhandsvisning var ett stort plus. Jag kan varmt rekommendera honom!